Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.5.2011 14:02:53
|
|
|
|
simonakr
|
Dan kako ste? Me že dolg ni blo tlele gor! Mam kar velik za prebrat vsem ki ste brez dude, ki ste brez plenic, ki uspešno pojste živce svojim staršem, ki ste zdravi in ki ste brez poškodb, vsem ki ste rodile in vsem malim za take in drugačne napredke! Jest sm na prisilni bolniški ker sem si zlomila nogo! JUHU! Sem se šla kaskaderja in sm pomivala okna na lojtri (cca 2 metra od tal) in sm zgubila ravnotežje in zletela po tleh. Odnesla sm jo samo s praskami, modricami in zlomleno nogo; seveda sm dobila gips in bergle. Noga me vedno manj boli, imam pa muskelfiber v ramenih zaradi bergel. Počivam kolikor lahko, malo rihta tašča, ki tudi kuha in pospravlja - kaj bi brez nje. Fotodokumentacija sledi No dost jamranja, grem malo počivat. Zdej pa obljubim da bom bolj redno brala - zdej ko imam čas!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.5.2011 14:39:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Dan kako ste? Me že dolg ni blo tlele gor! Mam kar velik za prebrat vsem ki ste brez dude, ki ste brez plenic, ki uspešno pojste živce svojim staršem, ki ste zdravi in ki ste brez poškodb, vsem ki ste rodile in vsem malim za take in drugačne napredke! Jest sm na prisilni bolniški ker sem si zlomila nogo! JUHU! Sem se šla kaskaderja in sm pomivala okna na lojtri (cca 2 metra od tal) in sm zgubila ravnotežje in zletela po tleh. Odnesla sm jo samo s praskami, modricami in zlomleno nogo; seveda sm dobila gips in bergle. Noga me vedno manj boli, imam pa muskelfiber v ramenih zaradi bergel. Počivam kolikor lahko, malo rihta tašča, ki tudi kuha in pospravlja - kaj bi brez nje. Fotodokumentacija sledi No dost jamranja, grem malo počivat. Zdej pa obljubim da bom bolj redno brala - zdej ko imam čas! ooo, dogodivščina in pol....naj se hitro poštima
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.5.2011 14:41:49
|
|
|
|
sjmm
|
tamika...helov, helov...pa vi ste carji na fuzbal temo...vse za fuzbal...hja...nej vam čim bolje uspe ..navijamo in držimo pesti kolumbo....maš prov ja...je blo tok fajn d bi lahk postalo navada ...pa nej majstri zrihtajod bo vse dobr vlekel grem kosilo skončat in servirat
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.5.2011 19:12:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojla punce..kako vas je lepo brati...mi smo dopoldan skoz zunaj ,potem dam kosilo Mihailu porihtam Sonjo in uspem rr sam prebrati...Vceraj sta bla oba tako tecna da nisem vec vedla al je treba sonjo hranit al kaj ze...moz je pa delal do 22h ampak smo zdrzali...danes je prisel zelo hitro okrog 15h tako smo sli se skupaj na sprehod in pogledat poganjalce za mihaila v bc ...to kolo mu ni blo neki,se mi zdi da je se drobizek in se ni za to...traktor na pedala je bilo bolje ampak bomo se malo pocakali,ker nic ni blo ziher...itak planiramo poleti bit mal vec v bosni pa mu bomo za dvorisce kaka igrala kupili in bo siguo uzival...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.5.2011 20:35:53
|
|
|
|
Ajvy
|
čer.... spet kreg s TArjo....mo je rekla, da sem grda ...... KOlumbo......ppppppppaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttt je prišel in nas razveselil zelo zelo zelo zelo zelo zello zelo zelo zelo....tko ,da hvala hvala hvala...pa resnično upam,da se ti bom lahko enkrat oddolžila....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.5.2011 20:41:32
|
|
|
|
Katjusa
|
čer.... florjan ima vnetje ušesekov tak da je pri babiki tečaj plavanja se je po 2 dneh končal.... vzgojiteljica nam je rekla da lahko gre 16. ko bo druga skupina hodla tak da upam, da bo zdrav..... z benjaminom sva se pa dons celo popoldne zunaj igrala:) punce rabimo zaščitno mrežo za trampolin mislim da je velikosti nekje 250cm..... Kje bi našla? tak kjer je dedi kupil trampolin jih nimajo....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.5.2011 20:54:33
|
|
|
|
sjmm
|
čer! popoldne na igiršču.....na koncu se nam je še oči pridružil pol pa kopanje,laski, nohtki,večerja...zdej še svoje mleko pije...pol pa hitr pod kovter jz sm kr neki uničena...v pričakovanju zoprnega obiska ...pa menda sem tud tečna...no,to somi drugi povedal ajvy....želim ti mirnejšo plovbo s Tarjo mihailo...našmu Maju tud en avto poganjalec za1x še najbol sede...pa smo že ful enih stvari nameraval kupit, pa se kr neki ni v štacuni ful zagrel za kakega posebej...na koncu zmer za kak avtek..tak igračko zapne in pol je kr s tem zadovoljen...sej mašprov..se sploh tok ne mudi katjuša...za Florija.... grem Majkija uspavat,predenna frišn baterije zaštartajo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.5.2011 20:58:26
|
|
|
|
Urša08
|
čer Jaz neki , mi je popoldan ratalo slabo, pa vrtel se mi je, neki vročina,.. ma kr neki. Sem eno urco ležala tko da je boljše. Ajvy mirne živčke v kar sem prepričana da jih itak imaš Simonakr uf kriza, čim več počivaj Katjuša za Florjana. Pa kapo dol babiki da jih bolane počuva
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.5.2011 21:00:21
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša glede mreže pa pojma nimam , mi smo kupil v kompletu Sjmm lahko nočko Majčiju in naj bo čim lepša, mirna in dolga Tanci si danes kaj boljše volje?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.5.2011 21:31:11
|
|
|
|
Čebel@
|
simona.....čimprejšnje okrevanje ti želim ajvy...vsaka mamica do sedaj mi je rekla,da je pri treh letih ena prelomnica....da takrat so mali lumpi ....ampak sem prepričana,da bosta vidve to uspešno zvozili katjuša...... za Florjanove ušeske sjmm...uspešno uspavanje urša......en kup mene je tudi celo popoldne glava bolela ......sem vzela daleron in je boljše.....sem pa tko zmatrana danes sem naredila 1. korak in odprla skupinico na FB tko da zdej pa AKCIJA
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.5.2011 21:54:38
|
|
|
|
sjmm
|
no, pa končno spijo mladi mož mene čaka še kuhna, pa tuš,pa mau kopjuterja in mogočeše mau tv-ja...ah, sej bo cajta zmanjkal urša...sem te kr pogrešala dons...upam, da ni kaj hujšega ...sam mau utrujenosti..za vsak slučaj... ..aja, pa en Evin slinček imamopri nas in en mau mokrih robčkov čebelc@...super za posel nč, grem mau pod tuš
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.5.2011 21:55:47
|
|
|
|
sjmm
|
uf,sm spregledala, da tud ti čebelc@ rabš mau....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.5.2011 6:33:30
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro pijem kavico.....zunaj je že sonček .......Hana še spi,mali bo pa vsak čas nazaj zaspal
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 6.5.2011 6:34:22 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.5.2011 7:11:58
|
|
|
|
Urša08
|
jutro čebela hvala za kofi, a veš kok bi takale sedla Jaz sem čist . Ga Eva ponoči sračka in se hranive nekak na 2 uri - 2,5 vmes se še pogovarja tko da adijo spamec. Mislim da sem vsa nikakva zarad utrujenosti. Bi bilo fino danes mal počivat samo kaj ko me tolko opravil čaka. Sjmm bom drugič slinčka prevzela , sej se bomo še vidle. Robčke pa kar porabi . Še eno en paket toasta sem založila sedaj me pa zanima a se da pohane šnite iz tega narest? Kaj misliš? No če se da bi še recept prosila pa čist podrobnega ker tega še nikol nisem delala . hvala Trenutno Eva še spi, ta velikedva na poti v vrtec, jaz si grem pa en čajček narest.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.5.2011 7:19:17
|
|
|
|
Čebel@
|
urša....evo samo zate .....pri nas je taprva runda dolga 4,5 ur,pol pa na 3 ure...danes ponoči je kar ati dal flaško,da sem se jaz naspala ....pri Hani je aM povzročil,da je spala celo noč,pri Galu pa to ne velja in neglede kaj je,bo čez 3 ure hotel jest .....šnite pa jaz delam samo iz navadnega kruha-hvala si me spomnila,da bi jih lahko naredila,ker mi je kruh ostal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.5.2011 7:21:41
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....tebi je bilo zarad zibke hudo,meni je pa ker smo 62 že oprali .....počasi so mu vse 56 že premejhne a veste,da sploh nimam skoraj nič Galovih fotk.......hano sem skos slikala,zdej pa tudi družinske fotke še nimam .....se bo treba malo slikat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.5.2011 7:29:08
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.5.2011 7:41:01
|
|
|
|
Urša08
|
čebela ne govor zarad slik se mi zdi da je vsakič slabi naša prva družinska fotka da smo vsi gor je nastala za Žigov roj. dan , zadnjič za veliko noč ko je blo ful lepo sem mojga kar naterala da nas je vse skup slikal s pomočjo stojalčka na travniku med regratom . Joj pospravljanje stvari mi sploh ne gre pa pri nas je tole dete zadnje, ti jih maš pa še komot lahko . Glede dojenja oz. hranjenja je pa pri nas prva runda čez cca. 5 ur okol polnoči - Eva poje zadnji obrok med pol 7 in 7 je ful zgodnja upam da bove tole mal podaljšali. Jaz sem dala fižol kuhat da bo danes fižolova juha za kosilo (zame pa včerajšnji makaroni), zraven pa al šnite al pa kak pecivček, če se mi bo dalo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.5.2011 7:42:03
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy helov kako ste?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.5.2011 8:12:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
jutro punce...mi smo se zbudli ob 7h...mihailo se panca...joj ko berem o nespanju se kar spomnil mihaila ,skoraj 2leti nismo spali...sonja pa spi od 2.m do 5h ko prvic je... URSA pocivaj kolikor lahko,vse bo pocakalo... SJJM mihailo in maj sta si full podobna isto spanje je blo,zaspala sta tesko zdaj se igrackanje...pri nas so tudi kamioncki ,avtocki da jih fura zakon... mi dobimo kmalu obisk tko da se javim kasneje...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.5.2011 8:37:59
|
|
|
|
Čebel@
|
A ČMO ORGANIZIRAT ENO SREČANJE? v juniju??? piknik??? na nedeljo??? 5.6.? 12.6.? 19.6.? 26.6.? dajte se pofločkat!!! lahko tudi konec maja? predlagajte tudi lokacijo!
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 6.5.2011 8:38:29 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2011 8:54:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.5.2011 9:25:11
|
|
|
|
sjmm
|
dan! evo naju..že spet Florjana gledamo...zadnje 3 dniga je mali gasilček čist obsedel...pol k je konc pa kr govori kaj se dogajal, pa kako je Tinček še majhen..se mu prov urša in kolumbo...vidm d rabite urša...GLEDE ŠNITK...SIMPL, SIMPL...tud s toastom je ok...gre pa tkole...ene 3-4 jajčka dobro stepeš z mau soli in lahk kak vanili dodaš, tud limonino lupinco al pa ne...po želji, nato vliješ še ene 2-3 dcl mleka, fajn pomešaš.....v ponvi raugreješ žlico olja on mau masla ali pa samo olje...po želji, namočiš toast v mlečno-jajčno mešanico ...toast morš kr na hitr,kos kruha pa se lahk dlje namaka....pol pa lepo zapečeš na obeh straneh, daje zlato rjavo in da se sredica osuši...pol jih pobereš na papirne brisačke, posuješ s sladkorjem v prahu in to je to, lahkdaš gor tud čokoladni namaz, marmelado...v glavnem je dobro tko..zdej pa šibam pomivalca spraznit, pa Majkiju kej za jest naštimat...pa sonček vabi...vmes pa vas še kej pozdravim...popoldne imave pa s Saško šoping, ker sva 2 in imave 1 špotno jopico, ki si jo delive ...nujn rabve kej novgaaaaaaaaaaaa!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.5.2011 9:33:56
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm žlico olja in kolk masla približnoo - tud žlico? A to za vsako šnito posebej dam tolk olja in masla a za vse? Joj sej vem da je trapasto vprašanje sam ne vem Jih bom pa res naredila ker jih moj sanja že ene par let
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.5.2011 11:38:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
SJJM kaksna je to risanka? Kako se ji rece?
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?