Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
sjjm sem nasla risanko na moj video...jo bo tudi Mihailo rad gledal ,ker so mu kamioncki zakon...sam je pa slab zvok tko ,da nam bo ati z neta dol posnel na dvd in bo ok...So se kaksne risanke fajne???Migledamo RORI,NODI,GASILEC SAMO,MOJSTER MIHA,TRAKTOR TOM
Sjmm žlico olja in kolk masla približnoo - tud žlico? A to za vsako šnito posebej dam tolk olja in masla a za vse? Joj sej vem da je trapasto vprašanje sam ne vem Jih bom pa res naredila ker jih moj sanja že ene par let
žlico olja in malo žličko masla...v večjo ponev in jih jaz ponavadi ene 4komade not pečem ...glih za shujšat pa tole ni
sjjm sem nasla risanko na moj video...jo bo tudi Mihailo rad gledal ,ker so mu kamioncki zakon...sam je pa slab zvok tko ,da nam bo ati z neta dol posnel na dvd in bo ok...So se kaksne risanke fajne???Migledamo RORI,NODI,GASILEC SAMO,MOJSTER MIHA,TRAKTOR TOM
ja, gasilček Florjan, pa pri nas so še Carsi...to je zakon...je nor na Strelo...gleda celo risanko brez d bi vdihnil , pa Rori, Mojster Miha in pa drugi del Ledene dobe...ko se vse topi...to mu je tud carsko....PA IMATA NAŠA MULČKA RES PODOBEN OKUS ....naš Maj gre še spat d v vsaki roki drži en mali avtek
kolumbo......vidim da rabite en orenk paket
ajvy.....uživajte v frej dnevih
še malo se pohvalim :od poroda sem izgubila 7kg,imam jih 53 ......še 4 kile dol in oblikujem postavo in bom srečna
včeraj sem imela pregled pri G-vse ok ....vzela sem Logest za takrat ko bom nehala dojit ....pol pa gruntam da bi vzela mireno
JUTRO danes smo fraj ... dobimo obisk BRKN family ... ju3 pa duhovne vaje z Marinom ... ati bo pa 3 kralje merkal
AC MILAN JUNIOR CAMP ... nismo bili izžrebani ... dobi pa žogo ... če pozna katera koga na mestni občini Koper ali banki Koper se priporočam, da ga s skupnimi močmi poskušamo spravit v kamp ... hvala čebela... pridna, kako ti uspe se znebit kg mene se držijo kot... kolumbo... vi ste pa zgodnji ... za tvoje tačke ... kako so fantje? .... Maj, že na rolerjih ... kdaj bomo imeli tekmo? sjmmm... a potem šoping ni uspel? ... upam, da si se spočila ajvy... jeeeeeeeeee ... uživajte
srečanje... jaz sem za nedeljsko srečanje ... ... če vam ni predaleč, imamo mi pri nas na nogometnem igrišču igrala, pokrito teraso, grila se tudi lahko, če želite lahko najamemo enega gospoda, ki bi nam vse pripravil in spekel meso (nam bo za 1. sv. obhajilo) ... cena mislim, da je 5 € na odraslo osebo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
kolumbo....zdele imaš največjo šanso,da poveš katero nedeljo imaš šimeta doma ......nič ne delam slabe vesti,samo hvalim se .......plani:popoldan sprehod do svakinje,jutri pa smo povabljeni na piknik
sem probala Hano na finto vršt,da bi Galu "posodila" dudo in šla spat brez nje....me je tko milo prosila da sem jo šla iskat...sva se pa zmenili,da jo ne da v usta,ampak jo le drži v rokici...verjetno jo bo vseeno dala,ampak vsak nekaj je
DAN smo imeli prijetne obiske ... BRKN še enkrat hvala ... upam, da se kmalu spet vidimo
ati in Marin delata drva, Tian rešuje učne liste, pa spita, mene pa čaka kuhinja in cote ... potem pa gremo na RD
22.maj ... obhajilo
vam vržem malce kosti
29. maj ... Paraćin (Srbija) - ni pa še ziher, vam tokom tedna javim
5. junij ... zaenkrat fraj
12.junij ... Čarobni dan v Kopru
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
js se tudi pofočkam za prekmurje....pa tale predlog za strica,ki bi nam pekel je tudi dober Glede datuma,še nevem...nedelja je za nas tako gospodov dan tako da ponavadi jo takrat kam šibnemo ...
Naši tamali šefici bova z mojim naredila eno leseno "vikendico" tako z balkonom za predprostor,z stopničkami,topoganom,da bo znotraj prostor za stolčke,mizico,pa kake blezine spodaj bo pa peskovnik....najbolj me mikajo v stilu Hutko hišk......sedaj bova naredila načrt...ima katera kakšen predlog...mogoče načrt