|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
6.5.2011 11:50:13   
MIHAILO
sjjm sem nasla risanko na moj video...jo bo tudi Mihailo rad gledal ,ker so mu kamioncki zakon...sam je pa slab zvok tko ,da nam bo ati z neta dol posnel na dvd in bo ok...So se kaksne risanke fajne???Migledamo RORI,NODI,GASILEC SAMO,MOJSTER MIHA,TRAKTOR TOM

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
6.5.2011 11:59:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

A ČMO ORGANIZIRAT ENO SREČANJE?

v juniju???
piknik???
na nedeljo???

5.6.?
12.6.?
19.6.?
26.6.?

dajte se pofločkat!!!

lahko tudi konec maja?

predlagajte tudi lokacijo!

ali sem nevidna ali vam pač ni do tega?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
6.5.2011 12:08:36   
MIHAILO

v juniju???
piknik???
na nedeljo???

5.6.?
12.6.?
19.6.?
26.6.?

dajte se pofločkat!!!

lahko tudi konec maja?

meni je ok...samo ne vem kdaj bi nam pasalo...mogoce zacetek junija...mesta boste pa ve bolj vedele,ker jaz ne poznam te kraje...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
6.5.2011 14:21:38   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm žlico olja in kolk masla približnoo - tud žlico? A to za vsako šnito posebej dam tolk olja in masla a za vse? Joj sej vem da je trapasto vprašanje sam ne vem user posted image user posted image user posted image Jih bom pa res naredila ker jih moj sanja že ene par letuser posted image user posted image user posted image

žlico olja in malo žličko masla...v večjo ponev in jih jaz ponavadi ene 4komade not pečemuser posted image ...glih za shujšat pa tole niuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
6.5.2011 14:24:24   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

sjjm sem nasla risanko na moj video...jo bo tudi Mihailo rad gledal ,ker so mu kamioncki zakon...sam je pa slab zvok tko ,da nam bo ati z neta dol posnel na dvd in bo ok...So se kaksne risanke fajne???Migledamo RORI,NODI,GASILEC SAMO,MOJSTER MIHA,TRAKTOR TOM

ja, gasilček Florjan, pa pri nas so še Carsi...to je zakon...je nor na Strelo...gleda celo risanko brez d bi vdihniluser posted image , pa Rori, Mojster Miha in pa drugi del Ledene dobe...ko se vse topi...to mu je tud carsko....PA IMATA NAŠA MULČKA RES PODOBEN OKUSuser posted image user posted image user posted image user posted image ....naš Maj gre še spat d v vsaki roki drži en mali avtekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
6.5.2011 14:25:18   
sjmm

v juniju???
piknik???
na nedeljo???

5.6.?
12.6.?
19.6.?
26.6.?

dajte se pofločkat!!!

lahko tudi konec maja?

meni je ok...samo ne vem kdaj bi nam pasalo...mogoce zacetek junija...mesta boste pa ve bolj vedele,ker jaz ne poznam te kraje...

sevede smo za!!!!!!!!!!!! gut idejauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
6.5.2011 15:05:12   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

v juniju???
piknik???
na nedeljo???

5.6.?
12.6.?
19.6.?
26.6.?

dajte se pofločkat!!!

lahko tudi konec maja?

sevede smo za!!!!!!!!!!!! gut idejauser posted image

jeiiiiiiiiii tud mi smo za...lokacija...sj veš....eno tono igral pa sonček, druga pa nima pomena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
   [Brisano sporočilo]
6.5.2011 15:06:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
6.5.2011 17:45:17   
Ajvy
frejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj vikend-......jjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeee

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
6.5.2011 22:46:14   
sjmm
šoping popoldne...čist fuč...ovga bol malo...majo kr neki al sm pa jz resno preobilnauser posted image

čaka me sam še kavč

fajn bodite!!!!!!!NOČKO!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
   [Brisano sporočilo]
7.5.2011 5:43:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3661
7.5.2011 6:33:55   
Čebel@
jutro

user posted image

user posted image user posted image  še spita.....mene je pa kavica pričakalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......ati je spal v dnevni,da se spočije.....ampak sva z malim super spalauser posted image user posted image user posted image ......ob 5.00 sem mu samo joško porinila v usta in spala daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zunaj je sončekuser posted image user posted image user posted image

kolumbo......vidim da rabite en orenk paketuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy.....uživajte v frej dnevihuser posted image user posted image user posted image

še malo se pohvalimuser posted image :od poroda sem izgubila 7kg,imam jih 53user posted image user posted image user posted image user posted image ......še 4 kile dol in oblikujem postavo in bom srečnauser posted image user posted image user posted image

včeraj sem imela pregled pri G-vse okuser posted image ....vzela sem Logest za takrat ko bom nehala dojituser posted image ....pol pa gruntam da bi vzela mirenouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3662
7.5.2011 6:40:21   
Čebel@

v juniju???
piknik???
na nedeljo???

5.6.?
12.6.?
19.6.?
26.6.?

dajte se pofločkat!!!

-mihailo
-sjmm
-petrušk
-čebel@

lahko tudi konec maja?

-ob avtocesti iz LJ-MB je en plac,ki se baje oddaja za piknike...katera kaj ve oz. rabimo kontaktno št.???

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
7.5.2011 8:29:42   
TAMIKA3
JUTRO user posted image
danes smo fraj user posted image ... dobimo obisk  BRKN family  user posted image user posted image user posted image ... ju3 pa duhovne vaje z Marinom user posted image user posted image ... ati bo pa 3 kralje merkal user posted image user posted image user posted image

AC MILAN JUNIOR CAMP ... nismo bili izžrebani user posted image user posted image user posted image ... dobi pa žogo user posted image ... če pozna katera koga na mestni občini Koper ali banki Koper se priporočam, da ga s skupnimi močmi poskušamo spravit v kamp ... hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela...
pridna, kako ti uspe se znebit kg user posted image mene se držijo kot...
kolumbo... vi ste pa zgodnji user posted image ... user posted image user posted image user posted image za tvoje tačke ... kako so fantje? ....user posted image Maj, že na rolerjih ... kdaj bomo imeli tekmo? user posted image
sjmmm... a potem šoping ni uspel? ... upam, da si se spočila user posted image user posted image user posted image user posted image
ajvy... jeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image ... uživajte user posted image

srečanje... jaz sem za nedeljsko srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
... če vam ni predaleč, imamo mi pri nas na nogometnem igrišču igrala, pokrito teraso, grila se tudi lahko, če želite lahko najamemo enega gospoda, ki bi nam vse pripravil in spekel meso (nam bo za 1. sv. obhajilo) ... cena mislim, da je 5 € na odraslo osebo

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
7.5.2011 8:41:17   
Čebel@

v juniju???
piknik???
na nedeljo???

5.6.?
12.6.?
19.6.?
26.6.?

dajte se pofločkat!!!

-mihailo
-sjmm
-petrušk
-čebel@
-tamika
 -ajvy
-barbarags?

lahko tudi konec maja?

-ob avtocesti iz LJ-MB je en plac,ki se baje oddaja za piknike...katera kaj ve oz. rabimo kontaktno št.???
-prekmurje(tamika zrihta)???

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 7.5.2011 8:54:26 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
7.5.2011 8:42:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čebela... pridna, kako ti uspe se znebit kg user posted image mene se držijo kot...
dojenjeuser posted image .....paHano sem imela skoraj 3 tedne domauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
7.5.2011 10:03:52   
Čebel@

v juniju???
piknik???
na nedeljo???

5.6.?
12.6.?
19.6.?
26.6.?

dajte se pofločkat!!!

-mihailo
-sjmm
-petrušk
-čebel@
-tamika
 -ajvy
-barbarags?
-deja
-pikica
-črticaa
lahko tudi konec maja?

-prekmurje(tamika zrihta)???

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 7.5.2011 10:04:09 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
   [Brisano sporočilo]
7.5.2011 10:40:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3668
7.5.2011 12:06:31   
Čebel@
kolumbo....zdele imaš največjo šanso,da poveš katero nedeljo imaš šimeta domauser posted image ......nič ne delam slabe vesti,samo hvalim seuser posted image user posted image user posted image user posted image .......plani:popoldan sprehod do svakinje,jutri pa smo povabljeni na piknikuser posted image

sem probala Hano na finto vršt,da bi Galu "posodila" dudo in šla spat brez nje....me je tko milo prosila da sem jo šla iskat...sva se pa zmenili,da jo ne da v usta,ampak jo le drži v rokici...verjetno jo bo vseeno dala,ampak vsak nekaj jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3669
   [Brisano sporočilo]
7.5.2011 15:10:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
7.5.2011 16:09:37   
TAMIKA3
DAN
smo imeli prijetne obiske user posted image user posted image user posted image user posted image ... BRKN še enkrat hvala user posted image user posted image user posted image user posted image ... upam, da se kmalu spet vidimo user posted image

ati in Marin delata drva, Tian rešuje učne liste, user posted image user posted image pa spita, mene pa čaka kuhinja in cote user posted image ... potem pa gremo na RD user posted image

22.maj ... obhajilo

vam vržem malce kosti user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

29. maj ... Paraćin (Srbija) - ni pa še ziher, vam tokom tedna javim

5. junij ... zaenkrat fraj user posted image

12.junij ... Čarobni dan v Kopru

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3671
7.5.2011 18:35:24   
SURF
user posted image user posted image js se tudi pofočkam za prekmurje....pa tale predlog za strica,ki bi nam pekel je tudi doberuser posted image user posted image Glede datuma,še nevem...nedelja je za nas tako gospodov danuser posted image tako da ponavadi jo takrat kam šibnemouser posted image ...

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
7.5.2011 18:36:08   
SURF
user posted image user posted image user posted image Kolumbo meni se kolcauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
7.5.2011 18:39:29   
SURF
Naši tamali šefici bova z mojim naredila eno leseno "vikendico" tako z balkonom za predprostor,z stopničkami,topoganom,da bo znotraj prostor za stolčke,mizico,pa kake blezineuser posted image spodaj bo pa peskovnik....najbolj me mikajo v stilu Hutko hišk......sedaj bova naredila načrt...ima katera kakšen predlog...mogoče načrtuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
7.5.2011 18:41:01   
SURF
O Tamika kakšna prefinjena usklajenostuser posted image user posted image user posted image user posted image ....še,še,šeuser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?