|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
5.5.2011 14:02:53   
simonakr
Dan kako ste? Me že dolg ni blo tlele gor! Mam kar velik za prebrat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem ki ste brez dude, ki ste brez plenic, ki uspešno pojste živce svojim staršem, ki ste zdravi in ki ste brez poškodb, vsem ki ste rodile in vsem malim za take in drugačne napredke!

Jest sm na prisilni bolniški ker sem si zlomila nogo! JUHU! Sem se šla kaskaderja in sm pomivala okna na lojtri (cca 2 metra od tal) in sm zgubila ravnotežje in zletela po tleh. Odnesla sm jo samo s praskami, modricami in zlomleno nogo; seveda sm dobila gips in bergle. Noga me vedno manj boli, imam pa muskelfiber v ramenih zaradi bergel. Počivam kolikor lahko, malo rihta tašča, ki tudi kuha in pospravlja - kaj bi brez nje.
Fotodokumentacija sledi user posted image
No dost jamranja, grem malo počivat. Zdej pa obljubim da bom bolj redno brala - zdej ko imam čas! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
5.5.2011 14:39:36   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Dan kako ste? Me že dolg ni blo tlele gor! Mam kar velik za prebrat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem ki ste brez dude, ki ste brez plenic, ki uspešno pojste živce svojim staršem, ki ste zdravi in ki ste brez poškodb, vsem ki ste rodile in vsem malim za take in drugačne napredke!

Jest sm na prisilni bolniški ker sem si zlomila nogo! JUHU! Sem se šla kaskaderja in sm pomivala okna na lojtri (cca 2 metra od tal) in sm zgubila ravnotežje in zletela po tleh. Odnesla sm jo samo s praskami, modricami in zlomleno nogo; seveda sm dobila gips in bergle. Noga me vedno manj boli, imam pa muskelfiber v ramenih zaradi bergel. Počivam kolikor lahko, malo rihta tašča, ki tudi kuha in pospravlja - kaj bi brez nje.
Fotodokumentacija sledi user posted image
No dost jamranja, grem malo počivat. Zdej pa obljubim da bom bolj redno brala - zdej ko imam čas! user posted image

ooo, dogodivščina in pol....naj se hitro poštimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
5.5.2011 14:41:49   
sjmm
tamika...helov, helov...pa vi ste carji na fuzbal temo...vse za fuzbal...hja...nej vam čim bolje uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..navijamo in držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....maš prov ja...je blo tok fajn d bi lahk postalo navadauser posted image ...pa nej majstri zrihtajod bo vse dobr vlekeluser posted image user posted image

grem kosilo skončat in serviratuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
5.5.2011 19:12:09   
MIHAILO
ojla punce..kako vas je lepo brati...mi smo dopoldan skoz zunaj ,potem dam kosilo Mihailu porihtam Sonjo in uspem rr sam prebrati...Vceraj sta bla oba tako tecna da nisem vec vedla al je treba sonjo hranit al kaj ze...moz je pa delal do 22huser posted image ampak smo zdrzali...danes je prisel zelo hitro okrog 15h tako smo sli se skupaj na sprehod in pogledat poganjalce za mihaila v bc ...to kolo mu ni blo neki,se mi zdi da je se drobizek in se ni za to...traktor na pedala je bilo bolje ampak bomo se malo pocakali,ker nic ni blo ziher...itak planiramo poleti bit mal vec v bosni pa mu bomo za dvorisce kaka igrala kupili in bo siguo uzival...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
5.5.2011 20:35:53   
Ajvy
čer....

user posted image spet kreg s TArjo....mo je rekla, da sem grda user posted image user posted image ......

KOlumbo......ppppppppaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttt je prišel in nas razveselil zelo zelo zelo zelo zelo zello zelo zelo zelo....tko ,da hvala hvala hvala...pa resnično upam,da se ti bom lahko enkrat oddolžila....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
5.5.2011 20:41:32   
Katjusa
čer....

florjan ima vnetje ušesekov tak da je pri babikiuser posted image user posted image user posted image user posted image tečaj plavanja se je po 2 dneh končal.... vzgojiteljica nam je rekla da lahko gre 16. ko bo druga skupina hodla tak da upam, da bo zdrav.....

z benjaminom sva se pa dons celo popoldne zunaj igrala:)

punce rabimo zaščitno mrežo za trampolin mislim da je velikosti nekje 250cm..... Kje bi našla? tak kjer je dedi kupil trampolin jih nimajo....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
5.5.2011 20:54:33   
sjmm
čer!

popoldne na igiršču.....na koncu se nam je še oči pridružil

pol pa kopanje,laski, nohtki,večerja...zdej še svoje mleko pije...pol pa hitr pod kovteruser posted image

jz sm kr neki uničena...v pričakovanju zoprnega obiskauser posted image ...pa menda sem tud tečna...no,to somi drugi povedaluser posted image

ajvy....želim ti mirnejšo plovbo s Tarjouser posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo...našmu Maju tud en avto poganjalec za1x še najbol sede...pa smo že ful enih stvari nameraval kupit, pa se kr neki ni v štacuni ful zagrel za kakega posebej...na koncu zmer za kak avtek..tak igračko zapne in pol je kr s tem zadovoljen...sej mašprov..se sploh tok ne mudiuser posted image

katjuša...za Florija....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem Majkija uspavat,predenna frišn baterije zaštartajouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
5.5.2011 20:58:26   
Urša08
čer

Jaz neki user posted image , mi je popoldan ratalo slabo, pa vrtel se mi je, neki vročina,.. ma kr neki. Sem eno urco ležala tko da je boljše.

Ajvy mirne živčke v kar sem prepričana da jih itak imaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Simonakr uf kriza, čim več počivaj

Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za Florjana. Pa kapo dol babiki da jih bolane počuva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
5.5.2011 21:00:21   
Urša08
Katjuša glede mreže pa pojma nimamuser posted image , mi smo kupil v kompletu

Sjmm lahko nočko Majčiju in naj bo čim lepša, mirna in dolga

Tanci si danes kaj boljše volje?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
5.5.2011 21:31:11   
Čebel@
simona.....čimprejšnje okrevanje ti želimuser posted image user posted image user posted image

ajvy...vsaka mamica do sedaj mi je rekla,da je pri treh letih ena prelomnica....da takrat so mali lumpiuser posted image ....ampak sem prepričana,da bosta vidve to uspešno zvoziliuser posted image user posted image user posted image

katjuša......user posted image user posted image user posted image  za Florjanove ušeske

sjmm...uspešno uspavanjeuser posted image user posted image user posted image

urša......en kup user posted image user posted image user posted image

mene je tudi celo popoldne glava bolelauser posted image ......sem vzela  daleron in je boljše.....sem pa tko zmatranauser posted image

danes sem naredila 1. korak in odprla skupinico na FB tko da zdej pa AKCIJAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
5.5.2011 21:54:38   
sjmm
no, pa končno spijo mladi možuser posted image user posted image

mene čaka še kuhna, pa tuš,pa mau kopjuterja in mogočeše mau tv-ja...ah, sej bo cajta zmanjkaluser posted image

urša...sem te kr pogrešala dons...upam, da ni kaj hujšega ...sam mau utrujenosti..za vsak slučaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..aja, pa en Evin slinček imamopri nas in en mau mokrih robčkovuser posted image

čebelc@...super za poseluser posted image user posted image user posted image user posted image

nč, grem mau pod tušuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
5.5.2011 21:55:47   
sjmm
uf,sm spregledala, da tud ti čebelc@ rabš mau....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
6.5.2011 6:33:30   
Čebel@
jutro

user posted image

pijem kavico.....zunaj je že sončekuser posted image user posted image user posted image .......Hana še spi,mali bo pa vsak čas nazaj zaspaluser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 6.5.2011 6:34:22 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
6.5.2011 7:11:58   
Urša08
jutro

čebela hvala za kofi, a veš kok bi takale sedlauser posted image

Jaz sem čist user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ga Eva ponoči sračka in se hranive nekak na 2 uri - 2,5 user posted image vmes se še pogovarja tko da adijo spamec. Mislim da sem vsa nikakva zarad utrujenosti. Bi bilo fino danes mal počivat samo kaj ko me tolko opravil čaka.

Sjmm bom drugič slinčka prevzela , sej se bomo še vidle. Robčke pa kar porabiuser posted image . Še eno user posted image en paket toasta sem založila sedaj me pa zanima a se da pohane šnite iz tega narest? Kaj misliš? No če se da bi še recept prosila pa čist podrobnega ker tega še nikol nisem delala user posted image . hvala user posted image

Trenutno Eva še spi, ta velikedva na poti v vrtec, jaz si grem pa en čajček narest.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
6.5.2011 7:19:17   
Čebel@
urša....evo samo zateuser posted image user posted image user posted image .....pri nas je taprva runda dolga 4,5 ur,pol pa na 3 ure...danes ponoči je kar ati dal flaško,da sem se jaz naspalauser posted image ....pri Hani je aM povzročil,da je spala celo noč,pri Galu pa to ne velja in neglede kaj je,bo čez 3 ure hotel jestuser posted image .....šnite pa jaz delam samo iz navadnega kruha-hvala si me spomnila,da bi jih lahko naredila,ker mi je kruh ostaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
6.5.2011 7:21:41   
Čebel@
urša.....tebi je bilo zarad zibke hudo,meni je pa ker smo 62 že opraliuser posted image user posted image user posted image .....počasi so mu vse 56 že premejhneuser posted image user posted image user posted image user posted image

a veste,da sploh nimam skoraj nič Galovih fotk.......hano sem skos slikala,zdej pa tudi družinske fotke še nimamuser posted image .....se bo treba malo slikatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
6.5.2011 7:29:08   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
6.5.2011 7:41:01   
Urša08
čebela ne govor zarad slik se mi zdi da je vsakič slabi user posted image user posted image user posted image naša prva družinska fotka da smo vsi gor je nastala za Žigov roj. dan user posted image , zadnjič za veliko noč ko je blo ful lepo sem mojga kar naterala da nas je vse skup slikal s pomočjo stojalčka na travniku med regratomuser posted image . Joj pospravljanje stvari mi sploh ne gre user posted image user posted image user posted image pa pri nas je tole dete zadnje, ti jih maš pa še komot lahko user posted image user posted image user posted image . Glede dojenja oz. hranjenja je pa pri nas prva runda čez cca. 5 ur okol polnoči - Eva poje zadnji obrok med pol 7 in 7 je ful zgodnjauser posted image upam da bove tole mal podaljšali.

Jaz sem dala fižol kuhat da bo danes fižolova juha za kosilo (zame pa včerajšnji makaroni), zraven pa al šnite al pa kak pecivček, če se mi bo dalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
6.5.2011 7:42:03   
Urša08
Birdy helov user posted image kako ste?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
6.5.2011 8:12:28   
MIHAILO
jutro punce...mi smo se zbudli ob 7h...mihailo se panca...joj ko berem o nespanju se kar spomnil mihaila ,skoraj 2leti nismo spali...sonja pa spi od 2.m do 5h ko prvic je...

URSA pocivaj kolikor lahko,vse bo pocakalo...

SJJM mihailo in maj sta si full podobna user posted image isto spanje je blo,zaspala sta tesko zdaj se igrackanje...pri nas so tudi kamioncki ,avtocki da jih fura zakon...

mi dobimo kmalu obisk tko da se javim kasneje...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
6.5.2011 8:37:59   
Čebel@
A ČMO ORGANIZIRAT ENO SREČANJE?

v juniju???
piknik???
na nedeljo???

5.6.?
12.6.?
19.6.?
26.6.?

dajte se pofločkat!!!

lahko tudi konec maja?

predlagajte tudi lokacijo!

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 6.5.2011 8:38:29 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
   [Brisano sporočilo]
6.5.2011 8:54:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3647
6.5.2011 9:25:11   
sjmm
dan!

evo naju..že spet Florjana gledamo...zadnje 3 dniga je mali gasilček čist obsedel...pol k je konc pa kr govori kaj se dogajal, pa kako je Tinček še majhen..se mu prov user posted image user posted image

urša in kolumbo...
vidm d rabiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...GLEDE ŠNITK...SIMPL, SIMPL...tud s toastom je ok...gre pa tkole...ene 3-4 jajčka dobro stepeš z mau soli in lahk kak vanili dodaš, tud limonino lupinco al pa ne...po želji, nato vliješ še ene 2-3 dcl mleka, fajn pomešaš.....v ponvi raugreješ žlico olja on mau masla ali pa samo olje...po želji, namočiš toast v mlečno-jajčno mešanico ...toast morš kr na hitr,kos kruha pa se lahk dlje namaka....pol pa lepo zapečeš na obeh straneh, daje zlato rjavo in da se sredica osuši...pol jih pobereš na papirne brisačke, posuješ s sladkorjem v prahu in to je to, lahkdaš gor tud čokoladni namaz, marmelado...v glavnem je dobrouser posted image

tko..zdej pa šibam pomivalca spraznit, pa Majkiju kej za jest naštimat...pa sonček vabi...vmes pa vas še kej pozdravim...popoldne imave pa s Saško šoping, ker sva 2 in imave 1 špotno jopico, ki si jo delive user posted image user posted image ...nujn rabve kej novgaaaaaaaaaaaa!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
6.5.2011 9:33:56   
Urša08
Sjmm žlico olja in kolk masla približnoo - tud žlico? A to za vsako šnito posebej dam tolk olja in masla a za vse? Joj sej vem da je trapasto vprašanje sam ne vem user posted image user posted image user posted image Jih bom pa res naredila ker jih moj sanja že ene par letuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
6.5.2011 11:38:59   
MIHAILO
SJJM kaksna je to risanka? Kako se ji rece?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?