|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
4.5.2011 21:44:23   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jaja ajvy nič hudega...sem malo užaljena..eh ja bz

oprosti ker ne morem ostat in te orenk potolažit.....upam,da se enkrat oddolžim......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
4.5.2011 21:47:22   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

kdo  te je rastumbal..povej....takoj ga nalomim....he he ...tko mal virtualno....

Me smo ok....na veliko se prepiramo s Tarjo....Tiso odvajamo od dude....in mamo pestro....poleti še plenico oddamo drugam...lol....pol smo pa že velke punce...pa bo še mau lažje...
Utrujena sem u iber.....
Zato grem pa tut že spat..moram ob 5.20 vstat.....nehumano...lol

uf hudiča si zgodnja...za vstajat..jest sem eno uro za tabo pa sem čist zalimana zjutrej
a tiso že nočno dudo odvajateuser posted image ...jaz morm tudi mojo miškolinko pohvalit...že odkar smo iz aust nimamo dude. samo za ninkat jo še imamo

upam da se ti uspe spočit

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 4.5.2011 21:48:49 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
4.5.2011 21:48:06   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jaja ajvy nič hudega...sem malo užaljena..eh ja bz

oprosti ker ne morem ostat in te orenk potolažit.....upam,da se enkrat oddolžim......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala...ma sej ni nič hudega mal sem samo razočarana...ampak če je samo to je vse ok

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
4.5.2011 22:47:52   
tanci29
aja zdele sem se spomnila...

tamika danes sem imela zelo lepo družbo na radiu ko sem se peljala v službouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
5.5.2011 8:01:51   
Čebel@

hej

kako kaj
jest semuser posted image ...

čebela-jaz tukajuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......vem kako boli razočaranjeuser posted image .......upam,da si danes boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
5.5.2011 8:04:43   
Čebel@
jutrouser posted image user posted image

zaspanauser posted image .....mali še spi,Hana gleda Nodija in pije mleko,meni bo pa joške razgnaluser posted image ......zunaj je sončekuser posted image user posted image user posted image

ati je imel včeraj kontrolo za želodec-je veliko boljše in nima več tako stroge dieteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
5.5.2011 8:07:55   
Urša08
jutro

Čebela a je bila slaba nočka?

Sjmm hvala ti za včeraj, pa seveda tebi tudi kolumbo. Ful je bilo luštno klepetat, pa imet en dan čist zase user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se je tisti oz. tista ke te razžalostil že opravičil.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
5.5.2011 8:13:07   
Urša08
Naša nočka itak standard, Eva poje zadnji obrok med pol 7 in 7 tko da je med polnoči in eno lačna, potem pa na tri ure. Se ne smem nič pritoževat, da ne bo še slabše. Uvajanje goste hrane gre kar ok tako da računam da bo mela pri 6 mesecih že en obrokuser posted image . Nejc in Žiga sta v vrtcu, včeraj sem imela govorilne za oba. Eva mi je sedaj že nazaj zaspala tko da bo treba turbo vklopit in mal pospravit.

čebela tebi sem še en odgovor dolžna. V torek mi je Eva zaspala in potem jo pustim spati, da se naspi. Ker pa je spala 3 urce nisva šli dopoldan nč vn. Je pa zelo na en red oz. mirno okolje narejena in potem se ji prilagajam. user posted image

Sjmm hvala za link

Birdy kaj pa pravi zdravnica glede odstranitve žrelnice? Kako je z Neli? Pa vse čestitke Kristi vau bravo mami in Kristi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
5.5.2011 8:14:15   
Urša08
Ajvy uf boga tole pa je zgodnja ura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi pri vas ste pri odvajanju user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
5.5.2011 8:16:25   
birdy
Jutro...
jst pokonc od pol sedmih, katastrofa, zdej se mi prvič dogaja da moram jst otroka budit za vrtec. Sem mogla Kristi zbudit, zrihtat, pol pa leva, pol je pa takoj Neli prilezla. Zdej pša gleda rissanke na super RTL, Timija. Ma tale program je res zakon, cartun netvork je poden proti temu. Pa še mal se nemško učiuser posted image  Kristi je tud super pridna, dons je bila nočna plenička spet čist suha, je pa takoj k je vstasla tko na wc letelauser posted image  Levček mi pa tud že spi nazaj.
Planov za dons nimam glih, če mam še kera poleg leva doma si nobenih planov ne delam ker mi itak ne znese.
Aja, včer je moj spet z Neli na urgenco letu, si je noht prebila in je dohtarca (sem klicala) rekla naj gremo kar na urgenco, da ona tko al tko ne more nič narest. Pa je bilo k sreči vse ok, ma sam povit, koža ni bila prebita očitno, HB. Pred tem se je pa Kristi očitno ugriznila v jezik, sva z mojim sam neki merla, jo pogledam in ona vsa krvava okol ust, ma k drakula. Mene je skor kap, ampak včer smo mel res srečo in ni bilo nič.
tanci, ne vem kaj te je tok užalosti ampak user posted image  ti pa pošiljam če ti kej pomaga...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
5.5.2011 8:27:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Čebela a je bila slaba nočka?

čist prekratka je bilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
5.5.2011 9:00:57   
sjmm
dan!

mi2 na broju...sva se neki dolg crkljala in rihtala dons...sm jz neki bol slou moušnuser posted image

sem pa zju3 vse odpokala in napokala ta prav cajt, tak d sm si dons prvošla 6.10 nazaj pod kovtek k Majkiju skočit...sej me je itak vse počakaluser posted image

ajvy...uu, ti si pa res zgodnja....pa imej vseeno en lep danuser posted image

čebelc@...super za moža d je z želodcem boljeuser posted image user posted image user posted image

tanči....upam, da si že "obračunala" z nesramnežemuser posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy....vau...pri vas je pa pestro.....sam d se je dobr končaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
5.5.2011 9:03:12   
sjmm
čebelc@...jz mam kr neki nalepkic, pa še vsak teden greva k sosedu, pa jih ne bom zbirala, ker je mau majhen komplet posode za nasuser posted image ...če mi pošlješ naslov na ZS, pa ti jih drug teden v torek po ta novi rundi nakupa pošljemuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
5.5.2011 10:56:34   
SURF
Pozdravčkeuser posted image ....
Naša šefica je v vrtcu...no še malo pa grem po njo...danes jo je peljal ati,ker je imel še neke papirje za oddat,imamo inšpekotrje danes...tamala menda tulila,ker ni bilo mene...je gospod obrnil na pol poti in prišel po meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako,da sva jo potem oba peljala...oh tile deciuser posted image user posted image ..

Tančy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za dude,ki odhajajo in suhe ritkeuser posted image user posted image dudiko ima naša samo za ajat.....glede pleničk..sem pa že tak napisala...mislim,da še ni čisto tapravi čas..........

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
5.5.2011 11:06:42   
SURF
.......evo ...vse je ready.....grem prej od doma,bom še zavese peljala v čistilnico.........

Lep danuser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
5.5.2011 11:42:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebelc@...jz mam kr neki nalepkic, pa še vsak teden greva k sosedu, pa jih ne bom zbirala, ker je mau majhen komplet posode za nasuser posted image ...če mi pošlješ naslov na ZS, pa ti jih drug teden v torek po ta novi rundi nakupa pošljemuser posted image
o superuser posted image user posted image user posted image ...pošljem ZSuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
5.5.2011 11:45:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

o superuser posted image user posted image user posted image ...pošljem ZSuser posted image
upam,da ti bo ratalo prebrat,ker šumniki ne delajouser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
5.5.2011 11:47:43   
Čebel@
smo bili zunajuser posted image user posted image user posted image ......full je luštno,ampak prav hinavsko pihauser posted image me malo buča boliuser posted image ....Hana že spi opoldansko rundico,Gal je pa še oblečen v košari od vozička na posteljiuser posted image user posted image user posted image

za popoldan nimamo še nobenih planovuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
5.5.2011 12:06:43   
Čebel@
salt.......vidim da se vam na polno dogajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
5.5.2011 12:25:11   
sjmm
evo mi2 sva se že navetrila...res tale veter mi gre pa že mau  na živce

zdej eno dozo sadja in soka...pa mižule

mami pa bučo oprat, d si mau frizurco zrihtamuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
5.5.2011 13:19:07   
TAMIKA3
helo!
still remember me user posted image

mi enostavno ne znese, da bi vam sledila user posted image ... zjutraj taxi mama, pa kakšna user posted image , potem pa turbo kaj pospravit in skuhat, ker popoldnevi so rezervirani za user posted image user posted image user posted image user posted image in nogomet user posted image ... zvečer sem pa user posted image in me kar na kavču zmanjka user posted image

tolko od nas user posted image , da veste, da smo še tukaj user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
5.5.2011 13:21:45   
TAMIKA3

aja zdele sem se spomnila...

tamika danes sem imela zelo lepo družbo na radiu ko sem se peljala v službouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image si naj prepoznala? sem zelo ponosna na Mareina, zdaj držimo pesti in čakamo jutrišnje žrebanje user posted image ... tako, da punce držite pesti, da gre moj fuzbalerček v Koper user posted image ... hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
   [Brisano sporočilo]
5.5.2011 13:51:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3623
5.5.2011 13:57:09   
TAMIKA3
kolumbo... prijavili smo ga na nogometni kamp, ki bo v Kopru ... organizira pa ga AC MILAN JUNIOR CAMP user posted image user posted image ... so ga na radiu CENTER izžrebali in je odpel himno, ju3 pa bodo izžrebali 5 srečnežev ... srčno upam, da bo med njimi user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
5.5.2011 14:00:15   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?