![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 13:06:30
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem na uho do 3-h,pol pa po fročeke.Se tipkamo!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 16:00:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ste za kavico v petek, 6. maj, ob 15. v SO? Lahko ja.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 16:03:55
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Mater mamo srečo. Celi dan lepo vreme zdaj ko bi pa lahko z L se šli malo potepat pa dež. Drugač pa šiht minil, ni blo sile. Bla v montaži pa se nisem bog ve kaj pretegnila.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 16:29:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-ja,ker dobivaš starševski dodatek,ti dajo samo razliko do tistega cenzusa,ki je za enostarševsko družino.Ko boš pa ponovno vlagala,pa se gleda takrat na tvoj dohodek,če boš ga imela. fora je, da starševskega dodatka ne dobim več, aprila sem dobila polovičnega. Ok, mi lahko katera pove koliko je cenzus za enostarševsko družino? Matcar hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 16:30:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Majakla-kaj ti si nas tudi čisto zapustila,da te ni nič več na RR? ne, ne ona je uživala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 16:30:27
|
|
|
|
katy83
|
kava petek, nič še ne obljubim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 17:22:03
|
|
|
|
elevitka
|
Dan !
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 17:22:31
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Mater mamo srečo. Celi dan lepo vreme zdaj ko bi pa lahko z L se šli malo potepat pa dež. Drugač pa šiht minil, ni blo sile. Bla v montaži pa se nisem bog ve kaj pretegnila. tu se bom kr podpisala
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 17:22:51
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-ja,ker dobivaš starševski dodatek,ti dajo samo razliko do tistega cenzusa,ki je za enostarševsko družino.Ko boš pa ponovno vlagala,pa se gleda takrat na tvoj dohodek,če boš ga imela. fora je, da starševskega dodatka ne dobim več, aprila sem dobila polovičnega. Ok, mi lahko katera pove koliko je cenzus za enostarševsko družino? Matcar hvala za odgovor http://www.csd-mb.si/sl/page/view/DenarnaSocialnaPomoc
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 17:23:17
|
|
|
|
elevitka
|
pa wellcome back vse dopustnice !!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 17:35:08
|
|
|
|
bambixxx
|
kava petek načeloma ja, razen če pride kaj vmes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 17:38:34
|
|
|
|
ly117
|
Še kero zebe? Mater vsako leto isto.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 17:53:08
|
|
|
|
arabela*
|
Dan spet dežek......pa naj pada zarad mene vsak dan tak čas...samo da je čez dan toplo in sončno Gledam mehiko malo....pa pospravljam zraven....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 17:53:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Še kero zebe? Mater vsako leto isto. mene
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 17:55:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ste za kavico v petek, 6. maj, ob 15. v SO? jaz imam dopoldne čas...grem na zavod, pa sem pol fraj..tak da če bo kera slučajno kje v mestu naj javi...... Popoldne pa menda ne....vendar še nič ni ziher
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 18:03:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vem da smo pred leti ene parkrat bili...ne vem keri kraj..menda pa nekje pri Vrsarju...al Krk...? Pa lani v Umagu mi je blo super tudi ko smo imeli apartma, jest pa smo hodili v restavracijo(v apartmaju si še posebej tud lahko kaj skuhaš)....to mi je super Veš kaj mene v hotelu moti? Tiste sobarice.....a te so povsod ? koliko vem ja...samo jih ne vidiš tako pogosto, vsaj midva jih nisva...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 18:09:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya lušni Podpis. tudi moj podpis pa še moj
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 18:13:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja sem pozabla napisat - vrtec smo dobili Super! Podpis. pa še moj podpis
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 18:24:30
|
|
|
|
botrca
|
Luka super za kahlico . Bambixxx in majakla dobrodošli
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 18:29:16
|
|
|
|
botrca
|
Dan , malo da se oglasim...imeli smo pestro zadnja dva dneva: v nedeljo 1.5 smo imeli pri nas doma piknik...moj je bil seveda glavni kuhar...ostalo delo smo si pa razdelili...s sestro...otroci uživali...mala dva sta šla po kosilu spat...mi smo pa pravočasno vse pospravili, ker nas je okrog 15h dež pregnal. Pol smo pa igrali Activity...presmejali smo se maksimalno. Večerjali in oni odšli ob 23h.... . Včeraj smo se pa odpravili v Arboretum na ogled dinozavrov. To pa je bilo doživetje. Prava pustolovščina, pa še druge živali in pra človeki v naravni velikosti. Pa igral in vsega vraga fulll.....prava uživancija za otroke malo manj pa za naše denarnice...vse plačljivo . Ampak je bilo super ...še starejšega nečaka smo vzeli zraven... .
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 18:31:21
|
|
|
|
botrca
|
Sem tudi jaz vesela, da so prazniki mimo...pa ne toliko zaradi Jana (ker je bil dosti doma) ampak zaradi financ...gre kot pa maslu ... no saj se ne pritožujem, ker je bilo res lepo. Danes sem pa bila sama...kako je pasalo...malo na relax...zdaj se pa Jan igra, jaz na netu in gledam malo svet na kanalu A.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 19:20:02
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 19:24:22
|
|
|
|
matcar
|
Mi smo tudi za las ušli dežju,ko smo šli iz vrtca. Pol sem mojega počakala,da je prišel domov,da sem lahko v štacuno letela na brzino.Zdaj sem izpod tuša,imam pregled ju3 navsezgodaj v P.Upam,da bom hitro gotova.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 19:25:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Majakla-kaj ti si nas tudi čisto zapustila,da te ni nič več na RR? ne, ne ona je uživala Točno,ja.Sem smotana,sem čisto pozabla!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 19:26:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-ja,ker dobivaš starševski dodatek,ti dajo samo razliko do tistega cenzusa,ki je za enostarševsko družino.Ko boš pa ponovno vlagala,pa se gleda takrat na tvoj dohodek,če boš ga imela. fora je, da starševskega dodatka ne dobim več, aprila sem dobila polovičnega. Ok, mi lahko katera pove koliko je cenzus za enostarševsko družino? Matcar hvala za odgovor http://www.csd-mb.si/sl/page/view/DenarnaSocialnaPomoc TNX,za pomoč!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.