|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
3.5.2011 11:12:45   
monci2
:)))... sm te ...kak se ti že lepo bušči vidi... user posted image user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
3.5.2011 11:13:33   
daška91
Hvala za add user posted image , ja hvalaa enako ! res si lepa nosečka user posted image

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
3.5.2011 11:15:29   
*dotika*
Jaaaa, Facebook user posted image ... daška, sem te dodala ravnokar...

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
3.5.2011 11:17:00   
monci2
enako daškauser posted image user posted image ... user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
3.5.2011 11:18:05   
daška91
dotika hvala... SUPER punce da se tako spoznamo malo bol user posted image user posted image

ampak....facebook malo nagaja in še nisem dobila tvojega povabila !

< Sporočilo je popravil daška91 -- 3.5.2011 11:19:59 >

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
3.5.2011 11:19:14   
*dotika*
monci2, poslala sem ti ZS user posted image

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
3.5.2011 11:21:07   
*dotika*
Joj, punce, bo to ena zmeda ratala tu gor s temi imeni in prošnjami za FB... user posted image   Kaj ko bi to preko ZS urejale?

daška, poslala sem ti, bo že...

< Sporočilo je popravil *dotika* -- 3.5.2011 11:23:14 >

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
3.5.2011 11:33:27   
daška91
Se strinjam dotika , rajši preko ZS ! user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.5.2011 12:24:10   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: daška91

punce, je katera mogoče da se spoznamo ...recimo tako preko facebooka če ga imate ? Če je katera za pa postanimo prijateljice še tam user posted image user posted image user posted image

dobra ideja jaz sem vas ze poiskala in dodala

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.5.2011 12:27:55   
katjakokol
evo pa še današnji pregled naš pikec pridno raste in se premika v trebuščkuuser posted image user posted image
rekla mi je da je vse okuser posted image naslednji pregled imam 1.6 in takrat tudi test za sladkor
in da vidimo ce je kajuser posted image user posted image ampak jaz mislim da je vse ok ker me nic ne mantra user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katjakokol -- 3.5.2011 12:28:41 >

mai pričakuje družbo

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.5.2011 12:38:58   
*dotika*
Punce, jaz ne morem poslat ZSja tu na RRju, razen če odgovorim prejetemu sporočilu. Tako da kar se tiče FBja, mi tiste, ki to seveda to želite, pošljite svoje ime na ZS, pa vas bom jaz dodala.

Katjakokol, user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled.

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.5.2011 12:46:17   
Larisa86
http://www.facebook.com/home.php?  evo tuki še moj profil če  želite komot dodate user posted image
tudi meni dotika ne dela zs...
no moja mrcinca je cepljena tako da opravljeno, zdaj pa nekaj malega pojest za kosilouser posted image

katjakokol super da je vse ok z user posted image user posted image

aja glede testa za sladkorno, jaz ga mam naslednji petek zjutraj na tešče, sicer pa je rekla da prvo vzamejo enkrat kri pa čez eno uro še enkrat kri...ma tega ne delajo vsem ali ja? ok, moja gine je res dobra in naredi vse preglede ne skopari, sestri leta 2009 njena gine ni naredila, celo pozabila ji je v 2.trimesečju vzet kri user posted image pol po porodu je se prepisala k isti gine kot jo mam jaz user posted image

no dober tek za vse tiste nosečke ki boste jedle user posted image

božajte bušijeuser posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.5.2011 12:52:30   
daška91
Katjakokol-user posted image za uspešen pregled !

Larisa : Meni ne odpre tvojega profila user posted image

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
3.5.2011 12:53:24   
maktub
punce..kako zgleda tale test za sladkor.,.a je res  to tko gnjusno...joj mene pa je tko strah da ga nimam grrrr

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
3.5.2011 12:54:50   
daška91
Tudi mene zanima glede testa za sladkor ...ne vem ali me bodo dali , ker sm slišala da tudi gledajo na leta.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
3.5.2011 12:59:37   
maktub
ja jaz v prvi nosečnosti nisem tega testa delala ..čeprav sedaj ko gledam mislim da  sem jo kr imela... in  sedaj res upam upam da je nimam.. ki poznam eno ki jo ima in .... grozaaa niso lahkeeeeeee...nitii malo:Č(

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
3.5.2011 13:02:06   
daška91
Kako pa to sploh zgleda, se moraš zdravit? Kaj prej v porodnišnico zarad tega ? Pa od česa to sploh pride ??

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
3.5.2011 13:05:11   
monci2
hmm..larisa: dala si samo naslov za fb user posted image ..

test za sladkor : a ni to tisto, ko ti samo malo po prstu piči?? user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
3.5.2011 13:05:42   
maktub
baje da  v nosečnosti to  rado pride in par dni po porodu kr izgine... ja  ja dobis posebno strogo dieto...jes na3 ure..vso hrano tehtas..meris sladkor in tale inzulin... una ki je bila z mano v bolnici je bla res zelo zelo strikntna  glede tebe in kake kolobocije.... ooo marija marija...jedla pa je sam purana kuhanega,200g solate, neolusčen riz, polnoz.pasto ma v  glavnem nič masčob... zato je tudi zelo malo k kg sla gor in pupa jebila lahka saj otrok nebodi nič masčob

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
3.5.2011 13:15:20   
katjakokol
larisa pod kaj te najdem na fbuser posted image

mai pričakuje družbo

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
3.5.2011 13:20:22   
Leona2009
tudi meni je ginekologinja rekla,da me ne bo dala na test za sladkorno,ker sem baje še mlada pa tut teža je ok,pa še v družini nimamo sladkorne,tk da je rekla,da ni potrebno.ona že ve.bom še vseeno omenila na naslednjem pregledu,ki ga imam 17.5.sva pa včeraj dobila posteljico in vse kar spada zraven,od tasta in tašče,joj še kar se mi vse zdi neresnično...:) oblekic še nisva kupovala,kupila sva tko za lušte nekaj bodijev in kompletkov,ostalo bo še počakalo,verjetno bova že zdaj maja šla v šolo za starše pa da to čimprej opraviva pa verjetno tudi tam dobiš kak seznamček in nasvet kaj kupiti.imava pa res srečo,da bova sama kupila le malenkosti,vse "tavelike" stvari sva dobila oz. so si že vse rezervirali kaj bo kdo kupil,posteljico torej imava,košek dobiva kmalu,previjalno imava,voziček naj bi kmalu prišel,stolček tudi dobila,ležalnik in varuško tudi,hvala bogu za tako veliko in radodarno familijo.
sem pa zasledila,da ste se pogovarjale tudi o kužkih,tudi jaz ga imam,redno cepljen in hvala bogu zdrav kuža,ki bo kmalu dobil družbo,prav luštno se bomo imeli,komaj čakam!:)

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
3.5.2011 13:52:34   
*dotika*
Evo punce, tukaj imate kar lepo razloženo to nosečniško sladkorno: http://druzina.enaa.com/Zdravje/Nosecnost/Nosecniska-sladkorna-bolezen.html

Meni bodo naslednji pon. na pregledu najprej na tešče odvzeli kri, potem bom takoj spila to bljak sladko vodo, odsedela eno uro in sledi ponovni odvzem krvi.

Jaz se sicer ne najdem med kandidatkami glede znakov tveganja... Tako da res ne vem, kakšna so merila, da ti naredijo ta test. 

(odgovor članu Leona2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
3.5.2011 13:54:24   
Larisa86
uppps...no me najdete pod Petra Peric slikca pa je ista kot je tuki na forumu tako da me najdete tako ker je dost Petri Peric user posted image
Ma nevem kako je glede teh testov, baje ti dajo eno sladko vodo popit pa vidijo kok ti sladkor narase če je vse ok pol nimaš gestacijskega diabetesa...men je rekla da sam naj pazim 1 teden pred tem pregledom da ne jem veliko sadja in nič sladkarij in da bo, naj jem bolj kmečko hrano hihiuser posted image   No se om držala sem rekla...ker je rekla da kaj hitro pokaže če se je sladko prej, itak večer prej pa od polnoči naprej nesmeš nič pojest le vodo lahk piješ... ni pa luštno met to pomoje ne...

Leona2009 kok je cotkan tisti kužek na slikci...pravi cukrček.user posted image
Pa to je super da so ti vse več ali manj familija kupili, mene vse to čaka samo, ma mi ni težko, ne bomo meli vsega najbolj dragega, pač po zmožnostih a bo ravno tako lepouser posted image

jaz sem tud gledla eno postlco zdej in mislim da bom poklicala da vidim kako in kaj se da urihtat...za drugo pa voziček dobim kar od sestre, ki ima 2 leti staro punčko in stol za hranjenje ravno tako, takod a neki je že tudi touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2123
3.5.2011 14:01:03   
vilincek
Zivjo punce,

No tole s testom sladkorja gre takole: meni so rekli, da pridem po rednem zajtrku. Pred testom sem dala vodo, nato ti dajo neko zelo sladko vodo za spit in moras pocakat 1 uro zunaj. Ne smes hodit, se manuj pa it na wc. Ce ze moras, potem notri v laboratoriju. Ko ena ura pretece, ti vzamejo kri in gres domov.

Ni take panike, je pa smotan tam sedet in cakat, zato priporocam kaksno literaturo.

No mi2 sva praznike izkoristila za opremljanje stanovanja za novega clana. Na morje nisva sla, saj je bilo slabo vreme. Kupila sva posteljico, dobila previjalno mizo, susilni stroj in malce ogledala cunjice. Sestavljanje posteljice in previjalne je bilo lepo in zabavno.Tudi susilni stroj sva ze sprobala Potem sva se vse posnela, vkljucno z mojim trebusckom. Sobica je sedaj res lustna in pripravljena. Postelnino mi bo zasila moja mama. Cakava se mizarja, da pride odmerit za omaro.Sedaj se cca 1 mesec v sluzbo, potem pa na dopust pred velikim dogodkom.

Imam tezave s slabokrvnostjo, saj mi mali vzame veliko zeleza. Ker se ne rabim tablet, sem nasla sok Eisenblut plus, ki je cisto naraven dodatek zeleza. Priporocam.Sem zacela piti vsak dan in prebava je kljub temu v redu. Je cisto naravna zadeva in se kupi v lekarni. Ker sem tudi sama imela tezave z zaspanostjo in pozabljivostjo, upam,da bo sedaj bolje. Baje je to vse posledica pomanjkanja zeleza v krvi.

Naslednji pregled imam 16.05.Drugi teden zacneva z materinsko solo. Vidim,da ste tudi ve ze pridne in lepo rastete.Uzivajte na soncu in bozajte svoje pikice!

Neposredna povezava do sporočila: 2124
3.5.2011 14:50:03   
taša83
hojla, babnce!

dans sem bila v labor., sem dala kri za ICT. Nasl. teden pa dobim injekcijo (za Rh -).
Tudi jaz sem dans spet nekaj privlekla domovuser posted image .Kupila sem brisačko s kapuco, majčko in takšno lepo rumeno rožico za na steno, da jo bo mali opazoval...hehe...bo prav lepo pasala na rumeno in zeleno steno.
Pri nas imamo tudi psa, da ne rečem kužka:), ker ni nič kaj kužku podoben, ampak je najbolj glasen v celotnem kraju, nalaja pa vse kar je živega.user posted image kaj čemo, tak  je, čuvaj pač...
Tudi jaz hodim na glukozne teste, zaradi tega, ker imamo v družini to in kar avtomatsko padem v to. Zdaj sta bila oba BP.
Danes pa ŠOLA ZA BODOČE STARŠE, V UKC MB. Že kar vidim, kako bo nabito. Kdo bi se sekiral, to boma že porihtala. Upam, da kaj pametnega povedo.
Nasl. pregled imam 10.5.
Glede FB, Larisa in Daša in še menda nekdo, bom vas dodala, boste vedele.user posted image
Nič,letim kuhat, pol pa pičim v bolnico.

čaočao, lep dan

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......