|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
2.5.2011 13:14:41   
Larisa86
Pozdravljene user posted image
dons sem imela zelo lepo noč, moj mali sonček je celo noč brcal, a je bil nežen ko da me ne bi hotel prebudit user posted image

KT dobrodošla med nami, upam da se boš dobro znašla v naši družbi user posted image

danes pa pri nas oblačno in piha tko da kar precej hladno. V soboto 7.5. mam 3D pregled V Ljubljani pri dr.Pušenjaku tako a komaj čakam, ono v Domžalah sem odpovedala ker uporabljajo doppler uz in mi ni všeč, ker je pač bolj nevaren za malga sončka kot navaden uz...tako da komaj čakam.

Me pa zanima ali tudi kateri od vas ko ste v avtu recimo mal daljša vožnja full otrdeva trebuh? meni full, tako da upam da bo v soboto pot uredu in bo vse ok.

Lep dan vsem user posted image in božajte bušije user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
2.5.2011 13:24:29   
daška91
Larisa : Jaz imam skos trd trebušček, tudi v avtu ko se peljemo kam dalj. Drugače imam v avtu varnostni pas za nosečnise , ki sem z njim zelo zadovoljna.

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
2.5.2011 16:23:59   
mariy
lp, punce

Že dolgo se vam nisem nič oglasla, namreč sem bila brez računalnika, ker smo preurejali stanovanje, zato vas tudi nisem nič brala in sem bolj slabo obveščena kako se kaj imaste.
Upam da ste vse o.k. brez kakršnih koli težav in da vaši user posted image lepo brcajo vi pa ob tem neizmerno uživateuser posted image . No pri meni je že takouser posted image , poleg otrdevanja trebuha, žolčnih kamnov in teh krčov se počutim zelo dobro.

Kaj posebnega pri nas ni, razen to da počasi kupujemo stvari, da potem ni tako veliko stroškov na enkrat.

Tako, pa sem se spet malce zabeležlauser posted image

Za seznamček, imam pregled 18.5.2011

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
2.5.2011 20:43:30   
Goldy
Ojla!

Pa so prazniki mimo. Sem se kar navadila, da je mož doma.user posted image Mi smo lepo preživeli ta teden, dosti sem počivala, malo smo bili po obiskih in imeli obiske. Danes mo vsi 3 ustvarjalis prstnimi barvami.user posted image

otrdevanje trebuha - meni še ne otrdeva.

stvari - mi2 tudi počasi gledava stvari - no tavečja bo dobila novo posteljico, mlajši pa nov voziček. Sem pa tudi kupila že nekaj cotk za fantka. Nekaj nevtralnih bo imel od sestrice, pa nekaj sem jih že dobila, tako da malo sortiram, potem bom pa videla kaj še rabim. Verjetno nekaj kompletkov, pa kakšne kratke rokavčke...

3D - se moram še naročiti. Verjetno bova šla v Litijo, kjer sva bila že pri Alji (cenaje bila pred 2 letoma 40 eurov)

Sem pa danes takooo vesela, ker je po dolgih letih uspelo tudi najinima prijateljema.user posted image user posted image

Pozdravček souser posted image !

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
3.5.2011 7:34:21   
daška91
Dobro jutro punce ! user posted image

Včeraj smo spet skoraj celo popoldne preležali v postelji user posted image . Sm mislna da bom lahko šla kej vn , pa mi ni ratalo user posted image . Ležat sm mogla zarad bolečin in otrdevanje trebuščka. Ampak zdej je že bolš user posted image .

No pa smo po praznikih user posted image , jz bi še kšn praznik nardila da bi biu moj dragi doma user posted image .

lep dan vam želim pa si še tipkamo ! user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
3.5.2011 9:27:24   
Larisa86
Dobro jutrouser posted image
no pa so res prazniki mimo, sicer za mene je vseeno ker sem na bolniški že od začetka nosečnosti...a vseeno
daška91 no sej pol sma na istem, men je tud včer neki zvijalo, pa špikalo, pa sm ležala, trd trebuh pa mam itak večino dneva. Je pa včer za špikanje bil kriv fižol, ker sem že stokrat rekla d anebom ga jedla, ker vedno pol me napenja in trpim še cel dan in nočuser posted image upam da bo dans boljše.

zaenkrat je pri nas sonček in upam d abo tudi tako ostalo.
zdej pa neki pojest in pol moram mojo mrcino user posted image peljat cepit proti kugi, še druga doza pol pa smo fraj za eno letouser posted image

Lep dan vsem pa pobožajte buščke user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
3.5.2011 9:35:01   
daška91
joooj larisa, ne boš vrjela tudi jaz sem jedla fižol z zeljem. GROZA , me tako zvija da ti povedat ne morm. In tolko časa se bom hecala z tem da me bo razgnalo.Moram nehat jest take napenajoče stvari.

Tudi pri nas sije sonček je prav lepo ! user posted image

Kakega kužka pa imate pri vas ?? user posted image Proti kugi ?? to pa prvič slišim da lahko cepiš kuža proti temu ? Zakaj ubistvu se odločt za to cepivo ??

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
3.5.2011 9:37:31   
monci2
jutro jutro!...user posted image

bušč.. jaz moram reč, da je moj bušči, bolečine in otrdevanje boljše od včeraj- pila sem donat in magnezijeve tablete... Drugače pa pikica takooo živahna user posted image user posted image .. ma..mislim, da so to res najlepši občutki, ki jih nisem poznalauser posted image ..

a spremljate baby center e- trgovino?? Supr- vsak dan imajo znižanje določenih artiklov - se včasih res lahko najde kakšna priročna zadevica.. Zadnjič sm si lih naročila Fisherjev ležalnik z vsemi možnimi dodatki user posted image user posted image ...

larisa: jaa.. si me spomnila, tudi jaz morm mojo maličko peljat na cepljenje...kar groza me je it z njo k veterinarju- takšne zvoke in krike spušča, da jih je težko za poslušat user posted image .. kakšno pasmo imaš??

aha daška- si pisala o popku.. a se ta vsaki obrne? namreč meni se zdi, da še imam večjo luknco, kot sem imela pred nosečnostjo??user posted image

lep dan vsem, naj sonček traja...user posted image

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
3.5.2011 9:44:59   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , 18.5., kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., Logatec, user posted image
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , 3.6., Domžale, user posted image
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , 3.5., MB, user posted image
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 26.5., Ljubljana, user posted image
 user posted image monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , 4.5., Maribor, user posted image
user posted image mmart, 31, 2user posted image , 1user posted image , 3.5., kraj, user posted image

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , 18.5., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 30.5., Rogaška Slatina 
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Novo mesto, user posted image

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , 4.5., Rogaška Slatina, user posted image
user posted image KT, 39, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image

12.8.

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 12.5., LJ, user posted image

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 19.5., Slovenska Bistrica, user posted image
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.5., Ljubljana, user posted image

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 12.5., Ptuj, user posted image
user posted image ULLA K, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, Posavje, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , ? kraj, user posted image
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 6.5. (dr. Pušenjak), 12.5., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
9.5., Novo mesto, user posted image
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
  user posted image maktub, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5. (3D UZ), 13.5., Obala, user posted image

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , 16.5., Maribor
user posted image Ross, 19, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., Logatec, user posted image

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.5., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, Ljubljana
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 25.5., kraj, user posted image
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , 4.5., Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., kraj, user posted image

25.8.
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kranj, user posted image
user posted image katjakokol, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.5., Ptuj, user posted image
user posted image bibsic, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje, user posted image

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, 3.5., kraj, user posted image
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Nova Gorica
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image balon_ček, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor
user posted image Larisa 86, 25, 1user posted image , 0user posted image , 11.5. (3D UZ), kraj

30.8.
user posted image delfinka3, 38, 3user posted image , 2user posted image , 3.5., 13.5., Brezovica, user posted image

31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 24.5., Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

user posted image : 22      user posted image : 16

SKUPAJ NAS JE: 77
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala
miklarom

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 3.5.2011 9:47:23 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2084
    3.5.2011 9:46:44   
    daška91
    Monci: Če ti po resnici povem, glede poka ti ne znam kaj veliko povedat user posted image , ki je to moja prva nosečnost. Tudi jaz imam ogromno luknico kot pred nosečnostjo.

Zanima me če ima katera pirsing v popku ? Jaz ga namreč imam , samo sem ga na začetku nosečnosti dala vn ...

< Sporočilo je popravil daška91 -- 3.5.2011 9:48:02 >

(odgovor članu monci2)
    Neposredna povezava do sporočila: 2085
    3.5.2011 9:48:25   
    *dotika*
    PREGLED

3.5.: Lily86, mmart, katjakokol, delfinka3
    4.5.: monci2, tincy23, lili983

MORFOLOGIJA

3.5.: smajas

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2086
    3.5.2011 9:52:37   
    Larisa86
    daška91 mam aljaškega malamuta, samica, ma 2 leti, prava divjakinja. Ma cepijo jo avtomatsko proti steklini in kugi, sa ker lani ni mogla bit cepljena ker je imela mladičke mora letos dobit dvojno dozo proti kugi...ja sam služjo na veterini, in to svinjsko a nebom tvegala d ami zboli.
    Drgač tud jaz sem rekla konec s fižolom in takimi full napenjajočimi stvarmi, isto prejšnjikrat mi je težave povzročala repa....user posted image

monci2 imam aljaškega malamuta...moja mala velika mrcina, kaj maš pa ti zaeno pasmo? ma ne, ne vsaki nosečnici pride popek ven, moji sestri ni, pa kolegici tud ne, pa velik drugim tud ne...men tud se zdi da je moj še globlji kot prej user posted image so pa brcioke nekaj najčudovitejšega kar obstaja user posted image

dotika dobro jutro, kako si danes?

no prilimam eno slikco od moje zverince da vidite kaka je user posted image

zdej pa šibam jo cepit me moj že čakauser posted image

božajte bušije in lepo se imejte user posted image

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2087
    3.5.2011 9:54:21   
    *dotika*
    Tako, pa so prosti dnevi za nami. Hja, no, kaj čmo. Saj se bomo hitro upeljali nazaj. Do poletja ni nobenih fraj dni, takrat pa se bodo začeli dopusti. No, saj meni je itak vseeno, ker imam bolniško, bolj govorim za mojega, da sva lahko čimveč skupaj. Ah, sem zabluzila user posted image .

KT, pozdravljena, pa čimvečkrat se vključi v debato user posted image .

Ja, kužke se enkrat letno cepi prosti stekli in kužnim boleznim. Mislim, da je to slednje mislila Larisa86. Ampak to cepljenje ni obvezno.

Jaz sem si pa preko spletne trgovine Popek naročila eno oblekico. Me je tako zagrabilo, da bi jo imela user posted image . Tipično po moje. Ko se v nekaj zapičim, to moram dobit. Zdajsamo upam ,da mi bo prav, drugače bom hudo razočarana user posted image .

Ja, danes bo menda res prijetno topel in sončen dan. Jaz ga bom izkoristila na balkonu...

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2088
    3.5.2011 9:54:22   
    Larisa86
    punce, kako prilimam slikco??????user posted image

(odgovor članu Larisa86)
    Neposredna povezava do sporočila: 2089
    3.5.2011 9:56:07   
    *dotika*
    IZVIRNO SPOROČILO: Larisa86

punce, kako prilimam slikco??????user posted image

Enostavno shrani sliko na recimo www.shrani.si , tam kopiraj povezavo za forum in jo prilepi v sporočilo tukaj. Jaaaa, slikice kužekov user posted image . Mojo lahko vidite v profil fotki user posted image .

(odgovor članu Larisa86)
    Neposredna povezava do sporočila: 2090
    3.5.2011 9:57:46   
    daška91
    Ooooo res lep kuža user posted image !! Aja tako torej grejo ta cepiva, mi imamo doma angleško koker španjelko tudi vsako leto jo vozimo k veterinarju po cepivo proti steklini ki se je letos presenetljivo zmanjšala iz 60 € na 40 € .Sem kar debelo pogledala, ampak še vseeno je drago. Ampak kot ti praviš, rajši se ne reskira da bi psiček zbolel .

(odgovor članu Larisa86)
    Neposredna povezava do sporočila: 2091
    3.5.2011 9:57:52   
    *dotika*
    To je ta oblekca, o kateri sem malo prej pisala: http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/nosecniske-obleke/atraktivna-nosecniska-poletna-obleka-z-naramnicami-zelena.html

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2092
    3.5.2011 10:02:02   
    Larisa86
    hvala dotika user posted image

user posted image

[url=http://www.shrani.si/?2n/Ag/2srFuBtp/picture-014.jpg][img]http://

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2093
    3.5.2011 10:03:15   
    Larisa86
    [url=http://www.shrani.si/?2n/Ag/2srFuBtp/picture-014.jpg][img]http://www.shrani.si/t/2n/Ag/2srFuBtp/picture-014

evo tuki sta le dve slikci moje mrcince user posted image

(odgovor članu Larisa86)
    Neposredna povezava do sporočila: 2094
    3.5.2011 10:03:59   
    daška91
    Dotika : Krasna oblekca user posted image , jaz sem videla tako krasno rdečo oblekco z dijamantki na spletni trgovini ( se ne spovnim kje, ki sem zaradi tega tudi zelo jezna ) ki bi jo rada kupila samo jih takrat še niso imeli na zalogi.Res ugodna cena 40 €. Za poletne in voče dni bi prav prišla. Doma imam še obleko ki sem jo nosila 2 leti nazaj na krstu in mi je začudo prav user posted image .

user posted image

No tole je pa moja Flora ! user posted image

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2095
    3.5.2011 10:16:06   
    daška91
    punce, je katera mogoče da se spoznamo ...recimo tako preko facebooka če ga imate ? Če je katera za pa postanimo prijateljice še tam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2096
    3.5.2011 10:25:19   
    monci2
    lepi kužiči..user posted image user posted image vidim, da imate kr vse psičke..user posted image .. jaz imam 2- prinašalko in malo shih tzujko user posted image ...

dotika zlo lepa oblekca..si še jaz malo pogledam oblekce, čeprav se mi zdi, da imajo kr zasoljene cene, glede na to, da so lih za 2-3 mesece...user posted image

daška, larisa- hvala za odg..user posted image

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2097
    3.5.2011 10:26:28   
    monci2
    daška..good idea.. mene najdeš pod katty kat user posted image

(odgovor članu monci2)
    Neposredna povezava do sporočila: 2098
    3.5.2011 10:36:29   
    daška91
    Bom dodala jaz sem pa Daša Zupančič. user posted image user posted image

(odgovor članu monci2)
    Neposredna povezava do sporočila: 2099
    3.5.2011 10:40:09   
    daška91
    monci- joooj ne najdem te, a bi me lahko ti dodala.. ? Toliko telih katty kat mi je najdlo da nevem katera si user posted image

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2100
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
    Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......