KT
|
Pozdravljene! Ne najdem skupine na facebook-u, lily ima ziher odgovor kako gor pridemo. Pri nas nič presenetljivo novega, samo če mi nebi vse skupaj tako dol tiščalo, pa trebuh odtrdeva, enostavno ne morem verjet, da je taka razlika v 4 letih od kar sem v zadnje nosila zvija me tale nosečnost, da ne znam opisat. Evo mene včeraj s kolesom od Trnovnga do Bavarskega dvora (pred bi rekla "sitnica"): ne samo, da me je pred Slonom vstavil en paglavc v modrem, ki je ravnokar zaključil zadnji letnik v Tacnu, še potrudil se je in mi takoj podaril položnico za 40 EUR, skratka komaj sem prisopihala do Borze. Saj ne da sem se šla Armstronga na Tour de France, daleč od tega, prav uživala sem prvih nekaj sto metrov, potem pa borba, kot da sem na maratonu Franja , vsak pločnik mi je predstavljal vzpon na Triglav. Ah, kaj čmo - bo treba v glavi počistit in si priznat, da mi nabolj ustreza "peglanje kavča". Tale maj moram nujno preživet - konec maja imam še en enotedenski tečaj za oddelat, potem smo pa zmagali. Včeraj zvečer sem si dejansko mislila, da tudi, če grem potem takoj rodit, ker - roko na srce - ne verjamem, da bova zdržali do prvega tedna avgusta. Od 8 do 9.30 zvečer je mala plesala rock 'n' roll v Festivalni, definitvno Kaj rock 'n' roll, prav rave-ala je po mojem mehurju (so se mi kar zvezde prikazovale), me je že imelo, da se postavim na glavo, da se mala obrne, ker se mi je že mešalo. Ampak sva se potem z malo pogovorili, da nimava kaj raziskovat ta svet pred 35 tednom, potem se bova pa že lažje spopadli z realnostjo.
|