|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
3.5.2011 14:58:14   
maktub
punce...a vam se ze dela tale nosečniska črta od  popka dol...po kerem tednu naj bi to se začelo poznat...

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
3.5.2011 15:00:52   
daška91
maktub - ja jaz jo imam samo se skoraj da kaj pozna , jaz jo imam od popka gor res smešno zgleda. Baje da se bol vidno pozna tisim nosečkam , ki imajo temne lase user posted image , samo nevem kaj ima to veze.

No pri nas je nevihta JOOOJ, jz pa likam in pospravljam , ki drugega ni za počet user posted image .

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
3.5.2011 15:04:19   
maktub
daska91: a je to mozno da je od popka gor?mislis da je to to?..ki kot  vem je  to  dol....
ki kolegica mi je rekla  da če je do sedaj nimam da je pomoje niti nebom imela...naravno imam kostanj barve las  sicer  le 10 let se  pa blond barvam...

ooo a nevihtno mate pri vas...na obali pa je lepo toplo in lep sonček....jaz pa doma lezim..ampak bom kr skočla malo ven

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
3.5.2011 15:15:48   
daška91
Mislim da sta obe varijanti možni, nekje sem brala za to Lineo negro , samo zdej ne najdem kje na netu sm to brala.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
3.5.2011 15:22:16   
maktub
aja to pa nisem vedla....no mogoče mi bo pa se prisla...

je pa zanimivo.. da jo ze od rojstva ima moj sin.... tanka in taka svetla..in sedaj ima 3 leta in se vedno jo ima...

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
3.5.2011 15:33:19   
monci2
glede črte linea negra.. ene jo dobijo, druge ne.. jaz sem v 27. tednu pa je nimam in dvomim, da se mibo zdaj nardila :)...

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
3.5.2011 15:53:59   
*dotika*
Madoniš, mam danes posla s tem FBjem. Je prav zabavno user posted image .

Meni se je nardila črta že v tisti nesrečni nosečnosti z Ajdo tam nekje v 19. tednu in mi sploh ni izginila. Tako da jo mam, s tem da je zdaj v tej nosečnost postala močnejša.
Mislim, da tiste, ki je (še) nimate, jo lahko še vedno dobite. Tako se mi dozdeva, ne me držat za besedo. Lahko pa da ostanete brez nje ja.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
3.5.2011 17:44:33   
nikita11
user posted image pozdravljene,
jaz sem bla prejšnji teden na testu za sladkorno.
Po navodilih, ki sem jih prejela od zdravika, sem na test prišla po zajtrku, torej ne na tešče.
Za popit sem dobila cca 2 dl tekočine, v kateri je bila glukoza (sladokor). Meni ni bilo problem spit, najbolje pa je popit na dušek, okus pa mi je bil podoben kot malo bolj sladkan čaj. Tako da brez panikeuser posted image !
lp
nikita

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
3.5.2011 17:47:23   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: nikita11

user posted image pozdravljene,
jaz sem bla prejšnji teden na testu za sladkorno.
Po navodilih, ki sem jih prejela od zdravika, sem na test prišla po zajtrku, torej ne na tešče.
Za popit sem dobila cca 2 dl tekočine, v kateri je bila glukoza (sladokor). Meni ni bilo problem spit, najbolje pa je popit na dušek, okus pa mi je bil podoben kot malo bolj sladkan čaj. Tako da brez panikeuser posted image !
lp
nikita

Hm, zanimivo. Meni je sestra prav izrecno naročila, da ne smem prej ničesar jesti. Še v materinsko, kamor mi je zapisala datum in uro, je na veliko zapisala TEŠČ.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu nikita11)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
3.5.2011 18:33:15   
Larisa86
Ojlauser posted image
glede črte, ja pojavi se lahko od popka navzdol ali pa od popka navzgor ali čez celo, ni pa nujno da je ne dobite v pozni nosečnosti, moja sestra jo je dobila šele pri 31.tednu, tako da še je časuser posted image

dotika ja men je isto prav z velikimi črkami napisala v materinsko knižico TEŠČ, tako da bom upoštevala tole navodilo pač...sicer pa realno gledano se men zdi bolj realno ko so nekaterim rekli naj pridejo po zajtrku, ker to je realno vsakodnevno stanje, ne pa kot meni ko so rekli 1 tedn prej nič sladkega,nič sadja razen jabolki mogoče in od polnoči samo vodo...to je nerealno, ker 1 teden prej se držiš da nič sladkega ne daš v sebe drugače pa...no bo kakor so rekliuser posted image

pri nas tudi je kar nekaj časa že oblačno in piha....
zdej pa mal popapcat in bo, pol pap očivat mal, ker dans je bil kar aktiven dan...

pobožajte bušije pa objemčekuser posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
3.5.2011 19:43:20   
Leona2009
Js bom jutri v 25.tednu pa še nimam črte,sem pa naravno zelo temna,imam temne lase in tudi temnejšo polt,bomo videli,moji mami se je naredila,lahko pa poteka od sramne kosti pa vse do prsi.ampak potem čez čas po porodu zgine,baje.:) Larisa,ja srečo imava,da je najina družina tako številčna in sva večinoma vse dobila novo,ampak sem pa tudi od svakinje veliko "rabljenih" stvari dobila,ker ima dva otroka in določenih stvari ne potrebuje več,tako,da vse prav pride a ne.:)

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
3.5.2011 20:57:22   
Goldy
glukozni test - no, tudi jaz imam na tešče. Daje pa moja G vse user posted image na ta test. Ni pa nič zelo groznega, čeprav je meni tista sladkana voda bljak in mi gre bolj gor kot dol...user posted image

linea negra - jaz je v prvi nosečnosti nisem imela, pa tudi sedaj se še nič ne kaže.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Leona2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
3.5.2011 21:37:40   
taša83
alo!
tako, pa sva iz prvega predavanja v materinski šoli...zvedela? nič novegauser posted image . Malo o porodnišnici, malo o težavah, ki te pripeljejo v P...Jutri je o telovadbi in še nekaj o dihanju, ma ne vem, če naj grem, ker že tak imam vse doma o telovadbi. Dihanje pa je še enkrat naslednjič, tako, da...od 9 predavanj grem na 7 (ne bom šla tudi na pred. o epiduralni) in ende.
Linea negra - jaz je še tudi nimam, nekaj čisto rahlega se kaže, bom videla kako bo. Za glukozni test pa obvezno biti tešč, ker so takrat samo pravi rezultati. Vem, ker imamo v družini to in se meri samo zjutraj po počitku.
Daška, Larisa in Katja - sem vas dodala na na FBuser posted image , zdaj lahko malo obraze z nicki povežem...hehe! Jaz nisem ažurna s slikcami tam gor, ker se mi enostavno več ne da s tem ukvarjat.
Nič, pod tuš in malo pred TV, pol pa spat....
čao

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
3.5.2011 22:29:49   
Goldy
taša83 - a mene pa nisi dodala na FB-ju???user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
3.5.2011 23:46:04   
Lily86
Kratko poročilo s pregleda: vse štima user posted image . Danes sem se pa takooo načakala, kot že dolgo ne... Nabito polna čakalnica. G sem vprašala, kakšne ima kaj izkušnje oz. mnenje o akupunkturi, pa je rekla, da ne ve, da bi katera od pacientk šla na to, tako da nima nobenih priporočil...

Taša83 - vidim da boš hodila v materinsko v MB. Ko boste imeli predavanje o epiduralni te bom prosila, da mi javiš telefonske na katere se naročiš na razgovore, pa kdaj se je treba naročit!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
4.5.2011 0:32:48   
Lily86
FACEBOOK - odprla sem skupino avgustovk 2011. Najdete nas pod RR avgustovke 2011. Meni se zdi najboljše, da se kar tam zberemo in spoznamo, ker se bomo sicer čisto porazgubile, kaj pravite? Nastavitev skupine je "secret", kar pomeni, da nihče (razen nas) ne more videti naših postov, ki jih objavljamo tam, niti kdo vse je v skupini. Tako imamo urejeno svojo stran tudi februarčice 2010 in se super obnese! user posted image  Upam, da se srečamo v čimvečjem številu tudi tam! user posted image

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
4.5.2011 7:34:14   
maktub
lily86...meni pod to skupino ne prime?

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
4.5.2011 8:21:03   
Goldy
Meni na FB tudi nič ne najde pod tem imenom.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
4.5.2011 8:24:33   
lenkadolenka
Ojla punce,
da še jaz delim svojo izkušnjo z glukoznim testom...Meni sicer ni bilo posebej naročeno, naj pridem tešča, ampak sem to vseeno bila, ker se mi je pač zdelo, da so edino tako pravi rezultati. Sestra mi je po tehtanju in merjenju pritiska dala v roke kozarček z vodo in vanj stresla glukozo, jaz pa sem si zmešala ta cocktail user posted image  Je kar težko spit 2dcl cukra user posted image   So pa me potem opozorili, da ne smem nič jest, lahko le malo vode spijem...no, jaz sem jo kar veliko, ker sem imela res zoprn okus v ustih....Potem pa sem morala natanko čez 1 uro na odvzem krvi in dala sem tudi vodo. To je bilo to.
Sicer mi sladkorne hvalabogu niso odkrili, sem pa slabokrvna in moram jemaz retafer....Mislim, da bom poskusila še s sokom, ki si ga predlagala Vilincek, hvala ti.
Upam, da vaši malčki pridno brcajo user posted image  Moje dete že tako, da se včasih navzven vidi, kako se trebuh premika user posted image  Lepo božajte bušije!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
4.5.2011 9:11:57   
taša83
oj!
Goldy - ne vem, kako ti je ime za FB, bi pa te dodala, valdauser posted image . Samo tu gor brez imen, lahk na ZS...ne rabijo čist vsi vse vedet, ne?user posted image
Glede strani RR avgustovke 2011 mi nič ne najde...mogoče še bo...
Lily86 - jaz na predavanje o EA ne bom šla, je včeraj rekla sestra, da naj pride, koga bo to zanimalo. Je pa samo možno v dopoldanskem času...hmmmm, kaj pa, če te zagrabi ponoči in si kandidat za EA? Pol pa ostaneš brez...? Predavanje o EA je 20.5. ob 15.30 v 16. etaži, stolpnica UKC MB. Za individualni razgovor pa se tam dogovoriš z zdravnicami, ki bodo predavale.

Jooooj, grem malo spet k diplomi, kako se mi ne da, ampak...moram!!!user posted image
čao

(odgovor članu lenkadolenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
4.5.2011 9:53:22   
TLF
Pozdravljene punce!
Daška, Larisa, monci2 zdaj vas bom tudi sama dodala na FB - moje ime so pa seveda začetnice TLF, tako da boste vedele.
Za ostale pa nisem zasledila da bi še katera napisala svoj nick na FB da bi jo dodala...dotika tebi sem poslala ZS. Še kateri?

Ste pa res vse lepe nosečke, jaz pa nimam na FB še nobene slikice zdaj ko sem nosečka, bom mogla kaj dat gor...

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
4.5.2011 10:11:32   
majči22
No pa se vam še jaz po dolgem času javljam.

Čez praznike smo bili doma, Lina je imela cel teden dopust in ni bilo časa za aktivacijo RR-ja.

Pri nas nič posebnega, trebušček izredno raste, brcamo super, bolj srečna nebi mogla biti - le tako naj ostane.

Trenutno pečem piškotke in cunje obešam, saj jih je vedno preveč. ko pa rabim kaj za obleči, pa itak nič nimamuser posted image .

Ideja, da imamo svojo stran na FB-ju je super in sem takoj za. Trenutno te strani tudi meni ne sprejme oz. ne najde.

Vidim, da vse veselo že nakupujete. Super! Jaz moram pregledat kaj bo od Line uporabno in šele potem dokupovati. Voziček moram še spucat, no edino jogi in posteljnino moram nabavit - to je ziher.

dotika - izredno lepa oblekica. Boš prava lepotica v njej.
lineo negro - sem v prvi nosečnosti imela čez cel trebuh, ki je nato leto dni po porodu izginila. Sedaj je še nimam. Pojma nimam pa kdaj sem jo v 1.user posted image dobila

< Sporočilo je popravil majči22 -- 4.5.2011 10:12:45 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
4.5.2011 10:13:01   
daška91
Ojla punce ! user posted image

Vse ki ste me dodale sem vas sprejela user posted image ! Res lepo da se takole spoznavamo malo bol user posted image .
Lily: tudi meni ne odpre pod tem imenom skupine user posted image

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
4.5.2011 10:18:35   
monci2
Pozdravljene!

hmm..hvala za prošnje,potrditve...čeprav tako in tako še nvm kira je kira user posted image user posted image  bo res mnda najlaže, da smo vse v eni skupini na fbu- je pa res, da tud meni ne najde avgustovk..user posted image ..

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
4.5.2011 10:34:57   
KT
Pozdravljene!

Ne najdem skupine na facebook-u, lily ima ziher odgovor kako gor pridemo.
Pri nas nič presenetljivo novega, samo če mi nebi vse skupaj tako dol tiščalo, pa trebuh odtrdeva, enostavno ne morem verjet, da je taka razlika v 4 letih od kar sem v zadnje nosila user posted image  zvija me tale nosečnost, da ne znam opisat. Evo mene včeraj s kolesom od Trnovnga do Bavarskega dvora (pred user posted image  bi rekla "sitnica"): ne samo, da me je pred Slonom vstavil en paglavc v modrem, ki je ravnokar zaključil zadnji letnik v Tacnu, še potrudil se je in mi takoj podaril položnico za 40 EUR, skratka komaj sem prisopihala do Borze. Saj ne da sem se šla Armstronga na Tour de France, daleč od tega, prav uživala sem prvih nekaj sto metrov, potem pa borba, kot da sem na maratonu Franja user posted image , vsak pločnik mi je predstavljal vzpon na Triglav. Ah, kaj čmo - bo treba v glavi počistit in si priznat, da mi nabolj ustreza "peglanje kavča". Tale maj moram nujno preživet - konec maja imam še en enotedenski tečaj za oddelat, potem smo pa zmagali.  Včeraj zvečer sem si dejansko mislila, da tudi, če grem potem takoj rodit, ker - roko na srce - ne verjamem, da bova zdržali do prvega tedna avgusta. Od 8 do 9.30 zvečer je mala plesala rock 'n' roll v Festivalni, definitvno user posted image  Kaj rock 'n' roll, prav rave-ala je po mojem mehurju (so se mi kar zvezde prikazovale), me je že imelo, da se postavim na glavo, da se mala obrne, ker se mi je že mešalo. Ampak sva se potem z malo pogovorili, da nimava kaj raziskovat ta svet pred 35 tednom, potem se bova pa že lažje spopadli z realnostjo.

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......