ronja
|
Ja, tile prazniki so dobri očitno le zato, da mi ni treba bolniške jemat, ker imamo že itak kolektivni dopust. hehe, bo nekaj na tem, čeprav jaz bolniške navadno niti ne jemljem, ker imam toliko nadur, da mi še vedno ostajajo. Ja, Lejla je bolna. Očitno ji tole odstavljanje od dojenja ni prav prišlo, kar se tiče protiteles, ker je zbolela za isto virozo kot jaz (vsaj zgleda tako). Ponoči je bila kar boga, mela je 38+, ampak ko je vročina dosegla pik, je potem mirno zaspala (seveda ves čas pri nama) in ji ni bilo treba nič dat. Danes zjutraj je bila že ful boljše, zdaj spi, upam, da se zbudi zdrava:). Ronja je pa ok, nista bili v vrtcu od čet. in se ni mela kje nalest, hehe. Lubi je v službi, gara ko vosu, ker majo celo štalo. Jaz mal počivam, ker tudi še nisem ok, pospravljam, kar sta razturili tamali, preprala sva vse v omari, da ne bo nič plesnilo, kuham juhico, kličem za jogi (jysk ima samo enega, ki je baje dober kvečjemu za kak vikend, da se ne spi ok na njem), pa za omaro, itd... Upam, da bomo vseeno lahko šli do dedija, kot smo nameravali mali it za te praznike. Hoteli smo it še na razstavo Orinoko indijancev, pa je bilo v ned. in včeraj zaprto, danes je pa Lejla zakuhala... Jutri mislim, ad je spet zaprto, potem bomo verjetno kaj pri dediju, potem se pa itak že izteče (je samo do konca aprila). Kaj še? Zajček je prinesel malima pri babici in dedu ene luštne punčke (smo bili včeraj tam), babi (tašča) ima zdaj obe rada in ne dela več razlik , sem fuuuuul srečna zato:). Doma jima je pa prinesel čokoladna jajčka, enega mini piščančka, čokoladnega zajca in pa Lejli ovčko Beko (to je ona poimenovala) - naredila jo je zajkla ponoči iz frotirja in enih ostankov, Ronji pa zajčka Rjavčka (tudi sama poimenovala) - tudi naredila zajklja ponoči iz ene stare majice. Moram dat še slikice gor, samo moram po svoj račko, ta zeza. lubi dobil eno knjigo, zgleda, da mu je všeč . Rabiva dopust in pavzo, oba sva to leto v službi delala ko utrgana, doma pa toliko kot po navadi in sva se kar iztrošila. Sem mela totalni brake down, ko je bil tisti frotir znotraj nekaj plesniv in sem dobila napad (astma, sem alegrična na plesni, nisem tega niti vedela do pred kratkim, je pa zdaj veliko stvari logičnih). Na srečo se je dalo lepo oprat. Ampak vseeno sem bila čisto paf, ker zdaj ni nič plesnilo - ampak verjetno tega nisem preprala, ko sva prestavila in nisem opazila, da bi kaj bilo, ker je bilo samo znotraj. No, zdaj je vse ok.