|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
22.4.2011 22:12:55   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

evo mal za nasmejat...za poscat so mi dobre user posted image

o čem to ti?user posted image

Ploha koliko si se postrigla? Saj je lepa frizura, ampak ker te tako dolgo nisem videla, se mi zdiš enakauser posted image user posted image
KŽ- čokoladice so pa dobre Aseju, tako, da se še odločamouser posted image

V naši hiši še nihče ne spi.user posted image A smo samo mi taki ponočnjaki?????

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 401
23.4.2011 7:44:51   
Ploha
ups...user posted image user posted image

tole ->  http://med.over.net/forum5/read.php?12,6693739

farfala:
no pol naj pa hitr je, da bomo menjaval :P spredi sem imela tolk dolge kot zadi, se pravi do srede hrbta, zdej so pa na rese, tam od slabih 10 centi pa naprej user posted image

nč grem kruh zamest...in peče se moja prva potica user posted image user posted image kaj bo to ratalouser posted image Poročam (če bom upala) user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 402
23.4.2011 20:36:01   
marta82
Kako ste? Mi smo danes malo kolesarili in sem kar utujena, ampak paše.

Tinej je bil danes prvi dan prez pleničke. Nekajkrat je ratalo v kahlico in travico, parkrat pa tudi v hlače. Bomo videli kako bo v naslednjih dneh, ampak zaenkrat kar dobro kaže. Smo se odločili, da probamo, ker imamo 10 dni časa - so počitnice in ne bo v vrtcu.

Lepe praznike.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 403
23.4.2011 21:08:47   
Ploha
marta: super za luštn dan! In še bolj fino za "brezpleničarstvo"! user posted image

mi bomo jutri pa spet se lepo doma valjali. V ponedeljek jo pa morda kam mahnemo.

Jancci: zate pa vem, da si nam že kar nekaj mescov nazaj za vse praznike vošla, tako da si podelala user posted image user posted image

Uživajte "babe" in velik pirhov!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.4.2011 22:26:03   
Ploha
Mamce, a boste kej povedale kaj ste kaj počeli danes??? user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.4.2011 23:02:00   
farfala

Mamce, a boste kej povedale kaj ste kaj počeli danes??? user posted image

jedli in počivaliuser posted image

A potica je uspela?

Jaz sem včeraj še čokoladno torto naredila, ker je imel moj r.d., tako, da jemo še  torto zraven poticeuser posted image
Jutri pa hujšamouser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 406
24.4.2011 23:03:39   
farfala

spredi sem imela tolk dolge kot zadi, se pravi do srede hrbta, zdej so pa na rese, tam od slabih 10 centi pa naprej user posted image

u, to pa je spremembauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.4.2011 13:04:38   
Jancci
Jancci: zate pa vem, da si nam že kar nekaj mescov nazaj za vse praznike vošla, tako da si podelala user posted image user posted image

Sm se znajdla, ane? user posted image

Otroc spejo, jest moram pa mal spakirat za na morjeeeeeeee!!!!

Uživajte!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 408
25.4.2011 14:00:05   
sonček33
Jancci, uživajte.
Farfalca, njami čokoladnica.
Plohca ..včeraj..hribi...z vamesnimi postanki - metanje kamnov v reko, nabiranje rožič, sekanje drv :)  popoldne kolesarski izlet na leško letališče pa skozi vasi na kavico in vožnjo po toboganu ...ter dirkanje domov...pred nevihto.
Danes obisk ljubkega slapa pri Bohinjskkii Bistrici ...opazovanje krav (ej, to je vam vsakdanje), in polžev, skenaje drv, zbijanje s kladivom.... Luštno. Fanta spita. Popoldne pa morda kopanje ali pa kar peskovnik pred hišo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 409
25.4.2011 14:32:47   
krtekxx
Mi smo doma. BB kašlja, uho buba, zmerna vročina...ampak to ni razlog, da nismo nikamor šli. Glava familje se je namreč konkretno razsul.user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.4.2011 14:43:27   
sonček33
Krtekxx, ojej...če tako napišeš, potem vem, da tole ni okej. Polomljeno kaj? Naj se čimprej sestavi.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 411
25.4.2011 17:08:29   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Mi smo doma. BB kašlja, uho buba, zmerna vročina...ampak to ni razlog, da nismo nikamor šli. Glava familje se je namreč konkretno razsul.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oba, upam, da ni pristal v bolnici

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.4.2011 17:25:49   
krtekxx
Sonček, farfala, se je zgodilo že 1 teden nazaj. Nič zlomljeno, ampak vse potolčeno, pa za vezi niso ziher...bolj leže je zdaj, ker ne more na noge.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 413
25.4.2011 17:48:43   
Jancci
Sonček se mi zdi, da vi kar znate uživat!! user posted image Fajn, fajn!

Krtekxx sej vi2 itak drugač nikol nista na miru razen če se ker ne razsuje.user posted image Naj bolečine in modrice čimprej minejo!!!!
Moj gre ju3 s kolesom na Lošinj.user posted image Kolesarske kondicije ima skoraj nič. Vrjetno bo potem tam 4 dni rane lizal.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 414
26.4.2011 10:47:19   
krtekxx
Ja, tile prazniki so dobri očitno le zato, da mi ni treba bolniške jemat, ker imamo že itak kolektivni dopust. BB sem peljala k P, ker ji vročina ne pade, CRP cca 50, dobila Hikoncil, ker je uho še vneto, sumi pa mal tudi na pljučnico. Umetnost pa je, kako punci dopovedat, da ne sme biti zunaj in divjati.
Sonček, kupila sem si 5.10 čevlje in še ene hlače od Endura Singletrack. Zakon, ti rečem.
Punce, uživajte.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.4.2011 12:30:13   
ronja
Ja, tile prazniki so dobri očitno le zato, da mi ni treba bolniške jemat, ker imamo že itak kolektivni dopust.

hehe, bo nekaj na tem, čeprav jaz bolniške navadno niti ne jemljem, ker imam toliko nadur, da mi še vedno ostajajo.
Ja, Lejla je bolna. Očitno ji tole odstavljanje od dojenja ni prav prišlo, kar se tiče protiteles, ker je zbolela za isto virozo kot jaz (vsaj zgleda tako). Ponoči je bila kar boga, mela je 38+, ampak ko je vročina dosegla pik, je potem mirno zaspala (seveda ves čas pri nama) in ji ni bilo treba nič dat. Danes zjutraj je bila že ful boljše, zdaj spi, upam, da se zbudi zdrava:). Ronja je pa ok, nista bili v vrtcu od čet. in se ni mela kje nalest, hehe.

Lubi je v službi, gara ko vosu, ker majo celo štalo.

Jaz mal počivam, ker tudi še nisem ok, pospravljam, kar sta razturili tamali, preprala sva vse v omari, da ne bo nič plesnilo, kuham juhico, kličem za jogi (jysk ima samo enega, ki je baje dober kvečjemu za kak vikend, da se ne spi ok na njem), pa za omaro, itd... Upam, da bomo vseeno lahko šli do dedija, kot smo nameravali mali it za te praznike.

Hoteli smo it še na razstavo Orinoko indijancev, pa je bilo v ned. in včeraj zaprto, danes je pa Lejla zakuhala... Jutri mislim, ad je spet zaprto, potem bomo verjetno kaj pri dediju, potem se pa itak že izteče (je samo do konca aprila).

Kaj še? Zajček je prinesel malima pri babici in dedu ene luštne punčke (smo bili včeraj tam), babi (tašča) ima zdaj obe rada in ne dela več razlikuser posted image , sem fuuuuul srečna zato:). Doma jima je pa prinesel čokoladna jajčka, enega mini piščančka, čokoladnega zajca in pa Lejli ovčko Beko (to je ona poimenovala) - naredila jo je zajkla ponoči iz frotirja in enih ostankov, Ronji pa zajčka Rjavčka (tudi sama poimenovala) - tudi naredila zajklja ponoči iz ene stare majice. Moram dat še slikice gor, samo moram po svoj račko, ta zeza. lubi dobil eno knjigo, zgleda, da mu je všečuser posted image .

Rabiva dopust in pavzo, oba sva to leto v službi delala ko utrgana, doma pa toliko kot po navadi in sva se kar iztrošila. Sem mela totalni brake down, ko je bil tisti frotir znotraj nekaj plesniv in sem dobila napad (astma, sem alegrična na plesni, nisem tega niti vedela do pred kratkim, je pa zdaj veliko stvari logičnih). Na srečo se je dalo lepo oprat. Ampak vseeno sem bila čisto paf, ker zdaj ni nič plesnilo - ampak verjetno tega nisem preprala, ko sva prestavila in nisem opazila, da bi kaj bilo, ker je bilo samo znotraj. No, zdaj je vse ok.user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   [Brisano sporočilo]
26.4.2011 15:02:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
27.4.2011 18:21:36   
sonček33
helov.
Kje ste vse? Plohca? Khurde?
Dejte kaj napisat.
Mi smo se danes kopali v Živi, mali užival.skače v vodo briga ga, se potopi pa ven in jovo na novo.
Niia sama z O do splita? Faca si.Kako mož?
Krtekxx..kako mož? Upam, da je koleno ok, ker predvidevam, da tole ležanje je pa zanj muka in pol.
Kiara, vrt je pa zdaj malo zalilo, kajne?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 418
27.4.2011 20:34:25   
marta82
Vam po dolgem času malo najinega pubeca pokažem kako "šmeka" kolesarke.user posted image

user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 419
27.4.2011 21:00:29   
sonček33
Marta, kakšen fletko. Frajrček. pa kako temno polt ima.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 420
27.4.2011 21:03:03   
sonček33
user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 421
27.4.2011 21:03:34   
sonček33
Ploha, ta plavga boš dobila :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   [Brisano sporočilo]
28.4.2011 10:51:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
28.4.2011 21:22:47   
sonček33
Niia, naj čimprej okreva.

Ploha, a si ti skregana z januračicami?user posted image

Moj ima danes rd...sva mu naredila skutno torto z malinami, pa presne kroglice... sicer pa sva skoz v pogonu...nima veze če je slabo vreme

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 424
28.4.2011 21:25:29   
sonček33
Marta, kako vam uspeva brez plenic? L je sicer že kakšne tri emsece popoldne doma brez. Do te zadnje sobote ni povedal, če ga je tiščalo, ampak sem ga pač na vsake toliko dala na kahlico pa je bilo...zdaj pa pove, tako da je že skoraj cel teden suh. Mal težav je s kakanjem. Včasih gre tudi v kahlico ali na stranišče, ampak večinoma pa pove, da bi kakal, ko pa ga dam na kahlico ima pa blokado.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......