|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
20.4.2011 15:08:22   
Ploha
yelci: a si pri K. bla tud čez rok? ČE ja, kolk? Jst sm bla pr manci 12 dni čez rok...juhej...9 mescov je čist dost, kar je več si ga sit ko boba (trebuha mislm) user posted image bo pa kmal kmal, ko si že tolk čez rok...user posted image

sonček:
jaz sem pa mislila, da si name huda, k sm te /vas mal nahecala uno zanč z marto in spar slikcami user posted image

a ma kera fajn, predvsem simpl recept za orehovo potico, brez rozin!!!!!!! user posted image sicer pa na kulinariki gledam, eni zvenijo precej izi.

V soboto naj bi k žegnu nesla...tak da še jaja pobarvam user posted image pa kruh in potico spečem, šunko pa hren pa kupm.  A gre še kej v košaro?user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 376
20.4.2011 15:18:31   
Hijacinta
Sem vas prišla malo pogledat, sem sedaj res redko na RR, kar ni časa. Vidim da ste vse super, to je lepo slišat. No sej zdaj so se začeli lepi dnevi tako da mora bit super user posted image .

Plohca ti si čist nora user posted image . Super ti gre tole laufanje. Na rožce se pa nič ne spoznam, ampak ziher so fajne.

Jancci jst naredim pa še manj kot ti user posted image . Zadnje čase se moj F kar sam pred hišo sprehaja, ker sem jst zadnje dneve ful utrujena. Pa kosilo je zelo redko skuhano. No me je tole kar malo sram povedat ker ste vse tok pridne. Jaz sem si to porodniško res na izi vzela. Sej po eni strani je to prav, sam obiski se morajo pa vsi najavit, ker drugače se nimajo kam vsest user posted image .

F je imel včeraj 5 mesecev, ima pa že 70 cm in 8200g. Je za več kakor 1 kg težji od E pri isti starosti. Je pa tak cuker, samo smeji se, da bi ga kar pojedu.

Rubica ti si spraševala o uvajanju GH. Mi še nismo začeli saj nama dojenje super laufa. Tko da bom vidla kdaj bom začela. Se mi nič ne mudi user posted image .
Jancci moja mami ima take fore kadar pazi E. Reče npr. da je ful jokal in nič spal, samo zato da ona izpade boljša babica, ker se bolj trudi in angažira. Ali pa razlaga kje vse sta bila, pa tudi če nista.  Ali pa ko vidi da prihajam domov začne na ves glas peti pesmice, zato da se vidi kok je ona super. Meni je to čisto mimo.
Kako kaj z vašo bakterijo? Ste jo uspeli pozdravit? E ima na ličkih nekaj drugega, ampak sedaj ko je zunaj toplo je izginilo.

Yelci ko sem bila jst čez rok so mi grozili da če 10 dan ne bo nič mi bodo sprožli. Kok mi gre na živce da je povsod drugače. Jaz namreč nisem hotla da bi mi sprožli. Kje pa boš rodila?

Vrtnica čestitke za punčko!!!!user posted image user posted image user posted image

Kiara jst pa mislim da imajo otroci obdobja ko več jejo in obdobja ko manj. In se ne bi sekirala, razen če opaziš da ima manj energije. Čimprej se pocajtejte.

Zdej pa ne vem več kaj sem prebrala, se še kaj oglasim . Papa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 377
20.4.2011 18:31:16   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Evo rožce v kortih...imam pa, če se kera spozna: bršlinke (roza), zmajeva krila, moljevko, okrasni krompir temn in svetel, pa irsine (okrasna kopriva) in lysmahio user posted image

user posted image user posted image ampak to bo pa gužvauser posted image , kaj imaš tako velik korita?
manjka ti pa samo še gorenjski nageljčekuser posted image

Danes kupila 5 čokoladic ŽK pa mi niso dobre, tako da ne bo nič z zbiranjemuser posted image

Kaj pa slika frizure?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 378
20.4.2011 18:32:32   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kje je naš Sonček zadnje čase??

Jancci, tole je pa lepo prebrat - da me nekdo pogreša. Tukaj sem - malo v šoli, veliko zunaj. Zvečer pa dobesedno padem dol.

marsikdo pogreša sončkauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 379
20.4.2011 18:37:45   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

yelci: a si pri K. bla tud čez rok? ČE ja, kolk? Jst sm bla pr manci 12 dni čez rok...juhej...9 mescov je čist dost, kar je več si ga sit ko boba (trebuha mislm) user posted image bo pa kmal kmal, ko si že tolk čez rok...user posted image
jaz sem bila tudi 12 dni čez
ja, zdaj bo pa res kmalu, jaz sem bila tudi 12 dni čez

V soboto naj bi k žegnu nesla...tak da še jaja pobarvam user posted image pa kruh in potico spečem, šunko pa hren pa kupm.  A gre še kej v košaro?user posted image

neke klobase se dajo  pri nas vedno not, ne vem zakaj, pa lepo okrasit vse skupaj

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 380
20.4.2011 20:43:00   
Ploha
farfala: 60 cm dolga korita, po 3 rože so not. Je pa 10 korit, pa 6 malih teglnov pred vhodam, pa še nekaj čist tamalih za začimbe pa 1 velik za paradajz. Kaj boš pa ti imela?

nagelj bi pa takooooooj imela, ampak so občutljivi. In ni fino za moj ego, da mi ravno prve rože crknejo user posted image user posted image pa še vaška posebnost bom in posmeh user posted image user posted image

Kaj boš pa zdej z unimi slikicami od KŽ? Če jih misliš stran vršt, veš kje sem doma? user posted image plačam stroške pošiljanja user posted image

p.s. tud men čokolada ni tanajbol, samo če cukr pade, je tud dobr! user posted image

aha pri nas ne grejo nobene klobase, no ne vem...nuben ni nč djav. je bla glih tašča tuki in ni nč omenila user posted image se bom ornk pozanimala, da nam nesla hudiča pa pol u cerku, da bom komej trogala user posted image

sem pa prejle taščo k dohtarju pelala, me smo šle pa v šoping za metine čevle. Sm ji kr krokse vzela pa ene šprtno elegantne sandale, pomoje so od superfit...toook lepe, prou TAGMAŠNE user posted image

še frizura....

user posted image

zdej grem pa cune obest, pa nov stroj zalaufat, pa pospravt, predno medved pride v svoj brlog. user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 381
20.4.2011 20:44:45   
Ploha
ooo polej hijacinta je pršla pokukat, a je to čudež? user posted image

pri vas pa mate poba pa pol doma! user posted image

kje pa sta rubica in najki, pa ****, pa joo k se ne spovnem več...spetko se občasno javi user posted image pa petra88, jooo kaj so že ble user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 20.4.2011 20:46:06 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 382
20.4.2011 20:50:46   
sonček33
Ma plohca ti si za oženit.  Pridna. lepa frizurca.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 383
21.4.2011 10:27:15   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

A je to možen?
Ja, je možno. Ampak ...mal nisem sledila...a je kaj prehlajena? Pri prehladu je vzrok neješčosti ta, da se zelo poslabša vonj in okus in povzroči neješčost. 

Malo ji teče iz noska, pa malo kašlja.

Yelci- super za cepljenje, no jaz upam, da boš kamlu pestovala.

Ploha - kjut frizurica.

No saj včeraj je pa jedla ko nora.... tako da očitno so res obdobja....

Kaj je značilno za bronhitis? Zali še vedno dela težave zabasan nosek, pa ga skoz pucava. zdej pa še kašlj, pa včeraj zvečer in pa danes zjutraj je bruhnila malo sluzi ven kot smrkelj, ali je to kaj podobnega.... no saj jutri ima itak kontrolo pri P.

Šibam v KR peš bo kar nekaj KM naredila z vozičkom grem po flance cvetača, brokoli, pa por, pa ne vem ali naj vzamem že bučke ali še ne, bom videla.

Uživajte v sončku.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 384
21.4.2011 20:15:41   
sonček33
Bi danes kakšno rekle?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 385
21.4.2011 20:17:58   
Ploha

Bi danes kakšno rekle?

Jst ne vem če bom kako rekla. Grem pospravt, če se mi bo dalo pa potem laufat.

Naklepetajte se...

aja sem pa dobla mesič od Oskarja od niie  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 386
21.4.2011 20:26:38   
sonček33
plohca, jaz glih iz laufa ...fajn teci

a oskar je teb al meti pisal?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 387
21.4.2011 20:54:57   
sonček33
Marta, kako ste?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 388
21.4.2011 21:04:15   
marta82

Marta, kako ste?

Kako si ti pozorna Sonček. user posted image  Hvala.

Ma smo ok, ampak jaz malo bediram, ker grem jutri zadnjič v šolo, med počitnicami namreč poteče porodniška tisti, ki jo nadomeščam:-( Mi sicer ostane še ena malekost ur v enem vrtcu, ampak to je (vsaj finančno) skoraj nula. Res smo se fajn razumele, uživam v delu, ravnatelj je super,...in mi je res težko it. Ampak kaj češ. Upam, da se mi kmalu kakšna nova vrata odprejo.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 389
21.4.2011 21:07:46   
sonček33
Marta, verjamem, da te tole mori in spravlja v slabo voljo. Sploh še, ker si rada hodila v službo. Pa je kakšna možnost, da se najde delovno mesto na tej šoli? Želim ti, da kmalu dobiš dobro priložnost.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 390
21.4.2011 21:58:28   
Jancci
Hijacinta lepo da si se oglasila. Pa fajn za tvoje fante! M ima še vedno pikice. Sicer se je nehala praskat in ne nastajajo nove, vendar se stare nikakor ne zacelijo. Sredi maja ima datum na dermatološki, če pa tam ne bojo nič pametnega naumil grem pa h kakemu homeopatu.

Ploha dobra čupa!! Maš mal zlikano a kako? Ke si kroske nabavla? Kok dnarja? Jest iščem čisto bele št.24.. kje jih majo? 

Marta škoda za službo. Držim pesti da dobiš kmalu kej fajnega!!

Sonček kako L? A je priden?

Kiara pri Zali bodi pozorna kolk ima vdihov med spanjem. Če se povečajo (nad 35) pomeni da ima mal težave in povej ju3 pri P. Potem ji bodo zmerilui saturacijo (količino kisika v krvi) ki mora biti nad 95. Če bo veliko več spala kot ponavadi tudi ni dober znak. Ker je še tok majhna je pomembno dihanje in kok ima kisika v krvi, pa da dovolj pije, da ne bo dehidrirala. Pomembno je da jo opazuješ in si pozorna na te znake. Sej ti je že zadnjič Krtekxx napisala.

V nedeljo mamo krst, pol pa za nekaj dni na Lošinj. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   [Brisano sporočilo]
21.4.2011 22:16:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
21.4.2011 23:04:10   
Ploha
jancci: kupla sm v luigiu na planini. Mislim, da so bli okol 8,5 €, ne me za besedo držat. Meta ma roza flekaste nekaj čudno. Belih pa nism vidla, lahko da jih imajo, sam nism se za njih zanima, ker to so pri nas takoj rjavi, k po štali leta user posted image

marta: naj se čim prej pokaže ena dobra službica, kjer boš tako zadovolna kot si bla v teli!

niia:
kje pa je tvoj? Službeno?

sonček
: ti si tud pridna, da laufaš! Kok cajta pa laufaš? A to samo laufaš al kej hodiš?

< Sporočilo je popravil Ploha -- 21.4.2011 23:05:05 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 393
22.4.2011 14:17:46   
kiara24
Prav na hitro se mi že mudi....

Bili pri P, kisik v pljučih še vedno odber 99%, vdidi se sluz v grlu, grlo nič vneto, ušesa ok, pljuča lepa.... pokaza masažo kako naj jo izvajam da se bo sluz izločala, nosek čistit če bo piskala nazaj in če bo imela vročino....

Kupila sem ji 4 majčke ker nima skoraj nič cunj od klare mi je vse prerasla.... tako da je res velika.

Popoldan gremo še v nabavo, pol pa domov pečt potičko pa prihe štrihat s klaro jih bova skupaj, pa še do naših mormo letet.

vse k lafate s te pridne meni časa zamnjka, pri meni je trenutno urejenje vrta in pa sprehodi, časa samo zase preporsto nimam.

Še za klaro moram it nabavlat je tudi ful prerastla tako da je eee sped bodo moje punce nove.

Lep velikonočne praznike vam želim.....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 394
22.4.2011 14:30:53   
Ploha
Evo pa imamo novo članico!!!!

Citiram:

"Danes ob 10.35 smo po 12 dnevnem podaljšku povečali družino za hčerkico Zojo. Velika je 53 cm, težka 3470 g. Vsi jo imamo radi!"

tole je Zoja od Yelci!

Še tukaj, iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice, naj bo zdrava, zadovoljna in razigrana! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 395
22.4.2011 16:17:49   
Jancci

user posted image user posted image user posted image
Zoja DOBRODOŠLA med nami!!!!
Želim ti veliko zdravja in da bi se fajn počutila v tem norem svetu!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 396
22.4.2011 18:50:01   
sonček33
Yelči, čestitam. Zoji želimo vse dobro. Lepo in radi se imejte.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 397
22.4.2011 21:24:04   
marta82
Dobrodošla Zoja. Bodi zdrava in vesela.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 398
22.4.2011 22:00:44   
Ploha
evo mal za nasmejat...za poscat so mi dobre user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 399
22.4.2011 22:05:19   
farfala
Čestitke yelci!!user posted image user posted image user posted image Pa imamo še eno punčko. Bodi zdrava Zoja!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......