|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
28.4.2011 21:50:38   
rubica
čer
yelci
čestitke radi se mejte pa zdravi bodite!!!!!! user posted image user posted image user posted image

mi mamo pa tako k*****ve praznike, obe sta bolni, najprej Sara vročina, izcedek iz nosu pljuča hb ok, pred 2 dnevoma pa še Gaja vročina, izc. iz nosu no danes po spanju popoldanskem pa še vneto uho user posted image user posted image user posted image , in to zdaj, ko je oči cel dan odsoten, imam 2 bolnici, pa še tamala se ne redi dosti in po 1 tednu dodajanja po f laši, flaše in AM ne sprejme več, ma men se bo user posted image , bogi sta obe, pa kaj čem jamrat, bolš da grem spat, lahko noč punce, pa veliko lepih praznično družinskih tenutkov!

< Sporočilo je popravil rubica -- 28.4.2011 21:51:40 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 426
28.4.2011 21:51:56   
sonček33
rubica, objme zate in upam, da se zbudite v bolj zdravio jutro... punčki nja bosta čimprej ok

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
29.4.2011 7:37:54   
spetko
jutro puncee..

evo še mene...
se nisem kr dolgo oglašala..imamo kr pestro doma..
moja sestra je rodila v nedeljo in je od takrat akcija...pa še se selimo pa itd itd...
tko da se vam zdej pokorno javljam..user posted image

yelci...čestitke za punčko Zojo...uživajte in cartatajte se čimveč...

jancci...uživaj na dopustu..

sonček...kako si ti pridna z rekreacijo...svaka čast..upam da bom tudi jaz pol ko rodim imela tako voljo..

za vse bolančke ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image ..da se čimprej pozdravite..

sonček, marta..kakšne lepe fante imate..pravi sončki

meni je G dal bolniško do konca...tko da me je po eni strani presenetilo po drugi pa sem pomislila da je mogoče bolše tako...

upam da ste vse ok...sem vas samo na hitro prebrala za nazaj....bom se drugič bolj potrudla pa malo več sodelovala...user posted image

lep dan vam želim...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 428
29.4.2011 8:30:25   
Ploha
evo ta skregana je nazaj pršla. Sm se trudla, pa nism zdržala. Ne gre brez vas user posted image user posted image

marta:
aaaaaaaa ker pogled, pa kako mu rata? Taprav je, taprav!

sonček: tud vaš L ni od muh, matr sami fejst pobje! user posted image user posted image

rubica: uf, to je pa mrfijev zakon. Upam, da se stanje umiri in gre samo še na boljše!

ej babe, naša "madam" (meta), ki to ni pa sploh noče na kahlico...gre, pa dolh na njej sedi ampak vstane in se polula v stoje? pa se nazaj usede. Pa tudi jo vidim, ko gre v kot čepet pa lulat/kakat, pa jo prašam, pa pravi, NEEEEE!

tko, da vsem ki jim to uspeva, bravo mame, še bolj bravo otroci!user posted image user posted image

spetko
: merkaj se! user posted image

a še kej...hm...

v nedeljo imamo piknik, od šrangarjev n anajini poroki, skor 80 ljudi povabljenih, cela ohcet....

na DM tek sm se pravla, ampak na 5 km. user posted image

meta čeblja ko nora, če bi znala bi en filmček prpopala...tako je dobra. Pove, ime priimek, starost, pa kje je doma (ta je še posebi dobra, ker nardi umes dva nepotrebna H-ja in je k ena francozinja) user posted image

ponovi ama vse besede, prav vidiš jo kako srka. Me včasih že glava boli in jezik opleta, ker ne zdržim tempa user posted image user posted image

opravičla je svoje ime, in je ZBIRČNA METKA!

evo: ena zgodbica (resnična)! user posted image

ajaaaaa...tole je pa zame nekaj novega...Na velikonočni ponedljek sem šla k maš, no in gledam ljudi, predvsem ženske, kako se znajo uštimat, pa so res urejene. MAtr in pogledam mal sebe in mi postane nerodno. Ker že nekaj časa odkar sem bila visoko noseča za meto, ne kupujem nič cunj, zredila sem se, in mi stara garderoba ITAK NI PRAV, v nosečniških cunjah tudi ne gre vedno okol hodit, pa še tega ni velik. No in sem naredila zaključek, grem po dolgih letih v šoping, (nekaj bom privošla sebi, pa pač 1x ne bom otrokom) za cunam seveda. Eno popoldne nabasala sestrično in "teto", in via LJ. Zapravla kar velik znesek, vsaj zame, ker sem kupla od A do Ž...zdej pa bom vsak mesec nekaj dokupila. Ker taka pa ne mislim več okol hodit. Groza! Prav sram me, kakšna sem dolga leta okol hodila. In zdaj imam celo torbico, ker prej sem imela v enem žepu od hlač ključe (dvoje) v drugem telefon, na rit, kot kak dec pa tošl. user posted image To je bla STILSKA PREOBRAZBA! In sem čist navdušena nad mojo torbico, komaj čakam, da kam grem, da jo lahko sabo vzamem. user posted image user posted image

zdej pa grem mladiče nafutrat.

pridem verjetno nazaj, pa še kej povem! user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 429
29.4.2011 8:45:00   
sonček33
Uf ploha, zdej pa vem, zakaj te ni bilo tolk časa tukaj ...stilska preobrazba pač ni od muh ...nam prilepiš kakšno fotko?  jaz bi tudi rabila eno konkretno prenovitev/osvežitev oblačil, samo meni je grozna muka hodit v trgovine in kupovat/poskušast stvari .... jaz vse kupim po katalogih. No, skoraj vse.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 430
29.4.2011 8:52:51   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Marta, kako vam uspeva brez plenic? L je sicer že kakšne tri emsece popoldne doma brez. Do te zadnje sobote ni povedal, če ga je tiščalo, ampak sem ga pač na vsake toliko dala na kahlico pa je bilo...zdaj pa pove, tako da je že skoraj cel teden suh. Mal težav je s kakanjem. Včasih gre tudi v kahlico ali na stranišče, ampak večinoma pa pove, da bi kakal, ko pa ga dam na kahlico ima pa blokado.

Super gre. Že dva dni ni bilo niti ene "nesreče". Pove za lulat in kakat, gre pa na wc (z nastavkom). Edino, če kam gremo je treba malo "težit", da gre in da ne pozabi. Če bo šlo tako dalje, nam je res fajn in hitro uspelo. Od sobot je brez pleničk. Prva 2-3 dni smo ga samo problačili in tuširali...pleničko ima samo za spat.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 431
29.4.2011 8:59:29   
marta82
Rubica user posted image user posted image
Plohca user posted image user posted image in user posted image za torbico in stilsko preobrazbo. Čakam fotko.user posted image

Sonček vidim, da L obvlada poganjalčka. Pa luškan je.user posted image

Jaz bi tudi nove cotke...pa po eni strani se mi ne da probavat po drugi pa finance ne dopuščajo toliko, kot bi jaz imela.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 432
29.4.2011 9:03:54   
Ploha
ma kako fotko, nč ne dam, pol boste vse zamano ponavlale user posted image

mrbit bom kej poslikala, ni nič posebnega.

ampak torbica, torbica je pa moja prijateljica user posted image

men se tud ne da hodit okol, ampak vam povem, te zagrabi (no vsaj mene je) in če maš koga, ki ti svetuje in ti nosi cunje gori doli, pol je to ful fino user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 433
29.4.2011 9:05:23   
marta82
Aja Plohca...Tinej je tudi na začetku, če si ga vprašal, če mora it rekel ne pa sem ga videla, da v kotu čepi...pa sem ga ko sem se odločila dol dat plenice kar pred dejstvo postavila "zdaj greš pa na kahlo" in je sicer se malo upiral ampak sem mu obljubila, da bomo potem vsi ploskali in peli pa je šel. Naslednji dan se je pa odločil za wc. Še boljše.user posted image Saj pravim, dokler ni pogruntal kdaj je treba it pa da ni fajn če v hlače je bil non stop polulan in občasno pokakan, ampak po treh dneh je ugotovil, da je bolje da gre...Pa nisem bila ziher, da bo ratalo preden sem probala, ker je bil prej če sem ga vprašala odločno proti kahlici. Ampak je bila fajn priložnost, ker je 10 dni doma (ni v vrtcu) in sva probala. Me je prav presenetil. Res pa je, da ni takoj za obupat in dat plenice nazaj. Sem bila sama sebi tečna, ker sem ga vsako uro na kahlo terala pa še je bil vmes moker in pokakan.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 434
29.4.2011 9:18:10   
sonček33
Marta, ja prov fajn vam gre. Ma super je, če so brez plenic.

Plohca, kaj pa Medo prav na novo kolekcijo? Pol pa vsaj povej, kaj si še kupila pa kje? ja imaš prav, jaz sem včasih vedno šla po nakupih z best frendico...jaz sem bila v kabini, ona je pa cote nosila. To je bilo kul. Zdaj se mi pa večkrat zgodi, če greva slučjano z mojim, da jaz že na vratih v trgovino rečem, da tukej pa nimajo nič zame...pol pa on vedno najde kakšen tak fajn kos oblačila, da mi kar sapo jemlje.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 435
29.4.2011 9:52:53   
marta82
Junglemania mi manjka še št. 8. A ima slučajno katera? Jaz jih imam tudi precej za oddat, če katera še rabi.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 436
29.4.2011 11:55:04   
Ploha
marta: žal mimam 8-ke. smo pa mi zapolnili album user posted image aja pa hvala za nasvet, ker prejšnji dan sem ji res plenico dol, pa gatke gor, pa je bla čist zadovolna, ampak se mi je v 2 urah 3x polulala v hlače...mislim pol sm pa kr obupala in ji plenico dala. Bom počakala na vroče poletje.

sonček: mado je zadovoljen, mu je všeč (začuda user posted image )...ja hlače, pa čevlje (balerinke - so mi ble in so mi še sicer mal tko no čudne in not my style, ampak drugih ne morm zravn tega stila nost, se bom že navadla) pa eno jakno, tako športno elegantno, umetn usne, svetlo rjava. pa tunike, ki so zgoraj oprijete, pol pa pod prsmi lepo padejo, da se skrijejo odvečni kilogrami na trebuhu user posted image pa srajčke (več barv) pa trenerko za tečt.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 437
29.4.2011 15:33:46   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Junglemania mi manjka še št. 8. A ima slučajno katera? Jaz jih imam tudi precej za oddat, če katera še rabi.user posted image

Mi jo mamo...pošlji mi na zs tvoj naslov, pa ti pošljem

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 438
29.4.2011 15:39:24   
sonček33
Nina, kako ste?

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 439
29.4.2011 21:47:46   
Ploha
a kera prek neckermana kaj naročuje? Kaka roba je to?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 440
29.4.2011 21:58:37   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ploha ne paznam, ma pa next fri šiping do pondelka, če rabiš kako cunjo user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 441
30.4.2011 6:56:45   
sonček33

pLoha, jaz naročim včasih kuhinjske krpe, pa kar nekaj posteljnin sem že naročila in so vse res fajn

Rubica, hvala za info. Kako ste

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 442
30.4.2011 10:42:13   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Je kar ok roba. sem že naročala.

Sonček-Ja vrtiček je pa fajn zalilo.

Krtekxx- upam, da je tvoj dragi že kaj boljše.....

Rožice so posadene in to sept kar nekaj koritov letos so pa bele bršljinek in pa roza bršljinke, in pa surfinije bodo kraljevale..... super ko usepjo vam jih slikam in boste videle kako lep okras so to.

Ploha- pri nas smo skoz brez pelničke k je doma v vartsvu pa noče it. Tudi ko smo šli v Lj ali če gremo v KR jo imam sedaj brez pleničke, tudi dopoldan če gre spat gre brez in je suha, za ponoči pa še nismo porbali pa tudi še ne bom ker je plenička kar fajn poluklana zjutraj.

Zala je ful pridna mi sama zaspi jo odložim v zibko ko je zaslana dam zraven pleničko da jo stiska pa dudiko in zaspi brez joka brez vsega matranja ali nošenja če je pa ful zmatrana po l je pa jok. Drugače pa še vedno kašljamo in pa smrkamo....

Komaj čakam da bo vreme boljše in da ne bo več tega mraza.....

Uživjte v vikendu

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 443
30.4.2011 12:28:07   
marta82
Vam moram napisat kak me je danes moj sine nasmejal.user posted image  Ko sem ga preoblačila, sem videla, da ima na lulčku neko smetko. Pa pravim: "Kaj imaš pa to? Daj da ti dol vzamem..." in on nazaj: "Ne! To je luli. To Tinej rabi."user posted image user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 444
30.4.2011 15:15:18   
spetko
oj punce..

evo mene malo da pozdravim..moj tamal spi, mož dela, kosilo skuhano...zdej pa počivanje..

ploha..kaj si ti faca ej..
ampak kot sem brala tvojo resnično zgodbo sem tudi jaz tako vidla samo sebe in sem si rekla da zdej ko rodim se spravim v red in tudi naredim stilsko preobrazbo..ker so sem gledala kake fotke za nazaj...katastrofa..
tko da se strinjam popolnoma s tabo..user posted image

marta82..sem se nasmejala zdej izjavi tvojga Tineja...res imajo take da padeš dol..:)))
mi se tudi bomo začeli lotit brez pleničk..pa bom probala še preden pride drug baby...da ne bom še živčna zaradi tega...upam da nam bo šlo...
mi je dobro ker mi je zdej začel govorit da je kakal in čaka da ga previjem...za lulanje pa mi še nič ne omenja..tako da bo potrebno začet navajat brez pa se navadit na preoblačenje in brisanje mokrega..user posted image

kiara24...super za otročke..pa zalo ki je tako pridna...

kje boste kej preživele praznike...
mi bomo pri mojih starših imeli bolj samo piknik-kosilo..nič posebnega...

no želim vam prelepe prvomajske praznike...pa se tipkamo po praznikih user posted image

LP

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 445
1.5.2011 20:30:37   
sonček33
Spetko, rešuješ našo stran :) Še malo, že v 30. tednu si...čas beži. Ste se imeli fajn danes?

Vsem, ki vas ni tukaj, pa lep pozdrav :)

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 446
1.5.2011 21:19:24   
krtekxx
Alo, še jaz. neprestano jamram nad temi prazniki, ampak mi pa kar ne paše, da bo treba zgodaj spet vstajati. Po dolgem času sem prebrala knjigo - Dekle z zmajskim tatujem, sedaj berem nadaljevanje...
Slabša polovica se pobira, pravi da bo drugi teden zlezel na cestni bicikl. Drugače pa ni nič polomljenega, skoraj zanesljivo nič strganega...udarec pač.
Sploh ne sledim več nosečnostim in novim otročkom...ampak kapo dol vsem s temi uspešnimi projekti.
BB uživa s poganjalcem. Peš je ne premaknemo za več kot kak meter, s poganjalcem po kakem lepem asfaltu pa tudi kilometer ni problem. Meni se to za takega malčka zdi kar veliko. Ta vikend je odkrila lizike user posted image . Takele reči in še marsikaj hujšega te naučijo starejši bratje. No,saj jaz sem tudi imela enega.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 447
2.5.2011 9:52:25   
sonček33
Marta, kakšna izjavauser posted image  faca mala.
Krtekxx....poganjalec je pa zdaj tudi pri nas in in tudi gre kar par kilometrčkov z njim.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 448
2.5.2011 13:17:12   
Jancci
Evo nas z dopusta!

Kratko poročilo:

Družba super, vreme super, hrane in pijače dovolj, nekaj športanja, malo lenarjenja, skratka fajn dopust. user posted image
Slike na blogu.
Pokvarjena je bila edino pot domov, ker nam je že na Cresu crknil avto. HB za fajn prjatle, ki so mene in punčki zvozil domov, mojega pa je po nekaj urah pripeljala avtovleka. Stroški še niso znani, definitivno pa tale dopust ne bo med najcenejšimi.

Upam, da ste se meli vi tut fajn!!!?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 449
2.5.2011 19:55:58   
farfala
Helov!!

Smo se potepali teh nekaj dni - malo ob Kolpi, nekaj dni v Poreču, danes v Kopru, super je bilouser posted image . Ampak res lepo vreme je bilo le včeraj in danes.

Naš pa ne mara kahle, kot Meta plohina, poganjalca tud neuser posted image , kar pridno pa hodi, posebej če so kamenčki na poti, da jih meče v morjeuser posted image

Lovro, Tinej - luštna športnikauser posted image

rubicauser posted image user posted image user posted image naj se hitro pozdravita tvoji deklici

uf jancci to pa ni bilo fajn z avtomuser posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......