Ploha
|
evo ta skregana je nazaj pršla. Sm se trudla, pa nism zdržala. Ne gre brez vas marta: aaaaaaaa ker pogled, pa kako mu rata? Taprav je, taprav! sonček: tud vaš L ni od muh, matr sami fejst pobje! rubica: uf, to je pa mrfijev zakon. Upam, da se stanje umiri in gre samo še na boljše! ej babe, naša "madam" (meta), ki to ni pa sploh noče na kahlico...gre, pa dolh na njej sedi ampak vstane in se polula v stoje? pa se nazaj usede. Pa tudi jo vidim, ko gre v kot čepet pa lulat/kakat, pa jo prašam, pa pravi, NEEEEE! tko, da vsem ki jim to uspeva, bravo mame, še bolj bravo otroci! spetko: merkaj se! a še kej...hm... v nedeljo imamo piknik, od šrangarjev n anajini poroki, skor 80 ljudi povabljenih, cela ohcet.... na DM tek sm se pravla, ampak na 5 km. meta čeblja ko nora, če bi znala bi en filmček prpopala...tako je dobra. Pove, ime priimek, starost, pa kje je doma (ta je še posebi dobra, ker nardi umes dva nepotrebna H-ja in je k ena francozinja) ponovi ama vse besede, prav vidiš jo kako srka. Me včasih že glava boli in jezik opleta, ker ne zdržim tempa opravičla je svoje ime, in je ZBIRČNA METKA! evo: ena zgodbica (resnična)! ajaaaaa...tole je pa zame nekaj novega...Na velikonočni ponedljek sem šla k maš, no in gledam ljudi, predvsem ženske, kako se znajo uštimat, pa so res urejene. MAtr in pogledam mal sebe in mi postane nerodno. Ker že nekaj časa odkar sem bila visoko noseča za meto, ne kupujem nič cunj, zredila sem se, in mi stara garderoba ITAK NI PRAV, v nosečniških cunjah tudi ne gre vedno okol hodit, pa še tega ni velik. No in sem naredila zaključek, grem po dolgih letih v šoping, (nekaj bom privošla sebi, pa pač 1x ne bom otrokom) za cunam seveda. Eno popoldne nabasala sestrično in "teto", in via LJ. Zapravla kar velik znesek, vsaj zame, ker sem kupla od A do Ž...zdej pa bom vsak mesec nekaj dokupila. Ker taka pa ne mislim več okol hodit. Groza! Prav sram me, kakšna sem dolga leta okol hodila. In zdaj imam celo torbico, ker prej sem imela v enem žepu od hlač ključe (dvoje) v drugem telefon, na rit, kot kak dec pa tošl. To je bla STILSKA PREOBRAZBA! In sem čist navdušena nad mojo torbico, komaj čakam, da kam grem, da jo lahko sabo vzamem. zdej pa grem mladiče nafutrat. pridem verjetno nazaj, pa še kej povem!
|