farfala
|
farfala..kako je s pikicami?..ste se že rešli al so še prisotne?...super da jih ni imel dosti..naš je bil kr bogi...je imel velike in dosti... ne nastajajo več nove pikice oz. mehurčki že od petka , ni jih imel veliko, mogoče 10 vse skupaj, ampak precej velike, na eni se še mora narediti krasta pa je , vesela, da je kar dobro šlo to skozi, parkrat sem mu dala claritine, da se ni praskal, nekajkrat je bila vročina, drugače pa OK. Sem ga pa tudi skopala v tisti mokast kopeli, kot si svetovala spetko Trma in najagajanje - včeraj je bil ubitačen, je danes polna luna Bolj ko mu kaj govorim, da ne sme delat (npr. risat z milom po TV , uporabljat veternico za kladivo, metat vse v kad, hodit po vrtu.... ) bolj to dela in me gleda z nagajivimi očmi. In ko pridem do njega da ga ustavim pri lumpariji, še hitro naredi kaj hujšega, pobalin, recimo vrže veternico čez balkon. Pa ga skregam, ga odstranim, podobno kot ti khurde - v spalnico in se dereeeee, ko ne vem kaj. Potem počasi odpre vrata, me rečem ,če je nehal jokat, lahko pride k meni in se pocarta. In priteče ves vesel, ko da ni bilo nič. Ah ja, iščejo meje, okvirje, ki jim bomo postavili. Je treba bit dosleden sedaj. Deluje pa tudi, sistem, če ne boš (oz. ko boš), ne bo (bom).... Če ne boš knjigice dal na polico, ti ne bom prebrala pravljice. Mu lahko govorim prej ne vem kako dolgo naj pospravi pa bo odgovarjal ne ali nočem. Ko bo pa sam kaj hotel in bo prej še moral kaj narediti, kar prej ni, pa ne bo nobenega problema! Škampa mož naš mali.
|