|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
26.4.2011 9:13:28   
botrca
Ly117 sem vidla slike od L...luškan je...mi je bolj všeč s kratkimi...mu paše...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
26.4.2011 9:18:47   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

En nasvet bi rabla.... V nedeljo in včeraj je bil moj po dolgem času doma. V nedeljo smo bili pri babicah in dedkih, včeraj pa doma. Bistvo je v tem, da se je T. začela tak čudno obnašat. Če se samo približava en drugemu ali se samo dotaknema, začne tulit user posted image Se vidi, da je full ljubosumna. Aja, pa v trgovino smo šli, in je tako delala, kot še nikoli. Samo se je drla, vse bi prijemala, skratka groza user posted image Ne vem, taka kot je bla včeraj, take še sploh vidla nisem.. Doma je samo nagajala, ubogala ni niti pikice..
Mislite, da je to samo obdobje ali je krivo to, da atija vidi tak malo in se to pozna na njenem obnašanju?

Sicer bom vidla danes kaj bo, ko dela... Včeraj sem bila res že obupana. Res je nagajala 100 na uro. Pa sva ji normalno posvečala pozornost, kot vedno, tak da ni bilo to krivo. user posted image user posted image

po moje je samo obdobje in bo minilo...je imel najin Jan tudi...ko smo lani imeli 70. letnico od Marjanovega strica pa sva šla plesat je tako delal kot da bi bil ljubosumen...pa sva ga gor vzela in smo vsi 3 plesali...pa kasneje tudi če sva se objela, poljubila...ampak sva ga vedno gor vzela, skupaj smo se stisnili, objemali, plesali, lupčkali...si govorili da se imamo radi...in je bil pozitiven učinek. Probaj na tak način...malo bo trajalo ampak bo delovalo. user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
26.4.2011 9:20:43   
rina22
botrca, danes naroča tvoja prijateljica? Kdaj pa te dobi paket domov? Sem že pozabila, kak to gre user posted image user posted image Ti boš pol kaj v MB, da bi mi to dala? Oz. se bova te že zmenle, kje se bova dobliuser posted image Če bo danes naročala, pol ti na zs pošljem, kaj bi melauser posted image HVALAuser posted image

matcar, upam, da nisi jeznauser posted image Bom pol preko botrce naročla, če bo njena prijateljica že danes oddala naročilo..

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
26.4.2011 9:23:24   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

En nasvet bi rabla.... V nedeljo in včeraj je bil moj po dolgem času doma. V nedeljo smo bili pri babicah in dedkih, včeraj pa doma. Bistvo je v tem, da se je T. začela tak čudno obnašat. Če se samo približava en drugemu ali se samo dotaknema, začne tulit user posted image Se vidi, da je full ljubosumna. Aja, pa v trgovino smo šli, in je tako delala, kot še nikoli. Samo se je drla, vse bi prijemala, skratka groza user posted image Ne vem, taka kot je bla včeraj, take še sploh vidla nisem.. Doma je samo nagajala, ubogala ni niti pikice..
Mislite, da je to samo obdobje ali je krivo to, da atija vidi tak malo in se to pozna na njenem obnašanju?

Sicer bom vidla danes kaj bo, ko dela... Včeraj sem bila res že obupana. Res je nagajala 100 na uro. Pa sva ji normalno posvečala pozornost, kot vedno, tak da ni bilo to krivo. user posted image user posted image

po moje je samo obdobje in bo minilo...je imel najin Jan tudi...ko smo lani imeli 70. letnico od Marjanovega strica pa sva šla plesat je tako delal kot da bi bil ljubosumen...pa sva ga gor vzela in smo vsi 3 plesali...pa kasneje tudi če sva se objela, poljubila...ampak sva ga vedno gor vzela, skupaj smo se stisnili, objemali, plesali, lupčkali...si govorili da se imamo radi...in je bil pozitiven učinek. Probaj na tak način...malo bo trajalo ampak bo delovalo. user posted image

Hvala za nasvet user posted image Ja, midva sva včeraj enako naredla - sva jo vedno gor vzela in sva ji rekla, da se imamo vsi trije radi in smo se vsi trije stisnili in smo si vsi trije dali lupčka user posted image Takrat je bilo vse vredu. Ko pa se je igrala na preprogi, moj pa je sedel na sedežni, pa sem prišla v dnevno pa sem se vsedla na sedežno poleg njega, pa se je takoj začela dret.. Bo že.. Je pa res, da vsekakor moramo otroku pokazat, da se moramo imet vsi radiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
26.4.2011 9:30:20   
botrca

Hvala za nasvet user posted image Ja, midva sva včeraj enako naredla - sva jo vedno gor vzela in sva ji rekla, da se imamo vsi trije radi in smo se vsi trije stisnili in smo si vsi trije dali lupčka user posted image Takrat je bilo vse vredu. Ko pa se je igrala na preprogi, moj pa je sedel na sedežni, pa sem prišla v dnevno pa sem se vsedla na sedežno poleg njega, pa se je takoj začela dret.. Bo že.. Je pa res, da vsekakor moramo otroku pokazat, da se moramo imet vsi radiuser posted image

točno tako...ker veš kako je ko vidijo, da se mami in ati objemata oni pa niso poleg, malo so ljubosumni...in najboljši je da jih objamemo in pokažemo da imamo tudi njih radi...da se ne počutijo odrinjeni. To je pri nas delovalo in zdaj vedno ko se objemamo in lupčkamo nas Jan da skupaj in potem še poje Mi se mamo radi...user posted image ...in deluje zelo pozitivno nanj.

Pa še nekaj: mojega tudi ni skoraj nič doma, sva večinoma sama in je nekako logično da je malo ljubosumen ko se z atijem lupčkava in stiskava. To je verjetno tudi pri T.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
26.4.2011 9:33:21   
botrca

botrca, danes naroča tvoja prijateljica? Kdaj pa te dobi paket domov? Sem že pozabila, kak to gre user posted image user posted image Ti boš pol kaj v MB, da bi mi to dala? Oz. se bova te že zmenle, kje se bova dobliuser posted image Če bo danes naročala, pol ti na zs pošljem, kaj bi melauser posted image HVALAuser posted image

Ja danes naroča in dobi nekje do petka user posted image ...edino če je zdaj ko so prazniki kakšna sprememba. Sem ji že poslala sms, pa ti takoj javim ko dobim odgovor user posted image . Vseeno mi pa napiši kaj boš imela: kampanja je pa 6/2011...šifro artikla, kaj je in koliko kosov.
Napiši mi na fb na zs user posted image .

Bom že jaz založla zate, pol pa se dobiva na kavi in mi daš....ok?user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
26.4.2011 9:34:31   
rina22
botrca, imaš zs user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
26.4.2011 9:35:26   
rina22

Ja danes naroča in dobi nekje do petka user posted image ...edino če je zdaj ko so prazniki kakšna sprememba. Sem ji že poslala sms, pa ti takoj javim ko dobim odgovor user posted image . Vseeno mi pa napiši kaj boš imela: kampanja je pa 6/2011...šifro artikla, kaj je in koliko kosov.
Napiši mi na fb na zs user posted image .

Bom že jaz založla zate, pol pa se dobiva na kavi in mi daš....ok?user posted image

sem ti že poslala user posted image količine nisem napisala - vse samo 1 kos user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
26.4.2011 9:44:40   
rina22
matcar, celo v Avstrijo se bi preselili? Vem, da si enkrat že nekaj pisala o tem.. Kaj pa otroci? Vejo nemško? Lea je zdaj že kar velika, se bo malo težje navadila, ne bo? Vsekakor upam, da vam uspe, če si to želiteuser posted image

botrca, verjetno je res pri T enako. Upam, da jo mine.. user posted image Ker to, ko tak nagaja in nič ne uboga me res spravlja ob živce. Sicer je danes čisto drugačna, ko mojega ni doma.. Tak da bo res tole držalo,d a je nanj ljubosumna..

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
26.4.2011 10:18:02   
botrca

botrca, imaš zs user posted image

odgovorila user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
26.4.2011 10:20:23   
botrca

botrca, verjetno je res pri T enako. Upam, da jo mine.. user posted image Ker to, ko tak nagaja in nič ne uboga me res spravlja ob živce. Sicer je danes čisto drugačna, ko mojega ni doma.. Tak da bo res tole držalo,d a je nanj ljubosumna..

ja, ker ko sta sami te ima samo zase, ko pa je mož doma pa ne...razumljivo...user posted image Probaj tudi tako, da ko je tvoj doma ju pusti da sta sama...naj nekam gresta, se sama igrata, sprehajata...boš vidla da se bo tudi nanj navadila in ko boste skupaj ne bo težav. Je pa potreben čas, da se navadi da ni edina pri tebi. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
26.4.2011 12:23:42   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Če bo vse po sreči,še gremo mi gor.Upam,da bo ratalo,ker tukaj ni za živet z našimi plačami!user posted image

matcar...kaj boste najeli gori stanovanje...hišo?
Za začetek najbrž stanovanje.Potem pa upam,hišo,oz. kupli al nekaj takega.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
26.4.2011 12:26:34   
matcar

matcar, celo v Avstrijo se bi preselili? Vem, da si enkrat že nekaj pisala o tem.. Kaj pa otroci? Vejo nemško? Lea je zdaj že kar velika, se bo malo težje navadila, ne bo? Vsekakor upam, da vam uspe, če si to želiteuser posted image

ja,takoj,ko bo možno.otroci pa se še prej naučijo,kot odrasli.Lea se itak že v šoli uči nemščino,jaz jo tudi obvladam.Tamala2 pa se bota tudi naučila.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
26.4.2011 12:32:08   
rina22

ja,takoj,ko bo možno.otroci pa se še prej naučijo,kot odrasli.Lea se itak že v šoli uči nemščino,jaz jo tudi obvladam.Tamala2 pa se bota tudi naučila.

Ja, vem, da se otroci še prej naučijo, kot mi, odrasli. Samo za Leo me je zanimalo, ki je že večja, in je že dlje časa navajena na slovenščino kot Saš in Maks. Saj veš, kaj mislim. Samo zanimalo me je, oprosti, da se vtikam user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
26.4.2011 12:50:16   
matcar

Ja, vem, da se otroci še prej naučijo, kot mi, odrasli. Samo za Leo me je zanimalo, ki je že večja, in je že dlje časa navajena na slovenščino kot Saš in Maks. Saj veš, kaj mislim. Samo zanimalo me je, oprosti, da se vtikam user posted image
Ne,saj se ne vtikaš,te razumem,me vsak to vpraša.Saj me je ona tudi čudno gledala,ko sem ji povedala,kak je na stvari.user posted image Ni neke panike,tukaj sicer hoče ostat,če bi že prišlo tak daleč,samo dvomim,ker je preveč navezana na nas.Bi pa se hitro vklopla,kolko jo poznam.jezik pa ji tudi kr gre,ima same 5-tke v šoli pri tem jeziku.Mislim,da ne bi blo večjih težav z njo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
26.4.2011 12:51:56   
matcar
Mene pa spet zobobol daje,znorela bom.Pa toti modrostni,jojuser posted image user posted image user posted image .Se mi je zgleda spet vnelo vse,pa še k zobarju ne morem it,ker zavarovanja nimam.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
26.4.2011 13:02:50   
elevitka

Mene pa spet zobobol daje,znorela bom.Pa toti modrostni,jojuser posted image user posted image user posted image .Se mi je zgleda spet vnelo vse,pa še k zobarju ne morem it,ker zavarovanja nimam.user posted image user posted image user posted image

ojej... kaj pa za CZ ne rabiš zavarovanja met (bolnišnična oskrba in to ?)

jaz imam v torek zobarja... skrajni cajt da grem.... raje bi šla še 5 x rodit kot 1x k zobarju me je tak strah da bom hin zobarja

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
26.4.2011 13:12:07   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

jaz imam v torek zobarja... skrajni cajt da grem.... raje bi šla še 5 x rodit kot 1x k zobarju me je tak strah da bom hin zobarja

enako...redno hodim...ampak je treba pretrpet...Rada bi si dala vse plombice na novo, bele, pa me je strahuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
26.4.2011 13:12:40   
arabela*

,ker zavarovanja nimam.user posted image user posted image user posted image

nimaš niti osnovnega?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
26.4.2011 13:14:48   
elevitka

enako...redno hodim...ampak je treba pretrpet...Rada bi si dala vse plombice na novo, bele, pa me je strahuser posted image

kriza.... raje mam srebrne... mi je vseeno kak zgleda sam da ne rabim na novo trpet... nazadnje ko sem bla se mi je tak zamerla in me prestrašla da 7 let nisem šla nikam

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
26.4.2011 13:15:00   
arabela*
prišle s trgovine.....
moj tud že iz šihta, malo drema, malečke se igrata, kot da ju ni....(fuuull sta pridne)user posted image

Jaz pa bom za jest naredla krompirjevo solato in prekajeno zraven in puranji šink bom narezala, da se to poje user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
26.4.2011 13:15:40   
elevitka
Tak sem si skuhala cvetačo in polila z probiotičnim jogurtom ....KOSILO TAJM user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
26.4.2011 13:16:35   
arabela*

kriza.... raje mam srebrne... mi je vseeno kak zgleda sam da ne rabim na novo trpet... nazadnje ko sem bla se mi je tak zamerla in me prestrašla da 7 let nisem šla nikam

veš kak je...jaz sem se vdala in grem..ker bi res rada imela zobe porihtane. Nazadnje sem šla in čist nič, prav fino bilo, samo ko sem domov prišla pa teden dni takega zobobola da se skoraj umrla. Nevem kaj si naj mislim..
Srebrne so tak grde za videtuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
26.4.2011 13:16:51   
arabela*

Tak sem si skuhala cvetačo in polila z probiotičnim jogurtom ....KOSILO TAJM user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
26.4.2011 13:17:46   
arabela*
danes zvečer začnem s trebušnjakiuser posted image

čeprav sem dobila od mojegauser posted image prej full kompliment....user posted image ...ampak vseeno se ni za zanemarituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.