|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 9:30:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 En nasvet bi rabla.... V nedeljo in včeraj je bil moj po dolgem času doma. V nedeljo smo bili pri babicah in dedkih, včeraj pa doma. Bistvo je v tem, da se je T. začela tak čudno obnašat. Če se samo približava en drugemu ali se samo dotaknema, začne tulit Se vidi, da je full ljubosumna. Aja, pa v trgovino smo šli, in je tako delala, kot še nikoli. Samo se je drla, vse bi prijemala, skratka groza Ne vem, taka kot je bla včeraj, take še sploh vidla nisem.. Doma je samo nagajala, ubogala ni niti pikice.. Mislite, da je to samo obdobje ali je krivo to, da atija vidi tak malo in se to pozna na njenem obnašanju? Sicer bom vidla danes kaj bo, ko dela... Včeraj sem bila res že obupana. Res je nagajala 100 na uro. Pa sva ji normalno posvečala pozornost, kot vedno, tak da ni bilo to krivo. po moje je samo obdobje in bo minilo...je imel najin Jan tudi...ko smo lani imeli 70. letnico od Marjanovega strica pa sva šla plesat je tako delal kot da bi bil ljubosumen...pa sva ga gor vzela in smo vsi 3 plesali...pa kasneje tudi če sva se objela, poljubila...ampak sva ga vedno gor vzela, skupaj smo se stisnili, objemali, plesali, lupčkali...si govorili da se imamo radi...in je bil pozitiven učinek. Probaj na tak način...malo bo trajalo ampak bo delovalo. Hvala za nasvet Ja, midva sva včeraj enako naredla - sva jo vedno gor vzela in sva ji rekla, da se imamo vsi trije radi in smo se vsi trije stisnili in smo si vsi trije dali lupčka Takrat je bilo vse vredu. Ko pa se je igrala na preprogi, moj pa je sedel na sedežni, pa sem prišla v dnevno pa sem se vsedla na sedežno poleg njega, pa se je takoj začela dret.. Bo že.. Je pa res, da vsekakor moramo otroku pokazat, da se moramo imet vsi radi točno tako...ker veš kako je ko vidijo, da se mami in ati objemata oni pa niso poleg, malo so ljubosumni...in najboljši je da jih objamemo in pokažemo da imamo tudi njih radi...da se ne počutijo odrinjeni. To je pri nas delovalo in zdaj vedno ko se objemamo in lupčkamo nas Jan da skupaj in potem še poje Mi se mamo radi... ...in deluje zelo pozitivno nanj. Pa še nekaj: mojega tudi ni skoraj nič doma, sva večinoma sama in je nekako logično da je malo ljubosumen ko se z atijem lupčkava in stiskava. To je verjetno tudi pri T.
|