|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
25.4.2011 22:40:11   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ly..kam se grete kopat?

V Bio Terme - Mala Nedela. Poceni in fajn nam je.

< Sporočilo je popravil ly117 -- 25.4.2011 22:44:12 >

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
25.4.2011 22:45:28   
katy83
čeruser posted image

u, madoniš, danes pa ste se načvekaleuser posted image user posted image user posted image Sem mislila samo prebrat, ampak bom malo pokomentirala. user posted image

Elevitka - v bistvu odkar hodim na fitnes, ne jem zvečer kruha, če se mi sendviča zlušta, si vzamem klobaso + sir, pa jem tak - ni isto ampak kaj češuser posted image Drugače pa ja, trebušnjaki, vsak dan al pa vsaki drugi dan. jaz sem začela v fitnesu z 20, zdaj jih naredim 120 + 60 stranskihuser posted image ... se navadiš...  o poletnih cotah pa raje ne bi...joj, kr mine me, ko se spomnim, da se bom mogla v kopalke oblečt ... celulita na nogah in riti imam za izvozuser posted image

odvajanje od plenic - pomoje najboljše res zdaj poleti, ja. user posted image   Naš še vedno pridno kaka na školjko(nastavek), kahle noče... redkokdaj se pokaka v plenico...ko kaka še lula...no, ampak tak je že 3 mesece, nič nismo napredovali glede tega...res pa je, da imamo še čas...sicer bom poleti probala, če nam kaj rata, ampak kaj jaz vem...za lulanje še mu ni glih jasno

solatarca sem jaz tudiuser posted image user posted image user posted image Mnjamiuser posted image user posted image user posted image   Edino kar nimam rada je zelje...pa še to se mi včasih zlušta kislo zelje pa full bučnega olja goruser posted image   No, evo pa sem lačna postalauser posted image

Matcar - kaj 8 tednov še samo??? Skoraj sem skup padlauser posted image   Kak je minlo. user posted image

tak komentirala sem kaj sem mislila, zadj pogledam film na A kanalu do konca, pa spat

nočkauser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
25.4.2011 22:46:01   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

ly..kam se grete kopat?

user posted image user posted image user posted image   super. Uživajteuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
25.4.2011 22:47:42   
arabela*

ly..kam se grete kopat?

a..superuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
25.4.2011 22:49:11   
arabela*
nič..jaz tud odhajam....

lepo nočko vsemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
25.4.2011 22:50:40   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ly..kam se grete kopat?

user posted image user posted image user posted image   super. Uživajteuser posted image

Bomo probali.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
25.4.2011 22:59:58   
ly117
Bom jaz tudi odpeketala proti pojstli.

Nočko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
26.4.2011 7:00:18   
rina22
juuuuuuuutrooo user posted image

zunaj spet tako turobno vreme user posted image

vidim, da ste bile pridne s čvekanjem, zato vsega nisem brala za nazaj, ker sem tak lena, da groza user posted image sem pa na tej zadnji strani vsaj približno vidla, o čem ste se menle.

katy, uuuuuuuuuf, tooooooooliiiiikooooooooo trebušnjakov? PRIDNA! Jaz sem se tudi že zraven spravila, pa sem čez par dni obupala user posted image Zdaj pa zbiram voljo spet.. Koliko časa je minlo, da si začela? Ker z 20 na 120+60 je velik napredek, res.. In še, čez koliko časa so se ti začeli kazati rezultati?

Odvajanje od pleničk - to bomo tudi mi imeli poleti - vsaj upam. Na kahlico noče. En čas je lepo rada šla gor, zdaj pa se ji je nekaj zamerila user posted image

matcar, kaj res???? samo še 8 tednov? ne morem verjet... pa kaj ta čas res mine kot blisk?

ly, uživajteeeeee user posted image user posted image

En nasvet bi rabla.... V nedeljo in včeraj je bil moj po dolgem času doma. V nedeljo smo bili pri babicah in dedkih, včeraj pa doma. Bistvo je v tem, da se je T. začela tak čudno obnašat. Če se samo približava en drugemu ali se samo dotaknema, začne tulit user posted image Se vidi, da je full ljubosumna. Aja, pa v trgovino smo šli, in je tako delala, kot še nikoli. Samo se je drla, vse bi prijemala, skratka groza user posted image Ne vem, taka kot je bla včeraj, take še sploh vidla nisem.. Doma je samo nagajala, ubogala ni niti pikice..
Mislite, da je to samo obdobje ali je krivo to, da atija vidi tak malo in se to pozna na njenem obnašanju?

Sicer bom vidla danes kaj bo, ko dela... Včeraj sem bila res že obupana. Res je nagajala 100 na uro. Pa sva ji normalno posvečala pozornost, kot vedno, tak da ni bilo to krivo. user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
26.4.2011 7:16:02   
rina22
Prodaja mogoče katera AVONOVO KOZMETIKO? Jaz sem jo lep čas, samo pol pa nisem bla več aktivna in kataloga nisem dobla že ulala časa. Zdaj pa bi si nekaj malega naročla user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
26.4.2011 7:59:25   
matcar
Jutro!

Za mene se je bolj slabo začelo..Mojega peljala delat,pa sem ravno na hofu parkirala,ko me kliče,da si pride po stvari domov,ker mora na teren.prej pa ni blo besede o tem rečene.Mater,pa toti njegov šiht.user posted image user posted image user posted image Tak da smo sami zdaj 3 dni.No,Lea je tak na mini počitnicah pri bivši tašči.user posted image

Ja,punce,še samo 8 tednov me čaka,pa sem rešena.No,mene še prej,ker CR-je delajo v 38-em tednu že.Tak da enih 6 pa je res,ja!user posted image Minlo ko šus,čeprav se mi je zadnji mesec taaaaak vleklo,upam,da bo zdaj šlo malo hitreje.

Rina-AVON pa moja kolegica prodaja,pa jaz sem en čas,sem še vedno včlanjena.tak,da če boš kaj rabla,povej,da ti katalog zrihtam.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
26.4.2011 7:59:53   
matcar
Ly-uživajte danes!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
26.4.2011 8:08:44   
rina22
matcar, v bistvu sem si že nagledala, kaj bi mela user posted image Bi jo hotla prosim vprašat, kdaj bo naročala? Če bo naročala zdaj kdaj, pol ti bom sporočila, kaj bi melauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
26.4.2011 8:10:48   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Za mene se je bolj slabo začelo..Mojega peljala delat,pa sem ravno na hofu parkirala,ko me kliče,da si pride po stvari domov,ker mora na teren.prej pa ni blo besede o tem rečene.Mater,pa toti njegov šiht.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Te čisto razumem.. Vem, kak je to user posted image Sicer moj pride vsak dan domov, ampak je pa učinek enak, kot če ga sploh ne bi bilo.. Ker pride full pozno, pa še takrat si vedno neke papirje ureja in še kaj, tak da se vsak večer zavleče tam do 23h, mogoče še dlje user posted image Upam, da bo kdaj bolje..

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
26.4.2011 8:14:36   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Za mene se je bolj slabo začelo..Mojega peljala delat,pa sem ravno na hofu parkirala,ko me kliče,da si pride po stvari domov,ker mora na teren.prej pa ni blo besede o tem rečene.Mater,pa toti njegov šiht.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Te čisto razumem.. Vem, kak je to user posted image Sicer moj pride vsak dan domov, ampak je pa učinek enak, kot če ga sploh ne bi bilo.. Ker pride full pozno, pa še takrat si vedno neke papirje ureja in še kaj, tak da se vsak večer zavleče tam do 23h, mogoče še dlje user posted image Upam, da bo kdaj bolje..
Ma ja,saj zato bo menjal.Upam samo,da mu bo brat čimprej zrihtal lahko v A,tam ko sam dela.Pol bom vsaj vedla zakaj ga ni 5 dni v tednu,plača pa občutno večja.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
26.4.2011 8:15:05   
matcar

matcar, v bistvu sem si že nagledala, kaj bi mela user posted image Bi jo hotla prosim vprašat, kdaj bo naročala? Če bo naročala zdaj kdaj, pol ti bom sporočila, kaj bi melauser posted image
Ti javim,jo moram poklicat!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
26.4.2011 8:21:44   
rina22

Ma ja,saj zato bo menjal.Upam samo,da mu bo brat čimprej zrihtal lahko v A,tam ko sam dela.Pol bom vsaj vedla zakaj ga ni 5 dni v tednu,plača pa občutno večja.

Aja, če bo menjal in bo na boljšem, pol tak se ni kaj za sekirat user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
26.4.2011 8:22:06   
rina22

Ti javim,jo moram poklicat!user posted image

ok, prosim user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
26.4.2011 8:26:50   
arabela*
morninguser posted image

Gledam mehiko, pijem kufe, mičkene še čorita v moji postli obe......user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
26.4.2011 8:34:31   
matcar

Aja, če bo menjal in bo na boljšem, pol tak se ni kaj za sekirat user posted image
Ja,bo definitivno na boljšem.Če bo vse po sreči,še gremo mi gor.Upam,da bo ratalo,ker tukaj ni za živet z našimi plačami!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
26.4.2011 8:35:17   
matcar

morninguser posted image

Gledam mehiko, pijem kufe, mičkene še čorita v moji postli obe......user posted image
Moja2 pa Madagaskarja!Jaz pa na netu!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
26.4.2011 8:38:49   
botrca

Verjetno ne bo nič iz tega, gremo pa ziher v mini zoo land. Botrca, vi ste bili, ne? Je fajn? Izgleda super. user posted image

jap...super je, blizu pa vstopnine niso drage user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 26.4.2011 8:40:14 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
26.4.2011 9:03:13   
botrca

... celulita na nogah in riti imam za izvozuser posted image

jaz tudi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
26.4.2011 9:04:55   
botrca

Prodaja mogoče katera AVONOVO KOZMETIKO? Jaz sem jo lep čas, samo pol pa nisem bla več aktivna in kataloga nisem dobla že ulala časa. Zdaj pa bi si nekaj malega naročla user posted image

jaz imam prijateljico, ki prodaja...poglej si spletni katalog pa mi lahko poveš kaj bi imela...ji bom oddala naročilo še danes ker danes naroča user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
26.4.2011 9:05:50   
botrca

Ly-uživajte danes!user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
26.4.2011 9:10:42   
arabela*

Če bo vse po sreči,še gremo mi gor.Upam,da bo ratalo,ker tukaj ni za živet z našimi plačami!user posted image

matcar...kaj boste najeli gori stanovanje...hišo?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.