|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 7:00:18
|
|
|
|
rina22
|
juuuuuuuutrooo zunaj spet tako turobno vreme vidim, da ste bile pridne s čvekanjem, zato vsega nisem brala za nazaj, ker sem tak lena, da groza sem pa na tej zadnji strani vsaj približno vidla, o čem ste se menle. katy, uuuuuuuuuf, tooooooooliiiiikooooooooo trebušnjakov? PRIDNA! Jaz sem se tudi že zraven spravila, pa sem čez par dni obupala Zdaj pa zbiram voljo spet.. Koliko časa je minlo, da si začela? Ker z 20 na 120+60 je velik napredek, res.. In še, čez koliko časa so se ti začeli kazati rezultati? Odvajanje od pleničk - to bomo tudi mi imeli poleti - vsaj upam. Na kahlico noče. En čas je lepo rada šla gor, zdaj pa se ji je nekaj zamerila matcar, kaj res???? samo še 8 tednov? ne morem verjet... pa kaj ta čas res mine kot blisk? ly, uživajteeeeee En nasvet bi rabla.... V nedeljo in včeraj je bil moj po dolgem času doma. V nedeljo smo bili pri babicah in dedkih, včeraj pa doma. Bistvo je v tem, da se je T. začela tak čudno obnašat. Če se samo približava en drugemu ali se samo dotaknema, začne tulit Se vidi, da je full ljubosumna. Aja, pa v trgovino smo šli, in je tako delala, kot še nikoli. Samo se je drla, vse bi prijemala, skratka groza Ne vem, taka kot je bla včeraj, take še sploh vidla nisem.. Doma je samo nagajala, ubogala ni niti pikice.. Mislite, da je to samo obdobje ali je krivo to, da atija vidi tak malo in se to pozna na njenem obnašanju? Sicer bom vidla danes kaj bo, ko dela... Včeraj sem bila res že obupana. Res je nagajala 100 na uro. Pa sva ji normalno posvečala pozornost, kot vedno, tak da ni bilo to krivo.
|
|
|