![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:06:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. M smo v enem tednu odvadili...Je pa res, da je bila tisti teden doma, ker je imela koze... Gre najlažje tak se mi zdi.... pismo pa kak vete gdaj mora na wc... naš nič ne reče... zato sem mislila da bo poleti najlažje (KER BOMO ROŽICE IN KAMNE ZALIVALI) Saj moj tudi ne pove,še zdaj nič ne govori.Brbla nekaj po svoje samo. al pa mu wc pokaži, pa bo že sam šel....M je šla tud sama...vedno gre...nikoli neke kahle al pa nastavkov ja,saj to pa kr gleda Maksa zraven,je ful smešen. maks je tudi kr direkt na wc školko,brez vsega,jaz pa kupovala vse živo,zaj pa leži doma.No,mogoče bo Saš rabo,ko ma manjšo rit.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:06:49
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak sem se nažrla, da bom počla sem ti fauš....jaz pa tu neki paradajz vun pikam ... najraje bi pol kile kruha nit v toti zos od solate namočla
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:08:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. M smo v enem tednu odvadili...Je pa res, da je bila tisti teden doma, ker je imela koze... Gre najlažje tak se mi zdi.... pismo pa kak vete gdaj mora na wc... naš nič ne reče... zato sem mislila da bo poleti najlažje (KER BOMO ROŽICE IN KAMNE ZALIVALI) Meni je M rekla(mamica lulat me)....ene dvakrat se je sicer populala, potem pa nič več....začnejo študirat, ko so brez plenice, brez skrbi...Zato pa je fajn da ko imaš npr jih doma....da so konstantno čez dan brez... in pol ko podzavestno spusti... je vse polulano... recimo sedežna in to... naš nič ne reče in zato nevem kdaj ga lulat in kdaj ne ... za kakanje je en čas rekel sam niti pod razno na wc ali kahlo... se je lepo v plenico pol pa hodil na O in jokal... za hec oz. med igro pa bi sedel oblečen na kahli... samo nagi ne ... pa si jo na glavo da namest klobuka (in mu ne morem dopovedat da to ni za to) tud ve da se lula in aka na wc... smo probali tud tam pa je vik in krik... pa sem raje odnehala ma ne..pusti ga....pobriši...bo že skapiral, da mora na wc....zdaj če imaš parket al pa laninat tak ni panike... zato pa je fajn imet skaj sedežno
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:09:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. M smo v enem tednu odvadili...Je pa res, da je bila tisti teden doma, ker je imela koze... Gre najlažje tak se mi zdi.... pismo pa kak vete gdaj mora na wc... naš nič ne reče... zato sem mislila da bo poleti najlažje (KER BOMO ROŽICE IN KAMNE ZALIVALI) Saj moj tudi ne pove,še zdaj nič ne govori.Brbla nekaj po svoje samo. al pa mu wc pokaži, pa bo že sam šel....M je šla tud sama...vedno gre...nikoli neke kahle al pa nastavkov ja,saj to pa kr gleda Maksa zraven,je ful smešen. maks je tudi kr direkt na wc školko,brez vsega,jaz pa kupovala vse živo,zaj pa leži doma.No,mogoče bo Saš rabo,ko ma manjšo rit. jaz nisem nič kupla, ker se mi kahle gabijo...sploh pa tisto pucanje..bljak...in tako lepo obe hodita na wc....M gre sama....še obriše se..
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:09:56
|
|
|
|
elevitka
|
saj imamo usnjeno sedežno.... sam je flis prevleka čez zarad mačke-nohti (itak daš dol in opereš....saj tak še samo stroj vrtim cele dneve)
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:10:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak sem se nažrla, da bom počla sem ti fauš....jaz pa tu neki paradajz vun pikam ... najraje bi pol kile kruha nit v toti zos od solate namočla pa jeeeeeeeejjjjj
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:10:19
|
|
|
|
matcar
|
To je meni Maks delal,ko sem ga hotla na kahlo pa wc dat.Drenje da znoriš zraven,pa sem tudi pustla,je brez veze,še večji odpor lahko dobijo.Pol pa je kr sam začel poleti,najprej nagi letal,noter pa tudi kr sam reko,da gre na wc.imajo pa tak čas se odvadit,zato se jaz ne sekiram.Ko bo sam reko,bom ga dala.Probali pač bomo kak se bo obneslo poleti.Če bo bo,če ne pa tudi prav.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:10:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saj imamo usnjeno sedežno.... sam je flis prevleka čez zarad mačke-nohti (itak daš dol in opereš....saj tak še samo stroj vrtim cele dneve) jaz pa po novem samo med vikendom in enkrat tedensko
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:11:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar To je meni Maks delal,ko sem ga hotla na kahlo pa wc dat.Drenje da znoriš zraven,pa sem tudi pustla,je brez veze,še večji odpor lahko dobijo.Pol pa je kr sam začel poleti,najprej nagi letal,noter pa tudi kr sam reko,da gre na wc.imajo pa tak čas se odvadit,zato se jaz ne sekiram.Ko bo sam reko,bom ga dala.Probali pač bomo kak se bo obneslo poleti.Če bo bo,če ne pa tudi prav. z A smo tud imeli full probleme.....zato pa nič silit, pustit in bojo že ob svojem času
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:12:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar ja,saj to pa kr gleda Maksa zraven,je ful smešen. maks je tudi kr direkt na wc školko,brez vsega,jaz pa kupovala vse živo,zaj pa leži doma.No,mogoče bo Saš rabo,ko ma manjšo rit. jaz nisem nič kupla, ker se mi kahle gabijo...sploh pa tisto pucanje..bljak...in tako lepo obe hodita na wc....M gre sama....še obriše se.. Eh,jaz sem samo nastavek kupla,kahlo imam še Leino!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:12:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. M smo v enem tednu odvadili...Je pa res, da je bila tisti teden doma, ker je imela koze... Gre najlažje tak se mi zdi.... pismo pa kak vete gdaj mora na wc... naš nič ne reče... zato sem mislila da bo poleti najlažje (KER BOMO ROŽICE IN KAMNE ZALIVALI) Saj moj tudi ne pove,še zdaj nič ne govori.Brbla nekaj po svoje samo. al pa mu wc pokaži, pa bo že sam šel....M je šla tud sama...vedno gre...nikoli neke kahle al pa nastavkov ja,saj to pa kr gleda Maksa zraven,je ful smešen. maks je tudi kr direkt na wc školko,brez vsega,jaz pa kupovala vse živo,zaj pa leži doma.No,mogoče bo Saš rabo,ko ma manjšo rit. jaz nisem nič kupla, ker se mi kahle gabijo...sploh pa tisto pucanje..bljak...in tako lepo obe hodita na wc....M gre sama....še obriše se.. ja... jaz bi mu še z glave mogla pol dol brisat ker tak maha z kahlo da te kap .... bi lahk šel zidarjem pomagat fasado delat nič babe fajn bodita...grem se še malo z starim družit ...mogoče dobim pisanko mater me meče... kaj bo spet polna luna ?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:13:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar To je meni Maks delal,ko sem ga hotla na kahlo pa wc dat.Drenje da znoriš zraven,pa sem tudi pustla,je brez veze,še večji odpor lahko dobijo.Pol pa je kr sam začel poleti,najprej nagi letal,noter pa tudi kr sam reko,da gre na wc.imajo pa tak čas se odvadit,zato se jaz ne sekiram.Ko bo sam reko,bom ga dala.Probali pač bomo kak se bo obneslo poleti.Če bo bo,če ne pa tudi prav. z A smo tud imeli full probleme.....zato pa nič silit, pustit in bojo že ob svojem času Itak!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:14:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mater me meče... kaj bo spet polna luna ? mene tudi
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:14:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nič babe fajn bodita...grem se še malo z starim družit ...mogoče dobim pisanko uživaj
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:16:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mater me meče... kaj bo spet polna luna ? mene tudi Mene pa ne!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:17:08
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka-nočko in uživaj!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:17:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mater me meče... kaj bo spet polna luna ? mene tudi Mene pa ne! asica
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:20:45
|
|
|
|
arabela*
|
grem si še malo sladoleda nabasat...pa nek se izpočim
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:22:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si še malo sladoleda nabasat...pa nek se izpočim Dober tek!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:22:55
|
|
|
|
matcar
|
Jaz bom tudi počasi šla v mižule. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:23:36
|
|
|
|
arabela*
|
nočko vsem....jaz še malo bom...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:30:15
|
|
|
|
ly117
|
Nazaj. Saj sem vedla da boste spičle spat. Pa nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:32:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nazaj. Saj sem vedla da boste spičle spat. Pa nočko vsem. jaz še svetim tu
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:36:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nazaj. Saj sem vedla da boste spičle spat. Pa nočko vsem. jaz še svetim tu Lepo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:36:52
|
|
|
|
arabela*
|
ly..kam se grete kopat?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.