Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:37:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem zadnjič celo skledo butnila,pa šmorn cuj ofkors. hmm..to pa ne..jaz zraven kompot...ker sladek šmorn in solata mi ne sede
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:38:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly...jaz nič v albumu ne vidim Probaj še enkrat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:38:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem zadnjič celo skledo butnila,pa šmorn cuj ofkors. hmm..to pa ne..jaz zraven kompot...ker sladek šmorn in solata mi ne sede Mi tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:39:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly...jaz nič v albumu ne vidim Probaj še enkrat. ne...samo slike od pusta vidim
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:39:53
|
|
|
|
ly117
|
Katy ja mi je bilo hudo ko so šli Lukecovi lasje vstran, sam kar je treba je treba.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:40:09
|
|
|
|
arabela*
|
kak je fajn zunaj...imam odprto in mi piha po ramenih..prav romantično...bi se sprehajala sedaj...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:40:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly...jaz nič v albumu ne vidim Probaj še enkrat. ne...samo slike od pusta vidim Te pa nea vem.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:41:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem zadnjič celo skledo butnila,pa šmorn cuj ofkors. hmm..to pa ne..jaz zraven kompot...ker sladek šmorn in solata mi ne sede Meni pa je glih to zakon,sladki šmorn pa ful kisla solata.Mnjamiiii!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:41:46
|
|
|
|
arabela*
|
si že grejem zelenjavno krem juho....pa testenine
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:42:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly...jaz nič v albumu ne vidim Probaj še enkrat. ne...samo slike od pusta vidim Te pa nea vem. dve sliki od pusta sta notri...idi gledat
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:42:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak je fajn zunaj...imam odprto in mi piha po ramenih..prav romantično...bi se sprehajala sedaj... Jaz se bom tudi na balkon prestavla pol malo,ker bom hin od hice.Zunaj pa luxus!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:42:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem zadnjič celo skledo butnila,pa šmorn cuj ofkors. hmm..to pa ne..jaz zraven kompot...ker sladek šmorn in solata mi ne sede Meni pa je glih to zakon,sladki šmorn pa ful kisla solata.Mnjamiiii!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:43:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya si že grejem zelenjavno krem juho....pa testenine Jaz pa sem si kr navadni jogurt vzela pa mlečni kruh cuj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:43:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak je fajn zunaj...imam odprto in mi piha po ramenih..prav romantično...bi se sprehajala sedaj... Jaz se bom tudi na balkon prestavla pol malo,ker bom hin od hice.Zunaj pa luxus! gor si odpri na stežaj
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:43:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya si že grejem zelenjavno krem juho....pa testenine Jaz pa sem si kr navadni jogurt vzela pa mlečni kruh cuj. mah to je ko nič
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:43:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly...jaz nič v albumu ne vidim Probaj še enkrat. ne...samo slike od pusta vidim Te pa nea vem. dve sliki od pusta sta notri...idi gledat Ja,sej ni druga,imaš pa od strani kao naključne slike,pa je tam.Vsaj jaz sem tak našla včeraj!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:45:11
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly...jaz nič v albumu ne vidim Probaj še enkrat. ne...samo slike od pusta vidim saraya ...klikni na Ly tukaj na forumu... album...se ti odpre in boš vidla samo pust potem pa zgoraj med meniji tam ko piše moja ringaraja... pa desno (nabiralnik, dnevnik, klikni ALBUMI PRIJATELJEV) in boš vidla celo zbirko njenih slik
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:45:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak je fajn zunaj...imam odprto in mi piha po ramenih..prav romantično...bi se sprehajala sedaj... Jaz se bom tudi na balkon prestavla pol malo,ker bom hin od hice.Zunaj pa luxus! gor si odpri na stežaj Saj imam,sam ne pride nič noter.To imam konstantno problem,da tudi če je prepih,sta kuhna in dnevna hajcunga.ostalo pa ok.Ne vem,v čem je fora to.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:46:00
|
|
|
|
arabela*
|
sem našla ja......zunaj samo pod naključnimi...luškan je
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:46:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya si že grejem zelenjavno krem juho....pa testenine Jaz pa sem si kr navadni jogurt vzela pa mlečni kruh cuj. mah to je ko nič Meni bo dovolj,sem se pri tašči pisanke nažrla prej,to je za povrhu samo!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:47:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak je fajn zunaj...imam odprto in mi piha po ramenih..prav romantično...bi se sprehajala sedaj... Jaz se bom tudi na balkon prestavla pol malo,ker bom hin od hice.Zunaj pa luxus! gor si odpri na stežaj Saj imam,sam ne pride nič noter.To imam konstantno problem,da tudi če je prepih,sta kuhna in dnevna hajcunga.ostalo pa ok.Ne vem,v čem je fora to. zanimivo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:47:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya si že grejem zelenjavno krem juho....pa testenine Jaz pa sem si kr navadni jogurt vzela pa mlečni kruh cuj. mah to je ko nič Meni bo dovolj,sem se pri tašči pisanke nažrla prej,to je za povrhu samo! aja
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:48:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak je fajn zunaj...imam odprto in mi piha po ramenih..prav romantično...bi se sprehajala sedaj... Jaz se bom tudi na balkon prestavla pol malo,ker bom hin od hice.Zunaj pa luxus! gor si odpri na stežaj Saj imam,sam ne pride nič noter.To imam konstantno problem,da tudi če je prepih,sta kuhna in dnevna hajcunga.ostalo pa ok.Ne vem,v čem je fora to. zanimivo Pa ja,ful.Te pa mi kuj po hrbti dol teče,ko sredi najhujšega poletja-
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:49:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak je fajn zunaj...imam odprto in mi piha po ramenih..prav romantično...bi se sprehajala sedaj... Jaz se bom tudi na balkon prestavla pol malo,ker bom hin od hice.Zunaj pa luxus! gor si odpri na stežaj Saj imam,sam ne pride nič noter.To imam konstantno problem,da tudi če je prepih,sta kuhna in dnevna hajcunga.ostalo pa ok.Ne vem,v čem je fora to. zanimivo Pa ja,ful.Te pa mi kuj po hrbti dol teče,ko sredi najhujšega poletja- jaz sem tud crkavala od hice med nosečnostjo... drugač sem pa zmrzlinka
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:49:36
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka-kje si T kupla kratke hlače?Če smem vprašat.Bom jaz tudi mogla Saš-u še nabavit nekaj,sma skoro naga.majčk pa ima dovolj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.