![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:49:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak je fajn zunaj...imam odprto in mi piha po ramenih..prav romantično...bi se sprehajala sedaj... Jaz se bom tudi na balkon prestavla pol malo,ker bom hin od hice.Zunaj pa luxus! gor si odpri na stežaj Saj imam,sam ne pride nič noter.To imam konstantno problem,da tudi če je prepih,sta kuhna in dnevna hajcunga.ostalo pa ok.Ne vem,v čem je fora to. zanimivo Pa ja,ful.Te pa mi kuj po hrbti dol teče,ko sredi najhujšega poletja- prenosna klima....drugač se boš skurla do junja
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:50:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak je fajn zunaj...imam odprto in mi piha po ramenih..prav romantično...bi se sprehajala sedaj... Jaz se bom tudi na balkon prestavla pol malo,ker bom hin od hice.Zunaj pa luxus! gor si odpri na stežaj Saj imam,sam ne pride nič noter.To imam konstantno problem,da tudi če je prepih,sta kuhna in dnevna hajcunga.ostalo pa ok.Ne vem,v čem je fora to. zanimivo Pa ja,ful.Te pa mi kuj po hrbti dol teče,ko sredi najhujšega poletja- jaz sem tud crkavala od hice med nosečnostjo... drugač sem pa zmrzlinka Jaz tudi,samo zdaj mamo konstatno hico samo v teh 2-h prostorih,je pa res,da je na jug obrnjeno.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:51:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak je fajn zunaj...imam odprto in mi piha po ramenih..prav romantično...bi se sprehajala sedaj... Jaz se bom tudi na balkon prestavla pol malo,ker bom hin od hice.Zunaj pa luxus! gor si odpri na stežaj Saj imam,sam ne pride nič noter.To imam konstantno problem,da tudi če je prepih,sta kuhna in dnevna hajcunga.ostalo pa ok.Ne vem,v čem je fora to. zanimivo Pa ja,ful.Te pa mi kuj po hrbti dol teče,ko sredi najhujšega poletja- prenosna klima....drugač se boš skurla do junja Prevelik strošek za moj žep! Bom že zdržala toti en mesec še dober.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:52:07
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-kje si T kupla kratke hlače?Če smem vprašat.Bom jaz tudi mogla Saš-u še nabavit nekaj,sma skoro naga.majčk pa ima dovolj. nekaj v H&M nekaj Takko ... pa tono bodijev z kratkimi rokavi in brez...ker poleti pri mojih tak samo v tem leče.... bomo ga pa odvajali plenice in sem nabavla tud spodnje gatike in majčko posebej (za urgentna lulanja)
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:53:02
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak je fajn zunaj...imam odprto in mi piha po ramenih..prav romantično...bi se sprehajala sedaj... Jaz se bom tudi na balkon prestavla pol malo,ker bom hin od hice.Zunaj pa luxus! gor si odpri na stežaj Saj imam,sam ne pride nič noter.To imam konstantno problem,da tudi če je prepih,sta kuhna in dnevna hajcunga.ostalo pa ok.Ne vem,v čem je fora to. zanimivo Pa ja,ful.Te pa mi kuj po hrbti dol teče,ko sredi najhujšega poletja- prenosna klima....drugač se boš skurla do junja Prevelik strošek za moj žep! Bom že zdržala toti en mesec še dober. KAJ... SAMO EN MESEC ŠE ???????????????
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:53:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak je fajn zunaj...imam odprto in mi piha po ramenih..prav romantično...bi se sprehajala sedaj... Jaz se bom tudi na balkon prestavla pol malo,ker bom hin od hice.Zunaj pa luxus! gor si odpri na stežaj Saj imam,sam ne pride nič noter.To imam konstantno problem,da tudi če je prepih,sta kuhna in dnevna hajcunga.ostalo pa ok.Ne vem,v čem je fora to. zanimivo Pa ja,ful.Te pa mi kuj po hrbti dol teče,ko sredi najhujšega poletja- prenosna klima....drugač se boš skurla do junja Prevelik strošek za moj žep! Bom že zdržala toti en mesec še dober. KAJ... SAMO EN MESEC ŠE ??????????????? ja celi maj še...pa malo junija
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:54:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-kje si T kupla kratke hlače?Če smem vprašat.Bom jaz tudi mogla Saš-u še nabavit nekaj,sma skoro naga.majčk pa ima dovolj. nekaj v H&M nekaj Takko ... pa tono bodijev z kratkimi rokavi in brez...ker poleti pri mojih tak samo v tem leče.... bomo ga pa odvajali plenice in sem nabavla tud spodnje gatike in majčko posebej (za urgentna lulanja) Pa imajo kaj pametnega? nisem nič hodla zaj okoli gledat.Nekaj sicer imama,je dobil za RD,samo to je premalo,sploh ko je v vrtcu.Hvala za info. Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:55:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak je fajn zunaj...imam odprto in mi piha po ramenih..prav romantično...bi se sprehajala sedaj... Jaz se bom tudi na balkon prestavla pol malo,ker bom hin od hice.Zunaj pa luxus! gor si odpri na stežaj Saj imam,sam ne pride nič noter.To imam konstantno problem,da tudi če je prepih,sta kuhna in dnevna hajcunga.ostalo pa ok.Ne vem,v čem je fora to. zanimivo Pa ja,ful.Te pa mi kuj po hrbti dol teče,ko sredi najhujšega poletja- prenosna klima....drugač se boš skurla do junja Prevelik strošek za moj žep! Bom že zdržala toti en mesec še dober. KAJ... SAMO EN MESEC ŠE ??????????????? Ja,je minlo ko šus!No 8 tednov še je,samo bom tak prej rešena.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:55:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. M smo v enem tednu odvadili...Je pa res, da je bila tisti teden doma, ker je imela koze... Gre najlažje tak se mi zdi....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:56:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. M smo v enem tednu odvadili...Je pa res, da je bila tisti teden doma, ker je imela koze... Gre najlažje tak se mi zdi.... Jaz namerno čakam na bolj tople dneve,da bo lahko nagi skakal.tak sem Maksa tudi odvadla za čas posla.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:56:55
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-kje si T kupla kratke hlače?Če smem vprašat.Bom jaz tudi mogla Saš-u še nabavit nekaj,sma skoro naga.majčk pa ima dovolj. nekaj v H&M nekaj Takko ... pa tono bodijev z kratkimi rokavi in brez...ker poleti pri mojih tak samo v tem leče.... bomo ga pa odvajali plenice in sem nabavla tud spodnje gatike in majčko posebej (za urgentna lulanja) Pa imajo kaj pametnega? nisem nič hodla zaj okoli gledat.Nekaj sicer imama,je dobil za RD,samo to je premalo,sploh ko je v vrtcu.Hvala za info. Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. odvisno kaj ti je všeč...jaz sem bolj zakomplicirane sorte (saj veš ) nekaj sem zbrskala ...naš ni v vrtcu in je v eno vsran ga dnevno 3 x preoblečt treba celi blatn al celi moker ker nori al pa celi zeleni od trave
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:57:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. M smo v enem tednu odvadili...Je pa res, da je bila tisti teden doma, ker je imela koze... Gre najlažje tak se mi zdi.... Jaz namerno čakam na bolj tople dneve,da bo lahko nagi skakal.tak sem Maksa tudi odvadla za čas posla. ja da so nageci..je najlažje....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:58:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-kje si T kupla kratke hlače?Če smem vprašat.Bom jaz tudi mogla Saš-u še nabavit nekaj,sma skoro naga.majčk pa ima dovolj. nekaj v H&M nekaj Takko ... pa tono bodijev z kratkimi rokavi in brez...ker poleti pri mojih tak samo v tem leče.... bomo ga pa odvajali plenice in sem nabavla tud spodnje gatike in majčko posebej (za urgentna lulanja) Pa imajo kaj pametnega? nisem nič hodla zaj okoli gledat.Nekaj sicer imama,je dobil za RD,samo to je premalo,sploh ko je v vrtcu.Hvala za info. Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. odvisno kaj ti je všeč...jaz sem bolj zakomplicirane sorte (saj veš ) nekaj sem zbrskala ...naš ni v vrtcu in je v eno vsran ga dnevno 3 x preoblečt treba celi blatn al celi moker ker nori al pa celi zeleni od trave Ja,saj.naš pa še v vrtcu,te pa tak veš,kako to je. nekaj bolj običnega za doma,ker za lepo ima,je dobil zdaj.Pa nekaj še mu bo menda od lani prav-upam no.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:58:50
|
|
|
|
matcar
|
Pičim na fumo,ne preveč načvekat zaj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:58:52
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. M smo v enem tednu odvadili...Je pa res, da je bila tisti teden doma, ker je imela koze... Gre najlažje tak se mi zdi.... pismo pa kak vete gdaj mora na wc... naš nič ne reče... zato sem mislila da bo poleti najlažje (KER BOMO ROŽICE IN KAMNE ZALIVALI)
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:00:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-kje si T kupla kratke hlače?Če smem vprašat.Bom jaz tudi mogla Saš-u še nabavit nekaj,sma skoro naga.majčk pa ima dovolj. nekaj v H&M nekaj Takko ... pa tono bodijev z kratkimi rokavi in brez...ker poleti pri mojih tak samo v tem leče.... bomo ga pa odvajali plenice in sem nabavla tud spodnje gatike in majčko posebej (za urgentna lulanja) Pa imajo kaj pametnega? nisem nič hodla zaj okoli gledat.Nekaj sicer imama,je dobil za RD,samo to je premalo,sploh ko je v vrtcu.Hvala za info. Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. odvisno kaj ti je všeč...jaz sem bolj zakomplicirane sorte (saj veš ) nekaj sem zbrskala ...naš ni v vrtcu in je v eno vsran ga dnevno 3 x preoblečt treba celi blatn al celi moker ker nori al pa celi zeleni od trave Ja,saj.naš pa še v vrtcu,te pa tak veš,kako to je. nekaj bolj običnega za doma,ker za lepo ima,je dobil zdaj.Pa nekaj še mu bo menda od lani prav-upam no. pa jaz imam en kup cot še doma, za fantke...so bolj za doma....menda sem jih tebi elevitka takrat ponujala...bom naslednjič na kofe prinesla, pa si poglejte....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:01:13
|
|
|
|
arabela*
|
pa za pupo imam tud neke oblekice
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:02:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. M smo v enem tednu odvadili...Je pa res, da je bila tisti teden doma, ker je imela koze... Gre najlažje tak se mi zdi.... pismo pa kak vete gdaj mora na wc... naš nič ne reče... zato sem mislila da bo poleti najlažje (KER BOMO ROŽICE IN KAMNE ZALIVALI) Meni je M rekla(mamica lulat me)....ene dvakrat se je sicer populala, potem pa nič več....začnejo študirat, ko so brez plenice, brez skrbi...Zato pa je fajn da ko imaš npr jih doma....da so konstantno čez dan brez...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:02:49
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-kje si T kupla kratke hlače?Če smem vprašat.Bom jaz tudi mogla Saš-u še nabavit nekaj,sma skoro naga.majčk pa ima dovolj. nekaj v H&M nekaj Takko ... pa tono bodijev z kratkimi rokavi in brez...ker poleti pri mojih tak samo v tem leče.... bomo ga pa odvajali plenice in sem nabavla tud spodnje gatike in majčko posebej (za urgentna lulanja) Pa imajo kaj pametnega? nisem nič hodla zaj okoli gledat.Nekaj sicer imama,je dobil za RD,samo to je premalo,sploh ko je v vrtcu.Hvala za info. Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. odvisno kaj ti je všeč...jaz sem bolj zakomplicirane sorte (saj veš ) nekaj sem zbrskala ...naš ni v vrtcu in je v eno vsran ga dnevno 3 x preoblečt treba celi blatn al celi moker ker nori al pa celi zeleni od trave Ja,saj.naš pa še v vrtcu,te pa tak veš,kako to je. nekaj bolj običnega za doma,ker za lepo ima,je dobil zdaj.Pa nekaj še mu bo menda od lani prav-upam no. pa jaz imam en kup cot še doma, za fantke...so bolj za doma....menda sem jih tebi elevitka takrat ponujala...bom naslednjič na kofe prinesla, pa si poglejte.... joj ja ! ... je že en čas od tega a ne ... takoj nisem pol pa sem pozabila... a to so poletne stvari ?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:03:00
|
|
|
|
matcar
|
Evo me nazaj!kak je fajn vuni,prav paše sedet.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:03:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. M smo v enem tednu odvadili...Je pa res, da je bila tisti teden doma, ker je imela koze... Gre najlažje tak se mi zdi.... pismo pa kak vete gdaj mora na wc... naš nič ne reče... zato sem mislila da bo poleti najlažje (KER BOMO ROŽICE IN KAMNE ZALIVALI) Saj moj tudi ne pove,še zdaj nič ne govori.Brbla nekaj po svoje samo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:04:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj ja ! ... je že en čas od tega a ne ... takoj nisem pol pa sem pozabila... a to so poletne stvari ? ma nevem točno, svega svašta...bolj za doma se mi zdi ..bom prinesla, ko se dobimo, pa neeesteeeee
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:05:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. M smo v enem tednu odvadili...Je pa res, da je bila tisti teden doma, ker je imela koze... Gre najlažje tak se mi zdi.... pismo pa kak vete gdaj mora na wc... naš nič ne reče... zato sem mislila da bo poleti najlažje (KER BOMO ROŽICE IN KAMNE ZALIVALI) Saj moj tudi ne pove,še zdaj nič ne govori.Brbla nekaj po svoje samo. al pa mu wc pokaži, pa bo že sam šel....M je šla tud sama...vedno gre...nikoli neke kahle al pa nastavkov
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:05:47
|
|
|
|
arabela*
|
tak sem se nažrla, da bom počla
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 22:05:59
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,mi ga bomo tudi začeli počasi pleničke odvajat.Upam,da bo mi ratalo. M smo v enem tednu odvadili...Je pa res, da je bila tisti teden doma, ker je imela koze... Gre najlažje tak se mi zdi.... pismo pa kak vete gdaj mora na wc... naš nič ne reče... zato sem mislila da bo poleti najlažje (KER BOMO ROŽICE IN KAMNE ZALIVALI) Meni je M rekla(mamica lulat me)....ene dvakrat se je sicer populala, potem pa nič več....začnejo študirat, ko so brez plenice, brez skrbi...Zato pa je fajn da ko imaš npr jih doma....da so konstantno čez dan brez... in pol ko podzavestno spusti... je vse polulano... recimo sedežna in to... naš nič ne reče in zato nevem kdaj ga lulat in kdaj ne ... za kakanje je en čas rekel sam niti pod razno na wc ali kahlo... se je lepo v plenico pol pa hodil na O in jokal... za hec oz. med igro pa bi sedel oblečen na kahli... samo nagi ne ... pa si jo na glavo da namest klobuka (in mu ne morem dopovedat da to ni za to) tud ve da se lula in aka na wc... smo probali tud tam pa je vik in krik... pa sem raje odnehala
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.