Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:19:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma kera kako učinkovit varijanto kako se hitro znebit trebuha ? se isto sprašujem...moj me heca če vozim šleperja ....elevitka, mislim, da bi pa redna vadba s trebušnjaki vsak večer morala pomagat...ampak vsaj 70-100
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:20:33
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma kera kako učinkovit varijanto kako se hitro znebit trebuha ? se isto sprašujem...moj me heca če vozim šleperja ....elevitka, mislim, da bi pa redna vadba s trebušnjaki vsak večer morala pomagat...ampak vsaj 70-100 UPM... težka bo... če pol drug dan ne morem hodit :/
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:21:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sploh ne vem da to obstaja Jo pa trebim, ker jo od tašče dobim...ima ogromen vrt, tak da zelenjave mi kr dosti dobimo saj jaz tud dobim občasno....ampak nikol več ne trebim, ker je to zguba cajta
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:21:39
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mi tud (beri jaz...ostali člani za vzorec) ogromno solate pojemo... pa tud vedno kupim glavnato... tista strebljena zapakirana hitro potemni tam kjer je rezana ....in po parih dneh zgleda nikak sploh če je prej prana in mokra zapakirana -zato mi ni težko tisto minuto za trebljenje (nekak bolj sveža zgleda) eh..vsipaš, zmešaš poješ..svetovna..pa mešana..njamsi...nič ne šparaš za naslednji dan finta je da jaz ne hodim vsak dan v trgovino da bi za vsak dan sproti kupla..in pol po par dni v hladilniku...zame ne zgleda preveč užitna
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:21:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma kera kako učinkovit varijanto kako se hitro znebit trebuha ? se isto sprašujem...moj me heca če vozim šleperja ....elevitka, mislim, da bi pa redna vadba s trebušnjaki vsak večer morala pomagat...ampak vsaj 70-100 UPM... težka bo... če pol drug dan ne morem hodit :/ jaz se spravljam delat že lep čas...trebuh pa se veča.... ...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:23:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mi tud (beri jaz...ostali člani za vzorec) ogromno solate pojemo... pa tud vedno kupim glavnato... tista strebljena zapakirana hitro potemni tam kjer je rezana ....in po parih dneh zgleda nikak sploh če je prej prana in mokra zapakirana -zato mi ni težko tisto minuto za trebljenje (nekak bolj sveža zgleda) eh..vsipaš, zmešaš poješ..svetovna..pa mešana..njamsi...nič ne šparaš za naslednji dan finta je da jaz ne hodim vsak dan v trgovino da bi za vsak dan sproti kupla..in pol po par dni v hladilniku...zame ne zgleda preveč užitna ma ne...ena pakunga zadostuje za eno kosilo, jaz občasno še za večerjo ponucam če ostane....Ene dva dni je ok...kombiniram mešano(rukola,radič, zelena) in motovilec....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:23:58
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma kera kako učinkovit varijanto kako se hitro znebit trebuha ? se isto sprašujem...moj me heca če vozim šleperja ....elevitka, mislim, da bi pa redna vadba s trebušnjaki vsak večer morala pomagat...ampak vsaj 70-100 UPM... težka bo... če pol drug dan ne morem hodit :/ jaz se spravljam delat že lep čas...trebuh pa se veča.... ... ej zgledam kot da sem v 5. mesecu sem se odločila da se odpovem kruhu.... pa jem samo jogurte (probiotične) solate, stročnice, jajca in jabolka... vprašaj me po 3 dneh če še vztrajam
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:26:13
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mi tud (beri jaz...ostali člani za vzorec) ogromno solate pojemo... pa tud vedno kupim glavnato... tista strebljena zapakirana hitro potemni tam kjer je rezana ....in po parih dneh zgleda nikak sploh če je prej prana in mokra zapakirana -zato mi ni težko tisto minuto za trebljenje (nekak bolj sveža zgleda) eh..vsipaš, zmešaš poješ..svetovna..pa mešana..njamsi...nič ne šparaš za naslednji dan finta je da jaz ne hodim vsak dan v trgovino da bi za vsak dan sproti kupla..in pol po par dni v hladilniku...zame ne zgleda preveč užitna ma ne...ena pakunga zadostuje za eno kosilo, jaz občasno še za večerjo ponucam če ostane....Ene dva dni je ok...kombiniram mešano(rukola,radič, zelena) in motovilec.... eee motrovilec sem tud jaz zadnič kupla 3 kible .... stari tega ne je... in si zmešam z kuhanim jajcem rukola mi je grenka... obožujem pa regrat....sam zdaj je že fuč, pa radič, pa endivija z krompirjem in česnom, paradižnik, čebula papirika pa feta sir , al pa kak stročni fižol z čebulo (NORA NA SOLATE)
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:26:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma kera kako učinkovit varijanto kako se hitro znebit trebuha ? se isto sprašujem...moj me heca če vozim šleperja ....elevitka, mislim, da bi pa redna vadba s trebušnjaki vsak večer morala pomagat...ampak vsaj 70-100 UPM... težka bo... če pol drug dan ne morem hodit :/ jaz se spravljam delat že lep čas...trebuh pa se veča.... ... ej zgledam kot da sem v 5. mesecu sem se odločila da se odpovem kruhu.... pa jem samo jogurte (probiotične) solate, stročnice, jajca in jabolka... vprašaj me po 3 dneh če še vztrajam jaz tudi...pa ko smo bolj suhe se to full vidi..groza.. Ampak meni je po eni strani vseeno, samo da grejo kile malo gor ...Saj ko kavbojke zaprem se ne vidi hec
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:27:37
|
|
|
|
arabela*
|
elevitka...rukola je sladka ..mora pa obvezno bit narejena s krompirjem...njamsi
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:28:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka (NORA NA SOLATE) enako
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:29:13
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma kera kako učinkovit varijanto kako se hitro znebit trebuha ? se isto sprašujem...moj me heca če vozim šleperja ....elevitka, mislim, da bi pa redna vadba s trebušnjaki vsak večer morala pomagat...ampak vsaj 70-100 UPM... težka bo... če pol drug dan ne morem hodit :/ jaz se spravljam delat že lep čas...trebuh pa se veča.... ... ej zgledam kot da sem v 5. mesecu sem se odločila da se odpovem kruhu.... pa jem samo jogurte (probiotične) solate, stročnice, jajca in jabolka... vprašaj me po 3 dneh če še vztrajam jaz tudi...pa ko smo bolj suhe se to full vidi..groza.. Ampak meni je po eni strani vseeno, samo da grejo kile malo gor ...Saj ko kavbojke zaprem se ne vidi hec saj to je ... pod ritjo bedre so pomarančaste in lampek... me je skor kap... sem si šla kopalke kupovat .... sem si kuj premislila ko sem se v špeglu vidla (s profila je prav brutalno) ok dokler maš hlače čez je ok... sam poletna garderoba je tanjša in pol povsod vse vun visi.... in sem raje Taiu kupla kratke majce in hlače...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:30:18
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka...rukola je sladka ..mora pa obvezno bit narejena s krompirjem...njamsi če pa sem jaz enkrat jedla pa je blas neka čudna... mi ni pasal okus ... al pa ni bla prav skup nareta
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:30:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saj to je ... pod ritjo bedre so pomarančaste in lampek... me je skor kap... sem si šla kopalke kupovat .... sem si kuj premislila ko sem se v špeglu vidla (s profila je prav brutalno) ok dokler maš hlače čez je ok... sam poletna garderoba je tanjša in pol povsod vse vun visi.... in sem raje Taiu kupla kratke majce in hlače... tak hudo? ne ziher ne.... imaš skozi buh al več ali manj ko se naješ? Ja hecno je videt, res
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:31:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka...rukola je sladka ..mora pa obvezno bit narejena s krompirjem...njamsi če pa sem jaz enkrat jedla pa je blas neka čudna... mi ni pasal okus ... al pa ni bla prav skup nareta ja verjetno, ker drugače ima sladek ukus
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:31:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saj to je ... pod ritjo bedre so pomarančaste in lampek... me je skor kap... sem si šla kopalke kupovat .... sem si kuj premislila ko sem se v špeglu vidla (s profila je prav brutalno) ok dokler maš hlače čez je ok... sam poletna garderoba je tanjša in pol povsod vse vun visi.... in sem raje Taiu kupla kratke majce in hlače... tak hudo? ne ziher ne.... imaš skozi buh al več ali manj ko se naješ? Ja hecno je videt, res zadnje tri mesece skoz
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:31:53
|
|
|
|
arabela*
|
moram nodija naredit... se kasneje pojavim še
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:32:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moram nodija naredit... se kasneje pojavim še
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:32:45
|
|
|
|
elevitka
|
grem T. za spanje pripravit
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:43:47
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 20:51:37
|
|
|
|
matcar
|
Mi porihtani za spanje,sem glih izpod tuša. Jaz sem tudi solatafan.Pa ni važno,kaka je,samo da je.Sem pa ravno danes kupla kr narezano v šparu,se mi je zeljna zluštala.Zakon-samo kropir skuhala cuj,pa že jedla.Drugače mamo mi tudi vrt doam in je ful fajn si it na vrt po solato.Zdaj se je šnitka začela(beri-berivka).Sem zadnjič celo skledo butnila,pa šmorn cuj ofkors. jaz mam tudi take noge strijaste,da bog pomaga.Trebuha pa nič.HB!Sem se kr sekirala,zaj pa nič več.septembra grem na zumbo al pa fitnes spet,pa bo že šlo dol-upam!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:35:13
|
|
|
|
matcar
|
Grem nekaj jest,sem lakom ama!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:35:27
|
|
|
|
arabela*
|
beck
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:36:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem nekaj jest,sem lakom ama! jaz tud...si bom kar testenine verjetno pogrela...samo solate nimam več
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 25.4.2011 21:37:22
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Dan preživeli malo delovno malo pa na relax. Prej sem že drugi dan uro pa pol zapravljala čas. Zdaj pa grem mulca spravit spat. Pol pa za jutri spakirat se gremo kopat. Se še pol kaj javim če že nebote vse pobegnile.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.