|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
18.4.2011 9:01:41   
Anonimen
živijo punce. a tud vas moti to mrzlo vreme? meni letos prav paše sonce, sem se enkrat poskusla celo sončit (ja res), pa me je kar opeklo po stegnih.
sicer pa poročam s pregleda, čeprav sem ga imela prejšnji teden, amapk se mi enostavno ni ljubilo pisat, ker ni nič posebnega. si je pa očitno dohtar vzel k srcu moje pripombe glede miljon ultrazvokov in gledanja srčka, tako da ga je zdaj samo poslušal s tistim prenosnim uz. pravi da je vse o.k., le neki malega sem slabokrvna, kar pa ni nič novega. tako da moram še 3 tedne počakat, pa bomo vidli naprej. kaj pa bo pa seveda še zmeri ne vem. mož mi že v kolena vrta, ker je firbec. po vsej sili bi rad, da sem se zmotla, ker trdim, da bo fantek.
ampak če sem pri prejšnjih dveh imela prav, bom tud tokrat. heheh user posted image

(odgovor članu daška91)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
18.4.2011 9:13:52   
*dotika*
PREGLED

18.4.: monci2 (3D UZ), zolika (3D UZ)
19.4.: taša83 (3D UZ), mariy, lenkadolenka
20.4.: zolika, lara2212 (3D UZ)
21.4.: nikita11, *dotika*, dar10
22.4.: kasper

MORFOLOGIJA

18.4.: Katjuska986
19.4.: PABLO, tejci01, dar10, Goldy
20.4.: Rosca79
21.4.: katjakokol
22.4.: nuska23

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
18.4.2011 9:19:50   
*dotika*
Uf, kaj je to enih pregledov ta teden user posted image . Čakamo same dobre novičke, je tako?

Daška in Lily86, kako lepo ,da ste tako uživali.  Daška, morda je to zvijanje v trebuhu "samo" slabša prebava. Probaj najprej to uredit s kakšnim donatom, potem boš pa vidla. Sicer pa proti bolečinam lahko mirne duše uzameš kakšen Lekadol.

KIRA1, mene fajn moti to slabo vreme, me skoz zebe. Ampak zdaj se bo spet ogrelo user posted image . In super, da si se pogovorila z G in je to zaleglo.

Jaz nimam pa še čisto nič nabavljeno za dojenčka kar se tiče cotk in ostalih pripomočkov. Imam ful obljubljenega, pa bi najprej to presortirala, ko dobim in potem dokupila še kaj.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
18.4.2011 9:51:37   
Katjuska986
oj punce... sonček se kaže ..user posted image
danes pa na morfologijo - komej čakam!! se mi zdi da gre ura nazaj in ne naprej - pa tako pridno delam....user posted image   v četrtek pa imam posvetovalnico tako da pregleda če je  s krvjo vse ok...
drugače me pa mali pridno brca... včeraj je ugotovil, da se mami fino zvija ko brcne v živec - na levi strani bolj pri pasu... mi je v sekundi slabo ratalo tako zaboli... mali pa je očitno dobil veselje, tako da sem ga poskusla nežno odmaknit pa se ni dal... user posted image no uglavnem da je danes pozabil kje je brcal včeraj user posted image  komej čakam da vidim kako raste ... poročam popoldne user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
18.4.2011 10:51:39   
daška91
*dotika*- Hvala ti za nasvet, mi je že veliko bolše user posted image user posted image !!

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
18.4.2011 12:07:34   
Anonimen
tnx dotika user posted image
jaz mam še tud cel kup reči za dopolnit. saj od prejšnjih dveh je še nekaj malega ostalo, pedvsem cotke, bom pa rabila previjalno podlogo, črpalko, dudke, nove flaške in še cel kup takih malenkosti. začela sem s tem, da sem si naročila modrc za dojenje. heheh mislim, da bom to najprej rabila. pol pa pomalem še vse ostalo.. user posted image

(odgovor članu *dotika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1806
18.4.2011 12:21:59   
majči22
No, da se vam še jaz malo oglasim.user posted image

Ta teden vas ima pa res veliko pregledov. Super, bodo spet same lepe novičkeuser posted image .

Slabe misli - no tudi jaz v tej nosečnosti večkrat pomislim na najhujše. Sploh nevem zakaj, kr neki....se pa ob tem nič ne počutim fajnuser posted image .  Sej potem, ko me mali malo pobrca je takoj boljše.

Me je pa v soboto zvečer tako bolel križ, kot me še nikoli ni. Zdej je že dobro.
maktub - glede izcedka super, da je odšel. Ti pa verjamem, da te je skor kap. Verjetno bi tudi jaz zagnala paniko. Pomoje bi v tistem hipu odšla na pregled, vssaj kolikor se pozam.
daška91 - no samo, dase bolje počutiš. Milsim, pa da je res samo prebava. Tudi sama bi morala malo več donata spiti. Pa ga kr pozabim kupit.
katjuška986 - sej bo hitro...še malo...

Nč, zdej pa šibam sir spanirat.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
18.4.2011 13:47:12   
Leona2009
Živjo punce,

jutri me čaka pregled in ponovno morfologija,že ob 8.00 zjutraj,bo ponovila,ker zadnjič obrazka ni dobro videla,upam,da bo vse vredu.pa bomo videli kaj bo rekla za spol,misli da je user posted image ampak pravi,da ni nič 100%.meni je vseeno,samo da bo user posted image živ in zdrav.je pa res,da se ne morem znebiti občutka,da nosim punčko,ne vem sicer zakaj,ker nama je res čisto vseeno,itak ne moreš vplivat na spol,želim si samo,da bi blo vse ok.tudi mene zadnje dni preganjajo take čudne slabe misli,pa sem kr malo zaskrbljena glede vsega,pa se mi zdi avgust še grozno daleč...ampak vem,da je treba pozitivno misliti...

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
18.4.2011 14:16:32   
mmart
En lep pozdravček user posted image !

Goldy - jaz hodim k dr. Levak - Hozjanovi in je ne menjam za nič na svetu.

smajas in maktub - da bi se vajine težave čim prej rešile! In če se vama zdi, da morata koga kaj vprašatm potem nič ne odlašajta. Tudi psihično stanje (pomirjenost) je za nosečnico pomembno. Zdravnik bi pa to moral vedet!

metulj23, lili983, daška91 - user posted image za uspešne preglede

katjakokol - te popolnoma razumem, naša je tudi bolj bolehala to zimo... Sinku želim čim prejšnje okrevanje.

Drugače pa sama tudi spadam med tiste, ki si želijo lepega vremena. Predvsem zaradi hčerke. Če je tako kislo vreme, potem težko uživa, ker pri nas vedno nekaj piha.

Drugače pa dojenček pridno brca, se je čez vikend že malo videlo celo od zunaj (je bil zelo aktiven). Je bilo pa večje veselje za atija, ko je lahko "sodeloval".

Komaj čakam dobrih novic še od ostalih, ki imajo danes preglede. Dobre novice mi vedno polepšajo dan! Čim več, prosim!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
18.4.2011 16:33:01   
Larisa86
Pozdravljene vse avgustovke,
se vam pridružujem na tem forumu, ker na med.over.net je res pomanjkanje avgustovk ali pa so vse tako nekomunikativne user posted image
No, kot prvo čestitke vsem nosečkam avgustovkam in vsem ostalim.
Stara sem 25 let in to je moja prva nosečnost, danes točno imamo 21 tednov, imela sem težavice do sedaj, tako da sem na bolniškem že od 6. tedna nosečnosti dalje. user posted image   Upam da nam bo uspelo zdržat  vseh user posted image mesecev.
Imela sem krvavitve od 6.-10.tedna in luščenje posteljice, tako da sem pila vse do 16. tedna dabroston. imam predležečo posteljico in me tišči navzdol, posteljica je samo 14mm od NMU, je pa k sreči do zdaj s mojim sončkom vse uredu. V petek sem imela morfologijo, vse ok le ni mogla videt hrbteničke ker je obrnjen s svojim hrbtkom proti mojemu tako da imam čez 2 tedna spet morfologijo da vse komplet pregleda user posted image Zaradi otrdeanja ijem 3x na dan magnesol a kljub temu me daje zaprtost user posted image očitno zame metode ki vsem drugim pomagajo meni ne user posted image
Drugače pa komaj čakam mojega malge sončka, vsak dan se pogovarjam s user posted image in ji povem kako mam rada mojga sončka. Bomo pa preležali poletje. PDP imam 29.8. tako da upam da se mi do 28.tedna postlica kaj dvigne ker si neizmerno želim vaginalnega poroda in ne carskega reza.

No, pa sem malo opisala, upam da nisem preveč nakladala, predvsem pa upam da bom tuki lahko bolj pogosto poklepetala z avgustovkami.
Imejte lep dan in v mojem imenu pobožajte vaše trebuščke user posted image

(odgovor članu mmart)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
18.4.2011 19:02:49   
Katjuska986
Ojla punce... najprej lep pozdravček Larisi86 - tukaj smo kar aktivne - sicer ene bolj druge manj...
drugače pa morfologija je uspela... najprej sprememba-  G je rekla, da se bolj kaže na user posted image  kot user posted image .. ampak se zaradi čepečega položaja ni nič kaj dosti videlo.. ampak glede na videno je bolj user posted image .. 100% pa bova kot vidim šele avgusta... drugače pa je bil očka se mi zdi da malo razočaran - zdj je že prebolel - pravi da ga skrbi kako bo, ko bodo hodili snubci okoli hiše... user posted image je pa takoj kupil roza bodi (prejšnji teden sva pa modrga kupila) user posted image  
zmeriti ga ni mogla zaradi položaja je pa ocenila da je težak 461 g... in da je primerne velikosti in teže glede na starost... glede na rezultate, ki jih je vpisala v materinsko knjigico pa je videti da prehiteva za 4 dni v rasti...
glede črnih misli pa sem tudi jaz grozna...user posted image  upam da bo vse vredu in da bo malo user posted image  zdravo...

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
18.4.2011 20:18:29   
taša83
hojla!
Pozdravljena Larisa86, super, vedno več nas jeuser posted image .
Jutri pa imam 2 pregleda, rednega zjutraj(kri dat) in 3D popoldan, bom se pa res nagledala najinega fantiča(pri 3D bo ati tudi zraven, juhej...)
Joooooj, ne morem verjet kako leti čas, še malo pa grem v 7. mesecuser posted image .Za vsak dan sem hvaležna...Samo, kako pa mene mali brca, včasih me tako v mehur nabija, da sem skoz na WC-ju.user posted image
Vidim, da kar uživate nekatere po toplicah.Midva si bova kak dan nasl. tedn privoščila, je mojuser posted image doma, kolektivni.
ok, letim pod tuš, pridne bodite,

aja...ta teden bova naročila voziček - Hartan racer GT, jupi...hehe!

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
18.4.2011 21:14:00   
zolika
Evo nas...iz 3D!user posted image

Torej...potrjen spol! user posted image  Veliki smo 30cm - težki 634g. Datum poroda 9.8. po njegovem...ampak mi ostajamo pri istem - 10.8. user posted image user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu mmart)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
18.4.2011 23:11:06   
Larisa86
Najlepša hvala za dobrodošlico user posted image
u lepo da je blo vse ok na morfologiji katjuska , zolika kako se je vidlo na 3D, jaz ga imam nekje čez 3 tedne in upam da s ebo lepo vidlo in komaj čakam da mi povejo spol user posted image , ker na nuhalni so mi rekli da 70 procentov da je user posted image sam čakm potrditev 3D. Moja gine pa ne napoveduje spola otroka.
Taša kak je pa pri teb blo na 3D?
Jaz sem prve brcike čutila pri 18.tednu a dans ni nič kaj aktiven bil moj mali sončekuser posted image upam d abo jutr kej bolj
Objemček za vse pa pobožejte soje user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
19.4.2011 6:58:32   
zolika
LArisa86: zelo lepo se je videlo! user posted image 3D je super...res - kaj nardi tehnika! Odlično...

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
19.4.2011 7:30:01   
mrcinca
Larisa86 Lepo da si upoštevala moj nasvet, dobrodošla med nami user posted image

Včeraj sem bila pri ginekologinji, poslušala je samo srček. Po praznikih imam pa uz za kontrolo rasti. Drugače pa moram reči, da me je doletela še ena manj prijetna stvar. user posted image Težave z želodčno kislino. Nič čudnega, saj tamalo čutim od medenice pa do želodca, kar je lepo, ampak zdaj pa vem, kaj pomeni, da nekoga peče zgagauser posted image . Ni prijetno, ampak saj user posted image mala ni kriva :)

Lep dan vam želim, moje jutro je bolj user posted image , ker grem h zobozdravnici. Kar je meni zelooooooooo neljubo.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
19.4.2011 7:33:44   
zolika
mrcinca: razumem strah pred zobozdravnikom! user posted image user posted image  Jaz sem prejšno sredo bila pri njej - me je tako bolel zob, da nisem več zdražala  - sem mogla it. Čeprav se ga izogibam...a kaj hočemo, ko boli boli. Upam,da greš samo na kontrolo in da ni kaj hujšega?

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
19.4.2011 7:38:39   
mrcinca
Ja saj to je, ko ne vem kaj me čaka. Z enim zobom se dogaja nekaj čudnega, me ne boli dlesen, ampak imam zadnje čase pogosto občutek vročine. Ker je zob že mrtev. Se tepem po glavi, ker nisem šla takoj, ko sem dobila jeseni napotnico za slikanje, ker potem naju je pa presenetil plusek in je slikanje zoba odpadlo. Potem je rekel zobozdravnik, da bomo do nadaljnega počakali z zdravljenjem. Ampak takrat nisem nič čutila, samo zob je odlomljem. Zdaj pa to, sej ne vem, mogoče si samo domišljam user posted image . Upam, da se nič ne dogaja in da ga bomo porihali po porodu, ker slikala se pa zdej res ne bi user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
19.4.2011 8:50:09   
majči22
Dobro jutro!

Najprej dobrodošla Larisa86. No pa si res imela kar nekaj težav v začetku nosečnosti. Verjamem, da se bo vse poštimalo.

Leona2009 - upam, da že uživaš na pregledu user posted image . Boš vidla, da je vse v najlepšem redu.
katjuška986 - super za odlično morfologijo. Ja bogi očka, ko jih bo mogu lovit. Naš tud že razmišlja o eni snajparciuser posted image user posted image user posted image . Pa še ravno balkon imava na vhod, tko, da bo imel odličen razgled in položajuser posted image .
Sta pa smešna z nakupom bodijev. Še dobro, da ni več možnostiuser posted image za drugačen spol.
taša83 - tudi sama se sprašujem kam leti ta čas. Čist prehittro, no po drugi strani pa tud če bi bil že avgust tukajuser posted image . Komaj čakam našega novega člana.
zolika - super za uspešen 3D.
mrcinca - na srečo me ni še nikoli pekla zgaga in si tudi ne želim, saj kot pavijo občutek res ni fajn. Upam, da se ti čim prej umiri. Ah zobozdravniki - tudi sama jih ne maram. Upam, da je z zobom vse vredu in da je to le tvoj občutek.

Drugače imam pa čist eno tko vprašanje. Tiste, ki imate indukcijsko kuhališče ali vam v valovih dodaja toploto? Ma pojma nimam al je tko prav, da ko segreje potem začne dodajat, pa neha, pa spet. Nevem, pa če so lonci resnično čisto ravni, čeprav so novi in primerni za indukcijo.
Al bi moralo res skoz delat bzbzbzbzbbz in ne tako kot pri meni bzbzb  bzbzb  bzbzbz. Ma sej nevem, če vam je jasno kaj mi ni pravuser posted image .

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
19.4.2011 9:21:23   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , 28.4., Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. (3D UZ), MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., Logatec, user posted image
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , 26.4., Domžale, user posted image
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , 3.5., MB, user posted image
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 21.4., Ljubljana
 user posted image monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.4. (4D UZ), 4.5., Maribor, user posted image
user posted image mmart, 31, 2user posted image , 1user posted image , 3.5., kraj, user posted image

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , 19.4., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 29.4., Rogaška Slatina 
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , 19.4., Novo mesto, user posted image

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , 4.5., Rogaška Slatina, user posted image

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , 18.4. (4D UZ), 20.4., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., Ljubljana, user posted image

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image

12.8.

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 12.5., LJ, user posted image

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 22.4., Slovenska Bistrica, user posted image
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.5., Ljubljana, user posted image

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 20.4. (3D UZ), 12.5., Ptuj, user posted image
user posted image ULLA K, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, Posavje, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , ? kraj, user posted image
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, 19.4., Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 6.5. (dr. Pušenjak), 12.5., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
21.4., 9.5., Novo mesto, user posted image
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
  user posted image maktub, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5. (3D UZ), 13.5., Obala, user posted image

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor
user posted image Ross, 19, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., Logatec, user posted image

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, Ljubljana
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.4., Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 19.4., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , 4.5., Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image

25.8.
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, 18.4., Kranj, user posted image
user posted image katjakokol, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.5., 21.4., Ptuj
user posted image bibsic, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje, user posted image

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, 3.5., kraj, user posted image
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 28.4., Ljubljana, user posted image

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., 19.4., LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 28.4., Nova Gorica
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image balon_ček, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor
user posted image Larisa 86, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , ?, 19.4., Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

user posted image : 20      user posted image : 14

SKUPAJ NAS JE: 75
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala
miklarom

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 19.4.2011 9:26:04 >

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1820
    19.4.2011 9:26:45   
    *dotika*
    PREGLED

19.4.: taša83 (3D UZ), mariy, lenkadolenka
    20.4.: zolika, lara2212 (3D UZ)
    21.4.: nikita11, *dotika*, dar10
    22.4.: kasper

MORFOLOGIJA

19.4.: PABLO, tejci01, dar10, Goldy
    20.4.: Rosca79
    21.4.: katjakokol
    22.4.: nuska23

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1821
    19.4.2011 9:41:30   
    popka_3
    Punce živjo kako ste kaj?? Mene malo zdravje heca... in pa moj čmrljček me občasno nabrca v kak živec, da se mal zvijam od bolečin, ampak važno da brca user posted image .
    Rada bi se naročila na 3D, pa sploh nevem kam naj grem. Ker sem bila že 2krat bolj kot ne razočarana nad pregledi, sem malo skeptična ali naj sploh grem. Sam po drugi strani, pa si ravno zaradi tega končno želim videt mojga otročka in dobit kakšno slikco. Ker tako hitro pišete, da sem mogoče kak poste tut spregledala, bi lepo prosila, če bi mi lahko napisale tiste, ki ste bile kjerkoli v LJ (ali vsaj v okolici) na 3D, kje ste bile, kakšna je cena in pa ali ste dobile kakšno slikco in filmček. Aja pa po možnosti še pri komu ste se naročile. Ful hvala že v naprej za vse te informacije.
    Jst zaenkrat nisem še nič kaj velik kupovala za bubico, kupila sem edino ene copatke, igračko za voziček in pa lučko za sobico. Sedaj sem v obdobju iskanja vozička in otroške sobice... je kar naporno, ker je izbira velika, čeprav pa potem kmalu ugotoviš, da je včasih ali slaba izbira barv, preveliki vozički itd... No ampak neki bomo pa že najdl user posted image . Zolika: sem vidla, da si bila ti zadovoljna z 3D, kam pa si šla na pregled?   Uživajte, božite bušije in lp

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1822
    19.4.2011 9:57:10   
    TLF
    Dobro jutro user posted image !
    Zame bo danes še prav poseben dan, namreč imam RDuser posted image
    Čeprav sem leto starejša, zaenkrat še vedno zeloooo rada praznujem!
    Pa ta mala mi je takoj zjutraj z možekom zapela Vse najboljše, kar topila sem se!
    Popoldan bomo imeli eno mini praznovanje s sorodniki, v soboto popoldan pa piknik s klapo in mularijo, da bo tudi ta mala uživala! Napoved je lepauser posted image

Dobrodošla Larisa86!

Danes je tudi kar nekaj pregledov in morfologij....punce držim pestke, pa seveda bo vse ok na takolep danuser posted image

Pozdravček!!!

(odgovor članu popka_3)
    Neposredna povezava do sporočila: 1823
    19.4.2011 10:41:48   
    daška91
    Hooojla punce !

Kako ste kaj dones? Jz sm kr uredu user posted image bušček me je nehov bolet hvala bogu samo še malo me zvija sam bo tud to minilouser posted image user posted image .Včeraj je biu naš malček tako miren da me je samo ene parkrat boksnil potem pa nič več.. dones je pa pravi fuzbaler user posted image user posted image !

Aja punce a je normalno da ima otroček pri 24 tednih 670g ? No zdej je že res 25 tednov ima mislm da kej več ...

TLF- Želim ti veliko ljubezni , sreče predusem pa ZDRAVJA !! Lepo praznuj !! Vse najboljše ti želim !! user posted image user posted image

Katjuska986- Sem zasledila na seznamu nosečk da boš tudi ti rodila v Kranju. A imaš tudi G v kranju ali boš samo tam rodila ?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TLF)
    Neposredna povezava do sporočila: 1824
    19.4.2011 10:52:08   
    Larisa86
    Pozdravljene user posted image ,
    kako ste kaj? kako lepo ko je še en sončen dan, ko je zunaj sonček sem kar dobre volje.
    Daška tud moj onček je včeraj bil zelo miren, sem bila prav žalostna, no danes pa je že zjutraj malo pobrcal tako da me je srček spravil v dobro voljo :) Me pa kot vsak dan dol vleče, ker nizko nosim in mi otrdeva trebuh, ampak se ne dam user posted image ž
    TLF želim ti veliko zdravja, ljubezni in lepo ter mirno nosečnost, lepo praznuj user posted image
     Popka 3 in majči22 hvala za dobrodošlico
    Popka3 jaz sem naročena šele 18.5. za 3D pregled in sicer v diagnostičnem centru STRAH, v Dravljah, Domžale, tako da lahko tja pokličeš, tam tu dajo CD s slikami in tudi filmčki če vprašaš. Sicer pa mislim da je cena tam nekje 100 EUR, sicer men s zdi drago a baje naredi profesionalno 3D morfologijo tud, tako da. Drugače pa je v postojni ceneje in ti ravno tako dajo CD s slikcami in filmčki tvjega user posted image
    Mrcinca hvala tudi tebi za dobrodošlico in fajn odpravi pri zobozdravniku, upam da nebo nič hujšega in da bo vse poštimano pa seveda upam brez slikanja, ker med nosečnostjo res je neprijetno za malega sončka, sicer lahk uporabijo nizko dozo sevanja - žarkov a vseeno

Pobožajte vaše user posted image in lep sončen dan vsem user posted image

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1825
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......