|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.4.2011 13:06:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
   [Brisano sporočilo]
20.4.2011 13:23:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
20.4.2011 13:35:40   
birdy
Kolumbo, jst bi ful šla sam mojga ni k je popoldanski. Kristi pa ni varjante da do vrha pride. Z taščo mi pa iskreno povedano ni za it. Tko da ne gremo user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
20.4.2011 13:38:22   
birdy
Aja, Levčka pa tud ne pustim T&T k mu prec začneta kej jest dajat (recimo košček kruha, jabolka, piškota...user posted image )

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
20.4.2011 16:38:04   
Katjusa
dan... sem prišla gledat če je že nov dojenčak pa še nič novega..... Upam, da bo kmalu rešena in da bo cartala....
Pertušk ti sam dihajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
20.4.2011 16:39:36   
Katjusa
Urša super da imate tako hiško in da je vreduuser posted image user posted image user posted image .... mene samo skrbi velikost k naša dva se mimogrede skregata na majhni kvadraturiuser posted image user posted image user posted image user posted image   sem pa prepričana, da bsota zelo zelo veselauser posted image user posted image user posted image ko pridemo kam v trgovino in da je kaka hiška ju komaj držim izven nje

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
20.4.2011 18:16:04   
Urša08
Petrušk sporoča

Zdravo! Moje ime je Jan, na svet sem prijokal ob 16.07, 3450g in 53 cm. Oba z mamico se počutiva odlično in pošiljava lepe pozdravčke iz Postojne.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
20.4.2011 18:17:25   
Urša08
Iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Jana. Veliko , veliko cartanja. Naj bo zdrav, vesel in navihan fant. Čestitke tudi očku in veliki sestricuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
20.4.2011 18:18:37   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Urša super da imate tako hiško in da je vreduuser posted image user posted image user posted image .... mene samo skrbi velikost k naša dva se mimogrede skregata na majhni kvadraturiuser posted image user posted image user posted image user posted image   sem pa prepričana, da bsota zelo zelo veselauser posted image user posted image user posted image ko pridemo kam v trgovino in da je kaka hiška ju komaj držim izven nje

Katjuša ma sej se vsi tile naši mulčki kdaj skregajo, mislim da ni mamice ki bi rekla da njeni otroci se pa ne kregajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pač spada zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
20.4.2011 18:20:02   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Aja, Levčka pa tud ne pustim T&T k mu prec začneta kej jest dajat (recimo košček kruha, jabolka, piškota...user posted image )

uf kriza user posted image user posted image user posted image user posted image Daj povej a ima Levček že kak gosti obrok? V kolikem času je prešel na cel obrok če ga ima? Jaz sem danes Evi prvič dala dve žlički korenčka, ni bilo nekega navdušenja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
20.4.2011 18:39:08   
MIHAILO
PETRUSK cestitke ,naj bo JAN predvsem ZDRAV,vse osalo ze bo!!!!user posted image user posted image Lepo se cartajte!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
20.4.2011 18:46:59   
MIHAILO
Jza mam pa danes kar naporen dan...Z Mihailom je blo mal vec okvarjanja ,ker ni nic spal ampak tudi ni bil zaspan,ponavadi to rece ,ce zeli spati...Smo bili dopoldan zunaj,špotem smo pa se popoldan hotli it pa sem Sonji dala dodatek ,ga je popila 100ml in ,ko sem jo dala v vozek je kr jokala,sem mislila da jo bom potolazila z dudo ampak jo sploh ni hotla,sem mislila,da pa ,ko pride ven bo ok,ampak je kr jokcala...pa sem ze mislila da je se lacna ampak do zdaj ni nikoli vec kot 100ml pojedla...smo se z sestro vsedle na klopco in sem jo mislila dojit,cebi jo mal potolazilo ma sploh ne...pol sestra mi zmesa dodatek da vidim ce je lacna pa tudi to ni hotla ,jo dam v vozicek vriskauser posted image user posted image No in sem se kar domov morala odpraviti...ko smo stople v stanovanje je komaj docakal da sem jo ven vzela ,sem jo cartala in je kupcek podrla in zaspalauser posted image user posted image Sploh nisem tega navajena,Mihailu v vozeku se dudo ni blo treba dat ,tok je bil priden,Sonji pa se duda vcasih ne pomaga...jaz upam,da jo je samo kupcek mucil...ja doma je tudi potem kakala...ne vem kaj bi bilo...upam,da bo uzivala v vozicku se naprej...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
20.4.2011 19:14:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk sporoča

Zdravo! Moje ime je Jan, na svet sem prijokal ob 16.07, 3450g in 53 cm. Oba z mamico se počutiva odlično in pošiljava lepe pozdravčke iz Postojne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko veliko zdravja in veliko veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image pa hitro se vrnita domov v družinski objemčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
20.4.2011 19:15:17   
Katjusa
mihailo čist možno da jo je kupček tok mučil.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
20.4.2011 19:16:11   
Katjusa
Tamika vse naj naj veliko zdravja, sreče, ljubezni, spoštovanja. lepo praznuj in uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
20.4.2011 19:19:39   
MIHAILO

ja najbrz bo to...
Kdaj malcka dobita hisko?A ni lepo vidit to njihovo veselje,jaz sem full srecna ,ce Mihaila razveselim z neko stvarjo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
20.4.2011 19:21:37   
MIHAILO
Me je zdaj moz klical,cez uroin pol je doma...Smo bli kr cel dan sami,no pa smo kar zdrzali...Se ,ko bo sonja malo vecja in bomo lahko vec casa zunaj bo se bolj lustno...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
20.4.2011 20:19:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ja najbrz bo to...
Kdaj malcka dobita hisko?A ni lepo vidit to njihovo veselje,jaz sem full srecna ,ce Mihaila razveselim z neko stvarjo

misla sem da bo danes pa dedi in babi nista uspela...... no ampak bo verjetno jutri al pa v petek..... k v nedeljo moja 2 pripeljeta še mirotova 2 in ne bo placa v avtu..... bomo praznovali mal florjanov 5 rojstni dan.... kak je minilo....
pa ti si na istem k jst cel dan sama.... se mormo kej dobit kako popoldneuser posted image user posted image user posted image se peljem večkrat mimo tebe pa gledam če te bom kje videla....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
20.4.2011 20:28:53   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

uf kriza user posted image user posted image user posted image user posted image Daj povej a ima Levček že kak gosti obrok? V kolikem času je prešel na cel obrok če ga ima? Jaz sem danes Evi prvič dala dve žlički korenčka, ni bilo nekega navdušenja user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša, midva sva začela uvajat že ene 14 dni nazaj. Pa jst vedno uvajam tko da pojejo kokr pojejo, nič po žličkah pa to. Ma me je zafrknil ker je sam par žličk pojeduuser posted image  In v tistih parih dneh je kr skoz sam par žličk jedu. Pol je pa prišla bolnica mu pa nisem nič dajala, zdej pa ene tri dni spet. Ampak smo na četrt obroka, še to ne. Začela sem pa z kašico jst, tko kt pri Kristi. Ker če ti otrok spije 240ml pa se vseen zbudi po treh urah pač sklepaš da rabi kej bolj konkretnega, ampak pob se ne da. Okol polnoči je budnica in fertik!!!
eva je pametna, kaj boš z korenjem če pa ma mami tok dobr mlekuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
20.4.2011 20:44:28   
birdy
Pa še vprašanje glede dojenja po uvajanju GH. a veš mi po eni strani prov ne gre skup... Čeprov pri žigu si pol neki zbolela ne? A veš čudn se mi zdi da ti kr presahne ker zize ne vejo da ti daješ GH. Mislm, ti veš ne, zize pa dojamejo sam to da je en podoj manj, nič druzga. Edin če sta ti začela mogoče zavračat, v smislu da ti nista vlekla kot je treba. Da sta bila na zizah ampak sta se sam crkljala. Je možno? Da sta pogruntala da se do hrane da prit na lažji način...
Ampak pri Evi k jo nonstop dojiš se bo tole pomoje težko zgodilo... Ker zarad enga spuščenga podoja se bo mlek normalno delu... Razen če ti pol res tri ure ne bo jedla, pa če boš vidla da mlekarne štrajkajo bi jst mal črpala, sej ne ful, tok mal da vzpodbudiš nastanek...
Moraš najprej videt kaj bo, na konc se bo pa tri leta dojilauser posted image  sej veš da se hecam a ne...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
20.4.2011 20:45:34   
Ajvy

Petrušk sporoča

jjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
čestitke mati....in posebne čestitke sestrici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
20.4.2011 20:46:08   
birdy

Petrušk sporoča

Čestittke za vašega dečkota!!!!! Naj vam bo v veselje in ponos. Oči pa Evica naj ga pa fajn zapijeta da bo zdrav!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
20.4.2011 20:47:06   
TAMIKA3
PETRUŠK!!

Rodil se je sin korenjak,
da bi kot oče bil pravi junak,
da ljubil nežno kot mama,
da srečo bi delil z vama.

ČESTITKE!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

p.s.: HAPPY, HAPPY!! user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
20.4.2011 20:47:30   
birdy
Pa vse najboljše Tamiki! Naj se ti izpolnijo še vse preostale željeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
20.4.2011 21:24:44   
TAMIKA3
hvala vsem iz user posted image za izrečene lepe želje in vse čestitke user posted image ... zlate ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

za doječe mamice pa

user posted image

ČIN ČIN user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?