|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
15.4.2011 12:45:06   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Birdy in Ajvy dejta mi povedat kako se borite s temi ušeski? A dobite koj atb, a ga vzamete, a poskušate brez? Se da otroku še kako drugače pomagat? Kaj pa natresk? Al pa neki od justa? Mislim a lahko kako drugače pozdravimo ušeska al samo z atb-ji? Ker Žiga ima že 3 atb letos user posted image user posted image user posted image user posted image

joj...res ne vem , kaj naj ti rečem...ko poslušam naokrog in snemam njihove izkušnje...se mi zdi ,da je vsakemu nekaj drugega pomagalo...eni so pač počakali ,da bodo prerastli...eni so dali žrelnico ven, eni so dali cevke not...ne vem.....ne vem.....
Vem pač samo to, da je to pač taka krasna napeljava, da se tako vname...al so tko tanki prehodi ali kratki, da je to vse 1,2,3 vnet....
Natresk pomaga ala preventiva......tudi o njem ma vsak svoje mnenje.....
Trenutno delam naslednje...če je smrkelj, pucam nos po pravilih...če ga ni...pustim vse primeru...po kosilu vsaki dan en Vitergin. po AB Ego jogurt al pa kak druh s temi probiotiki.......in to je to......in seveda upam na najboljše....
Sem bila pa opozorjena, da se bo pr Tisi to skoz dogajal, ker ma tako napeljavo.....
Aja...če mi rečejo ,da je treba dat žrelnico ven...takoj podpišem in sem takoj za....sam da ni več teh AB, k uničujejo trebuščke in zobke....

upam ,da sem ti vsaj malo pomagala...
Natanko vem , kako ti je ...jst sem se kr zjokala zadnjil v vrtcu, ko sem zagledala tisti gnoj....nisem se mogla ustavit...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
15.4.2011 12:46:17   
Ajvy
Mihailo...nam se ne zgodi ,da bi bili čeveljčki nepošvedrani ,ker ima vsaka po en par...poleti dva...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
15.4.2011 12:49:22   
sunny24
čebela, ja itak da se bomo dobili...user posted image   Po mojem bomo (ko bomo šli) pičili tam okoli 10:30 iz Gorice, preden pridemo gor bo 12h...Tko da enih par urc bomo tam! user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
15.4.2011 12:52:52   
Ajvy
Čebela...oprosti ,če se motim..ampak že dalj časa opažam ,da ti ni vse ok.....
NE vem, če se spomniš...ampak prvi mesec s Tiso je bil o Mary....vsak drug dan zatrdlina. in tretji vročina...tko je bilo en mesec...ko je vlekla iz bolne McZize sem zvezde vidla...ampak je šlo....se mi zdi ,da sem prvi mesec samo masirala, tuširala in jokala od bolečine med dojenjem....ampak sem si vzela to tko za sprot....če je bla sita ok, če ne flaša....čisto nič se nisem sekirala in tako se je vse poštimalo....
Lepo prosim razmisli ,do kdaj boš vlekla boj...ker vse strahove in negotovosti prenašaš na otroka.....bolje, da uživaš kot da se tko presekiraš kot se ti.....
Vse bo ok...me smo tukaj....globoko vdihni.....pa gremo...
Prav bere se , da ti je pošel ves pogum in kako zgubljeno se počutiš.....ustavi se....vzami si urico zase, postavi si prioritete ...in s polnim gasom naprej...tako kot ti znaš.....

pa oprosti, če sem se preveč vmešala.....

naj ti bodo smernice Galovo spanje, smeh in zadovoljstvo...gramaža je stranskega pomena....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 15.4.2011 12:54:54 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
15.4.2011 12:57:28   
sazi
Se vam že dolgo nisme oglasila, pa sem samo zadnjo stran prebrala...

Glede AB - pri nas jih je imel starejši že tolikokrat, da ne morem niti preštet. Zarja pa tudi že vsaj 4x ali 5x. Mi pa zadnje leto zelo prav pride, da imam v bližini zdravnico, ki mi pride maladva pogledat - prečekirat ušeska, kadar jamrata, da ju boli. In zdaj smo zadevo že nekajkrat rešili (žal ne vedno, ker se je že prej naprej razširilo) z lokalnim AB - mi je zdravnica napisala recept za AB kapljice, ki so drugače za oči in sem jima to kapnila v uho 1-2 kapljici 2x na dan. V 2-3 dneh se je pozdravilo.

Je pa imel sin zdaj že tolikokrat angino, da sva bila ravno včeraj na infekcijski kliniki, ker se mu je že ne vem katerič po dveh dneh od konca jemanja AB angina ponovila. Je dobil namesto običajnih AB injekcijo , ki naj bi ga ščitila cel mesec. No, uapm na res dobre rezultate.

Čevlje pri nas sinko večinoma ohrani kot nove. Če so res taki, se jim nikjer ne pozna posebna obraba, ki bi nakazovala na kakšn odklon hoje in če tudi znotraj niso preoblikovani, jih ima tudi Zarja.

V Arboretumu smo bili prejšni teden in je bilo prav fajn. Sicer se rožicam nismo pretirano posvečali (povsod je bilo polno narcis), smo si pa podrobno ogledali vse dinozavre 2x in še vse predstavnike ledene dobe. Je bilo pa manj dinozavrov kot lani. Bomo šli junija še 1x (še v času razstave dinozavrov). Ja, naši februrački 2009 imajo zastonj, od treh let dalje pa je vstopnina 2 EUR.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
15.4.2011 12:59:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Čebela...oprosti ,če se motim..ampak že dalj časa opažam ,da ti ni vse ok.....
NE vem, če se spomniš...ampak prvi mesec s Tiso je bil o Mary....vsak drug dan zatrdlina. in tretji vročina...tko je bilo en mesec...ko je vlekla iz bolne McZize sem zvezde vidla...ampak je šlo....se mi zdi ,da sem prvi mesec samo masirala, tuširala in jokala od bolečine med dojenjem....ampak sem si vzela to tko za sprot....če je bla sita ok, če ne flaša....čisto nič se nisem sekirala in tako se je vse poštimalo....
Lepo prosim razmisli ,do kdaj boš vlekla boj...ker vse strahove in negotovosti prenašaš na otroka.....bolje, da uživaš kot da se tko presekiraš kot se ti.....
Vse bo ok...me smo tukaj....globoko vdihni.....pa gremo...
Prav bere se , da ti je pošel ves pogum in kako zgubljeno se počutiš.....ustavi se....vzami si urico zase, postavi si prioritete ...in s polnim gasom naprej...tako kot ti znaš.....

pa oprosti, če sem se preveč vmešala.....

naj ti bodo smernice Galovo spanje, smeh in zadovoljstvo...gramaža je stranskega pomena....
ajvy vse kar si napisala me opiše...ko imam slab dan...ko pa ni bulic sem pa tko vesla da se dojiva....in takrat imam full zagon.....ko pa boli pa takoj zaplujem depresiji naproti....sem rekla da dokler bo šlo bo šlo....ne grem pa z glavo skozi zid....no way.....me preveč rabi tale familija.....samo da pridem do kakšne urice samo zase-bo super....mogoče že danes.....bi šla sama pogledat nov c&a....ej brez vas bi se mi pa že itak 100x odpeljalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
15.4.2011 13:01:45   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Aja...če mi rečejo ,da je treba dat žrelnico ven...takoj podpišem in sem takoj za....sam da ni več teh AB, k uničujejo trebuščke in zobke....

Tole je pa zelooo različno od otroka do otroka. Meni so odstranili žrelnico in potem nisem več imela vnetih ušes (je bila menda žrelnica čisto uničena, naluknjana od neprestanih vnetij). So jo pa odstranili tudi sinu, pa je imel že 2 meseca po odstranitvi že spet vneta ušesa - pa noske redno čistimo z veliko fiziološke večkrat na dan. Tudi povedali so mi, da žrelnica lahko zraste nazaj. In ob mojem začudenju, ja pa ne po dveh mesecij, mi je znanka zdravnica povedala, da lahko tudi v dveh mesecihuser posted image .

Nismo pa s samo operacijo in časom okoli nje imeli nič posebnih težav - razen tega, da je bila Zarja stara pol leta in da smo se potem v bolnici pri sinu menjavali mož (čez noč), babi čez dopoldne in jaz popoldne.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
15.4.2011 13:03:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Se vam že dolgo nisme oglasila, pa sem samo zadnjo stran prebrala...

Glede AB - pri nas jih je imel starejši že tolikokrat, da ne morem niti preštet. Zarja pa tudi že vsaj 4x ali 5x. Mi pa zadnje leto zelo prav pride, da imam v bližini zdravnico, ki mi pride maladva pogledat - prečekirat ušeska, kadar jamrata, da ju boli. In zdaj smo zadevo že nekajkrat rešili (žal ne vedno, ker se je že prej naprej razširilo) z lokalnim AB - mi je zdravnica napisala recept za AB kapljice, ki so drugače za oči in sem jima to kapnila v uho 1-2 kapljici 2x na dan. V 2-3 dneh se je pozdravilo.

Je pa imel sin zdaj že tolikokrat angino, da sva bila ravno včeraj na infekcijski kliniki, ker se mu je že ne vem katerič po dveh dneh od konca jemanja AB angina ponovila. Je dobil namesto običajnih AB injekcijo , ki naj bi ga ščitila cel mesec. No, uapm na res dobre rezultate.

Čevlje pri nas sinko večinoma ohrani kot nove. Če so res taki, se jim nikjer ne pozna posebna obraba, ki bi nakazovala na kakšn odklon hoje in če tudi znotraj niso preoblikovani, jih ima tudi Zarja.

V Arboretumu smo bili prejšni teden in je bilo prav fajn. Sicer se rožicam nismo pretirano posvečali (povsod je bilo polno narcis), smo si pa podrobno ogledali vse dinozavre 2x in še vse predstavnike ledene dobe. Je bilo pa manj dinozavrov kot lani. Bomo šli junija še 1x (še v času razstave dinozavrov). Ja, naši februrački 2009 imajo zastonj, od treh let dalje pa je vstopnina 2 EUR.
le v času raztav,drugače imajo vsi predšolski zastonj.......lepo da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image ........uf imate pestro z Levomuser posted image user posted image user posted image ....a Zarja je pa ok?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
15.4.2011 13:04:43   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

uf imate pestro z Levomuser posted image user posted image user posted image ....a Zarja je pa ok?

Zarja je OK. Bolna sicer je kdaj, mapak zelo poredko in kratek čas. Npr. ista viroza Leva podre za 1 teden, Zarjo pa za 2 dni.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
15.4.2011 13:05:15   
Čebel@

uf imate pestro z Levomuser posted image user posted image user posted image ....a Zarja je pa ok?

Zarja je OK. Bolna sicer je kdaj, mapak zelo poredko in kratek čas. Npr. ista viroza Leva podre za 1 teden, Zarjo pa za 2 dni.
hvala boguuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
15.4.2011 14:01:47   
sjmm
dan!

evo mene maupozn...sam kva čem, je bil moj dopoldne doma, pa sm hitela pospravlat k smo pisarno izselil iz dnevne, pa stacionarn kompjuter k Jančiju preselil, ma je blo kablov in prahu d se ti kr zrola

mali spančkauser posted image user posted image

2 ptiča že domauser posted image user posted image ..juhuhu petekkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

v glavnem :

birdy...sej vem d se ne smem user posted image user posted image user posted image user posted image ,sa tvoji 2 sta pa partnerki za kozlarije..hudo res...ma naši vsi vkup niso še v 16 letih tok kozlarij ušičluser posted image user posted image ...čeprov Maj zelo popravla povprečjeuser posted image user posted image

urša...uspešno peko..user posted image

sunny...a ti mau na šihtu zabušavašuser posted image user posted image ...vau kok ma Gaja velko nogico...mismo glih na 24 prešaltal, pa je poba...no, sam noben pri nas nima velke noge...razn jan...k ma 47 pri 12 letihuser posted image user posted image ..pri nas stopiš v predprostor, pa se lagk čez njegove šuhe ubiješuser posted image

čebelc@....sam d je galči ok, sej prehladek pa mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede AB...ko berem, kolk tega gre v promet, še sama ne morm verjet, da ga še noben od mojih mulčkov sploh ni imel, pa bo ta velka glih kar 16...no, sam upam, da ne pride obdobje k bojo mogl to not prnestuser posted image

tko...zdej pa kosilo kliče...no, zdej so še prazni piskri..tak d morm kr pohitetuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
15.4.2011 14:03:20   
sjmm

hvala boguuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image se vidi d punce nismo kr tkouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
15.4.2011 14:08:16   
MIHAILO
JOJ res ste bogi s temi boleznimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem Mihaila dala spat in spi ze eno uo,ker je tudi Sonja spala sem jaz likala...zdaj sem jo dojila tko da je ostalo se nekaj majck...moz je na poti domovuser posted image user posted image jutri gremo na praznovanje 1.rd in bo na odprtem,bo lusno za otroke ,sam ne vem kaksno vreme bo kajuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
15.4.2011 14:12:46   
MIHAILO
SJJM to je pa krasno glede ab...a si jih imela doma ane,niso bili vvrtcu...?Mi ga tudi se zaenkrat nismo imeli...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
15.4.2011 14:23:27   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sunny...a ti mau na šihtu zabušavašuser posted image user posted image ...vau kok ma Gaja velko nogico...mismo glih na 24 prešaltal, pa je poba...no, sam noben pri nas nima velke noge...razn jan...k ma 47 pri 12 letihuser posted image user posted image ..pri nas stopiš v predprostor, pa se lagk čez njegove šuhe ubiješuser posted image

sjmm, just en pikič zabušavanja nikoli ne škodi...user posted image user posted image user posted image  
Ja, naša madam ma celo plavutko...Pa tudi ne vem po komu...Jst mam 39, moj pa 42, tko da...Je pa en dolgin, to pa po mojmu, k je skori 30 centi večji od mene...Jst sem meter čevapčič, on pa čunga lunga...user posted image user posted image user posted image

O ti mater, kolko ma nogo??? Ma to se res na šuhu fentaš...user posted image

Grem recimo da kej koristnega delat...včlanitvene obrazce vnašat v računalnik...Se tipkamo pole! user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
15.4.2011 15:16:25   
Čebel@
mulček doma....že pojeuser posted image user posted image ....tale naš slavček skos pojeuser posted image .....ati je šel neki malega naredit v delavnico,pol pa prevzame mulčke in pazite to:MAMI GRE SAMA V ŠOPING!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
15.4.2011 15:38:26   
MIHAILO

mulček doma....že pojeuser posted image user posted image ....tale naš slavček skos pojeuser posted image .....ati je šel neki malega naredit v delavnico,pol pa prevzame mulčke in pazite to:MAMI GRE SAMA V ŠOPING!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image uzivajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
15.4.2011 16:17:12   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

birdy uvau vama pa res ušpičita user posted image user posted image user posted image user posted image no sej bo men najbrž tud sam mam ful stvari zaščitene in ne morta do njih. Vsa čistila zaklenjena, kar se razlije na višini, ... Mi je pa Žiga ta teden, ko sva se s kolumbo pogovarjali celo omaro znosil na postlo user posted image not sem mela poletno za Evo že zlikano in oprano, pa za Žiga če mu bo še prav, v glavnem vse popedenčkano, potem pa zagledam tisto gmoto cunj na postli, sem mislila da me bo kap user posted image hitr ušpičjo kakšno

Urša, ne boš verjela... Tud jst sem mela vse na višini, dokler nisem ugotovila da je itak brezveze. Verjetno rabiš razlago a ne?user posted image  Kaj lažjega kot pristavit stolček in splezat na pult al pa kamorkol češuser posted image  Tko sta se tud enkrat za zajtrk nažrle pol kile haribo bombonov. Neli je vzela stolček, dala k pultu, splezala nanj, odprla omaro in voila, raj na zemlji. Omara z sladkarijami. Ampak pobudnik tega je ziher Kristi. Neli mi ni odprla ene omare dokler ni Kristi začela. In Kristi se ne da prepričat da ne sme odpirat omar, nič, popolnoma nič je ne prepričauser posted image
No, sej una ta res huda čistila mam poa res tko da ne morta do njih.  Pa itask nimam velik čistil, bolj sem jezna bila ko mi je Kristi enkrat cel tekoč prašek v kahlo zlila (in sevedas tud čezuser posted image ).
Ja, tak mamo, kadar ker zakomira zravrn njiju je ziher sranje. 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
15.4.2011 16:48:59   
birdy
No, še ena prigoda k sem se glih spomnila. Ta je bila pa res zmagovita, sam sem jo pozabila ker je bila v spalnici. Sem neki delala v kuhni pa je šla Neli v spalnico pa sem jo pustila. Ko je že en cajt ni bilo sem šla pa vseen pogledat kaj se dogaja... In je mela na rokah posebne rokavičke, še original zapakirane in to vsaka v svojo vrečkico. Bile so pa v nočni omarici ker pač niso nevarne. Če vam še ni jasno kaj so bile te "rokavičke" naj povem da takrat še nisem mela mireneuser posted image   Sej takrat sem bila besna ampak k sem pa mojmu govorila sem se pa že režala, in ko se dons spomnim na to se tud režimuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
15.4.2011 18:51:50   
petrušk_
HEEEJJJJ GRE KATERA NA ČAROBNI DAN V LIPICO???

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
15.4.2011 18:59:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

HEEEJJJJ GRE KATERA NA ČAROBNI DAN V LIPICO???
mislim da tamika

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
15.4.2011 19:02:21   
Čebel@
sem šla v BTC v C&A-mi je všečuser posted image user posted image user posted image ......zapravjala itak samo za otrokeuser posted image .....ampak je pasalo,da sem lahko v miru gledala,ne da bi kdo že cvilil zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hana še igračke pospravlja,pol gre pa spat....mali bo pa pkrog 21.00 jedel....jaz pa pijem pivo za mlekecuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
15.4.2011 19:05:12   
sunny24
Evo mene doma...Mal sm mogla podalšat, ker sem mogla novemu sodelavcu neki pomagat...

čebela, kaj zdej, šoping uspel? user posted image

birdy, sorry, sam za rokavičke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem rožice na balkon zalit...user posted image Se tipkamo pole če bo katra tuki! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
15.4.2011 19:36:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

čebela, kaj zdej, šoping uspel? user posted image

načeloma ja-za mulceuser posted image ....Gal je dobil srajčko,pa en kompletek in enepar bodijev s kratkimi rokavi....Hana pa majčko,pulover in par bodijev brez rokavov,pa iz đinsa kratke hlače....pa verižico+zapestnico-joj kok je bila vesela in zdej je važnauser posted image user posted image user posted image .....imajo pa -20% in sem dala za vse skupaj 50€user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
15.4.2011 20:35:32   
črticaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KDO GRE JUTRI V LIPICO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?