![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 22:11:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, jaz šibam pod deko, ker me ful, ful zebe. ... LAHKO NOČ! Ti kar nočko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 22:12:15
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ada, sedaj smo se še pogovarjale, da bi se dobile same mame en petek zvečer po 02.05. Se nam boš pridružila? a na ptuju? ja, če bom fraj popoldne, pa potem še soboto fraj bi se dalo zmenit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 22:13:09
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA ada čer kaj trezika ma tvojo tel.št ? Da pol to nekak uskladimo da bo park poln samo nas ja mela jo je, upam, da me ni zbrisala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 22:14:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ada, sedaj smo se še pogovarjale, da bi se dobile same mame en petek zvečer po 02.05. Se nam boš pridružila? a na ptuju? ja, če bom fraj popoldne, pa potem še soboto fraj bi se dalo zmenit Ponavadi se v mb dobimo .Daj mi pošlji tvojo tel. na zs ,pa ,da kontaktiramo al ,pa mail mi napiši.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 22:42:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najboljše je ,da si s selotejpom zalepim ustnice v nasmešek . ti jutri prinesem salotejp, če se boš mogoče pozabla smejat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 22:46:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Čeeeer in lahko noč!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.4.2011 10:38:14
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA ada čer kaj trezika ma tvojo tel.št ? Da pol to nekak uskladimo da bo park poln samo nas ja mela jo je, upam, da me ni zbrisala nisem vse je še na svojem mestu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.4.2011 20:07:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ada, sedaj smo se še pogovarjale, da bi se dobile same mame en petek zvečer po 02.05. Se nam boš pridružila? a na ptuju? ja, če bom fraj popoldne, pa potem še soboto fraj bi se dalo zmenit Ponavadi se dobimo v MB...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.4.2011 20:12:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Uffff, me boli križ in noge. Smo bili leteči danes. NAjprej smo šli v CE po voziček, ki je v kar okej stanju, za morje bo super. Tam smo iskali čelado za kolo...potem pa smo še šli v MB..domov jesti in nazuaj v MB na letališče gledati letala. Na športnem letališču v Skokah pa je bilo srečanje VESP in je V. ful užival pa še eno malo športno letalo je imel možnost videti vzleteti. Ful je bil navdušen. Doma sva še travico pokosila, ata je namontiral poštni nabiralnik, pa smo šli gor. KO se je kopal sem mu dala kopalke (boksarke sem mu v Leclerku kupila) in je bil kot veliki mož z njimi. Sedaj spančka. Ata in mama pa bosta v duetu pogledala en film in uživala v tišini.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.4.2011 21:40:32
|
|
|
|
ada2
|
mi smo bli pa v kinu v MB, pa potem tudi v leclercu... da se nismo kje srečali? fanta sta zaspala že po poti domov, doma sem ju pa samo v pidžame preoblekla, pa zobe smo umili in šli lulat, pa sta se v postelje zvalila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.4.2011 22:12:17
|
|
|
|
Najaa
|
Fauš sem vam vsem, ki vam otroci tak brez problemov zaspijo. Ma pri nas je že par dni taka luda kuča, da se mi meša zraven. Nika se je tak navezala na mene, da je že čez dan skoz mami mami mami, nič ne sme ati, tud pogledat je ne sme. Mu prav reče, da naj je ne gleda. No zvečer preden zaspi pa tako dretje, da se še Tija ful boji in moram bit zraven in jo cartat in božat... ma meša se mi, ker nikoli ni bilo tako. Vedno je lepo zaspala sama.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.4.2011 23:11:18
|
|
|
|
tasa_m
|
Čer. Evo samo to še naišem in spokam spat. Danes bil pa prav lep dan. Utrujena zelo, kot bi Beno iz Sosedov reko Nekaj čez 7 zjutraj so mi Lijo pripeljali, moji šli v Logatec na državno prvenstvo v Twirlingu, ob 9,30 sem šla na tečaj poslikav na tekstil. Ne rabim pravit da bilo super Ma Ana je prav super punca! Tak,da jutri grem v nabavo v Arta v Europark in naslednji teden malo ustvarjam, ko mam glih dopust. Pol sem šibala domov po Lijico in sva šle v Benedikt na obisk k Persidi, Mažu, Žetu ter Maruši in Leonardu Ma je bilo S U P E R !!!! Preživela res super popoldan,, otročki so se igrali, niti enkrat samkrat skregali, tak da... kapo dol. Pridni zelo No, da ni bilo dovolj motorjev za vse 4, pa nismo me krive oz. ko se je kateri od otrok moral zadovoljit z drugim prevoznim sredstvom. Ko sva odhajali pa je zaspala pri prvem ovinku in spi še zdaj Zdaj pa tudi midva greva, pomival mi je opral tak da bomo jutri zjutraj lahko kafe skuhali, ne da prej posodo peremo. Lahko noč...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.4.2011 9:50:19
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Fauš sem vam vsem, ki vam otroci tak brez problemov zaspijo. Ma pri nas je že par dni taka luda kuča, da se mi meša zraven. Nika se je tak navezala na mene, da je že čez dan skoz mami mami mami, nič ne sme ati, tud pogledat je ne sme. Mu prav reče, da naj je ne gleda. No zvečer preden zaspi pa tako dretje, da se še Tija ful boji in moram bit zraven in jo cartat in božat... ma meša se mi, ker nikoli ni bilo tako. Vedno je lepo zaspala sama. upam, da mi ne bo žal za to kar bom zdaj napisala.... .... saj veste, ko se 1x nekaj pohvališ potem se tisto pokvari.... ampak.... moji trije so vsi lepo spali že od samega začetka miha celo od prvega dne celo noč in vsi so znali sami zaspati.... ne vem s čim sem si jih prislužila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.4.2011 11:27:49
|
|
|
|
Najaa
|
ada ja, nič ne hvali prehitro. Jaz sem bila tudi tak vesela, da vsaj s spanjem nimamo problemov (zvečer mislim), pa še zadnjič sem hvalila... In glej, se je obrnilo. Pa kot da to še ni dosti, sam na meni visi ves čas. Moj sploh ni dober. Je šel danes zjutraj do nje, da jo da ven iz posteljice in ga je odrinila in hotla, da jaz pridem. tasa super, da ste se meli lepo. Boš pokazala kako slikico?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.4.2011 20:31:02
|
|
|
|
tasa_m
|
Uh, Ada sem ti fauš. Mi še mamo kdaj pa kdaj zdaj kolobacije glede spanja Enkrat bo bolje, upam Najaa nimam niti ene slikice, ker nisem mela fotoaparata. Mi ga je ami vzela nazaj, ko so šli v Logatec, kupli a še zdaj nismo nobenega. Bom Persido prosla, ona je slikala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.4.2011 20:33:38
|
|
|
|
Najaa
|
tasa pa daj idi me potolažit na fb no... Sam to poslušam, kak bo minilo, dej ti kej drugega napiši.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.4.2011 21:51:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa pa daj idi me potolažit na fb no... Sam to poslušam, kak bo minilo, dej ti kej drugega napiši. Me veseli ,da nimam samo jaz težav .Najaači
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.4.2011 22:02:15
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa pa daj idi me potolažit na fb no... Sam to poslušam, kak bo minilo, dej ti kej drugega napiši. a te ahko jaz potolažim? samo pomagalo ti kaj dosti ne bo.... taki otroci, ki malo spijo, oz. imajo slab spanec so ponavadi zelo inteligentni, se veliko prej naučijo brati.... tako, da, če ne prej čez kako leto dve, bo znala že brati, pa bo namesto spanja brala knjige, ti pa boš mela mir vem, slaba tolažba
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.4.2011 22:12:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa pa daj idi me potolažit na fb no... Sam to poslušam, kak bo minilo, dej ti kej drugega napiši. Me veseli ,da nimam samo jaz težav .Najaači Tudi mene.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.4.2011 22:14:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa pa daj idi me potolažit na fb no... Sam to poslušam, kak bo minilo, dej ti kej drugega napiši. a te ahko jaz potolažim? samo pomagalo ti kaj dosti ne bo.... taki otroci, ki malo spijo, oz. imajo slab spanec so ponavadi zelo inteligentni, se veliko prej naučijo brati.... tako, da, če ne prej čez kako leto dve, bo znala že brati, pa bo namesto spanja brala knjige, ti pa boš mela mir vem, slaba tolažba Ne ne, dobra tolažba! Ma sej, nočem delat zdej ne vem kaj iz tega, sam nisem navajena. Ko se je še dojila, je še zahtevala, da jo uspavam z dojenjem, pol pa eno leto miiiir, lepo je sama zaspala... Zdej pa se je očitno tak navezala na mene, ker sva bili 2 tedna ko rit in srajca... Bo že minilo. Hvala za tolažbo, punce!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.4.2011 7:17:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Najaa, da še te jaz malo potolažim. Očitno mora tudi Nika dati skozi to fazo MAMA, pa bo res bolje. Moj Valentin je trenutno kar žalosten, če ga ne da spat ata (kaj drugega dela ali je v službi,...). No, saj potem se tudi z mano zadovolji a hočem ti povedatim, da pred tem pa sem ga samo jaz lahko dajala spati in nihče drug. Drugače pa PONEDELJEK JE!!!! Ta teden bo norišnica, ampak kmalu bo petek in potem SOBOTA, ko šibamooooo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.4.2011 8:36:42
|
|
|
|
Najaa
|
Kakor sem pričakovala, je tudi v vrtcu jokala. Pa sej bo preživela, jaz pa tudi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.4.2011 8:37:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najči
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.4.2011 9:04:47
|
|
|
|
tasa_m
|
Good morning. Evo, prišla že iz trgovine, smo meli že vse prazno , čakam,da je ura 9, da grem po platna v Špar, da narišem nekaj gor, ker se s servietno tehniko nebom več zabavala ;) in bom raje nekaj gos skracala. So roj.dnevi pred vrati Drugače pa nič novega, Lija jokala ni, tak da HB šlo brez problemov po 10 dnehih "dopusta". Ata gre danes na nek zaključek v firmi, tak da bove sami uživali. Juhej Najaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.4.2011 9:10:21
|
|
|
|
PERSIDA
|
Morgen. Kaj je že spet ponedeljek? Kje te vikend je ? V glavnem vikend pester,pa hb za take vikende. Danes ,pa prosim smo zgurali jutro breeeeeeeeez joka.Temu se reče dnevni podvig .Noč za odtenek boljša.Ne bom rekla ,da sem naspana vsaj vstajat mi ni blo treba tolko.Je,pa definitivno izraščanje zobkov naš moteči faktor ,ker se slinita ko polža in sloh Anže ma veliko prste v ustih in si očitno masira dlesen. Želim si res ,da začneta govorit kot se spodobi,da lahko določene stvari predebatiramo in jima lažje pomagam. Skuhala sem kavo ,da bi sosed prišo ,da malo pokafetkama sedaj ,pa sem sama ob čorbi tak,da vljudno vabljene tudi tiste ,ki ne pijete kave.Še kaki šilček bo zraven . Sem bla v nabavi sem kupla kivi,figo,ameriške borovnice ,pa neko rožo ,plezalko tak ,da moram to it vsadit.Pa itak me še veliko dela čaka ,da rajši ne razmišljam o tem .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.