|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
15.4.2011 22:11:39   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ej, jaz šibam pod deko, ker me ful, ful zebe. ...user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

Ti kar nočko.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
15.4.2011 22:12:15   
ada2

Ada, sedaj smo se še pogovarjale, da bi se dobile same mame en petek zvečer po 02.05. Se nam boš pridružila?

a na ptuju?
ja, če bom fraj popoldne, pa potem še soboto fraj bi se dalo zmenit

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
15.4.2011 22:13:09   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

ada čer kaj trezika ma tvojo tel.št ? Da pol to nekak uskladimo da bo park poln samo nasuser posted image

ja mela jo je, upam, da me ni zbrisala user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
15.4.2011 22:14:12   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Ada, sedaj smo se še pogovarjale, da bi se dobile same mame en petek zvečer po 02.05. Se nam boš pridružila?

a na ptuju?

Ponavadi se v mb dobimo .Daj mi pošlji tvojo tel. na zs ,pa ,da kontaktiramo al ,pa mail mi napiši.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
15.4.2011 22:42:09   
tasa_m

Najboljše je ,da si s selotejpom zalepim ustnice v nasmešekuser posted image
user posted image user posted image user posted image
ti jutri prinesem salotejp, če se boš mogoče pozabla smejat user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
15.4.2011 22:46:51   
tasa_m
Čeeeer in lahko noč!! user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
16.4.2011 10:38:14   
trezika

ada čer kaj trezika ma tvojo tel.št ? Da pol to nekak uskladimo da bo park poln samo nasuser posted image

ja mela jo je, upam, da me ni zbrisala user posted image

nisem user posted image vse je še na svojem mestu user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
16.4.2011 20:07:30   
KOKICA32

a na ptuju?

Ponavadi se dobimo v MB...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
16.4.2011 20:12:37   
KOKICA32
Čer!user posted image

Uffff, me boli križ in noge. Smo bili leteči danes. NAjprej smo šli v CE po voziček, ki je v kar okej stanju, za morje bo super. Tam smo iskali čelado za kolo...potem pa smo še šli v MB..domov jesti in nazuaj v MB na letališče gledati letala. Na športnem letališču v Skokah pa je bilo srečanje VESP in je V. ful užival pa še eno malo športno letalo je imel možnost videti vzleteti. user posted image user posted image user posted image Ful je bil navdušen.

Doma sva še travico pokosila, ata je namontiral poštni nabiralnik, pa smo šli gor. KO se je kopal sem mu dala kopalke (boksarke sem mu v Leclerku kupila) in je bil kot veliki mož z njimi. user posted image

Sedaj spančka. Ata in mama pa bosta v duetu pogledala en film in uživala v tišini. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
16.4.2011 21:40:32   
ada2
mi smo bli pa v kinu v MB, pa potem tudi v leclercu... da se nismo kje srečali?user posted image

fanta sta zaspala že po poti domov, doma sem ju pa samo v pidžame preoblekla, pa zobe smo umili in šli lulat, pa sta se v postelje zvalilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
16.4.2011 22:12:17   
Najaa
Fauš sem vam vsem, ki vam otroci tak brez problemov zaspijo. user posted image Ma pri nas je že par dni taka luda kuča, da se mi meša zraven. Nika se je tak navezala na mene, da je že čez dan skoz mami mami mami, nič ne sme ati, tud pogledat je ne sme. Mu prav reče, da naj je ne gleda. user posted image user posted image No zvečer preden zaspi pa tako dretje, da se še Tija ful boji in moram bit zraven in jo cartat in božat... ma meša se mi, ker nikoli ni bilo tako. Vedno je lepo zaspala sama.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
16.4.2011 23:11:18   
tasa_m
Čer.
Evo samo to še naišem in spokam spat. user posted image

Danes bil pa prav lep dan. Utrujena zelo, kot bi Beno iz Sosedov reko user posted image

Nekaj čez 7 zjutraj so mi Lijo pripeljali, moji šli v Logatec na državno prvenstvo v Twirlingu, ob 9,30 sem šla na tečaj poslikav na tekstil. Ne rabim pravit da bilo super user posted image user posted image Ma Ana je prav super punca! Tak,da jutri grem v nabavo v Arta v Europark in naslednji teden malo ustvarjam, ko mam glih dopust. user posted image
Pol sem šibala domov po Lijico in sva šle v Benedikt na obisk k Persidi, Mažu, Žetu ter Maruši in Leonardu user posted image
Ma je bilo  S U P E R !!!!  Preživela res super popoldan,, otročki so se igrali, niti enkrat samkrat skregali, tak da...  kapo dol. Pridni zelo user posted image No, da ni bilo dovolj motorjev za vse 4, pa nismo me krive oz. ko se je kateri od otrok moral zadovoljit z drugim prevoznim sredstvom. user posted image
Ko sva odhajali pa je zaspala pri prvem ovinku in spi še zdaj user posted image

Zdaj pa tudi midva greva, pomival mi je opral tak da bomo jutri zjutraj lahko kafe skuhali, ne da prej posodo peremo. user posted image

Lahko noč...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.4.2011 9:50:19   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Fauš sem vam vsem, ki vam otroci tak brez problemov zaspijo. user posted image Ma pri nas je že par dni taka luda kuča, da se mi meša zraven. Nika se je tak navezala na mene, da je že čez dan skoz mami mami mami, nič ne sme ati, tud pogledat je ne sme. Mu prav reče, da naj je ne gleda. user posted image user posted image No zvečer preden zaspi pa tako dretje, da se še Tija ful boji in moram bit zraven in jo cartat in božat... ma meša se mi, ker nikoli ni bilo tako. Vedno je lepo zaspala sama.

upam, da mi ne bo žal za to kar bom zdaj napisala....user posted image .... saj veste, ko se 1x nekaj pohvališ potem se tisto pokvari.... ampak.... moji trije so vsi lepo spali že od samega začetkauser posted image  miha celo od prvega dne celo noč in vsi so znali sami zaspati.... ne vem s čim sem si jih prislužilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
17.4.2011 11:27:49   
Najaa
ada ja, nič ne hvali prehitro. Jaz sem bila tudi tak vesela, da vsaj s spanjem nimamo problemov (zvečer mislim), pa še zadnjič sem hvalila... In glej, se je obrnilo. Pa kot da to še ni dosti, sam na meni visi ves čas. Moj sploh ni dober. Je šel danes zjutraj do nje, da jo da ven iz posteljice in ga je odrinila in hotla, da jaz pridem.

tasa super, da ste se meli lepo. Boš pokazala kako slikico? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
17.4.2011 20:31:02   
tasa_m
Uh, Ada sem ti fauš. Mi še mamo kdaj pa kdaj zdaj kolobacije glede spanja user posted image Enkrat bo bolje, upam user posted image  user posted image

Najaa nimam niti ene slikice, ker nisem mela fotoaparata. Mi ga je ami vzela nazaj, ko so šli v Logatec, kupli a še zdaj nismo nobenega. user posted image user posted image Bom Persido prosla, ona je slikala.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
17.4.2011 20:33:38   
Najaa
tasa pa daj idi me potolažit na fb no... Sam to poslušam, kak bo minilo, dej ti kej drugega napiši. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
17.4.2011 21:51:04   
PERSIDA

tasa pa daj idi me potolažit na fb no... Sam to poslušam, kak bo minilo, dej ti kej drugega napiši. user posted image

Me veseli ,da nimam samo jaz težavuser posted image .Najaači user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
17.4.2011 22:02:15   
ada2

a te ahko jaz potolažim? samo pomagalo ti kaj dosti ne bo.... taki otroci, ki malo spijo, oz. imajo slab spanec so ponavadi zelo inteligentni, se veliko prej naučijo brati.... tako, da, če ne prej čez kako leto dve, bo znala že brati, pa bo namesto spanja brala knjige, ti pa boš mela miruser posted image

vem, slaba tolažbauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
17.4.2011 22:12:08   
Najaa

Me veseli ,da nimam samo jaz težavuser posted image .Najaači user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mene. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
17.4.2011 22:14:42   
Najaa

a te ahko jaz potolažim? samo pomagalo ti kaj dosti ne bo.... taki otroci, ki malo spijo, oz. imajo slab spanec so ponavadi zelo inteligentni, se veliko prej naučijo brati.... tako, da, če ne prej čez kako leto dve, bo znala že brati, pa bo namesto spanja brala knjige, ti pa boš mela miruser posted image

vem, slaba tolažbauser posted image

Ne ne, dobra tolažba! user posted image
Ma sej, nočem delat zdej ne vem kaj iz tega, sam nisem navajena. Ko se je še dojila, je še zahtevala, da jo uspavam z dojenjem, pol pa eno leto miiiir, lepo je sama zaspala... Zdej pa se je očitno tak navezala na mene, ker sva bili 2 tedna ko rit in srajca... Bo že minilo.

Hvala za tolažbo, punce! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
18.4.2011 7:17:27   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Najaa, da še te jaz malo potolažim. Očitno mora tudi Nika dati skozi to fazo MAMA, pa bo res bolje. Moj Valentin je trenutno kar žalosten, če ga ne da spat ata (kaj drugega dela ali je v službi,...). No, saj potem se tudi z mano zadovolji a hočem ti povedatim, da pred tem pa sem ga samo jaz lahko dajala spati in nihče drug.user posted image

Drugače pa PONEDELJEK JE!!!! Ta teden bo norišnica, ampak kmalu bo petek in potem SOBOTA, ko šibamooooo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
18.4.2011 8:36:42   
Najaa
Kakor sem pričakovala, je tudi v vrtcu jokala. user posted image
Pa sej bo preživela, jaz pa tudi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
18.4.2011 8:37:35   
KOKICA32
Najči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
18.4.2011 9:04:47   
tasa_m
Good morning.
Evo, prišla že iz trgovine, smo meli že vse prazno user posted image , čakam,da je ura 9, da grem po platna v Špar, da narišem nekaj gor, ker se s servietno tehniko nebom več zabavala ;) in bom raje nekaj gos skracala. So roj.dnevi pred vrati user posted image

Drugače pa nič novega, Lija jokala ni, tak da HB šlo brez problemov po 10 dnehih "dopusta".
Ata gre danes na nek zaključek v firmi, tak da bove sami uživali. Juhej

Najaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
18.4.2011 9:10:21   
PERSIDA
Morgen.
Kaj je že spet ponedeljek?user posted image Kje te vikend je ?user posted image
V glavnem vikend pester,pa hb za take vikende.
Danes ,pa prosim smo zgurali jutro breeeeeeeeez joka.Temu se reče dnevni podviguser posted image .Noč za odtenek boljša.Ne bom rekla ,da sem naspana vsaj vstajat mi ni blo treba tolko.Je,pa definitivno izraščanje zobkov naš moteči faktor ,ker se slinita ko polža in sloh Anže ma veliko prste v ustih in si očitno masira dlesen.
Želim si res ,da začneta govorit kot se spodobi,da lahko določene stvari predebatiramo in jima lažje pomagam.
Skuhala sem kavo ,da bi sosed prišo ,da malo pokafetkama sedaj ,pa sem sama ob čorbi tak,da vljudno vabljene tudi tiste ,ki ne pijete kave.Še kaki šilček bo zravenuser posted image .
Sem bla v nabavi sem kupla kivi,figo,ameriške borovnice ,pa neko rožo ,plezalko tak ,da moram to it vsadit.Pa itak me še veliko dela čaka ,da rajši ne razmišljam o temuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.