![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 12:59:20
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a me še vzamete nazaj? oziroma naju z mihom? oooooooooooooooooooooooo, dobrodošla nič se ne pustiš več videt a veš, da vsak dan, ko se zdaj s ptuja vozim mislim na vaju z marušo.... bi se mogle res spet kaj videt ja bi se lahk zmenle ob priliki...ko bo spet malenkost lepše vreme.... ta veter mi že pošteno para živce...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 13:41:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
Helo banda moja. Jaz pridna n šihtu doma še bolj . Bavca počasi umirjata konje glede vrteca.Najraje sta zunaj tudi sedaj ko veter piha.Tak,da pridem noter na pol trda .Ponoči še sicer imamo nočne izgrede tak,da 100% še ne funkcioniram .Pred nami je vikend ,ki bo tudi pester.V glavnem dnevi grejo kot bi jih nekdo naprej rolal.In že bodo počasi prazniki tukaj.Noro,noro,noro.... To še naj povem ,da Tomažu rine ven zadnji zobek ,Anžetu,pa tudi veselo že petke ven kukajo.Tak,da upam,da se naša nočna kalvarija počasi zaključuje.Keri me sreča pravi kaj ti si slabe volje.Jaz bi ,pa kričala ,če bi lahko.Fooooooooooooolk zaspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaana sem . Dajte mi povedat kaj je to res tak težko zastopit,da tudi jaz ne morem bit skoz nasmejana?Ker folku res ni jasno zakaj zgledam včasih ko zombi. A mi na faci piše ,da jaz ne znam bit slabe volje .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 13:46:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, Persida, tiste ki te poznamo v živo, VEMO, da si vedno nasmejana in dobre volje, da družbo gor držiš. Seveda pa še to ne pomeni, da se moraš smejati na silo in povsem razumljivo je, da se ne smejiš, ker si utrujena.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 13:47:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A mi na faci piše ,da jaz ne znam bit slabe volje . To bo to.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 13:49:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica ,da sem ti fauš morja itak ne rabim razlagat ne ada2 - lepo bi bilo ,če bi te lahko kdaj na ptuju na igralih spoznali,ker počasi bo tam srečanje naših malih razgrajačev.Sicer ne obljubim ,da bom mela dve uri časa za tebe ampak zdravo ,pa adijo ,pa ti bom menda že utegnila rečt trezika že vse znaš taša - si,pa privoščiš sama bit ,pa take ,pa to. Ja pohvalit se moram ,da mi je tašina šefica mahala skoz okno iz 5 nadstropja ,pa še lupčeka mi je vrgla juhej . Resnično komaj čakam ko bota bavca začela strelat s svojim besednim zakladom. Banda ta vikend še odpikamo pol,pa verjetno kake mejle začnem pošiljat za pijačko al,pa igrišča.Tak,da gospa Najaa malo si začni planirat v naprej varstvo,pa to .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 13:50:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Odločila sem se, da bom za Valentina kupila voziček- marelo, ki ga bom rabila na morju, za zvečer, če bo zaspan bo lahko v njem spal in bomo lahko mobilni, ne pa da bom morala že ob 20h biti v app. Sem našla na Bolhi enga rabljenega (star 1 leto) za 35,00 EUR. Je okej cena?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 13:51:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa ne Persida, naslednji vikend, ker nas ni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 13:51:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najboljše je ,da si s selotejpom zalepim ustnice v nasmešek .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 13:51:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najboljše je ,da si s selotejpom zalepim ustnice v nasmešek .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 13:53:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Odločila sem se, da bom za Valentina kupila voziček- marelo, ki ga bom rabila na morju, za zvečer, če bo zaspan bo lahko v njem spal in bomo lahko mobilni, ne pa da bom morala že ob 20h biti v app. Sem našla na Bolhi enga rabljenega (star 1 leto) za 35,00 EUR. Je okej cena? Super cena. Ne ,ne saj nebo tak hitro ,ker jaz v petek tudi ne morem mislim,da po 2maju,pa ziher,ker toti prazniki so tak glupo skupaj namešani.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 13:54:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Odločila sem se, da bom za Valentina kupila voziček- marelo, ki ga bom rabila na morju, za zvečer, če bo zaspan bo lahko v njem spal in bomo lahko mobilni, ne pa da bom morala že ob 20h biti v app. Sem našla na Bolhi enga rabljenega (star 1 leto) za 35,00 EUR. Je okej cena? Super cena. Ne ,ne saj nebo tak hitro ,ker jaz v petek tudi ne morem mislim,da po 2maju,pa ziher,ker toti prazniki so tak glupo skupaj namešani. Eh, te pa tak super. Se že veselim. Ti kar daj na mail.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 14:11:46
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica ,da sem ti fauš morja itak ne rabim razlagat ne ada2 - lepo bi bilo ,če bi te lahko kdaj na ptuju na igralih spoznali,ker počasi bo tam srečanje naših malih razgrajačev.Sicer ne obljubim ,da bom mela dve uri časa za tebe ampak zdravo ,pa adijo ,pa ti bom menda že utegnila rečt trezika že vse znaš Banda ta vikend še odpikamo pol,pa verjetno kake mejle začnem pošiljat za pijačko al,pa igrišča.Tak,da gospa Najaa malo si začni planirat v naprej varstvo,pa to . jaz tudi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...komaj čakam itak kaj dvomiš v mene? še enkrat: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 14:12:24
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najboljše je ,da si s selotejpom zalepim ustnice v nasmešek .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 14:47:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Banda ta vikend še odpikamo pol,pa verjetno kake mejle začnem pošiljat za pijačko al,pa igrišča.Tak,da gospa Najaa malo si začni planirat v naprej varstvo,pa to . Zakaj? Bo kaj posebnega? Persida a letos boste prišli na piknik nedonošenčkov v Mostec?
< Sporočilo je popravil Najaa -- 15.4.2011 14:48:10 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 14:48:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Odločila sem se, da bom za Valentina kupila voziček- marelo, ki ga bom rabila na morju, za zvečer, če bo zaspan bo lahko v njem spal in bomo lahko mobilni, ne pa da bom morala že ob 20h biti v app. Sem našla na Bolhi enga rabljenega (star 1 leto) za 35,00 EUR. Je okej cena? Men se zdi v redu cena. Ti pa povem, da je to super zadeva. Mi ga imamo že kar dolgo in sem kupila novega takrat v akciji, skoraj 100 evrov. Sam se je čisto vsak cent že izplačal, ker poleg tega, da natovorim gor vse mogoče vrečke, se gor spravita še obe punci in predvsem lani na morju je bilo to neprecenljivo, ko smo se vračali s plaže in sta bili utrujeni. Pazi pa sam, da ima hrbtišče, ki se dol spusti. Quiniji tega nimajo,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 20:51:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Odločila sem se, da bom za Valentina kupila voziček- marelo, ki ga bom rabila na morju, za zvečer, če bo zaspan bo lahko v njem spal in bomo lahko mobilni, ne pa da bom morala že ob 20h biti v app. Sem našla na Bolhi enga rabljenega (star 1 leto) za 35,00 EUR. Je okej cena? Men se zdi v redu cena. Ti pa povem, da je to super zadeva. Mi ga imamo že kar dolgo in sem kupila novega takrat v akciji, skoraj 100 evrov. Sam se je čisto vsak cent že izplačal, ker poleg tega, da natovorim gor vse mogoče vrečke, se gor spravita še obe punci in predvsem lani na morju je bilo to neprecenljivo, ko smo se vračali s plaže in sta bili utrujeni. Pazi pa sam, da ima hrbtišče, ki se dol spusti. Quiniji tega nimajo, Ja, sem preverila, da gre dol...ker to mi je pogoj..tale je: http://www.bolha.com/oglas1272795528/vozicek-pikolo 5 EUR pa sem shandlala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 20:53:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa dober večer! Je katera tukaj al moram it pred TV?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:08:05
|
|
|
|
Najaa
|
Super! Mi imamo tudi pikolo sam trokolesnika. Jaz sem tukaj, pa me vleče na kavč... tebe nič? Sam nič pametnega ni na tv.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:21:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Super! Mi imamo tudi pikolo sam trokolesnika. Jaz sem tukaj, pa me vleče na kavč... tebe nič? Sam nič pametnega ni na tv. Te je okej? Jutri grem v CE po njega.... Jaz še mam en film na računalniku za pogledati...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:25:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Super! Mi imamo tudi pikolo sam trokolesnika. Jaz sem tukaj, pa me vleče na kavč... tebe nič? Sam nič pametnega ni na tv. Te je okej? Jutri grem v CE po njega.... Jaz še mam en film na računalniku za pogledati... Po moje da je fajn. Si sama al imaš vse moške doma?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:37:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Super! Mi imamo tudi pikolo sam trokolesnika. Jaz sem tukaj, pa me vleče na kavč... tebe nič? Sam nič pametnega ni na tv. Te je okej? Jutri grem v CE po njega.... Jaz še mam en film na računalniku za pogledati... Po moje da je fajn. Si sama al imaš vse moške doma? Starejšega ni. Je na nekem poslovilnem...Pa ti?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:39:30
|
|
|
|
Najaa
|
Mi2 z Niko sva same... Tija ima vikend počitnice pri babici kakor skoraj vsak vikend, moj pa dela. Nika je končno zaspala in jaz se bašem s sadno kupo. Jagode in čokoladni sladoled.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:41:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz pa sem ravno pojedla žele bonbone...pa mi je slabo sedaj. Pa pri Nextu sem naročala...Ne, Persida?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:43:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, točno, sladoled še tudi imam...Hmmmm, samo če dobro pomislim me preveč zebe, da bi ga sedaj jedla. Madonca se je ohladilo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:43:44
|
|
|
|
Najaa
|
Ma ja, prav mrzlo je... Kaj si lepega naročila za Valentinčka?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSuper ideje za pustni kostumČe za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.