|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
15.4.2011 21:43:47   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Banda ta vikend še odpikamo pol,pa verjetno kake mejle začnem pošiljat za pijačko al,pa igrišča.Tak,da gospa Najaa malo si začni planirat v naprej varstvo,pa touser posted image .

Zakaj? Bo kaj posebnega?
Persida a letos boste prišli na piknik nedonošenčkov v Mostec?

Nič ni posebnega mi si večer naredimo poseben user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se lahko načvekamo.Tolko v vednost ,da si vse splaniraš in rezerviraš varstvouser posted image .

Mostec hm ? Nisem še 100 %.Letos gremo na mariborsko srečanje to je ziher.Res ne vem kaj datum je že določen?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
15.4.2011 21:45:06   
KOKICA32

Ma ja, prav mrzlo je...
Kaj si lepega naročila za Valentinčka?

Sandalčke, ene zaprte in ene odprte, dvojne kratke hlače..pa bavcema še crokse....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
15.4.2011 21:46:57   
KOKICA32
Bavca spita? Moj je danes zaspal komaj ob 20.30h, sem ga namerno še malo gor držala, da bo mogoče zjutraj malo dlje spal. Sicer pa danes ponoči nsem sama bedela že ob 04.30h pa nikakor, da zaspim naprej.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
15.4.2011 21:47:00   
Najaa

Banda ta vikend še odpikamo pol,pa verjetno kake mejle začnem pošiljat za pijačko al,pa igrišča.Tak,da gospa Najaa malo si začni planirat v naprej varstvo,pa touser posted image .

Zakaj? Bo kaj posebnega?
Persida a letos boste prišli na piknik nedonošenčkov v Mostec?

Nič ni posebnega mi si večer naredimo poseben user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se lahko načvekamo.Tolko v vednost ,da si vse splaniraš in rezerviraš varstvouser posted image .

Mostec hm ? Nisem še 100 %.Letos gremo na mariborsko srečanje to je ziher.Res ne vem kaj datum je že določen?

Aha, te pa vredi. Če boste kaj planirale za naslednjo soboto, se lahko pridužim. user posted image

Ne vem še datuma, ti bom povedala ko zvem.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
15.4.2011 21:47:02   
PERSIDA
Kokica ,če te dnar tiši še ti lahko kaj napišem user posted image .
Vseeno zlata si.Po temeljitem pregledu sem ugotovila ,da nimam pravega ključeka imam ,pa čist enakega samo režice nima.no ,pa saj mam tebe hb user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
15.4.2011 21:47:30   
KOKICA32
Ne, ne, drugo soboto sigurno ne bo..Po 2. maju....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
15.4.2011 21:48:23   
KOKICA32

Vseeno zlata si.Po temeljitem pregledu sem ugotovila ,da nimam pravega ključeka imam ,pa čist enakega samo režice nima.no ,pa saj mam tebe hb user posted image

Kaj pa te maš to za enega? Čemu te služi? Kak pa si do sedaj naročala?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
15.4.2011 21:49:34   
PERSIDA
Najaa bom dala v kompjuter .

Kokica ka ga pa vrežete na morje?In kaj dela V. med vožnjo ? To me najbolj zanima ,ker pri nas je 1,5 ure maksimum pol,pa moramo bit na ciljuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
15.4.2011 21:50:19   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ne, ne, drugo soboto sigurno ne bo..Po 2. maju....user posted image

Pa ne prvi vikend po 1.maju. Takrat meni. Lahko pa pol tisti vikend 13. al pa 14.5.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
15.4.2011 21:50:20   
KOKICA32
Ne, dnar me ne tiši, samo se mi zdi, da so usnjeni sandalčki za 19,00 zelooo ugodni, pa eni zaprti iz bombaša za 24,00 EUR....

Dobimo pa 05.05. regres ja, samo to gre za morje ali pa za V. sobico...Ker sedaj pa jo bo resnično treba nabaviti. user posted image

Aja, pa baje pe dobim nekaj poračuna zaradi napredovanja....Moram računovodkinjo vprašati kaka je cifra. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 15.4.2011 21:54:08 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
15.4.2011 21:51:11   
PERSIDA

Za bankanet ga mam.Naročala ,pa nisem ,ker sem stalno obupala z mojo angleščinouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
15.4.2011 21:51:46   
KOKICA32

Najaa bom dala v kompjuter .

Kokica ka ga pa vrežete na morje?In kaj dela V. med vožnjo ? To me najbolj zanima ,ker pri nas je 1,5 ure maksimum pol,pa moramo bit na ciljuser posted image

Drugo soboto gremo, pa do petka, če bo vreme...Spi, je, poje, pleše, gleda skozi okno...ni tečen. HB!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
15.4.2011 21:52:58   
KOKICA32

Za bankanet ga mam.Naročala ,pa nisem ,ker sem stalno obupala z mojo angleščinouser posted image

Aja totega, ne toti pa res ni pravi....tega mam jaz tudi, no te mam dva...ampak režo rabi ja, za kartico...

Pa, če imata bavca tolko Nextovih stvari? Kdo pa ti je naročal?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
15.4.2011 21:53:21   
PERSIDA

Ne, dnar me ne tiši, samo se mi zdi, da so usnjeni sandalčki za 19,00 zelooo ugodni, pa eni zaprti iz bombaša za 24,00 EUR....

Dobimo pa 05.05. regres ja, samo to gre za morje ali pa za V. sobico...Ker sedaj pa jo bo resnično treba nabaviti. user posted image

Kaaaaaaaaaaaaaj tak hitro joj pri nas ,pa zadnji trenutek dobimo.Jaz si bom ,pa rdeče številke pokrila z njim.Res se mi ful sedaj pozna ko delam 4 ure.Ampak bo že.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
15.4.2011 21:55:03   
KOKICA32

Kaaaaaaaaaaaaaj tak hitro joj pri nas ,pa zadnji trenutek dobimo.Jaz si bom ,pa rdeče številke pokrila z njim.Res se mi ful sedaj pozna ko delam 4 ure.Ampak bo že.

Vedno mamo tako...vsi v državni upravi...Eh, jaz bom rdeče številke kar lepo pustila....user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
15.4.2011 21:55:29   
PERSIDA

Aja totega, ne toti pa res ni pravi....tega mam jaz tudi, no te mam dva...ampak režo rabi ja, za kartico...

Vse sta dobilauser posted image .Moj ma veliko žlahtouser posted image .Svakinja je doma na tem področju hbuser posted image .Samo mi ne pride na misel ,da bi njej rekla raje tebe gnjavimuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
15.4.2011 21:56:43   
PERSIDA
Nisi mi odgovorila kam grete plavatuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
15.4.2011 21:57:14   
KOKICA32

Vse sta dobilauser posted image .Moj ma veliko žlahtouser posted image .Svakinja je doma na tem področju hbuser posted image .Samo mi ne pride na misel ,da bi njej rekla raje tebe gnjavimuser posted image .

Aja,..pa saj mene nisi gnjavila, sem se spomnila prej, da si zadnjič govorila o kroksih, pa sem ti sms poslala, ko sem glih naročala...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
15.4.2011 22:01:31   
KOKICA32

Nisi mi odgovorila kam grete plavatuser posted image

Aja, nisem videla tega vprašanja..user posted image
V Poreč gremo, v neke app (nismo še bili tu, so pa vsi v pritličju), pa zelenice okrog, za otroke igrala, pa bazen (ki ga ne bomo koristili glede na vreme), pa 2km pešpot do centra Poreča.
Prve tri dni gre z nami ena familija, ki ima 6 mesečno punčko, druge tri dni pa pride dol druga familija, ki ima 4 in 7 let stara otroka. Vsi bomo v svojem app.
To bo super za Valentina...PA igrala in peskovnik v bližini. Upam, da bo no.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
15.4.2011 22:02:29   
KOKICA32
Najaa je nestala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
15.4.2011 22:03:09   
ada2
evo mene s šihta.... pa to ni res kolko sem se ta zadnji teden prerežala.... pa če pomislim, da še prejšnji teden mi je bila pa taka kriza, da bi jokalauser posted image

in ker sem ta vikend končno fraj (zadnji fraj vikend sem imela prvi vikend v marcu) sem si zdaj doma privoščila enega union grape radlerauser posted image

za srečanje na ptuju na igralih pa sem takoj za..... samo tak splanirajte, da ne bom tisti dan delala.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
15.4.2011 22:06:54   
KOKICA32
Ada, sedaj smo se še pogovarjale, da bi se dobile same mame en petek zvečer po 02.05. Se nam boš pridružila?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
15.4.2011 22:08:01   
KOKICA32
Ej, jaz šibam pod deko, ker me ful, ful zebe. ...user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
15.4.2011 22:09:16   
PERSIDA
ada čer kaj trezika ma tvojo tel.št ? Da pol to nekak uskladimo da bo park poln samo nasuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
15.4.2011 22:11:12   
Najaa

Najaa je nestala.

Cunje sem vzela iz sušilca in zlagam. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.