![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:43:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Banda ta vikend še odpikamo pol,pa verjetno kake mejle začnem pošiljat za pijačko al,pa igrišča.Tak,da gospa Najaa malo si začni planirat v naprej varstvo,pa to . Zakaj? Bo kaj posebnega? Persida a letos boste prišli na piknik nedonošenčkov v Mostec? Nič ni posebnega mi si večer naredimo poseben ,da se lahko načvekamo.Tolko v vednost ,da si vse splaniraš in rezerviraš varstvo . Mostec hm ? Nisem še 100 %.Letos gremo na mariborsko srečanje to je ziher.Res ne vem kaj datum je že določen?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:45:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma ja, prav mrzlo je... Kaj si lepega naročila za Valentinčka? Sandalčke, ene zaprte in ene odprte, dvojne kratke hlače..pa bavcema še crokse....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:46:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Bavca spita? Moj je danes zaspal komaj ob 20.30h, sem ga namerno še malo gor držala, da bo mogoče zjutraj malo dlje spal. Sicer pa danes ponoči nsem sama bedela že ob 04.30h pa nikakor, da zaspim naprej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:47:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Banda ta vikend še odpikamo pol,pa verjetno kake mejle začnem pošiljat za pijačko al,pa igrišča.Tak,da gospa Najaa malo si začni planirat v naprej varstvo,pa to . Zakaj? Bo kaj posebnega? Persida a letos boste prišli na piknik nedonošenčkov v Mostec? Nič ni posebnega mi si večer naredimo poseben ,da se lahko načvekamo.Tolko v vednost ,da si vse splaniraš in rezerviraš varstvo . Mostec hm ? Nisem še 100 %.Letos gremo na mariborsko srečanje to je ziher.Res ne vem kaj datum je že določen? Aha, te pa vredi. Če boste kaj planirale za naslednjo soboto, se lahko pridužim. Ne vem še datuma, ti bom povedala ko zvem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:47:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kokica ,če te dnar tiši še ti lahko kaj napišem . Vseeno zlata si.Po temeljitem pregledu sem ugotovila ,da nimam pravega ključeka imam ,pa čist enakega samo režice nima.no ,pa saj mam tebe hb
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:47:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ne, ne, drugo soboto sigurno ne bo..Po 2. maju....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:48:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica ,če te dnar tiši še ti lahko kaj napišem . Vseeno zlata si.Po temeljitem pregledu sem ugotovila ,da nimam pravega ključeka imam ,pa čist enakega samo režice nima.no ,pa saj mam tebe hb Kaj pa te maš to za enega? Čemu te služi? Kak pa si do sedaj naročala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:49:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa bom dala v kompjuter . Kokica ka ga pa vrežete na morje?In kaj dela V. med vožnjo ? To me najbolj zanima ,ker pri nas je 1,5 ure maksimum pol,pa moramo bit na cilj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:50:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, ne, drugo soboto sigurno ne bo..Po 2. maju.... Pa ne prvi vikend po 1.maju. Takrat meni. Lahko pa pol tisti vikend 13. al pa 14.5.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:50:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ne, dnar me ne tiši, samo se mi zdi, da so usnjeni sandalčki za 19,00 zelooo ugodni, pa eni zaprti iz bombaša za 24,00 EUR.... Dobimo pa 05.05. regres ja, samo to gre za morje ali pa za V. sobico...Ker sedaj pa jo bo resnično treba nabaviti. Aja, pa baje pe dobim nekaj poračuna zaradi napredovanja....Moram računovodkinjo vprašati kaka je cifra.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 15.4.2011 21:54:08 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:51:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica ,če te dnar tiši še ti lahko kaj napišem . Vseeno zlata si.Po temeljitem pregledu sem ugotovila ,da nimam pravega ključeka imam ,pa čist enakega samo režice nima.no ,pa saj mam tebe hb Kaj pa te maš to za enega? Čemu te služi? Kak pa si do sedaj naročala? Za bankanet ga mam.Naročala ,pa nisem ,ker sem stalno obupala z mojo angleščino
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:51:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa bom dala v kompjuter . Kokica ka ga pa vrežete na morje?In kaj dela V. med vožnjo ? To me najbolj zanima ,ker pri nas je 1,5 ure maksimum pol,pa moramo bit na cilj Drugo soboto gremo, pa do petka, če bo vreme...Spi, je, poje, pleše, gleda skozi okno...ni tečen. HB!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:52:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica ,če te dnar tiši še ti lahko kaj napišem . Vseeno zlata si.Po temeljitem pregledu sem ugotovila ,da nimam pravega ključeka imam ,pa čist enakega samo režice nima.no ,pa saj mam tebe hb Kaj pa te maš to za enega? Čemu te služi? Kak pa si do sedaj naročala? Za bankanet ga mam.Naročala ,pa nisem ,ker sem stalno obupala z mojo angleščino Aja totega, ne toti pa res ni pravi....tega mam jaz tudi, no te mam dva...ampak režo rabi ja, za kartico... Pa, če imata bavca tolko Nextovih stvari? Kdo pa ti je naročal?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:53:21
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, dnar me ne tiši, samo se mi zdi, da so usnjeni sandalčki za 19,00 zelooo ugodni, pa eni zaprti iz bombaša za 24,00 EUR.... Dobimo pa 05.05. regres ja, samo to gre za morje ali pa za V. sobico...Ker sedaj pa jo bo resnično treba nabaviti. Kaaaaaaaaaaaaaj tak hitro joj pri nas ,pa zadnji trenutek dobimo.Jaz si bom ,pa rdeče številke pokrila z njim.Res se mi ful sedaj pozna ko delam 4 ure.Ampak bo že.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:55:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, dnar me ne tiši, samo se mi zdi, da so usnjeni sandalčki za 19,00 zelooo ugodni, pa eni zaprti iz bombaša za 24,00 EUR.... Dobimo pa 05.05. regres ja, samo to gre za morje ali pa za V. sobico...Ker sedaj pa jo bo resnično treba nabaviti. Kaaaaaaaaaaaaaj tak hitro joj pri nas ,pa zadnji trenutek dobimo.Jaz si bom ,pa rdeče številke pokrila z njim.Res se mi ful sedaj pozna ko delam 4 ure.Ampak bo že. Vedno mamo tako...vsi v državni upravi...Eh, jaz bom rdeče številke kar lepo pustila....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:55:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica ,če te dnar tiši še ti lahko kaj napišem . Vseeno zlata si.Po temeljitem pregledu sem ugotovila ,da nimam pravega ključeka imam ,pa čist enakega samo režice nima.no ,pa saj mam tebe hb Kaj pa te maš to za enega? Čemu te služi? Kak pa si do sedaj naročala? Za bankanet ga mam.Naročala ,pa nisem ,ker sem stalno obupala z mojo angleščino Aja totega, ne toti pa res ni pravi....tega mam jaz tudi, no te mam dva...ampak režo rabi ja, za kartico... Pa, če imata bavca tolko Nextovih stvari? Kdo pa ti je naročal? Vse sta dobila .Moj ma veliko žlahto .Svakinja je doma na tem področju hb .Samo mi ne pride na misel ,da bi njej rekla raje tebe gnjavim .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:56:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
Nisi mi odgovorila kam grete plavat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 21:57:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica ,če te dnar tiši še ti lahko kaj napišem . Vseeno zlata si.Po temeljitem pregledu sem ugotovila ,da nimam pravega ključeka imam ,pa čist enakega samo režice nima.no ,pa saj mam tebe hb Kaj pa te maš to za enega? Čemu te služi? Kak pa si do sedaj naročala? Za bankanet ga mam.Naročala ,pa nisem ,ker sem stalno obupala z mojo angleščino Aja totega, ne toti pa res ni pravi....tega mam jaz tudi, no te mam dva...ampak režo rabi ja, za kartico... Pa, če imata bavca tolko Nextovih stvari? Kdo pa ti je naročal? Vse sta dobila .Moj ma veliko žlahto .Svakinja je doma na tem področju hb .Samo mi ne pride na misel ,da bi njej rekla raje tebe gnjavim . Aja,..pa saj mene nisi gnjavila, sem se spomnila prej, da si zadnjič govorila o kroksih, pa sem ti sms poslala, ko sem glih naročala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 22:01:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nisi mi odgovorila kam grete plavat Aja, nisem videla tega vprašanja.. V Poreč gremo, v neke app (nismo še bili tu, so pa vsi v pritličju), pa zelenice okrog, za otroke igrala, pa bazen (ki ga ne bomo koristili glede na vreme), pa 2km pešpot do centra Poreča. Prve tri dni gre z nami ena familija, ki ima 6 mesečno punčko, druge tri dni pa pride dol druga familija, ki ima 4 in 7 let stara otroka. Vsi bomo v svojem app. To bo super za Valentina...PA igrala in peskovnik v bližini. Upam, da bo no.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 22:02:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa je nestala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 22:03:09
|
|
|
|
ada2
|
evo mene s šihta.... pa to ni res kolko sem se ta zadnji teden prerežala.... pa če pomislim, da še prejšnji teden mi je bila pa taka kriza, da bi jokala in ker sem ta vikend končno fraj (zadnji fraj vikend sem imela prvi vikend v marcu) sem si zdaj doma privoščila enega union grape radlera za srečanje na ptuju na igralih pa sem takoj za..... samo tak splanirajte, da ne bom tisti dan delala.....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 22:06:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ada, sedaj smo se še pogovarjale, da bi se dobile same mame en petek zvečer po 02.05. Se nam boš pridružila?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 22:08:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ej, jaz šibam pod deko, ker me ful, ful zebe. ... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 22:09:16
|
|
|
|
PERSIDA
|
ada čer kaj trezika ma tvojo tel.št ? Da pol to nekak uskladimo da bo park poln samo nas
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.4.2011 22:11:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa je nestala. Cunje sem vzela iz sušilca in zlagam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.