|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
14.4.2011 14:27:05   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, zdaj, ko smo napolnile jungle manio.... a katera zbira tudi živalsko kraljestvo?

ja user posted image  

pa ZOO Ljubljana bi še radi napolnili do konca, če ima katera kaj user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
14.4.2011 21:08:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Eh....ko sem že mislila kako lepo se bomo dojili vsaj do 6. meseca....danes je imel sistematiko, kjer smo ugotovili, da je v zadnjem mesecu dobil premalo.... pediater je priporočal dodajanje.... Skupna teža sicer ni kritična, ker je v prvih dveh mesecih dobil dovolj, v zadnjem pa premalo.... in....zdaj lahko samo upam, da se bo še hotel dojiti, ko bo spoznal kako super je flaška user posted image

Ne sekiraj se! Pri flaški pa obvezno cucelj za novorojenčka! Jaz dodajam Izaku zvečer, pa ne zato, da ne bi imela, ampak ker mi tako lepše spi. user posted image  Cucelj ima še vedno najmanjši. Koliko g pa je pridobil v zadnjem mesecu, da je premalo?

V treh tednih 220g in ima sedaj 5590g....220 naj bi jih dobil v enem tednu.... danes sem ful pila, jedla, dojila....čez dan je šlo b.p.....zvečer pa sem mu vseeno še flašo naredila in je popil kakih 60-70 še po dojenju....tak da....ziher rabi še nekaj... Upam samo, da se ne navadi flaše... Urša ti praviš, da dodajaš zvečer...se ti potem kaj zdi, da noče več tako vlečt na joški? user posted image  Ali je čez dan zadovoljen samo z njimi?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
14.4.2011 21:09:18   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Za tvoje otročičke, Ada. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
14.4.2011 21:13:46   
Urša

user posted image  zdaj je pa zakuhal še miha.... končno je adam zdrav, zdaj pa to.... pa je spet kino pod vprašajemuser posted image

Ojoj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa naj bi šli gledat? Velikonočnega zajčka?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
14.4.2011 21:16:14   
Urša

saj mika me že zdaj, ampak ko samo malo pomislim..... ne hvalauser posted image

Ah, no....saj ni tako hudo. user posted image user posted image user posted image  Ja, dokler je v vozičku in spi, gre, ko pa enkrat začne letat okrog, pa čisto verjamem.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
14.4.2011 21:32:42   
Urša

V treh tednih 220g in ima sedaj 5590g....220 naj bi jih dobil v enem tednu.... danes sem ful pila, jedla, dojila....čez dan je šlo b.p.....zvečer pa sem mu vseeno še flašo naredila in je popil kakih 60-70 še po dojenju....tak da....ziher rabi še nekaj... Upam samo, da se ne navadi flaše... Urša ti praviš, da dodajaš zvečer...se ti potem kaj zdi, da noče več tako vlečt na joški? user posted image  Ali je čez dan zadovoljen samo z njimi?

Ah, to pa ni res. Jaz sem že skoraj diplomirala od dojenja, sem ogromno prebrala od svetovalk, katerim najbolj verjamem in 110 na teden naj bi bil minimum, ne 220. Izak se je na začetku premalo zredil in sem se vsa zasekirala. Sem kar tehtnico za izposojo si naročila in sem ga vagala vsako jutro. Potem drugi mesec je bilo bolje, je pridobil 800 g, pa sem samo dojila in občasno dala zvečer dodatek za boljši spanec. Zdaj sem se tehtnice tako navadila, da sem jo kar podaljšala. user posted image  
Mene je skrbelo kaj če mi ne bo hotel vlečt, samo gre čist OK, se ne upira. Je pa res, da dajem samo zvečer in z najmanjšo luknjico na cuclju, če bi dodajala večkrat, je večja možnost, da pogrunta sistem, kjer se ni treba nič matrat, kar samo teče. Ampak naš falot je že tako zverziran, da je zvečer čisto nemiren, ko se doji, prav čaka, da ati prinese flašo in ga nafutra. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
14.4.2011 21:46:04   
ada2

user posted image  zdaj je pa zakuhal še miha.... končno je adam zdrav, zdaj pa to.... pa je spet kino pod vprašajemuser posted image

Ojoj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa naj bi šli gledat? Velikonočnega zajčka?

ne, rio - papigouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
14.4.2011 21:49:09   
ada2
petarda jaz bi rekla podobno kot urša.
daj mu občasno zvečer dodatem, pa res na malo luknjico, drugače pa doji čez dan, pa pij veliko zala harmony (bela breskev z aloe vero), pa polento jej... pa mogoče bi bilo res dobro čez 14 dni iti na kontrolo in boš videla.... aja, pa na svoj počitek ne pozabi - vem, težko izvedljivo ob treh malih otrocih, ampak poskusi, saj ni težko.... delo bo pa počakalouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
14.4.2011 21:50:51   
petarda

Ah, to pa ni res. Jaz sem že skoraj diplomirala od dojenja, sem ogromno prebrala od svetovalk, katerim najbolj verjamem in 110 na teden naj bi bil minimum, ne 220. Izak se je na začetku premalo zredil in sem se vsa zasekirala. Sem kar tehtnico za izposojo si naročila in sem ga vagala vsako jutro. Potem drugi mesec je bilo bolje, je pridobil 800 g, pa sem samo dojila in občasno dala zvečer dodatek za boljši spanec. Zdaj sem se tehtnice tako navadila, da sem jo kar podaljšala. user posted image  
Mene je skrbelo kaj če mi ne bo hotel vlečt, samo gre čist OK, se ne upira. Je pa res, da dajem samo zvečer in z najmanjšo luknjico na cuclju, če bi dodajala večkrat, je večja možnost, da pogrunta sistem, kjer se ni treba nič matrat, kar samo teče. Ampak naš falot je že tako zverziran, da je zvečer čisto nemiren, ko se doji, prav čaka, da ati prinese flašo in ga nafutra. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala ti za tole....tole torej pomeni, da smo se za toliko premalo zredili...to je glih res eno kakanje user posted image user posted image user posted image ..... eh....človek se NOČE sekirat, pa v podzavesti vseeno SE sekira user posted image . Prej ko je lepo zaspal ali pa me mirno gledal iz vozička, sem si mislila....super, kako je zadovoljen.....zdaj pa ga pogledam kako leži v vozičku, posteljici....pa pomislim...revček, verjetno špara z energijo....user posted image  user posted image ......no, malo za hec, čeprav nekaj resnice pa je v tem user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
14.4.2011 21:53:45   
petarda
naši se tudi odpravljajo gledat velikonočnega zajčka in/ali rio...upam, da jim jutri uspe...imamo zdaj vsak dan na polno natrpan urnik.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
14.4.2011 21:59:10   
petarda
Danes smo bile mamice v vrtcu v juniorjevi skupini in dobile leeeepa darilca...malce zapoznelo za materinski dan.... Ko so bili očiti v vrtcu, so z otročki izdelali okvir za sliko iz gline, notri vrisali vzorčke....potem pa so jih vzgojiteljice zapekle in pobarvale...otročke z očki so slikale in potem dale to slikico v okvir user posted image user posted image user posted image user posted image .... No in moj lubi je bil tako hiter, da je naredil DVA okvirja...enega kvadratnega in enega v obliki srčka....in ker so imeli tam samo eno fotografijo je potem doma na skrivaj na USB ključek kopiral fotografijo naše družine (vseh 5) in to potem nesel v vrtec....vzgojiteljica je potem dala v srček našo prvo 5-člansko slikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... zraven smo dobili še zvezane umetnine naših vrtičkarjev user posted image ....pa ful se lepo plesali, pokazali kaj so se vse naučili...res SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
14.4.2011 23:06:47   
Urša

pa pij veliko zala harmony (bela breskev z aloe vero)

Ada, jaz sem si tvoj nasvet zapomnila in sem Harmony že v porodnišnico s sabo nesla! user posted image  Še vedno jo pijem vsak dan, sicer ne vem ali kaj pomaga, ampak jo moram imet doma, tako kot Donat v user posted image . Sem že čisto odvisna! user posted image user posted image user posted image  A to naj bi Aloe vera vplivala? Ker tam je samo malo ekstrata not, potem bi bilo že bolje 100% aloe-jo kupit, če ja kaj na tem. Ali naj grem bele breskve rabutat? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
14.4.2011 23:08:08   
Urša
Ful lepo presenečenje Petarda! user posted image  Priden tvoj lubi! Dober je, da lahko kaj na skrivaj naredi, mojemu ne bi uspelo, vsaj doma ne, imam vse pod kontrolo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
15.4.2011 2:33:20   
petarda

pa pij veliko zala harmony (bela breskev z aloe vero)

Ada, jaz sem si tvoj nasvet zapomnila in sem Harmony že v porodnišnico s sabo nesla! user posted image  Še vedno jo pijem vsak dan, sicer ne vem ali kaj pomaga, ampak jo moram imet doma, tako kot Donat v user posted image . Sem že čisto odvisna! user posted image user posted image user posted image  A to naj bi Aloe vera vplivala? Ker tam je samo malo ekstrata not, potem bi bilo že bolje 100% aloe-jo kupit, če ja kaj na tem. Ali naj grem bele breskve rabutat? user posted image user posted image user posted image

Hvala, da si citirala, ker Adinega posta sploh vidla nisem.... Zalo Harmony sem pa tudi jaz imela že v porodnišnici six pack, pa potem doma sem se nalivala z njo...samo nisem imela občutka, da pomaga tako, kot je pomagala pri juniorju... Polente pa res še nisem jedla, si jo jutri naredim za zajtrk user posted image . Pa večprocentna aloe vera bi tudi lahko pomagala user posted image ....ah, eh, oh..... sladki problemi user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
15.4.2011 9:38:33   
ada2
pomoje bi ona aloa, ki je v koščkih ful pomagala, ampak jaz sem se je med dojenjem prav izogibala.... meni je že harmony navrela mleka za celo četouser posted image
probaj, ampak ne pol mene kleti, če mastitis fašešuser posted image
sicer pa, petarda, okoli tretjega meseca je itak upad mleka, pa se potem v nekaj dnevih nazaj vzpostavi, če ne vržeš puške v koruzo. ravnaj se po miniju, pa bo vse v reduuser posted image  če pa pač ne bo šlo pa tudi vredu. glej, moja nuša je bila tudi samo 3 mesece dojena (še par dni manj), pa je prav tako zrasla v veliko punco, pa marsikateri otroček ni bil sploh nič dojen, pa so vsi zrasli. niti slučajno se ni treba obsojat zaradi tega. je res komot, ampak tudi s flašo bo. se vsaj potem pri 15 mesecih ne boš ubadala s tem kako nehat dojit, kot sem se jazuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
15.4.2011 11:32:16   
Paštetka
ada, a ti kaj gledaš ZS?user posted image

Kvaka, HVALA user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 15.4.2011 11:33:31 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
15.4.2011 11:39:34   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

ada, a ti kaj gledaš ZS?user posted image

Kvaka, HVALA user posted image

ja, ko ga dobim pogledam.... ampak tvojega že par let nisem dobilauser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
15.4.2011 11:44:33   
ada2
sicer pa, paštetka... kak je kaj s tvojimi telefonskimi? imam 2 - v eni so same 2 in 5, druga se konča na 7, začne na 3

katera je prava? ali pa sploh nobena od teh 2????

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
15.4.2011 11:50:33   
Paštetka
včeraj sem ti ga poslala, da mi naslov tvoj pošlji. user posted image
Očitno je nekaj narobe z mojimi ZS-ji, ker zadnjič tudi kvaki nisem mogla poslati. Odgovarjam lahko, nove pisati pa očitno ne gre.

Tista s petkami in dvojkami je prava user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 15.4.2011 11:53:43 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
15.4.2011 12:05:22   
petarda

pomoje bi ona aloa, ki je v koščkih ful pomagala, ampak jaz sem se je med dojenjem prav izogibala.... meni je že harmony navrela mleka za celo četouser posted image
probaj, ampak ne pol mene kleti, če mastitis fašešuser posted image
sicer pa, petarda, okoli tretjega meseca je itak upad mleka, pa se potem v nekaj dnevih nazaj vzpostavi, če ne vržeš puške v koruzo. ravnaj se po miniju, pa bo vse v reduuser posted image  če pa pač ne bo šlo pa tudi vredu. glej, moja nuša je bila tudi samo 3 mesece dojena (še par dni manj), pa je prav tako zrasla v veliko punco, pa marsikateri otroček ni bil sploh nič dojen, pa so vsi zrasli. niti slučajno se ni treba obsojat zaradi tega. je res komot, ampak tudi s flašo bo. se vsaj potem pri 15 mesecih ne boš ubadala s tem kako nehat dojit, kot sem se jazuser posted image

Hvala user posted image ...zdaj lahko rečem le, da nič več ne spara z energijo user posted image ....po moje kar čuti, da sem jaz "napeta" in je potem tudi on...pa saj vem, da ne bi smela biti in si vizualiziram vse mogoče zadeve, ampak...očitno kar sem user posted image . Zvečer sem mu dala flaško...in upala, da se bo ponoči, ko bo še na pol spal brez problema dojil...ja, klinac....dvakrat potegne pa potem taaaaaaaaaaaaaak jok user posted image , jaz pa čutila, da imam mleko, samo da mora povlečt...pa se mu lenobici mali ni dalo.... No in potem probala sede...ni hotel, probala leže...parkrat potegnil, probala stoje....parkrat potegnil, probala stoje in hodila po sobi.....vlekel .... user posted image ....mislim EJ..... sem se že kar sproti spraševala, če sem normalna in če ga mislim tako lepo navadit, da se bova tako fajn dojila user posted image ..... eh user posted image

Danes grem po aloe vero z velikimi kosi user posted image ...polento sem že imela za zajtrk, najraje bi jo še za kosilo in večerjo user posted image ....pijem ful, ko so šli otroci v vrtec sem šla nazaj spat in spala do 10-tih, zdaj sem si našla tiste knjižice o dojenju...še enkrat vse preštudiram, upam, da zvečer ne bo treba flaše, ker očitno se prehitro navadi nanjo user posted image ....no in če vse to ne zaleže.....bo dobil flašo kadar bo hotel, jaz pa bom šla s prijateljicami zvečer ven, plesat, jest, pit in se zabavat....ata pa naj otroke čuva....svoje sem opravila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
15.4.2011 12:06:05   
petarda
Aja...pa hvala, ker ste!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
15.4.2011 19:45:20   
NinaŠ
Hoj, hoj!

Pri nas nič novega user posted image Verjetno sem že povedala, da se je Tina spuntala in noče več hodit na treninge user posted image , ni šans da jo premakneš user posted image , niti dejstvo, da kadar nekaj začneš je treba dokončati (do počitnic) ne zaleže. Za ceno tega, da se bo tam celo uro drla se pa ne grem. Tako da... ...sem popustila user posted image in sem tudi nase kar malo jezna user posted image

Petarda user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
15.4.2011 20:03:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Hoj, hoj!

Pri nas nič novega user posted image Verjetno sem že povedala, da se je Tina spuntala in noče več hodit na treninge user posted image , ni šans da jo premakneš user posted image , niti dejstvo, da kadar nekaj začneš je treba dokončati (do počitnic) ne zaleže. Za ceno tega, da se bo tam celo uro drla se pa ne grem. Tako da... ...sem popustila user posted image in sem tudi nase kar malo jezna user posted image

Petarda user posted image

Nisi tega omenjala...Kaj pa se je zgodilo? user posted image .... Zakaj si pa nase jezna?

Tudi če težko gre, se potem tam nima lepo? Ker petarditu se včasih ne da it...potem pa je vedno vesel in pravi, da še dobro da je šel.... Sem mu pa tudi povedala, da če se za kaj odloči in potem to tudi plačamo, da mora hodit..... Pravi pa, da drugo leto ne bo šel na smučarski ampak na karate... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
15.4.2011 20:42:04   
Paštetka
parkrat potegnil, probala stoje in hodila po sobi.....vlekel .... user posted image ....mislim EJ.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

zanzibar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
15.4.2011 20:47:13   
NinaŠ
Ej, pojma nimamo kaj jo je pičilo user posted image Pa sem se pogovarjala tudi z njeno trenerko in ni opazila nič posebnega, pravzaprav je celo rekla, da je T s takim žarom trenirala in sodelovala, da bi rekla, da bo zadnja, ki bo odnehala. Tudi Tina mi ne zna razložiti oz. utemeljiti svoje odločitve user posted image . Našuntala sem tudi mojo mami, ki velikokrat kaj zvoha, kar jaz ne user posted image , pa ne zvleče nič iz nje  user posted image user posted image user posted image . Tinin prijateljček je sicer rekel, da mu je Tina povedala, da zato noče hodit, da se lahko z bratcem in prijateljico tačas podi okrog... ...kaj pa vem, upam, da ni res to razlog user posted image user posted image user posted image - če pa je, pa bolje da nikdar ne zvem user posted image user posted image user posted image

Napako sem pa naredila, ko je prvič zatrokirala (pred 14 dnevi) - pred treningom se je drla ko jeshar da noče it in sem popustila - sicer res po telefonu, ker sem bila v službi. Naslednji trening sem ji zagrozila, da če ne gre, greva tačas midve tečt na Grančišče (lokalni hribček, bolj griček) in je šla z veseljem z mano in me pošteno našvicala user posted image

Tko da user posted image user posted image user posted image bomo videli kaj bo čas prinesel...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?