petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pomoje bi ona aloa, ki je v koščkih ful pomagala, ampak jaz sem se je med dojenjem prav izogibala.... meni je že harmony navrela mleka za celo četo probaj, ampak ne pol mene kleti, če mastitis fašeš sicer pa, petarda, okoli tretjega meseca je itak upad mleka, pa se potem v nekaj dnevih nazaj vzpostavi, če ne vržeš puške v koruzo. ravnaj se po miniju, pa bo vse v redu če pa pač ne bo šlo pa tudi vredu. glej, moja nuša je bila tudi samo 3 mesece dojena (še par dni manj), pa je prav tako zrasla v veliko punco, pa marsikateri otroček ni bil sploh nič dojen, pa so vsi zrasli. niti slučajno se ni treba obsojat zaradi tega. je res komot, ampak tudi s flašo bo. se vsaj potem pri 15 mesecih ne boš ubadala s tem kako nehat dojit, kot sem se jaz Hvala ...zdaj lahko rečem le, da nič več ne spara z energijo ....po moje kar čuti, da sem jaz "napeta" in je potem tudi on...pa saj vem, da ne bi smela biti in si vizualiziram vse mogoče zadeve, ampak...očitno kar sem . Zvečer sem mu dala flaško...in upala, da se bo ponoči, ko bo še na pol spal brez problema dojil...ja, klinac....dvakrat potegne pa potem taaaaaaaaaaaaaak jok , jaz pa čutila, da imam mleko, samo da mora povlečt...pa se mu lenobici mali ni dalo.... No in potem probala sede...ni hotel, probala leže...parkrat potegnil, probala stoje....parkrat potegnil, probala stoje in hodila po sobi.....vlekel .... ....mislim EJ..... sem se že kar sproti spraševala, če sem normalna in če ga mislim tako lepo navadit, da se bova tako fajn dojila ..... eh Danes grem po aloe vero z velikimi kosi ...polento sem že imela za zajtrk, najraje bi jo še za kosilo in večerjo ....pijem ful, ko so šli otroci v vrtec sem šla nazaj spat in spala do 10-tih, zdaj sem si našla tiste knjižice o dojenju...še enkrat vse preštudiram, upam, da zvečer ne bo treba flaše, ker očitno se prehitro navadi nanjo ....no in če vse to ne zaleže.....bo dobil flašo kadar bo hotel, jaz pa bom šla s prijateljicami zvečer ven, plesat, jest, pit in se zabavat....ata pa naj otroke čuva....svoje sem opravila
|