ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 naše manjkajoče jungle mania sličice: 6, 8, 19, 23, 25, 39, 43, 60, 62, 63, 89, 101, 103, 105, 106, 116, 131, 134, 147, 152, 153 če ima katera viška.... za zamenjat pa nimam več nobene.... je nuša vse v šoli spravila v promet Ostale imam, razen 25, 116, 131 in 153. Naslov sporoči na ZS. ada zdaj ti manjka samo še 153, ker ostale imam pa jaz. Prideš na kavo ali pošljem? no, Ada, zdaj pa ti ne manjka nobena več Prideš na kavo? eh, bom poslala, ker ne vem, kdaj bom jaz našla čas. Sem kateri še obljubila kakšno? Jih imam ful, pa sploh več ne vem v soboto imamo namen iti v mb v kino - obljuba za adama, če bo zdrav... in ker je tako pridno inhaliral in počival in pil čaje in ni imel danes več vročine mislim, da se bo uresničilo. če si fraj se lahko dobimo v planet tušu.... lahko pa bi pripelala deco gledat rio - če nista na "vikendu".