|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
15.4.2011 7:40:21   
Urša08
Mihailo tamaledva imata vsak po dvoje supergic, ene za na lepš, ene za "jago", pa obvezno crockse - te bi oba skoz nosila notri in zunaj, pa poleti še sandalc.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
15.4.2011 7:46:38   
MIHAILO
Jutro..Midva zMihailom sva vstala,sonja pa se spi...je spala od 22h do 6h jedla in zdaj nadaljujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mihailo vceraj ni hotel spati ,potem ,ko smo pa sli v trgovino je v avtu v min zaspal,ampak res v minuti tko da je spal od 16h-18h in je potem z mozom bedel do 00:00h...jaz sem pa ob 22h dol padla ...zdaj gleda nodija jaz po netu brskam...

KATJUSA super ,sam da je vse ok...
REBEKA hvala za stran...
AJVY a tudi ,ce so full malo rabljene in lepo ohranjene?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
15.4.2011 7:49:05   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo tamaledva imata vsak po dvoje supergic, ene za na lepš, ene za "jago", pa obvezno crockse - te bi oba skoz nosila notri in zunaj, pa poleti še sandalc.

Jaz sem mislila da imate te crocsice k je rebeka prilimalaza poleti?Kaksne sandalce pa kupis in kje?Jaz ne vem kaj bom letos ,ker bi rada da so udobne res...A Ziga nosi obutev tudi od Nejca?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
15.4.2011 8:47:16   
Čebel@
jutro

sem full žalostnauser posted image ....mali ne neha kašljat,tko da imava ob 11.30 dohtarjauser posted image .....mene tudi grlo boli-zgleda bomo vsi nekaj pokasiraluser posted image ....1 mesec je star pa že 14 dni bolančkanuser posted image user posted image user posted image

nočka ok-ob 22.00 se je najedel,pol pa ob 3.00 ko je čisto malo vlekel....ob 6.00 sva pa jedlauser posted image

včeraj sem rezervirala dopust-apartma v bližini Umagauser posted image

nimam volje več pisat-se oglasim ko izvem kaj je z mojim sinkotom

lep dan vam želim

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
15.4.2011 9:27:48   
MIHAILO
CEBEL upam,da ni kaj hudega...Jaz Mihaila samo zaradi teh bolezni nimam v vrtcu,to je res groza ,da se dojencek en mesec star zboliuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
15.4.2011 10:19:55   
Urša08
Mihailo jaz kupim Žigu vedno nove supergice ali čevelčke, imam pa od Nejca tud prišparano in za kak sprehod po gozdu al pa za okol hiše mu tud tiste dam gor. Sandalce sem kupila lani v interšportu Žigu in so bile take fine, mehke, super. Nejcu sem jih kupla v chicotu, pa v dieckmanu. Superge imata ponavadi merellke, no sedaj mata adidasove.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
15.4.2011 10:22:23   
Urša08
čebela držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je res da tile vrtčevski otroci prinesejo vse domov telim ta micenim. Meni je bilo koj žal da nisem poslušala Birdy in imela na začetku tamaledva doma sam po vojni je lahko vsak general. Drugače pa če lepo diha - ima pod 40 vdihov, če ti lepo je potem ni panike. Sporoči kako sta opravila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
15.4.2011 10:24:40   
Urša08
Birdy in Ajvy dejta mi povedat kako se borite s temi ušeski? A dobite koj atb, a ga vzamete, a poskušate brez? Se da otroku še kako drugače pomagat? Kaj pa natresk? Al pa neki od justa? Mislim a lahko kako drugače pozdravimo ušeska al samo z atb-ji? Ker Žiga ima že 3 atb letos user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
15.4.2011 10:27:13   
Urša08
Sem hotela speči pijano nevesto pa nimam dovolj jajcuser posted image bom mogla popoldan ker s tremi ne grem v štacuno. Jutri gremo na obisk v Logatec k moji prijateljici in bom nesla pecivo, sem obljubilauser posted image .

Ajvy ja svetlana makarovič ima super pravljice, jih rada kupujem in berem. Pa všeč mi je da imata tamaledva tako rada knjigice. A ti posnamem kaj - nič nisi rekla?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
15.4.2011 10:57:22   
birdy
urša, za ušesa. Mi smo do zdej vedno jemal AB, ker do takrat k je Neli zajamrala je bilo to že tako vnet da se ni dalo več drugače rešit. Kristi pa zdele čakam kaj bo, AB mam doma ampak ni vidt da jo kej matra tko da bomo vidli...
Natresk, mislš un kaktus? To je samo protibolečinsko sredstvo, ni zdravilo. Ampak bolečino pa res odpravi, sva enkrat sprobala pri Neli. No, sej pol je pa deca dohtarca mal nakurla da to ne smemo dajat ker ni sterilno in če bi bil bobnič počen bi bilo lohk sranje... 
Za just pa ne poznam. 
Jst zdej držim pesti da bo cepljenje proti ...koku pomagalo. Aja, pa soavgustovka k je zdravnica (sej jo poznaš, novembrka ki je tud tamalo mela v bolnici) je rekla da nej dajem balončke pihat, da se nek pritisk dela in... Sej je točno povedala sam jst sem mal pozabljiva. Ampak une balončke k se težko napihnejo, ala vodna varjanta, da ubistvu kr mal v prazno piha (ker še odrasel človek komi napihne).
glej, če je preveč vnet nimaš več skor nič za narest. 
Mamo pa mi pri Neli tud en tok AB, če ni lani mela ene 10x AB ga ni mela nikoluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
15.4.2011 11:44:34   
birdy
Urša, sem včer pozabila komentirat. Kaj bi dala da bi se mojedve skupaj kdaj lepo igrale in se razumele. onedve sta kolegice samo kadar delata piz.darije. Naprimer včer sem zaspala in sta mi družno zlile po seb cel calgon in kis (matr sta diašelauser posted image ), decu sta ernkrat bidon od razvlažilca zlile po tleh in "pomivale" (kuhnas je stala v centi vodeuser posted image ), že 2x sta deformirale prevleko od likalne deske, aja, pa zanč sta se s čistili špricaleuser posted image  no, pri takih stvareh se nič ne kregata, je vse tiho. Tko da kadar je pri nas tiho se ziher dogaja ena piz.darija.
No, moja najljubša (ja spala sem zraven) je bila pa cdelo ko je bila Neli sama... Se je šla frizerko, na sebuser posted image  Pol smo jo pa še isti dan k tapravmu frizterju pelal da je rešila kar se je dal.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
15.4.2011 11:49:13   
sunny24
Hello bejbe! Kako kaj?
Uf, vidim da je še kar sranje z zdravjem vaših malih...Joj no, naj že enkrat pride to poletje, da bo konec sranja!!! Ma se mi res prov smiliste...user posted image user posted image user posted image   Ko berem, kolko so otroci bolani sem prov vesela, da Gaja ni pokasirala še nič resnega (trkam) razen par močnih prehladov...
Jst sem na šihtu...folka nič, dela nič,...Tko da malo v luft gledam...user posted image user posted image user posted image
Včeri sm gledala mal na netu omare in postle za sobico za Gajo, tako, da ko dobimo dinčke od države in od občine, gremo v nabavo pohištva za naša dva pobalinčka! user posted image user posted image user posted image

čevelčki...Tašča je lih včeri Gaji kupla nove Adidaske...Nogica Gaji namreč nenormalno raste...Okoli novega leta je mela 25 in je dobila nove Adidaske za NL, no, zdej smo pa že na 26...
Pol ji je pa nabavla še ene sandalce (sicer ne vem zakaj že zdej) od Geox. Je mela že lani poleti od Geoxa in so res full v redu čevli! Zlata moja tašča!!!

Šibam kej nardit! Pridem nazaj!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
15.4.2011 11:57:09   
sunny24
Je lih šefe pršu mimo, pa nism mogla več tipkat...user posted image

A mi poveste, kdaj je najlepše it v Arboretum? Mislim, kdaj je kaj več rožic? Smo misnli it en dan med tednom gor malo dinote počekirat...user posted image  
Pa v začetku junija pičimo do Čateža za 1 teden...Malo relaxa preden grem rodit! user posted image  

Joj, mi2 še kar nismo nobenga imena najdla...Meni je full všeč Lucas...Sej mojmu je tudi, sam ni neki 100%...Bomo mogli še malo napet možgančke okoli imena! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
15.4.2011 11:59:53   
Urša08
sunny najlepše je sedaj, no vsaj meni veliko narcis in tulipanov, pa še dinozavre mašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
15.4.2011 12:03:11   
Urša08
birdy uvau vama pa res ušpičita user posted image user posted image user posted image user posted image no sej bo men najbrž tud sam mam ful stvari zaščitene in ne morta do njih. Vsa čistila zaklenjena, kar se razlije na višini, ... Mi je pa Žiga ta teden, ko sva se s kolumbo pogovarjali celo omaro znosil na postlo user posted image not sem mela poletno za Evo že zlikano in oprano, pa za Žiga če mu bo še prav, v glavnem vse popedenčkano, potem pa zagledam tisto gmoto cunj na postli, sem mislila da me bo kap user posted image hitr ušpičjo kakšno

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
15.4.2011 12:06:18   
Urša08
sunny geox so ful luštne sam drage user posted image super za tako taščo user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pojedli kosilo, smno mel danes kar pečen krompir in hrenovke. Posoda je že v stroju, jaz pijem čaj in čakam da se moja princeskica zbudi. Že od 9 spančka user posted image . Popoldan dobimo še en obisk tko da bo šel dan tik tak naokoli. No sej kateri pa ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela kako je z Galom?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
15.4.2011 12:12:00   
sunny24
ursa, ja, Geox so full drage...Jst jih že ne bi kupla, ampak moja taščica je usekana na Geox in pol jih kupi, meni pa itak nič ne pove, sploh pa ne, kolko je dala...Lani je celo neki na razprodaji dobila tako da je bla malo bolj normalna cena...

No, pol bo treba pa hmali it do Arboretuma...Sm že neki gledala za cene, pa niso tko visoke...Tam okoli 6 evrov za odrasle...Ma sej med tednom ni neke gužve verjetno, ne?

birdy, uf, ti si mela pa pestro z Neli in Kristi...Sej ma da se ti spipa! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 15.4.2011 12:13:27 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
15.4.2011 12:12:40   
Čebel@
sva nazaj.....mu je izmerila kisik(95) in pljučka poslušala....je okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
15.4.2011 12:15:48   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sva nazaj.....mu je izmerila kisik(95) in pljučka poslušala....je okuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   super!!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
15.4.2011 12:20:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
No, pol bo treba pa hmali it do Arboretuma...Sm že neki gledala za cene, pa niso tko visoke...Tam okoli 6 evrov za odrasle...Ma sej med tednom ni neke gužve verjetno, ne?
zdele je res fino it,ker je rastava tulipanov in veliko že cveteuser posted image user posted image user posted image .....mislim da je 5,5€ za odrasle,otroci so pa itak zastonjuser posted image .....med tednom sploh ni gužve(mogoče popoldan da je več otrok na igralih,kot dopoldan)-najhujše so nedeljeuser posted image .....bi se lahko videliuser posted image user posted image user posted image ......pa Deja in katjuša mislita it,pa bi se lahko videleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
15.4.2011 12:22:58   
Čebel@
sunny.....user posted image user posted image user posted image  tašča....jaz bom Hani za poleti kupila ene take,ki so spredaj zaprti,ker skos lavfa in milijonkat pade-bo imela čist obtolčene nohteuser posted image ....od kolegice user posted image  ima 25 nogico po je strara 3user posted image

mihailo.....jaz sem za to,da ima vsak otrok svoje čevlje in jih po svoje pošvedrauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
15.4.2011 12:25:08   
Čebel@
P mi je dala recept za tamitil(al neki tazgauser posted image ),ampak bom najprej probala še pivo......mogoče nama pa le rata-upanje umre zadnjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
15.4.2011 12:28:56   
Čebel@
evo imam samogovore
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
15.4.2011 12:32:27   
sunny24
No, sej ko se bomo z mojim odločla it v Arboretum, bom že sporočila...Smo oba fraj vse pon-sre, tko da mormo sam na lepo vremce počakat, pa bomo pičili! user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
15.4.2011 12:37:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

No, sej ko se bomo z mojim odločla it v Arboretum, bom že sporočila...Smo oba fraj vse pon-sre, tko da mormo sam na lepo vremce počakat, pa bomo pičili! user posted image  
če si za se lahko dobimouser posted image user posted image user posted image ....mi gremo večkrat med tednom popoldan na igralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?