Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 7:40:21
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo tamaledva imata vsak po dvoje supergic, ene za na lepš, ene za "jago", pa obvezno crockse - te bi oba skoz nosila notri in zunaj, pa poleti še sandalc.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 7:46:38
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro..Midva zMihailom sva vstala,sonja pa se spi...je spala od 22h do 6h jedla in zdaj nadaljuje Mihailo vceraj ni hotel spati ,potem ,ko smo pa sli v trgovino je v avtu v min zaspal,ampak res v minuti tko da je spal od 16h-18h in je potem z mozom bedel do 00:00h...jaz sem pa ob 22h dol padla ...zdaj gleda nodija jaz po netu brskam... KATJUSA super ,sam da je vse ok... REBEKA hvala za stran... AJVY a tudi ,ce so full malo rabljene in lepo ohranjene?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 7:49:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo tamaledva imata vsak po dvoje supergic, ene za na lepš, ene za "jago", pa obvezno crockse - te bi oba skoz nosila notri in zunaj, pa poleti še sandalc. Jaz sem mislila da imate te crocsice k je rebeka prilimalaza poleti?Kaksne sandalce pa kupis in kje?Jaz ne vem kaj bom letos ,ker bi rada da so udobne res...A Ziga nosi obutev tudi od Nejca?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 8:47:16
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro sem full žalostna ....mali ne neha kašljat,tko da imava ob 11.30 dohtarja .....mene tudi grlo boli-zgleda bomo vsi nekaj pokasiral ....1 mesec je star pa že 14 dni bolančkan nočka ok-ob 22.00 se je najedel,pol pa ob 3.00 ko je čisto malo vlekel....ob 6.00 sva pa jedla včeraj sem rezervirala dopust-apartma v bližini Umaga nimam volje več pisat-se oglasim ko izvem kaj je z mojim sinkotom lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 9:27:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
CEBEL upam,da ni kaj hudega...Jaz Mihaila samo zaradi teh bolezni nimam v vrtcu,to je res groza ,da se dojencek en mesec star zboli
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 10:19:55
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo jaz kupim Žigu vedno nove supergice ali čevelčke, imam pa od Nejca tud prišparano in za kak sprehod po gozdu al pa za okol hiše mu tud tiste dam gor. Sandalce sem kupila lani v interšportu Žigu in so bile take fine, mehke, super. Nejcu sem jih kupla v chicotu, pa v dieckmanu. Superge imata ponavadi merellke, no sedaj mata adidasove.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 10:22:23
|
|
|
|
Urša08
|
čebela držim pestke je res da tile vrtčevski otroci prinesejo vse domov telim ta micenim. Meni je bilo koj žal da nisem poslušala Birdy in imela na začetku tamaledva doma sam po vojni je lahko vsak general. Drugače pa če lepo diha - ima pod 40 vdihov, če ti lepo je potem ni panike. Sporoči kako sta opravila.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 10:24:40
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy in Ajvy dejta mi povedat kako se borite s temi ušeski? A dobite koj atb, a ga vzamete, a poskušate brez? Se da otroku še kako drugače pomagat? Kaj pa natresk? Al pa neki od justa? Mislim a lahko kako drugače pozdravimo ušeska al samo z atb-ji? Ker Žiga ima že 3 atb letos
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 10:27:13
|
|
|
|
Urša08
|
Sem hotela speči pijano nevesto pa nimam dovolj jajc bom mogla popoldan ker s tremi ne grem v štacuno. Jutri gremo na obisk v Logatec k moji prijateljici in bom nesla pecivo, sem obljubila . Ajvy ja svetlana makarovič ima super pravljice, jih rada kupujem in berem. Pa všeč mi je da imata tamaledva tako rada knjigice. A ti posnamem kaj - nič nisi rekla?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 10:57:22
|
|
|
|
birdy
|
urša, za ušesa. Mi smo do zdej vedno jemal AB, ker do takrat k je Neli zajamrala je bilo to že tako vnet da se ni dalo več drugače rešit. Kristi pa zdele čakam kaj bo, AB mam doma ampak ni vidt da jo kej matra tko da bomo vidli... Natresk, mislš un kaktus? To je samo protibolečinsko sredstvo, ni zdravilo. Ampak bolečino pa res odpravi, sva enkrat sprobala pri Neli. No, sej pol je pa deca dohtarca mal nakurla da to ne smemo dajat ker ni sterilno in če bi bil bobnič počen bi bilo lohk sranje... Za just pa ne poznam. Jst zdej držim pesti da bo cepljenje proti ...koku pomagalo. Aja, pa soavgustovka k je zdravnica (sej jo poznaš, novembrka ki je tud tamalo mela v bolnici) je rekla da nej dajem balončke pihat, da se nek pritisk dela in... Sej je točno povedala sam jst sem mal pozabljiva. Ampak une balončke k se težko napihnejo, ala vodna varjanta, da ubistvu kr mal v prazno piha (ker še odrasel človek komi napihne). glej, če je preveč vnet nimaš več skor nič za narest. Mamo pa mi pri Neli tud en tok AB, če ni lani mela ene 10x AB ga ni mela nikol
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 11:44:34
|
|
|
|
birdy
|
Urša, sem včer pozabila komentirat. Kaj bi dala da bi se mojedve skupaj kdaj lepo igrale in se razumele. onedve sta kolegice samo kadar delata piz.darije. Naprimer včer sem zaspala in sta mi družno zlile po seb cel calgon in kis (matr sta diašela ), decu sta ernkrat bidon od razvlažilca zlile po tleh in "pomivale" (kuhnas je stala v centi vode ), že 2x sta deformirale prevleko od likalne deske, aja, pa zanč sta se s čistili špricale no, pri takih stvareh se nič ne kregata, je vse tiho. Tko da kadar je pri nas tiho se ziher dogaja ena piz.darija. No, moja najljubša (ja spala sem zraven) je bila pa cdelo ko je bila Neli sama... Se je šla frizerko, na seb Pol smo jo pa še isti dan k tapravmu frizterju pelal da je rešila kar se je dal.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 11:49:13
|
|
|
|
sunny24
|
Hello bejbe! Kako kaj? Uf, vidim da je še kar sranje z zdravjem vaših malih...Joj no, naj že enkrat pride to poletje, da bo konec sranja!!! Ma se mi res prov smiliste... Ko berem, kolko so otroci bolani sem prov vesela, da Gaja ni pokasirala še nič resnega (trkam) razen par močnih prehladov... Jst sem na šihtu...folka nič, dela nič,...Tko da malo v luft gledam... Včeri sm gledala mal na netu omare in postle za sobico za Gajo, tako, da ko dobimo dinčke od države in od občine, gremo v nabavo pohištva za naša dva pobalinčka! čevelčki...Tašča je lih včeri Gaji kupla nove Adidaske...Nogica Gaji namreč nenormalno raste...Okoli novega leta je mela 25 in je dobila nove Adidaske za NL, no, zdej smo pa že na 26... Pol ji je pa nabavla še ene sandalce (sicer ne vem zakaj že zdej) od Geox. Je mela že lani poleti od Geoxa in so res full v redu čevli! Zlata moja tašča!!! Šibam kej nardit! Pridem nazaj!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 11:57:09
|
|
|
|
sunny24
|
Je lih šefe pršu mimo, pa nism mogla več tipkat... A mi poveste, kdaj je najlepše it v Arboretum? Mislim, kdaj je kaj več rožic? Smo misnli it en dan med tednom gor malo dinote počekirat... Pa v začetku junija pičimo do Čateža za 1 teden...Malo relaxa preden grem rodit! Joj, mi2 še kar nismo nobenga imena najdla...Meni je full všeč Lucas...Sej mojmu je tudi, sam ni neki 100%...Bomo mogli še malo napet možgančke okoli imena!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 11:59:53
|
|
|
|
Urša08
|
sunny najlepše je sedaj, no vsaj meni veliko narcis in tulipanov, pa še dinozavre maš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 12:03:11
|
|
|
|
Urša08
|
birdy uvau vama pa res ušpičita no sej bo men najbrž tud sam mam ful stvari zaščitene in ne morta do njih. Vsa čistila zaklenjena, kar se razlije na višini, ... Mi je pa Žiga ta teden, ko sva se s kolumbo pogovarjali celo omaro znosil na postlo not sem mela poletno za Evo že zlikano in oprano, pa za Žiga če mu bo še prav, v glavnem vse popedenčkano, potem pa zagledam tisto gmoto cunj na postli, sem mislila da me bo kap hitr ušpičjo kakšno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 12:06:18
|
|
|
|
Urša08
|
sunny geox so ful luštne sam drage super za tako taščo Mi smo pojedli kosilo, smno mel danes kar pečen krompir in hrenovke. Posoda je že v stroju, jaz pijem čaj in čakam da se moja princeskica zbudi. Že od 9 spančka . Popoldan dobimo še en obisk tko da bo šel dan tik tak naokoli. No sej kateri pa ne gre čebela kako je z Galom?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 12:12:00
|
|
|
|
sunny24
|
ursa, ja, Geox so full drage...Jst jih že ne bi kupla, ampak moja taščica je usekana na Geox in pol jih kupi, meni pa itak nič ne pove, sploh pa ne, kolko je dala...Lani je celo neki na razprodaji dobila tako da je bla malo bolj normalna cena... No, pol bo treba pa hmali it do Arboretuma...Sm že neki gledala za cene, pa niso tko visoke...Tam okoli 6 evrov za odrasle...Ma sej med tednom ni neke gužve verjetno, ne? birdy, uf, ti si mela pa pestro z Neli in Kristi...Sej ma da se ti spipa!
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 15.4.2011 12:13:27 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 12:12:40
|
|
|
|
Čebel@
|
sva nazaj.....mu je izmerila kisik(95) in pljučka poslušala....je ok
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 12:15:48
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sva nazaj.....mu je izmerila kisik(95) in pljučka poslušala....je ok super!!!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 12:20:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 No, pol bo treba pa hmali it do Arboretuma...Sm že neki gledala za cene, pa niso tko visoke...Tam okoli 6 evrov za odrasle...Ma sej med tednom ni neke gužve verjetno, ne? zdele je res fino it,ker je rastava tulipanov in veliko že cvete .....mislim da je 5,5€ za odrasle,otroci so pa itak zastonj .....med tednom sploh ni gužve(mogoče popoldan da je več otrok na igralih,kot dopoldan)-najhujše so nedelje .....bi se lahko videli ......pa Deja in katjuša mislita it,pa bi se lahko videle
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 12:22:58
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny..... tašča....jaz bom Hani za poleti kupila ene take,ki so spredaj zaprti,ker skos lavfa in milijonkat pade-bo imela čist obtolčene nohte ....od kolegice ima 25 nogico po je strara 3 mihailo.....jaz sem za to,da ima vsak otrok svoje čevlje in jih po svoje pošvedra
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 12:25:08
|
|
|
|
Čebel@
|
P mi je dala recept za tamitil(al neki tazga ),ampak bom najprej probala še pivo......mogoče nama pa le rata-upanje umre zadnje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 12:28:56
|
|
|
|
Čebel@
|
evo imam samogovore
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 12:32:27
|
|
|
|
sunny24
|
No, sej ko se bomo z mojim odločla it v Arboretum, bom že sporočila...Smo oba fraj vse pon-sre, tko da mormo sam na lepo vremce počakat, pa bomo pičili!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 12:37:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 No, sej ko se bomo z mojim odločla it v Arboretum, bom že sporočila...Smo oba fraj vse pon-sre, tko da mormo sam na lepo vremce počakat, pa bomo pičili! če si za se lahko dobimo ....mi gremo večkrat med tednom popoldan na igrala
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?