|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
14.4.2011 9:01:10   
petrušk_
dobro jutro!

zgubljena duša lost in sonček....pa uživancija na polno še zadnje dni v 3....hodimo na kosilca, pa ogroooomnoooo se na pesku igramo, pa po zadnjih nakupih, da nau očiju pleničk zmanjkaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa za oblečt po kupčkih štimam, pa....hm sj veste kako je to gnezdenje in uživanje zadnjih trenutkov....

aja pa še u vrtec grem vmes mal ****, da mi pol vzgojiteljca reče da sm jo užalila..hehehhehheeh
ja ni kej tud to je treba....drugač pa mala pridna, oči je bil zj 3 dni dopoldneve doma pol pa itak veste da vsega cajta zmanjkauser posted image user posted image user posted image user posted image

niti računalnika nism 3 dni odprla tko da pojma nimam kaj dogaja...grem zj mal prebrat če mi uspe dokler malčica še spančka......

včer bi mogla met pregled, pa dohtarce ni blo, tko da sva šibnla pol popoldan kr na CTG....še mirno, sicer vrat zelo zmehčan ampak naj nebi blo panike.....v petek pa nazaj na kontrolo....mogoče bo pa 15. the dayuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce moje, tud če se ne javim VEDNO mislim na vas in sem res srečna, da sem vas našlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
14.4.2011 9:21:43   
brkn83
čveke čvekaste, me malo ni pa tolk načvekate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša - user posted image user posted image user posted image , za tvojga srčka, upam, da se ti vse skupaj kmalu uredi. Dobro zrihtaj pri ginekologuuser posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
   [Brisano sporočilo]
14.4.2011 9:27:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2803
14.4.2011 9:36:33   
Urša08
pavza

Mi je Žiga zaspal na kavču, Eva je bila pridkana in sem v turbo dala. No sej zdej me pa neki obliva.

Petrušk kaj pa sta meli z vzgojiteljico? Super za uživancijo zadnje dneve v troje user posted image user posted image user posted image user posted image čim lažji porod ti želim user posted image user posted image user posted image

Ajvy upam da ste boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem včeraj govorila z Nejčkovo vzgojiteljico in Nejc septembra menja skupino - gre med svoj letnik in poleg njega baje še dva ki se ful dobr štekajo - sta tud 2007 letnikuser posted image . Za Evo sva se pa dodločila da ne gre z enim letom v vrtec ampak kasneje.

grem po kapučinček pa pridem nazaj

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
14.4.2011 9:54:23   
Katjusa
kolumbo dobra si jst tud včasih mislim bom dala na ignor pa mi ni rata ravno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša super da bo lahko eva mal dlje domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko perilo v omarah, posoda v elementih jst pa šibam pod tuš in na pregled..... me je kr neki strah....
brkn hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
petrušk čim lažji in hiter poroduser posted image user posted image user posted image

lep dan še naprej

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 14.4.2011 9:55:03 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
   [Brisano sporočilo]
14.4.2011 10:05:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
14.4.2011 10:10:58   
MIHAILO
A je bila porodniska danes ze??

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
14.4.2011 10:12:30   
Urša08
kuku je katera tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
   [Brisano sporočilo]
14.4.2011 10:12:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2809
   [Brisano sporočilo]
14.4.2011 10:14:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2810
14.4.2011 10:14:49   
Urša08
Kako paše pit kapučinček v miru user posted image .
Boste mele za prvomajske otroke doma? Jaz sem se odločila da bosta doma, da bomo skupaj uživaliuser posted image .

Mihailo porodniška je pomoje 15-tega. starševski dodatek pa zna bit.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
14.4.2011 10:16:35   
Urša08
kolumbo kam hodiš po knjigice - kaka spešl knjigarna?

Ajvy jaz mam par zvočnih pravljic če želiš - žogica nogica, zvezdica zaspanka,.. lahko ti posnamem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
   [Brisano sporočilo]
14.4.2011 10:17:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2813
   [Brisano sporočilo]
14.4.2011 10:21:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
14.4.2011 10:22:01   
sjmm
dan!

sm vas že 2x prebrala, pa še ni blo cajt se mau oglasit

včeri sem prvo papirje rihtala, pol pasm padla v eno novo nadeljevanko in sm ene 20 skrajšanih delov gledala na netu do pol 1h...sej zjutri sm bla pa k avion..k pol k sm šla spat se je pa Majki ugnezdu name in sm spala glih na ene 15 cm.....uf, me vse boli dons

drgač pa mi je dona dragi moj že rožce prnesu....sm hotla prvo reč kva je ušpiču, pa sm se kr mau u jezik ugriznila k se je tko lepo spomnu...kr zato k sm njegovauser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...u maš pa živčke!!!user posted image user posted image user posted image

urša...mau še zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k si neki povoženauser posted image

mihailo...kok sta pridna tvoja sončka!!! a mihailo je tud čist nor na avtke??? naš Maj je dobesedno obseden, gre tud spat z avtkiuser posted image

ooo, petrušk...vidm d uživate...lepo...še zadnji dnevi v 3user posted image user posted image ...pol pa bo veselje...če greš kmau...se dobro drži in srečno, pa seveda čim lažje ....dihamo s tabo, mislimo nate....pa me smo tud tebe fuuul veseleuser posted image user posted image user posted image

katjuša...dobro opravi, pa naj se ti srček kmau zaceliuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelcv...super kok je Galči priden!!!!user posted image user posted image ..sem ful vesela, da si bolše voljeuser posted image user posted image

tko, zdej me pa lover kliče, oči in majki gresta po en material, pa mau na sončka, popoldne pa imava govorilne za fanta, upam, daq bo Saša kej bolš volje in bojo lahk Majkija popazili eno urcouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
14.4.2011 10:22:34   
Urša08
Mihailo starševski dodatek je že nakazan  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2816
   [Brisano sporočilo]
14.4.2011 10:23:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2817
   [Brisano sporočilo]
14.4.2011 10:24:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2818
14.4.2011 10:24:48   
Urša08
Kolumbo ti posnamem ni problema user posted image Jaz morm Nejcu sedaj skoz brati sapra miško, pa juri muri v afriki, muco copatarico, ... Žiga ima pa raje krajše  - kak medo jaka. Tko da je zvečer kar knjižno obarvanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
14.4.2011 10:25:22   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM pa za tvojga Majkita mam en spodnji del trenerke mislm d sploh ni nošen, ker Roksotu iz riti dol pade

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2820
   [Brisano sporočilo]
14.4.2011 10:25:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2821
14.4.2011 10:25:47   
sjmm

SJMM pa za tvojga Majkita mam en spodnji del trenerke mislm d sploh ni nošen, ker Roksotu iz riti dol pade

user posted image
user posted image user posted image

že vnaprej hvalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2822
14.4.2011 10:26:51   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, naš ima konkretno ritko, po očiju...pr nas je mau na glavo obrnjen...mami je brez riti, oči ima pa fajn masivnouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
14.4.2011 10:27:01   
Urša08
Kolumbo a za roke te še niso klicali? 

Neposredna povezava do sporočila: 2824
14.4.2011 10:27:33   
sunny24
Jutro bejbe! Kako kaj? Jst že na šihtu, folka nič, pol pa malo na netu visim...Pa prehlad se je full name navezal in me noče zapustit...user posted image user posted image user posted image    Naš ščurkec se je danes zbudil že ob 8h, pa je začela po meni skakat. tko da nism mogla nič podalšat spanja...Se ji je pa včeri full fajn zdelo, ko jo je user posted image  nabrcal...Smo ležale na kavču in je bla naslonjena name, ta mali pa v akcijo brcanja...Pol je biu itak smeh na full! user posted image user posted image user posted image

petrušk, uživej še v zadnjih dnevih v troje! user posted image  Kaj pa hodiš ti toršice jezit v vrtec??? user posted image user posted image user posted image

katjusa, fajn opravi pri G!

Nč, morem it klicat na upravo neki zaradi pogodbe...Se tipkamo še pol kej če bom na cajtu! user posted image  Lep dan!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?