Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:02:26
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro..... mi smo včeraj se malo potepali in smo prišli okol 21 domov tak da sta padla v poetelje in spala k ubita še pol k sem že jst ropotala po stanovanju in sta imale že vrata na stržaj odprta mačka moja zaspana:) Jst sem si vzela frej dopoldan ker imam ob 10:45 G.... joj komi čakam ful mam take čudne občutke in včeraj k sem se ulegla sem čutla kot da sem noseča in da me mali brca itak je to nemogoče.... kaj dela psiha.... sem misla da sem že boljše kar se psihično tiče pa sem spet čist na tleh skos se sprašujem če bom še lahko zanosla..... z mojmu sva se menla o zaščiti za kako leto sam mislim da ne bom..... ful težka odločitev mi je to skos razmišljam da jih imam 30 in da za otročka nimam veliko časa in če upoštevam da vedno traja 2 leti da zanosim.... ufff ja treba bo stvari mal v glavi poprdalčkat...... Hrček uživa smo mu dokupli še eno kletko in ima zdej celo vilo:) ob priložnosti še mal tunelčkov dokupimo in je to to:) zdej grem pa izkoristit čas za perilo in kuhinjo pol pa k G in mogoče še v službo.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:04:29
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Jaz čist zaspana, utrujena, brez energije Tamaledva zrihtana, sta sita in zadovolna. Jaz mam pa en čajček pred sabo. Mal apartmaje kukam da bi mogoče za tele prvomajske šli mal na morčija se nadihat zraka. Danes grem po Nejca tudi po kosilu, mi najbolj odgovarja ker mi ni treba Žiga zbujat. Dopoldan mam v planu mal cote zrihtat, popoldan gremo na en obisk in bo že večer. Ja dnevi res letijo.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:06:14
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......najprej en močen za tvoj ......dejta se fejst pogovort,da se ne bo situacija ponovila in se boš spet mogla odločat......dober opravi pri G
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 14.4.2011 8:08:39 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:07:15
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša saj bo boš vidla, dan za dnem pa bo šlo. Probaj se ne obremenjevat, je pa lažje reči kot storiti. Glede otročka se morata pa vidva skupaj odločit. Če je pri obema želja po še enem potem jaz na tvojem mestu ne bi čakala, se mi zdi tok luštno k so otročki skupaj. Ampak to sem pač jaz, ti pa sama veš kako čutiš.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:08:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Jaz čist zaspana, utrujena, brez energije Tamaledva zrihtana, sta sita in zadovolna. Jaz mam pa en čajček pred sabo. Mal apartmaje kukam da bi mogoče za tele prvomajske šli mal na morčija se nadihat zraka. Danes grem po Nejca tudi po kosilu, mi najbolj odgovarja ker mi ni treba Žiga zbujat. Dopoldan mam v planu mal cote zrihtat, popoldan gremo na en obisk in bo že večer. Ja dnevi res letijo. jutro niste spali?.... .......sploh ne govori kako dnevi letijo-naš Gal bo jutri že 1 mesec star
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:12:16
|
|
|
|
Urša08
|
čebela mah ob polnoči je bil že alarm - Eva lačna, jo priklopim na eno, pa na drugo hočem dat spat alarm, sem mojga poslala po flaško tko da je potem še 70 pojedla. Očitno nisem imela dost. Sam potem se je pa zbudila in smo dežural, pa neki je moj mislil da prehitro diha tko da sem do dveh vdihe štela . Mah smotkana sem. Si bom nedeljo zjutraj zase vzela in mal pospala A Gal pa že en mesec - ma res kam gre čas Eva bo že pet mesecev imala v sredo.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:12:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša......najprej en močen za tvoj ......dejta se fejst pogovort,da se ne bo situacija ponovila in se boš spet mogla odločat......dober opravi pri G čebela situacija se ziher ne bo ponovila..... ti enkrat razložim kaj je blo k bo to mal za mano..... pa hvala za Urša ja sej moj si tud ful želi, sej to je največja fora da si sedaj želi še bolj k si je prej..... sam misla sva počakat da bo s šolo konec k bo potem mičkano več časa zdej ima 2-4x tedensko predavanja in pride ob 8 zvečer domov.... na žalost nikol ne veš kdaj se bo prijelo, da bi lahko reku ajd počakam eno leto pol pa bom sam pol tist lahko se vleče še 2 leti..... ah ja sej se vsak dan pogovarjava in tuhtava sam nisva dovolj pametna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:13:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela mah ob polnoči je bil že alarm - Eva lačna, jo priklopim na eno, pa na drugo hočem dat spat alarm, sem mojga poslala po flaško tko da je potem še 70 pojedla. Očitno nisem imela dost. Sam potem se je pa zbudila in smo dežural, pa neki je moj mislil da prehitro diha tko da sem do dveh vdihe štela . Mah smotkana sem. Si bom nedeljo zjutraj zase vzela in mal pospala A Gal pa že en mesec - ma res kam gre čas Eva bo že pet mesecev imala v sredo. kaj ve dneve preskakujete? zdej bo pa čas da mi začnemo mal okol hodit da bomo videli kakega dojenčka k še ne hodi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:14:59
|
|
|
|
Katjusa
|
moje perilo še kr stoji in kuhinja tud se prav nič ne dogaja..... me je tale računalnik čist not potegnu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:15:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela mah ob polnoči je bil že alarm - Eva lačna, jo priklopim na eno, pa na drugo hočem dat spat alarm, sem mojga poslala po flaško tko da je potem še 70 pojedla. Očitno nisem imela dost. Sam potem se je pa zbudila in smo dežural, pa neki je moj mislil da prehitro diha tko da sem do dveh vdihe štela . Mah smotkana sem. Si bom nedeljo zjutraj zase vzela in mal pospala A Gal pa že en mesec - ma res kam gre čas Eva bo že pet mesecev imala v sredo. uh pestro ste imeli ......jaz moram tudi zadnjo rundo dodat,ker mi obe izprazni ....Eva pa že 5 mesecev?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:16:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša......najprej en močen za tvoj ......dejta se fejst pogovort,da se ne bo situacija ponovila in se boš spet mogla odločat......dober opravi pri G čebela situacija se ziher ne bo ponovila..... ti enkrat razložim kaj je blo k bo to mal za mano..... pa hvala za Urša ja sej moj si tud ful želi, sej to je največja fora da si sedaj želi še bolj k si je prej..... sam misla sva počakat da bo s šolo konec k bo potem mičkano več časa zdej ima 2-4x tedensko predavanja in pride ob 8 zvečer domov.... na žalost nikol ne veš kdaj se bo prijelo, da bi lahko reku ajd počakam eno leto pol pa bom sam pol tist lahko se vleče še 2 leti..... ah ja sej se vsak dan pogovarjava in tuhtava sam nisva dovolj pametna bejba.....plis:en dan se dobimo v alburetumu-bosta možka otroke mirkala,midve se bova pa vsedle na eno klopco in se orenk pogovorile-ok?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:17:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela mah ob polnoči je bil že alarm - Eva lačna, jo priklopim na eno, pa na drugo hočem dat spat alarm, sem mojga poslala po flaško tko da je potem še 70 pojedla. Očitno nisem imela dost. Sam potem se je pa zbudila in smo dežural, pa neki je moj mislil da prehitro diha tko da sem do dveh vdihe štela . Mah smotkana sem. Si bom nedeljo zjutraj zase vzela in mal pospala A Gal pa že en mesec - ma res kam gre čas Eva bo že pet mesecev imala v sredo. kaj ve dneve preskakujete? zdej bo pa čas da mi začnemo mal okol hodit da bomo videli kakega dojenčka k še ne hodi ......ej pusti posodo in perilo,dokler sem jaz tukaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:19:29
|
|
|
|
Katjusa
|
Čebela zmenjeno sam ta vikend pa naslednji še ne bo šlo k ima miro ful neke izpite in 24 ima še florjan RD bo treba pal praznovanja natredit vsaj njegovega najboljšega prjatla bi radi povabli.... ampak to imam skos v mislih da bi blo lepo da se vidimo..... se bova še z možekom mal pomenla kolk ima kej učenja s temi izpiti k ima ta teden k rpide 2 in pol po veliki noči še enega......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:20:27
|
|
|
|
Katjusa
|
ja sej jo pustim.... perilo imam itak tle na desni na dvosedu in ga gledam:) posoda je pa pomita v pomivalcu pa tud ne bo nikamor šla:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:24:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela zmenjeno sam ta vikend pa naslednji še ne bo šlo k ima miro ful neke izpite in 24 ima še florjan RD bo treba pal praznovanja natredit vsaj njegovega najboljšega prjatla bi radi povabli.... ampak to imam skos v mislih da bi blo lepo da se vidimo..... se bova še z možekom mal pomenla kolk ima kej učenja s temi izpiti k ima ta teden k rpide 2 in pol po veliki noči še enega...... ej ni panike....samo da se vidimo ......priden tvoj dragi s šolo ....sem zadnjič malo brala taprvi link od nosečnosti in si tam prilepila eno tvojo in fllorjanovo slikico-ti si imela še čisto kratke lase,florjan je bil pa prav mejček preke zdej,ko je že orenk fant
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:25:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja sej jo pustim.... perilo imam itak tle na desni na dvosedu in ga gledam:) posoda je pa pomita v pomivalcu pa tud ne bo nikamor šla:) pametna punca
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:28:39
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro vsem... lep dan naj bo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:29:02
|
|
|
|
Čebel@
|
včeraj je moževa prijateljica iz otroških let(isto sta stara) izgubila moža...pičil ga je klop in pristal je v bolnici,kjer se mi je vse pacalo 2 leti in včeraj je zaspal....še predno je rodila je bil že v bolnici-imata 2 leti staro (januarčico) in ženska je full pozitivna.....mene bi sesulo,da bi gledala moža umirati
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:30:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro vsem... lep dan naj bo enako
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:30:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ včeraj je moževa prijateljica iz otroških let(isto sta stara) izgubila moža...pičil ga je klop in pristal je v bolnici,kjer se mi je vse pacalo 2 leti in včeraj je zaspal....še predno je rodila je bil že v bolnici-imata 2 leti staro (januarčico) in ženska je full pozitivna.....mene bi sesulo,da bi gledala moža umirati soželje prijateljici raje ne pomislim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:33:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro vsem... lep dan naj bo tudi vam.... ajvy mi imamo tud s florjanom nek pregled za ušeske kako to zmerijo sluh? Nama z možem se zdi, da ne sliši vredu in ko mu kej govoriš dostikrat da glavo tako na stran in smo to povedali njegovi zdravnici in je dobil napotnico in imamo 25 maja pregled v bolnici. to se sicer vleče že ene 2 leti in včasih je bolj izrazito včasih pa skoraj neopazno....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:34:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ včeraj je moževa prijateljica iz otroških let(isto sta stara) izgubila moža...pičil ga je klop in pristal je v bolnici,kjer se mi je vse pacalo 2 leti in včeraj je zaspal....še predno je rodila je bil že v bolnici-imata 2 leti staro (januarčico) in ženska je full pozitivna.....mene bi sesulo,da bi gledala moža umirati soželje prijateljici raje ne pomislim tudi jaz ne ....ona se je pa sprijaznila in full pozitivno govorila o vsem......res spoštujem tako močne osebe
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:37:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ včeraj je moževa prijateljica iz otroških let(isto sta stara) izgubila moža...pičil ga je klop in pristal je v bolnici,kjer se mi je vse pacalo 2 leti in včeraj je zaspal....še predno je rodila je bil že v bolnici-imata 2 leti staro (januarčico) in ženska je full pozitivna.....mene bi sesulo,da bi gledala moža umirati soželje prijateljici raje ne pomislim tudi jaz ne ....ona se je pa sprijaznila in full pozitivno govorila o vsem......res spoštujem tako močne osebe verjetno ko gledaš nekoga tako bližnjega kako trpi in ko imaš pirložnost se pogovoriti o vsem o njegovih željah in prihodnosti tistih ki ostanejo je mogoče malo lažje čeprav je bolečina neizmerna ampak na žalost življenje nam ne daje izbire.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:38:16
|
|
|
|
Čebel@
|
moj zaspanček je lačeeeen
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.4.2011 8:42:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ moj zaspanček je lačeeeen tudi vi:) jst pa delat:)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?