|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
13.4.2011 16:14:09   
Ploha
pa ja ni bla tole šajeste??? user posted image user posted image a sva zasvojenke a?

včas smo rekl, da tole gledajo al najstnice al pa stare mame, zdej pa ne vem v kero kategorijo se naj dam?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
13.4.2011 16:42:40   
sjmm
jz sm se tud dons od moje meksikano telenovelce poslovila..smrk...smrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sej zmer nova prideuser posted image user posted image user posted image user posted image

šibam...k mam bombo u kuhni, pa bo gluhkar pridrvel naš kitarist...d bojo mau brenkal

Majki bo pa očiju zuni pomagal in mu mau živčke kravžlauuser posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...sam d ste ok, pa pridni, seveda...sej to že vemouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
13.4.2011 16:43:20   
sjmm
aja..GLEDE SEDEŽNE...K MAU POSPRAVM IN K NAU NOBENE RIT GOR NALIMANE PA POSLIKAMuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
13.4.2011 16:47:00   
birdy
Midva sva doma, šlo je na srečo brez kisika, kej več napišem zvečer.
Kristi je tud mal bolna, kašlja, ampak zaenkrat se še drži.
Aja, naš poba ma že 8,5kg. Je pa mal shujšu k mu nič kej dost ne paše jest.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
13.4.2011 17:54:20   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Midva sva doma, šlo je na srečo brez kisika, kej več napišem zvečer.
Kristi je tud mal bolna, kašlja, ampak zaenkrat se še drži.
Aja, naš poba ma že 8,5kg. Je pa mal shujšu k mu nič kej dost ne paše jest.

SAM da ste doma...cuvite se...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
13.4.2011 18:01:59   
Ploha
birdy: naj gre samo še na gor!

sjmm: katero si pa ti gledala? user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
13.4.2011 19:40:08   
Čebel@
čer

maledva spančkata-balzam za moja ušesauser posted image user posted image user posted image .....midva bova večerjala-rižev narastekuser posted image user posted image user posted image .....danes sem šla jaz po Hano v vrtec,ker sem imela par vprašanj za vzgojiteljico...in sva se s tisto mamico katero sva dopoldan kofetkali(v času nosečnosti) zmenili da gremo v Mercator na žogice-pa so prenavljali igralnico,tko da sta bila maledva malo razočaranauser posted image ....ampak sta dobila balone in kinder jajček,tko da je bilo boljšeuser posted image user posted image user posted image ......Hana je bila čist srečna da me ima 2 uri samo zase-ati je mirkal Galauser posted image user posted image user posted image

jutri dopoldan greva verjetno s tastom na Rudnik po posteljo za Hano(90x200)user posted image user posted image user posted image ......Gal bo pa pri babiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
13.4.2011 20:22:28   
Urša08
Birdy super da sta doma z Levčkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najlepša novička danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
13.4.2011 20:23:27   
Urša08
Rebeka hahaha ni se zgubla ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri bo Uroš dobiluser posted image . So pa ful lepi res user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
13.4.2011 20:54:51   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Birdy super da sta doma z Levčkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najlepša novička danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
13.4.2011 20:55:26   
Ajvy
http://youtu.be/jVkJkcvaA1A

pa rečte če ni lepa. pesmca...waw....tak glas....se kar izgubiš....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 13.4.2011 20:56:00 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
13.4.2011 21:08:07   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

na pop ob 18h...je že koncuser posted image user posted image ...Gospodarica srca...soy tu duena...z lucero in Colungotom....kjut je blo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
13.4.2011 21:13:53   
sjmm
popldne je kr odpihnlo....ne vem kam...med posodo in cotami, pa en giro z majkijem, pa mau peskovnika, zdele smo pa s ta velkima fantoma in našim cuckom šli na en ta hitr điro ....d se mau premigamo...bomo probal čim večkrat na teden it, ker jz morm resno shujšat...drgač ne bom nehala težit sebi in ostalimuser posted image

dons je Majki šeu atija uspavat, tak d mam jz cajt še za papirje poštimat, pol pa mogoče še za kako minutko sam zaseuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
13.4.2011 21:26:08   
Čebel@
sem si rekla,da si bom vsaj 1x na teden vzela 1 uro samo zase in šla ali na telovadbo,ali na sprehod ali na sokecuser posted image user posted image .....malo moram poštudirat,kakšne telovadbe se čem lotit,da ne  bom izgubila mlekouser posted image

mali še pančka-bo vsak čas jedel....jaz sem pa že izpod tušauser posted image user posted image user posted image

katera tukaj?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
13.4.2011 21:37:26   
Urša08
Ajvy kakšna je knjigica Čuk na palici? Pri nas obožujemo knjigice tko da zbiram predloge user posted image . Nejc je nad sapramiško navdušen, pa super so še muca copatarica, buča debeluča, juri muri v afriki,...

Kako sta punci? Kaj boljše?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
13.4.2011 21:41:51   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

na pop ob 18h...je že koncuser posted image user posted image ...Gospodarica srca...soy tu duena...z lucero in Colungotom....kjut je blo

Jaz sem zadnji del zamudila user posted image user posted image user posted image user posted image no sej v bistvu sem vsega skup samo ene par delov gledala, drugač pa po par minutk pred dnevnikomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
13.4.2011 21:45:55   
Ajvy

Ajvy kakšna je knjigica Čuk na palici? Pri nas obožujemo knjigice tko da zbiram predloge user posted image . Nejc je nad sapramiško navdušen, pa super so še muca copatarica, buča debeluča, juri muri v afriki,...

Knjigica je zakon...samo jst sem napisala, da poslušamo pravljico....sem prosila sodelavko ,da mi je našla Sapramiško, Čuka in KAkaduja....na CD zapekla..smo vriskale od veselja...imamo namreč zelo rade Svetlano....
Knjigice...PEdenjped, Pedenjped ima spet rep, Kdo je Vidku napravil srajčico, MOjca POkrajculja, Mami, kje si....Lonček na pike...Franček....Pikijeve dogodivščine....Zvezdica Zaspanka...

KOmaj čakam petek ,da vidimo Tisina ušeska...gnoja je manj, in nisem vidla da bi svež prišel ven...ma pa drisko pa AB....
Tarja ...pa ...menim ,da gre na bolje, ampak se ne upam nič rećt...da se ne skazi...

Vi ste ok?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
13.4.2011 21:54:26   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Jaz sem zadnji del zamudila user posted image user posted image user posted image user posted image no sej v bistvu sem vsega skup samo ene par delov gledala, drugač pa po par minutk pred dnevnikomuser posted image user posted image user posted image

je bil lep konec...sej lahk kej na youtubu vidiš, men tud ne znese ob 6h popoldne, prej je blo pa lažje k je bla zima, pa tema...zdej je pa treba kr sonček izkoristit tak cajtuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
13.4.2011 21:55:23   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Knjigica je zakon...samo jst sem napisala, da poslušamo pravljico....sem prosila sodelavko ,da mi je našla Sapramiško, Čuka in KAkaduja....na CD zapekla..smo vriskale od veselja...imamo namreč zelo rade Svetlano....
Knjigice...PEdenjped, Pedenjped ima spet rep, Kdo je Vidku napravil srajčico, MOjca POkrajculja, Mami, kje si....Lonček na pike...Franček....Pikijeve dogodivščine....Zvezdica Zaspanka...

KOmaj čakam petek ,da vidimo Tisina ušeska...gnoja je manj, in nisem vidla da bi svež prišel ven...ma pa drisko pa AB....
Tarja ...pa ...menim ,da gre na bolje, ampak se ne upam nič rećt...da se ne skazi...

Vi ste ok?

ja, boge revčke, no, nej že mine...mislimo na vas in pošiljamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
14.4.2011 6:22:32   
Čebel@
jutro

user posted image

pijem kavico....sem super naspana-mali je pančkal od 22.00-5.00,sva pojedla,zdej pa že pančkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
14.4.2011 6:24:27   
Čebel@
user posted image

za vse ki jih potrebujete

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
14.4.2011 7:27:49   
MIHAILO
jutro punce...Sonja je ob 6h vstala Mihailo se panca...jaz sem naspana ,ker je samo ob 3h jedla...danes je oblacno in mrzlo,tko da ne gremo ven...kosilo nam bo sestra dvignila...sonja se je malo igrala,zdaj pa spi v lezalniku,jaz pa uzivam v tisini...pol bo turbo,ko mihailo vstane-oblect,zajtrkovat pol bo sel pa itak v otrosko kamioncke furat...Vceraj je mozek prisel ob 16h in sva mal pospravljala ,jaz sem cela tla v stanovanju zribala na kolenih z coto in je res fajn..moz mi je pa vse umikal stvari(sdezno,previjalno,posteljico..)tak ,da mam nekaj casa mir...tak se najbolj spuca,ko gres na kolena z coto...ne pa z palco mahatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
14.4.2011 7:28:08   
brkn83
Jutro.

Čebela vidim, da si danes zgodnja, predvsem pa ti da si naspana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes predvidevam mal bolj umirjen dan - sicer grem zdej v Hofer po vrtno orodje za nika, da bo lahk vrtnaril.

Kasneje vas pa še preberem in pokomentiram.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
14.4.2011 7:32:59   
brkn83
No naš nik je danes prvič spal v veliki postelji. Je že imel jo prejšnjo noč pripravljeno, sam ni hotel noter spat. Včeraj pa se je sam odločil, da bo tam spal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem bla ful vesela in ponosna nanj. Zdej bomo pa lahk otroško postlo pospravili.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
14.4.2011 7:48:41   
Čebel@
vidim da je veliko otrok danes pridno spalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Hana je že v vrtcu....mali bo pa okrog osmih jedel,pol gre pa dol k babi,midva z dedijem pa v šopinguser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?