Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 7:08:53
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Nejc je na poti v vrtec, možek v službo, Žiga in Eva še spita, jaz mam pa čas za rr. Včeraj popoldan sva peljala Evo slikat, da bom šla končno lahko potni list dat delat. Danes je tašča dopoldan doma tko da bom probala letet na upravno enoto in še par malenkosti poletat, pa po Nejca v vrtec po kosilu. Kolumbo al pa katera druga je kakšna novička od Birdy - me skrbi kako sta? Ajvy kako sta pa tvoji princeski? Kolumbo kako sta zrihtata z Jurčkom pri pediatrinji? Sjmm super da je Maj malce podaljšal spanje Mihailo pri nas Žiga še ne spušča spanja. Enostavno ga potrebuje. Mene je včeraj čist položila - no ne dobesedno . Grem po moj čajček
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 7:10:08
|
|
|
|
Urša08
|
čebela a veš da nimam nobenega pametnega nasveta, edin črpanje sem se spomnila Kako je s tvojim dojenjem - polno dojiš?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 7:48:35
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro Hana na poti v vrtec-si je za danes zaželela kiklico ....Gal kraljuje v taveliki postelji-bo kmalu jedel ......zunaj je sonček samo ne vem koliko časa bo rebeka....v D imam jaz tudi ogromno mleka,ampak trga se mi z L k skoraj nič ne teče-komaj za en kupček nabere iz L ....pri D pa tko lepo golta in je v 10tih minutah sit tanci.....sej pravim da bom doktorirala .....se sama sebi čudim,da vstrajam katjuša.....dnevna je 5€,otroci nad 3mi leti imajo v času raztav otroško karto,drugače so pa vsi predšolski zastonj....če boste šli,bi se lahko zmenili in bi še mi uleteli .....oooooo kakšen lepotec je hrči sjmm......vidim da se vam na polno dogaja .....kakšno slikico sedežne bi nam lahko nalimala urša......uspešno letanje ti želim ......jaz moram na CSD še en obrazec nest,pa ne vem katerga .....črpam pa itak skos-tudi ponoči ....je včeraj Hana sebi na joškice dala črpalko in rekla da bo mlekec .....dodam mu zvečer,ko sta že čisto prazni in mu 1x ponoči da flaško(najprej moj napumpan mlek,pol pa še razliko AMja) danes bom probala svinjino- 1 rezino prešane slanine si bom privoščila,da vidim efekt
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 8:44:36
|
|
|
|
Ajvy
|
Tisi se kar ušeska nagajajo...Tarja še vedno kuha...tko da je kar zanimivo..... Smo pa dobile Čuk na palici in Sapramiško pravljico...in iz nas veje veselje...kakšne zvezdice v očeh.... Punce..lepo prosim ,če ima katera kako zvezdico iz Tuša....če bi bla tko prijazna....rada bi si kupila sesalec....in je več kot ugoden...hvala vnaprej...
|
|
[Brisano sporočilo] 13.4.2011 9:32:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 9:56:26
|
|
|
|
sjmm
|
dan! končn smo se mau naspal...jz sm bla včeri zvečer k avion...sam spat pa spet ob polnoči...sam je bil hvala bogu kr mir ponoč, ker pa smo popoldan šopingirali in je Maj pojedel med tem vsakega po malo...en kinder jajček, en sok, en aktimel, pa potem še eno kajzerico na poti domov in še mau doma, mu pač nism posebej večerje delala...samo njegovo zgoščeno mleko...ma me je ob pol5h poslal po mleko in stankau u podn...je zgleda manjkalo neki na žlico zvečer urša...super d boš lahk mau zadeve poštimala u miru, nama včasih ful manjka d bi ga kdo vsaj za kako urco pomerkal, ker zdele imajo mulčki ful za šolo pa jih nočeva obremenjava, pa naj se te tetka usmili in mirno mine, kako kaj Evica ajvy...super za veselje ob knjigicah, pa še en koš za zdravje čebelc@...Hanči ga pa pihne kolumbo...kaj si pa tečkana??? a k je nadaljevanke konc?? al k je Šimček južno ??? sej bo sonček vse pocajtal, mene tud tale vreme neki čudn meče ....pa še mau za Jurčkov prehlad, pa še za mamino tečnobico a kej veste o tamiki in njenih kraljevičih???upam, da so zdravi!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 9:59:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce...Mihailo je vceraj cist brez problemov zdrzal do 21h,tako da verjetno res ni potreboval spanja...bomo videli ce ga bo danes,vstal je ob7h...Sonja je spala do 5:30h jedla in do 7h...mihailo je zajtrkoval zjutraj in vse do zdaj gledal nodija,sonja se je pa dojila pa v lezalniku igrala,jaz pa malo pospravljala vmes...cez urco gremo ven in po kosilo... TANCI no pri nas je tudi tako zacelo dogajati pri Mihailo od 2.leta priblizno,da je kdaj zastrajkal z spanjem... Rebeka a je Uros veliko bedel vceraj?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 11:39:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
Evo smo z sprehoda,kosilo dvignili...Takoj ko smo domov prisli je mihailo hotel spat,tako da sem ga sla uspavat,ce spi potem spi taksen cas in spi 2h...sem pa opazila da mu kak dan res ne pase spat pa ga bom takrat pac pustila,ne bom ga silila...Sonja je tacas v vozicku spala sam ko sem po10min prisla od mihaila je ze jokala ,full uzaljeno,sem jo pocrklala in zdaj panca ...Zunaj tako piha ,da ne bomo sli danes vec ven..
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 12:00:06
|
|
|
|
Čebel@
|
midva sva bila 2,5h na sprehodu .....sva prišla nazaj na dvorišče je pa sonček se skril in pihat začelo,tko da še dobro da sva iskoristila sonce ajvy......en kup za vas kolumbo....kaj te muči? ....slanino sem pa probala in zdej bomo videli-zaenkrat mu vsa moja hrana odgovarja ....bom pa umrla,če ne bom smela za veliko noč šunke in potice jest .....ne da se me lažje bere,tudi prenaša se me lažje(možek pa to) sjmm.....Hana je res prava papiga ...... za prespano nočko lakooooooooooota-pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 12:07:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
CEBEL superca 2,5ure je bil v vozicku...Men je Mihailo skoz spal v vozicku veliko,Sonja je pa tudi vcasih budna in pol ne upam it dalec z njo...ker ce je budna pol bi sam jedla Tudi mi smo izkoristili soncek pol je pa ze pihat zacelo...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 12:10:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
SJJM a mislis da mleko isce ,ker je lacen?Nam Mihailo vsako noc se zbudi in rece mu,mu,mu in mu damo mleko ga popije in gre spat nazaj..seveda takrat pride k nama in tam nadaljuje spanje...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 12:55:33
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene, kako ste kaj? Dans imam ful gužvo, sem zdej prišla sam kosilo narediti, potem pa gremnazaj delat. Zanima me, ali mogoče katera ve kje bi se dalo dobiti poročne kozarce za penino ali vino, da bi bila gravirana z njunimi imeli in datumom poroke, pa da bi bil na jih mogoče kakšen golobček ali pa dva prstana.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 12:55:48
|
|
|
|
brkn83
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 12:56:27
|
|
|
|
brkn83
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 12:57:00
|
|
|
|
brkn83
|
hočem poslati eno sliko od kozarcev, pa mi je noče poslat.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 13:02:25
|
|
|
|
Urša08
|
helov Mi je uspelo vse poletat - potni list sem dala delat, pa na pošto sem šla, v trgovino, po Nejca,.. v glavnem super. Rebeka sem ti danes poslala croksice , pa sorrry ker je tok časa trajalo Sjmm res je fino če ti kdo počuva otroka da lahko poletaš naokoli. Se pa nama kar nabira enih opravkov ker s tremi ne greva, ko pa dobiva varstvo pa najnujnejše poletava. Ah ja bo že. Kolumbo čebela za veliko noč previdno. Pri nas Žiga ni mel nikol nobenih težav, pa sem za veliko noč jedla dobrote in je bil tak revež tko da letos zame ni velikonočnih pregreh. Sem dala še makarončke kuhat, omakico sem zjutraj, da dam Žigcu še kosilo potem pa via postelja. Šibam ker mata tavelikedva fajt
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 13:12:01
|
|
|
|
Ajvy
|
Brkn....v Črnučah je ena trgovinca, kjer ni da ni teh stvari.....vse poročno...menim ,da bi tam morda imeli to ,kar ti iščeš,,imena trgovine pa žal ne vem Sem že dobila zvezdice...hhhhhhhhhhvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 13:14:28
|
|
|
|
Urša08
|
Ta velikedva jesta makarončke. Jaz mam pa 5 minut pavze Ajvy bogi tvoji pupi a maš kako pomoč a si ves čas sama z njima? Pošiljam ti še zvrhan koš moči da to zmoreš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 13:14:36
|
|
|
|
brkn83
|
o ajvy hvala za hitri odgovor. Bom poskusla najti to trgovino.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 14:05:43
|
|
|
|
rebeka84
|
Pozdravljene punce! Zdaj sem Uroša uspavala. Včeraj hvala Bogu ni dolgo bedel, ob devetih sva že ležala v postelji in kmalu zatem oba zaspala. Mi2 z možem pa sva danes slikala Mateja za osebni dokument ker gremo po veliki noči v Bosno. Bili smo zunaj čeprav je bilo kar hladno. Matej v vozičku takoj zaspi, tak da ga sedaj še doma dajem včasih v voziček, če drugače noče zaspati. Urša jaz pa sem že mislila, da so se kje po poti do Maribora zgubile... A so takšne kot so na sliki? A sta se jih tvoja dva razveselila? Kar se tiče hrane in dojenja sva mi2 z Matejem s krči opravila, tak da jaz po malem že vse jem in ga nič več ne napenja in muči.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 14:21:25
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ta velikedva jesta makarončke. Jaz mam pa 5 minut pavze Ajvy bogi tvoji pupi a maš kako pomoč a si ves čas sama z njima? Pošiljam ti še zvrhan koš moči da to zmoreš oči me zamenja zjutraj zato ,da lahko skočim dol na kavico, za kar sem mu neizmerno hvaležna... Sej kar gre.....skrbijo me ušeska...res da me... Ampak vse bomo..... Hvala za pikepoke..ampak dokler smo lahko doma je vse ok....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 15:47:05
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm a kej veste o tamiki in njenih kraljevičih???upam, da so zdravi!!! vidim, da sem med pogrešanimi ... hvala mi smo ok ... prejšnji teden 6 dni motorka party ... bi rabla BRKN in njene čudežne roke ... ta teden sem pa fata čistačica no toliko na kratko, da veste, da še dihamo za vse, ki potrebujete - pošiljamo XXL zdravilni paket in močne, ljubeče
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 15:49:29
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Pozdravljene, kako ste kaj? Dans imam ful gužvo, sem zdej prišla sam kosilo narediti, potem pa gremnazaj delat. Zanima me, ali mogoče katera ve kje bi se dalo dobiti poročne kozarce za penino ali vino, da bi bila gravirana z njunimi imeli in datumom poroke, pa da bi bil na jih mogoče kakšen golobček ali pa dva prstana. http://www.sampanjec.si/graviranje-na-kozarce-in-mece-za-sampanjec.html http://www.sampanjec.si/vmchk/kozarci-za-sampanjec.html kaj pa STEKLARNA ROGAŠKA http://www.stek-rogaska.si/za-podjetja http://www.steklarna-rogaska.si/collections/now/eurus
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 13.4.2011 15:57:51 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.4.2011 15:59:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 16:08:48
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PLOHA A GLEDAŠ TA NOVO TURKIŠE TELENOVELO jes madam pogrešam behlula in bihter
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?