|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
13.4.2011 7:08:53   
Urša08
jutro

Nejc je na poti v vrtec, možek v službo, Žiga in Eva še spita, jaz mam pa čas za rr. user posted image

Včeraj popoldan sva peljala Evo slikat, da bom šla končno lahko potni list dat delat. Danes je tašča dopoldan doma tko da bom probala letet na upravno enoto in še par malenkosti poletat, pa po Nejca v vrtec po kosilu.

Kolumbo al pa katera druga je kakšna novička od Birdy - me skrbi kako sta?

Ajvy
kako sta pa tvoji princeski?

Kolumbo kako sta zrihtata z Jurčkom pri pediatrinji?

Sjmm super da je Maj malce podaljšal spanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo pri nas Žiga še ne spušča spanja. Enostavno ga potrebuje.

Mene je včeraj user posted image čist položila - no ne dobesednouser posted image user posted image user posted image .

Grem po moj čajček

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
13.4.2011 7:10:08   
Urša08
čebela a veš da nimam nobenega pametnega nasveta, edin črpanje sem se spomnilauser posted image Kako je s tvojim dojenjem - polno dojiš? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
13.4.2011 7:48:35   
Čebel@
jutro

Hana na poti v vrtec-si je za danes zaželela kiklicouser posted image ....Gal kraljuje v taveliki postelji-bo kmalu jedeluser posted image ......zunaj je sončekuser posted image user posted image user posted image samo ne vem koliko časa bo

rebeka....v D imam jaz tudi ogromno mleka,ampak trga se mi z L k skoraj nič ne teče-komaj za en kupček nabere iz Luser posted image ....pri D pa tko lepo golta in je v 10tih minutah situser posted image user posted image user posted image

tanci.....sej pravim da bom doktoriralauser posted image user posted image .....se sama sebi čudim,da vstrajamuser posted image

katjuša.....dnevna je 5€,otroci nad 3mi leti imajo v času raztav otroško karto,drugače so pa vsi predšolski zastonj....če boste šli,bi se lahko zmenili in bi še mi uleteliuser posted image user posted image user posted image .....oooooo kakšen lepotec je hrčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm......vidim da se vam na polno dogajauser posted image user posted image user posted image .....kakšno slikico sedežne bi nam lahko nalimalauser posted image

urša......uspešno letanje ti želimuser posted image ......jaz moram na CSD še en obrazec nest,pa ne vem katergauser posted image .....črpam pa itak skos-tudi ponočiuser posted image ....je včeraj Hana sebi na joškice dala črpalko in rekla da bo mlekecuser posted image .....dodam mu zvečer,ko sta že čisto prazni in user posted image  mu 1x ponoči da flaško(najprej moj napumpan mlek,pol pa še razliko AMja)

danes bom probala svinjino- 1 rezino prešane slanine si bom privoščila,da vidim efektuser posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
13.4.2011 8:44:36   
Ajvy
Tisi se kar ušeska nagajajo...Tarja še vedno kuha...tko da je kar zanimivo.....
Smo pa dobile Čuk na palici in Sapramiško pravljico...in iz nas veje veselje...kakšne zvezdice v očeh....

Punce..lepo prosim ,če ima katera kako zvezdico iz Tuša....če bi bla tko prijazna....rada bi si kupila sesalec....in je več kot ugoden...hvala vnaprej...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
   [Brisano sporočilo]
13.4.2011 9:32:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2730
13.4.2011 9:56:26   
sjmm
dan!

končn smo se mau naspal...jz sm bla včeri zvečer k avion...sam spat pa spet ob polnoči...sam je bil hvala bogu kr mir ponoč, ker pa smo popoldan šopingirali in je Maj pojedel med tem vsakega po malo...en kinder jajček, en sok, en aktimel, pa potem še eno kajzerico na poti domov in še mau doma, mu pač nism posebej večerje delala...samo njegovo zgoščeno mleko...ma me je ob pol5h poslal po mleko in stankau u podn...je zgleda manjkalo neki na žlico zvečeruser posted image

urša...super d boš lahk mau zadeve poštimala u miru, nama včasih ful manjka d bi ga kdo vsaj za kako urco pomerkal, ker zdele imajo mulčki ful za šolo pa jih nočeva obremenjava, pa naj se te tetkauser posted image usmili in mirno mine, kako kaj Evicauser posted image

ajvy...super za veselje ob knjigicah, pa še en koš za zdravje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@...Hanči ga pa pihneuser posted image user posted image

kolumbo...kaj si pa tečkana??? a k je nadaljevanke konc?? al k je Šimček južno ??? sej bo sonček vse pocajtal, mene tud tale vreme neki čudn mečeuser posted image ....pa še mau user posted image user posted image user posted image za Jurčkov prehlad, pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mamino tečnobicouser posted image

a kej veste o tamiki in njenih kraljevičih???upam, da so zdravi!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
13.4.2011 9:59:20   
MIHAILO
Ojla punce...Mihailo je vceraj cist brez problemov zdrzal do 21h,tako da verjetno res ni potreboval spanja...bomo videli ce ga bo danes,vstal je ob7h...Sonja je spala do 5:30h jedla in do 7h...mihailo je zajtrkoval zjutraj in vse do zdaj gledal nodija,sonja se je pa dojila pa v lezalniku igrala,jaz pa malo pospravljala vmes...cez urco gremo ven in po kosilo...

TANCI no pri nas je tudi tako zacelo dogajati pri Mihailo od 2.leta priblizno,da je kdaj zastrajkal z spanjem...

Rebeka a je Uros veliko bedel vceraj?

Neposredna povezava do sporočila: 2732
13.4.2011 11:39:16   
MIHAILO
Evo smo z sprehoda,kosilo dvignili...Takoj ko smo domov prisli je mihailo hotel spat,tako da sem ga sla uspavat,ce spi potem spi taksen cas in spi 2h...sem pa opazila da mu kak dan res ne pase spat pa ga bom takrat pac pustila,ne bom ga silila...Sonja je tacas v vozicku spala sam ko sem po10min prisla od mihaila je ze jokala ,full uzaljeno,sem jo pocrklala in zdaj panca ...Zunaj tako piha ,da ne bomo sli danes vec ven..

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
13.4.2011 12:00:06   
Čebel@
midva sva bila 2,5h na sprehoduuser posted image user posted image user posted image .....sva prišla nazaj na dvorišče je pa sonček se skril in pihat začelo,tko da še dobro da sva iskoristila sonceuser posted image

ajvy......en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas

kolumbo....kaj te muči?user posted image user posted image user posted image ....slanino sem pa probala in zdej bomo videli-zaenkrat mu vsa moja hrana odgovarjauser posted image user posted image user posted image ....bom pa umrla,če ne bom smela za veliko noč šunke in potice jestuser posted image user posted image user posted image user posted image .....ne da se me lažje bere,tudi prenaša se me lažje(možek pa to)user posted image user posted image user posted image

sjmm.....Hana je res prava papigauser posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image  za prespano nočko

lakooooooooooota-pridem nazajuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
13.4.2011 12:07:18   
MIHAILO
CEBEL superca 2,5ure je bil v vozicku...Men je Mihailo skoz spal v vozicku veliko,Sonja je pa tudi vcasih budna in pol ne upam it dalec z njo...ker ce je budna pol bi sam jedlauser posted image Tudi mi smo izkoristili soncek pol je pa ze pihat zacelo...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
13.4.2011 12:10:05   
MIHAILO
SJJM a mislis da mleko isce ,ker je lacen?Nam Mihailo vsako noc se zbudi in rece mu,mu,mu in mu damo mleko ga popije in gre spat nazaj..seveda takrat pride k nama in tam nadaljuje spanje...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
13.4.2011 12:55:33   
brkn83
Pozdravljene,

kako ste kaj? Dans imam ful gužvo, sem zdej prišla sam kosilo narediti, potem pa gremnazaj delat.

Zanima me, ali mogoče katera ve kje bi se dalo dobiti poročne kozarce za penino ali vino, da bi bila gravirana z njunimi imeli in datumom poroke, pa da bi bil na jih mogoče kakšen golobček ali pa dva prstana.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
13.4.2011 12:55:48   
brkn83

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
13.4.2011 12:56:27   
brkn83

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
13.4.2011 12:57:00   
brkn83
hočem poslati eno sliko od kozarcev, pa mi je noče poslat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
13.4.2011 13:02:25   
Urša08
helov

Mi je uspelo vse poletat - potni list sem dala delat, pa na pošto sem šla, v trgovino, po Nejca,.. v glavnem super.

Rebeka sem ti danes poslala croksice , pa sorrry ker je tok časa trajalo user posted image

Sjmm res je fino če ti kdo počuva otroka da lahko poletaš naokoli. Se pa nama kar nabira enih opravkov ker s tremi ne greva, ko pa dobiva varstvo pa najnujnejše poletava. Ah ja bo že.

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela za veliko noč previdno. Pri nas Žiga ni mel nikol nobenih težav, pa sem za veliko noč jedla dobrote in je bil tak revež tko da letos zame ni velikonočnih pregreh.

Sem dala še makarončke kuhat, omakico sem zjutraj, da dam Žigcu še kosilo potem pa via postelja.  Šibam ker mata tavelikedva fajtuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
13.4.2011 13:12:01   
Ajvy
Brkn....v Črnučah je ena trgovinca, kjer ni da ni teh stvari.....vse poročno...menim ,da bi tam morda imeli to ,kar ti iščeš,,imena trgovine pa žal ne vem

Sem že dobila zvezdice...hhhhhhhhhhvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
13.4.2011 13:14:28   
Urša08
Ta velikedva jesta makarončke. Jaz mam pa 5 minut pavzeuser posted image user posted image user posted image

Ajvy bogi tvoji pupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a maš kako pomoč a si ves čas sama z njima? Pošiljam ti še zvrhan koš moči da to zmorešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
13.4.2011 13:14:36   
brkn83
o ajvy hvala za hitri odgovor. Bom poskusla najti to trgovino.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
13.4.2011 14:05:43   
rebeka84
Pozdravljene punce!

Zdaj sem Uroša uspavala. Včeraj hvala Bogu ni dolgo bedel, ob devetih sva že ležala v postelji in kmalu zatem oba zaspala.user posted image

Mi2 z možem pa sva danes slikala Mateja za osebni dokument ker gremo po veliki noči v Bosno. Bili smo zunaj čeprav je bilo kar hladno. Matej v vozičku takoj zaspi, tak da ga sedaj še doma dajem včasih v voziček, če drugače noče zaspati.
Urša jaz pa sem že mislila, da so se kje po poti do Maribora zgubile...user posted image user posted image user posted image A so takšne kot so na sliki? A sta se jih tvoja dva razveselila?

Kar se tiče hrane in dojenja sva mi2 z Matejem s krči opravila, tak da jaz po malem že vse jem in ga nič več ne napenja in muči.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
13.4.2011 14:21:25   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ta velikedva jesta makarončke. Jaz mam pa 5 minut pavzeuser posted image user posted image user posted image

Ajvy bogi tvoji pupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a maš kako pomoč a si ves čas sama z njima? Pošiljam ti še zvrhan koš moči da to zmorešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oči me zamenja zjutraj zato ,da lahko skočim dol na kavico, za kar sem mu neizmerno hvaležna...
Sej kar gre.....skrbijo me ušeska...res da me...
Ampak vse bomo.....
Hvala za pikepoke..ampak dokler smo lahko doma je vse ok....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
13.4.2011 15:47:05   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm
a kej veste o tamiki in njenih kraljevičih???upam, da so zdravi!!!

vidim, da sem med pogrešanimi user posted image user posted image user posted image user posted image   ... hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo ok user posted image ... prejšnji teden 6 dni motorka party user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... bi rabla BRKN in njene čudežne roke user posted image user posted image user posted image ... ta teden sem pa fata čistačica user posted image user posted image user posted image user posted image

no toliko na kratko, da veste, da še dihamo user posted image user posted image user posted image user posted image
za vse, ki potrebujete - pošiljamo XXL zdravilni paketuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in močne, ljubeče  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
13.4.2011 15:49:29   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene,

kako ste kaj? Dans imam ful gužvo, sem zdej prišla sam kosilo narediti, potem pa gremnazaj delat.

Zanima me, ali mogoče katera ve kje bi se dalo dobiti poročne kozarce za penino ali vino, da bi bila gravirana z njunimi imeli in datumom poroke, pa da bi bil na jih mogoče kakšen golobček ali pa dva prstana.

user posted image

http://www.sampanjec.si/graviranje-na-kozarce-in-mece-za-sampanjec.html

http://www.sampanjec.si/vmchk/kozarci-za-sampanjec.html

kaj pa STEKLARNA ROGAŠKA user posted image

http://www.stek-rogaska.si/za-podjetja

http://www.steklarna-rogaska.si/collections/now/eurus

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 13.4.2011 15:57:51 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
   [Brisano sporočilo]
13.4.2011 15:59:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
13.4.2011 16:08:48   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

PLOHA A GLEDAŠ TA NOVO TURKIŠE TELENOVELOuser posted image

jes madam user posted image user posted image pogrešam behlula in bihter user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?