Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 7:37:48
|
|
|
|
rebeka84
|
dobro jutro! ajvy najprej za tvoji dve punčki koš pikapolonic, upam da se hitro pozdravita! čebela tudi Matej ima full zamašen nosek, jaz delam isto kot so pokazali Urši. Pol malo počakam, da gre ven, kar pa ne gre pa potegnem ven s tem istim kot ga imaš ti. birdy danes bo pa slabo vreme , čas za čiščenje in pranje perila...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 7:41:54
|
|
|
|
Čebel@
|
rebeka.....a tok špricneš da na drugi strani ven priteče?še za pumpico mi povej:mu eno nosnico napreš,ko ven vlečeš?a Matej kej joka zraven?....joj kot bi imela 1.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 7:59:55
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......hutkotove hhiške so full hude samo too much predrage ....sigurno ti kakšen tišlar naredi ceneje ....mi imamo kar plastično hiško in jo tamala full obrajta....jo bomo verjetno naslednji vikend postavili
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 8:14:36
|
|
|
|
Urša08
|
čebela mi imamo tud plastično hiško, men je bla taka všeč k je mal večja, pa visoka in spodaj daš peskovnik, pa mal večji tobogan je zraven, mah sam so res too much drage . Nosek pa nič ne mašim druge nosnice in tud fiziološke ne dam tok da vn priteče. Tko so mi sedaj pokazali. Pri Evi se obnese. Nočno hranjenje na 3 ure je pa kar nekaj normalnega, čeprav ti verjamem da ti manjka spanja . Je bila Hana na tem področju turbo pridna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 8:16:12
|
|
|
|
Urša08
|
Rebeka sem ti poslala zs Ja danes bo najbrž kar pri večini dan za cote Mi smo pojedli, pa oba sta previta in preoblečena. Eva je dobila že dozo inhalacij. Sedaj grem pa lahko sebe zrihtat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 8:20:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela mi imamo tud plastično hiško, men je bla taka všeč k je mal večja, pa visoka in spodaj daš peskovnik, pa mal večji tobogan je zraven, mah sam so res too much drage . Nosek pa nič ne mašim druge nosnice in tud fiziološke ne dam tok da vn priteče. Tko so mi sedaj pokazali. Pri Evi se obnese. Nočno hranjenje na 3 ure je pa kar nekaj normalnega, čeprav ti verjamem da ti manjka spanja . Je bila Hana na tem področju turbo pridna tako imajo pri sosedih-hudo dober,ampak pri nas bi preveč prostora vzelo .....HB da je Alburetum blizu .....Hana je bila skoraj takoj na flaški in je zato kmalu prespala cele nočke....sej bo Gal tudi začel podaljševati spanje-upam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 8:24:20
|
|
|
|
Urša08
|
čebela tale mi je všeč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 8:25:38
|
|
|
|
Čebel@
|
sem si iz D še izčrpala mleko,ker mi jo Gal ni čisto spraznil-sem napumpala 40ml....na D se mi full hitro naje.....na L se pa razburja in pači zakaj ....jaz bom doktorirala iz dojenja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 8:27:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela tale mi je všeč u huda huda čeprav:res je draga,ampak to je investicija za par let
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 8:39:25
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ rebeka.....a tok špricneš da na drugi strani ven priteče?še za pumpico mi povej:mu eno nosnico napreš,ko ven vlečeš?a Matej kej joka zraven?....joj kot bi imela 1. ja, tolko da priteče ven na drugi strani. jaz mu druge nosnice ne zaprem in lepo ven dobim. Matej tudi joka ko mu ven vlečem.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 8:42:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ rebeka.....a tok špricneš da na drugi strani ven priteče?še za pumpico mi povej:mu eno nosnico napreš,ko ven vlečeš?a Matej kej joka zraven?....joj kot bi imela 1. ja, tolko da priteče ven na drugi strani. jaz mu druge nosnice ne zaprem in lepo ven dobim. Matej tudi joka ko mu ven vlečem. jaz če druge ne zaprem ne pride nič ven,če jo pa zaprem pa fullllll pozavga ven
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 8:58:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
jutro punce...medve z Sonjo smo ob 7:30h vstale Mihailo pa ob 8:30h ,ati se spi,gre danes pozneje v sluzbo pa ga do pozno zvecer verjetno ne bo...vreme je cudno tko da bomo verjetno bolj doma,mogoce pride prijateljica na obisk in se sestra pa bo lustno..Joj drage punce,kaj mate vi bolezni zaradi tega vrtca,res grozno in ste boge ve in otroci...Jaz bom z vrtcom se zato pocakala,vem da bo tudi kasneje bolan ,ko bo sel,je pa drugace ,ce je bolan ko je star eno leto ali pa 3,4 in ze zna kaj vec povedat itd...zelim vam en kup
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 13:58:56
|
|
|
|
sjmm
|
dan! sva se potepala, pa sončkala, pa guncala zdej spi jz šibam kosilo zrihtat, pol je pa dons šoping day, poleg fasnge se je še Jan spomnil d rabi kavbojke...sej so mu res majhne...so ga dons mau zmerili v šoli k so delal športni karton...176 cm, 75 kil...visok tok k oči, kil pa tok k mami Saška je na ekskurziji po Celovcu, jo zvečer poberemo hja, vidim da vas kar veliko rabi en ogromen koš
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 14:13:43
|
|
|
|
Urša08
|
Mam par minutk za rr potem pa pospravim kuhinjo in upam, da se mulčka zbudita da gremo po Nejca v vrtec. Mi je Žiga šele ob enih zaspal tko da ga bom najbrž mogla zbudit. Je bil pa ena taka sitkica dons, ga tele petke čist preveč matrajo. Tako da danes razen kosila in točno 10 zlikanih majčk nisem naredila nič. Bo še čudno tale teden. Bo najbrž treba nočno udart. Sjmm lepo za pohajanje po sončku čebela smo pa res veliko načvekale nč konec pavze
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 15:23:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce...Mi smo bili dopoldan eno urco zunaj,pa po kosilo smo sli sproti...Potem smo imeli obisk in je ze tok ura...Mihailo je zjutraj spal do 8:30h in zato verjetno ni hotel danes nic spati...tako da bo ob 19,20h dol padel pomoje..a imajo vasi malcki tudi kaksen tak dan da ne spijo po dnevu???Ali je to zato ,ker je zjutraj bolj dolgo spal?...D o zvecer vem da bo sitko ,ker bo ziher ob 18h hotel spat ampak ga bom zamotila,bomo ze...
< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 12.4.2011 15:24:35 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 18:57:20
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo.....Hana ne spušča spanja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 19:12:34
|
|
|
|
rebeka84
|
mihailo pri nas je bilo danes isto. takrat ko bi mogel it spat ni šel, pol pa je meni na rokah zaspal ob petih in se je zbudil ob pol sedmih, upam, da zvečer ne bo predolgo bedel. drugače pa to ni njegova navada, hodi vsak dan spat okoli enih. čebel@ meni se Matej trga iz D zize, ker imam preveč mleka, zato si najprej malo izčrpam, da ni tak močni pritisk. pol pa mu po dojenju če še hoče dam tisto izčrpano.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 21:05:49
|
|
|
|
tanci29
|
čer urša-tele hiške so zakon, men so ful všeč samo je čist preveč drago, sam jest si je tud ne morem iz glave izbit mihailo-pri nas so dnevi brez spanja...sploh ko smo doma potem je slaba...v vrtcu gresta oba spat doma pa erik itak ne že od 2 leta, hana pa tudi večkrat ne kot ja...zaspi pa v avtu obvezno takoj če kam gremo čebela-uf tole tvoje dojenje...probaj ga čimvečkrat prvo na levo pristavit...pa prej jo malo izprazni samo toliko da mu bo lažje vlečt...mogoče se vama vzpostavi dober ritem potem ajvy-kako zdravje...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 22:12:01
|
|
|
|
sjmm
|
čer! naš je dons popoldan spal uro in pol...nism mogla belivat pol smo šli v šoping...pol še po Saško k se je vrnila iz Celovca...pa hitr večerja, mau pospravt po dvorišču, pa mau notr....Maj je bil dopoldan ful veselko in priden, popoldne pa bol ali manj obupne volje tko d sva bla kr že oba mau sitna...zdele se je pa štimau za spanje uro in 15 minut, sploh se ni mogel umiriti...sm ga kr na pol v naročje vzela in mau po laskih božala, da je le omagal Mihailo...pri nas hodi vsak dan ob 1h...brez izjeme, pa zju3 tud potegne včas do pol9h, sam naš ga še ponoči biksa in pol mu manjka kaka urca čebelc@...ej, prov navijam zate in za vajino dojenje, si pa res vztrajna mamica...kapo dol za Evico, za Levčka, za Tarjo in Tiso...pa verjetno še za kakega revčka en koš
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 12.4.2011 22:30:56
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm ja res je cortkan komi čakam, da ga mal požulkam... zdej ga mormo par dni pustit primiru, da se nas najprej malo navadi.... še prej pa svojega domeka evo sem le dobla slikice od sobote in našo fontano:) zdej pa res lahko noč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.4.2011 7:01:12
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?