khurde
|
ploha, sožalje za megi zvezdica, lepo, da si se oglasila pa sranje imaš s temi stroji... a se sam meni zdi, da tebe pralni vedno nekaj heca? marta, škoda za službo, upam, da čimprej kaj podobno všečnega najdeš, farfala, zate velja isto kiara, , glede maske pa... jaz je ne bi uporabljala, če se bo kaj nalezla se bo (pomoje) z masko ali brez, ker itak skup živite in dihate isti zrak. je pa tko al tko za ta druge značilno, da so v prvem letu bolj bolni kot prvi otroci, tko da... niia, super za fajn izlet yelci, držim pesti, da bo šlo brez CR in da bo fajn porod spetko, počivaj, počivaj ronja, poglej še jogije v jysk. jih pohvalijo, dela jih hespo, eno hrvaško podjetje. cene v akciji so ugodne, vsak teden par novih jogijev znižajo. sem zadnjič gledala tudi meblotove, ker smo vedno imeli te, pa so zelo podobno zgrajeni (oboji imajo tisto maketo al karkol že je, ko se vidi zgradba), ampak precej dražji. sem pa tudi sama hotela imeti pralno prevleko, ampak so mi prodajalci rekli, da zna bit ogromno problemov z njo... dol jo komot spraviš, gor gre pa precej težje in je kao nepraktična. pol sem se spomnila, da imata tamaladva jogije s pralno prevleko in da že njima komaj gor spravim (sname se komot), pa imata mini dimenzije. sej ne vem, kaj sem še hotla napisat...