|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
5.4.2011 20:05:18   
missD
filisa amapk veš... nakoncu potipam Jakoba in je čisto vroč, je po očiju hehe

filisa ne vem kako je, če slive samo namočiš, jaz jih dam zraven jabolčka kuhat
pa potem kolikor gre olupim in z vilico premečkam in zraven jabolko. ona 2 bi to skooos jedla
Pa tisti sokec(kompot) ki ostane od kuhanja dobita za pit.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
5.4.2011 21:27:13   
tinaaleks
'Čer!

Jaz pa Gabrela oblečem približno kot mene. Bodi s kratkimi rokavi+majčka+hlače+nogavičke. S sabo nosim potem še en pulover, če slučajno zapiha+dekico. Ko je bilo za vikend tako toplo, je bil pa samo v kratkih rokavih, ker bi drugače zgorel....

Spi tako, da ima oblečen bodi+pižama- lepo pokrit s kovtrom-se mi vedno tako obrača, da je vedno bolj odkrit kot pokrit, vendar je vedno lepo topel, tako da mu pač tako paše. Ta veliki je pa še pižama preveč in spi v zgornjem delu pižame+gazke, brez spodnjega dela. Imam pač vročekrvne otroke.

V četrtek imam posevetovalnico-bomo lepo stari 6 mesecevuser posted image , jemo vse brez problemov, ima pa tako dobro prebavo, da kaka na vsake 3 ure... Kaj bi jaz dala za tako prebavo.....user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
5.4.2011 22:27:30   
tybysy
spalna vreča - naša že dolgo spi v spalni vreči, ker drugače se čisto odkrije (zleze izpod kovtra na povšter oz. pleničko in leži počez vsa zmrznjena ter se smeji na vsa usta user posted image ). Oblečem jo v bodi dolg rokav in tanko pižamico. Vreča ni debela in je brez rokavov (sem jo kupila v Ikei). Če je v sobi 21 stopinj je ne pokrivam dodatno, če je manj, jo pa pokrijem še s tenko bombažno dekico.

kakanje - prej je kakala enkrat na dan, zdaj ko poje dva obroka GH pa kaka 2x - 3x.

oblačenje zunaj - sigurno jo preveč oblečem, pa si ne morem pomagati. Ponavadi ima bodi dolg rokav in visoke žabice, čez pa trenirko (s flisom na notranji strani),  debele nogavice in tanko kapico. Še vedno jo vozim v košari, ker športni del ne gre čisto vodoravno.

Ali ima katera voziček Quinny freestyle 3XL user posted image Razmišljam, da bi zamenjala voziček, ker nisem zadovoljna, pa bi kupila tega Quinnyja - da se bom lahko kam bolj iz mesta odmaknila (na makadam npr.). Ena stvar me moti pri tem vozičku - naslon za nogice ne gre čisto navpično navzdol. Ali je zelo moteče? Saj vem, da je veliko vozičkov tako narejenih (predvsem trikolesniki), ampak vedno najprej pomislim na zdravlje in udobje otroka. Gledam naokoli, pa še nisem srečala večjega otroka v tem vozičku, da bi videla, kam da nogice.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
6.4.2011 9:22:59   
tinaaleks
tybysy- jaz imam ta voziček in če te ne moti velikost in teža je super. Gre povsod! Ravno zaradi tega smo ga mi takrat kupili, ker radi hodimo tudi po makadamu, gozdnih poteh,.... In se je super odrezal.
Kar se tiče za nogice- ne znam ravno dobro povedat, ker takoj ko je Aleksandra začela hodt, se ni marala več peljati v vozičku, tako da je postal neuporaben zelo kmalu. Kako bo sedaj pri Gabrielu bom pa še videla. Najraje bi videla, da bi bilo isto, da pospravimo voziček lepo nazaj v klet.
Tudi nisem pristaš tega, da se otroci dolgo vozijo v vozički, saj je to ponavadi samo zaradi staršev, ki pač hočejo priti kam hitreje. Jaz moje sprehode vedno pilagodim tako, da gremo lahko z Aleksandro peš. če gremo pa malo dlje, je pa najprej avtobus, pozneje pa hoja. Je pa res, da imam srečo, da rada hodi....

Kar se vozička tiče, ti ga priporočam, če te res ne moti velikost in teža.....

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
6.4.2011 10:03:53   
3x mami
oblacenje. bodi brez rokavov ali pa s kratkimi, cez bombazen pajac (dolgi rokavi - zdaj ze bombazen, nogavice kot copatki, majica z dolgimi rokavi (tanek flis, ce je lepo toplo pa bombaz). v vozicku se kapa in dekica.
ponoci: bodi brez rokavov, pajac, pokrivanje po potrebi - deka, dve. imamo pa malo bolj hladno v spalnici.

vozicek. pri obeh sem ga ukinila, ko je otrok shodil oz kak mesec kasneje. vsi sprehodi so bili prilagojeni otrokom - njihov tempo, njihove razdalje. kar ni slo, sem ju malo nosila. upam, da bo tudi tokrat tako.

missD, za margarino pa nisem vedela, hvala. bom vedla za drugic. sem zjutraj gledala tisti nos, pa je se vedno mal otecen. zgleda, da gre to zelo pocasi stran.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
6.4.2011 10:21:48   
tybysy
Hvala za odgovore tinaaleks in 3x mami. Saj ne vem, kaj sem sploh razmišljala - da bo otrok celo večnost v vozičku ali kajuser posted image   Pa tako user posted image mi izgleda, ko vidim kakšnega velikega otroka v vozičku, ki se mu noge že po tleh vlečejo. Samo mi je ta moj voziček požrl že toliko živcev, da bi rada zamenjala.

Včeraj sem user posted image dala za kosilo krompir in grah iz konzerve. Potem sem pa razmišljala, zakaj je ta grah tako okusen? Sem šla pogledat na embalažo in piše, da sta dodana sol in sladkor. Zdaj pa ne vem, naj ji še dam ali ne? Moram kupiti navaden zmrznjen grah...

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
6.4.2011 12:46:23   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

punce, tole pa ni lepo. od petka nisem nic gledala tu, pa se vedno smo na isti strani... saj lepo, da klepetate na fb, ampak ni lepo do nas, ki ostajamo tu...

jst sem pa pogledala, a vas ni bilouser posted image

HB nisem šla kupovat zimske vreče. tooooplouser posted image v športni del sem ga dala, ker se je v košari potil, čeprav ga nisem dodatno oblekla (samo bodi + hlačke + nogavičke) mu je prav lušno. ne protestira, ker je poležan, ne protestira, ker ne vidi mame. edino sonček ponagaja. drugače je pa tako firbčen, skoz vrti bučo in steguje rokice.
oblečem pa bodi z dolgimi rokavčki, bombažno jopco, če piha in je oblačno pa podloženo. samo hlačke, nič žabic. se mi zdi da so že mimo tistega da morajo imet 1 plast več kot mi, znajo že dobro uravnavat T. dekica za rezervo, velikokrat za senčkouser posted image

par dni nazaj sem šla po T v vrtec. na hodniku je vzgojiteljica cartala enega od najmlajših, ker je imel vročino, so čakali mamico. vmes rihtam mulčka, ko pride ta mama. sem debelo pogledala "a tvoj je?!" kak teden preden sem rodila je s tem bolančkom hodila po večjega zdaj pa tak fant že. tako hitro gre. 1 2 3 bojo v vrtcu.... če ga bomo dobili. ok, to je druga zgodba.

danes sem prvič letos opazila lastovkeuser posted image

aja torek je šel mimo, nisem preverjala ali je brezplačna poštnina pri lekarnarju. ko bom, javim.

< Sporočilo je popravil anju -- 6.4.2011 12:51:45 >

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
6.4.2011 13:06:27   
missD
mi smo danes spet v LJ, smo bili1h na sprehodu ampak je enostavno prevroče...meni, kaj šele njima! In mi res ni za sprehajat se, ker me takoj začne bolet glava :(

itak bomo meli pa zdajle kosilo (blitva+polenta za njiju) pa bomo sli mogoce kasneje spet poskusit srečo...

mala 2 sta se prehladila(kriv bolani očka,ki ne uboga mamice) smrkata. Jakob pa se mi zdi da ali ima prehlajene oci-se skos mane in ma solzne al je pa kaksna alergija na cvetni prah-je možno?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
6.4.2011 14:08:05   
3x mami
vrtec. mi se cakamo odlocbo, nic se nismo dobili. me prav zanima, ceprav imam obcutek, da bomo letos izviseli...

zunaj je res toplo, ampak mal hinavsko. hitro se lahko prepihas, potem pa smrkas...

moj me je klical, naj pridem danes kaj prej domov, ker je mali baje zelo siten. ze ponoci je zelo slabo spal. mogoce bomo le docakali kak zobek?

missD, ne bi vedela, kako zgleda alergija. sam po moje je bilo cvetnega praha ze kar nekaj zunaj?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
6.4.2011 19:39:16   
kokoška10
Pri oblačenju tudi jst nisem pametna,danes sem jo oblekla bodi k. rokav pa trenirko,sam jo imam pa še v žabah in hlače,mislim da ji je vroče,od jutri naprej bo brez žabic user posted image .
Mije pa danes ena gospa rekla da naj dam kapo dol,ker ji ji siguren vroče,pa sem jo dala ,sam se bojim da jo bo ožgalouser posted image ,mene je že dons,sem čist rdečauser posted image .

Kolk obrokov GH na dan pa že date.....moja poje sam par žličk tako da celega obroka še ni pojedla. Nevem kaj ji je pa zdaj dva dni mi pa čist nič ne poje ampak samo pluva,je hrana vsa v stolčku user posted image user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
6.4.2011 19:46:15   
missD
3xmami ne vem... samo ugibam, namreč skos se mane po očeh, zgledajo malce vnete-ampak ni nič gnoja pa smrka.
Res je, d je bil oči bolan pa je lahko samo viroza,...bomo videli

Jaz pa ju kar  nočem dat iz žabiv, če smo zunj ju kdaj dam ven iz vozička in ko tako brcata mimogrede pokažeta malo gole kože-če bi bila brez žabic, ko te hlače tako čudno gor zlezejo... imam pa zato bolj tanko trenirko čez.

GH mi dajemo nekako 2 polna obroka GH, vsaj pri Jakobu je tako... Sofia pa občasno še ni pripravljena sodelovati in hoče flaško.

Danes sem jima dala malo jagode, za pocuzat, Sofii ni bila preveč všeč, Jakob je zmazal polovico, vsakič ko sem jo odmaknila, da sem ga obrisala se je jezil name...

Aja moram se malo pohvlit user posted image iz včeraj na danes sta spala nekako od 19:30 - 7h. Zdele sta še budna, Jakoba slišim, da se nekaj jezi, verjetnospet napada ograjico od posteljice-jo prime in se krega.

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
6.4.2011 20:17:30   
nejkec
Men pa FB ne dela user posted image . Samo na mojem računalniku...MissD ti si ekspert, kaj bi lahko bilo?
No sem pa zato spet malo sem pokukalauser posted image . Smo šli danes prvič v športnem delu vozička ven. Ji je bilo kar všeč, da je lahko malo okoli gledala.

Kako ve čez dan uspavate? Jaz sem imela do zdaj tehniko v košaro in na balkon, ampak košara je ratala premajhna, v postelji pa nikakor noče zaspat (se je navadla na zibanje in sploh ne pošteka, da sem jo dala spatuser posted image )

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
6.4.2011 20:21:40   
missD
nejkec kaj ti pa napiše, ko poskušaš dostopat do FB?
Če ne dela samo na tvojem računalniku... s katerim brskalnikom dostopaš? Če uporabljaš recimo internet explorer poskusi s firefox-om ali pa chrome-om in obratno.
Lahko poskusiš tudi zbrisati piškotke in zgodovino(če jo shranjuješ) :)

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
6.4.2011 20:23:48   
missD
čez dan ju dam na posteljo, kavč, postlejico najprej sta lahko nekaj časa budna potem ju zmanjka.
V vozičku pa vedno najprej zmanjka Jakoba in nato zaspi še Sofia in Sofia se tudi prva zbudi. Ima pa Jakob malo problem zaspat in mu "pomaga" če malo jokca in jamra zraven, dokler ne najde položaja, ki mu odgovarja.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
6.4.2011 21:05:30   
tinaaleks
kokoška- mi imamo že cele 3 obroke GH hrane. Ponavadi poje še več, kot je približen obrok. Tako da imam res fanta doma, pozna se mu pa seveda nikjer, ker ima zelo hitro prebavo. PO 2 urah po kosilu, gre že ven....

spanje podnevi- v postelji. Čeprav se je nekako navadil, da je mama takrat zraven, ker berem knjigo....če se pa kaj pritožuje, ga začnem požat po boku, se takoj umiriuser posted image

ponoči pa ni problemov, ga samo odložim v posteljico in že spiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4115
6.4.2011 21:10:38   
anju
nejkec jst ga še tlačim v košaro za dnevno spanje. ga popravljam višje gor, ker noge bunkajo po robu košare, a ni nič zlezu... še ne vem kaj bom.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
6.4.2011 21:28:20   
missD
Danes sem za probo odstranila še preostanek mehke košare in tudi ovčko sem dala ven ter ju dala v sam športni del.
Če odštejemo Jakob, ki itak ni hotel bit v vozičku tako ali drugače... je Sofia neizmerno uživala in se začuda sploh ni pritoževala, da je ona v vozičku Jakob pa ne-kar se zgodi ponavadi.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
6.4.2011 21:33:12   
missD
3xmami pa mogoče še kakšna primorka, ki ni na FB. Malo se menimo, da bi se dobile... no jaz bom samo kot dodatek iz notranjske :)
3xmami vem da delaš ampak, če bo ura primerna se nam lahko pridružiš... trenutno je nekako v igri 21.april

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
6.4.2011 23:16:59   
Pokora
3x mami kako je nosek? Dobro se drži tale tvoj mali.

Spalna vreča - naša spi v žaklju že skoraj od rojstva. Ko ga dam prat, spi ful slabše. Je navajena da jo nekaj "objema". Če se ti zdi da ji je pretoplo, jo pač spodaj manj oblečeš.
Lija, poleti bo naša imela tanjši žakelj, spodaj bo imela pa ta tenko bombažno pižamco. V ta hudi vročini bo imela pa čist čist ta tenek žakelj (bombažen - kot rjuha).

Jaz jo za ven oblečem v bodi z dolgimi rokavi, majčko z dolgimi, hlače (brez žabic spodaj), ter kapa ali klobuček. Zadnjič en dan ko je bilo prav toplo je imela pa bodi z dolgimi, čez pa majčko s kratkimi rokavi. Je pa še v košari, tako da ima not še par stopinj več kot je zunaj. Spodaj v košari mam pa vedno dekico za vsak slučaj. 

Tybysy, dve moji prijateljici imata tak voziček in sta super truper zadovoljni. Mi mamo spidija pa sem tudi zadovoljna z njim. Tako kot pravi Tinaaleks, se s temi vozički pride povsod. Katerega imate pa zdaj?

GH - mi smo še vedno pri ene dveh žličkah, če seštejem vse žličke ki romajo v usta in odštejem vse kar ven nazaj prileze. Sem včeraj mislila kako ji bo šel krompirček in sladek krompir, pa je bila ista pesem...

Jaz sem tako štorasta da joj!!! Danes mi je med kuhanjem padel mobi v vrelo vodo in krompir.user posted image Sem ga takoj sprala, pobrisala kar se je dalo, zdaj ga sušim. Upam da bo delal, ker ni star niti pol leta, aneks mam pa za dve letiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4119
6.4.2011 23:43:01   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: lija30
Vidim,da se vas je večina prestavila na facebook. Tudi sama sem na njem, in sem se že dodala v skupino otroci letnika 2010!

Ker smo zaprta skupina te mora ena od nas dodati. Lahko mi pošlješ na ZS pod čim te najdem na FB, pa te dodam če želiš. 

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
7.4.2011 8:41:46   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

IZVIRNO SPOROČILO: zoja82

filisa-moja tamal je tudi tako težko kakala, zraven stokala, pa rdeč obraz imela-sem začela dajat Biogaia kapljice-najprej 20 na dan(mi je v lekarni rekla, da lahko tut več, ne samo 5 kot piše v navodilih), potem pa samo 5 pri sadnem obroku in jo je ful odprlo in od takrt kaka vsak dan 3x:)brez naporov, včasih niti ne vem da kaka, dokler ne pridejo vonjaveuser posted image user posted image

biogaio sem imela tud jaz že v mislih, ampak bom najprej poskusila brez tega. Včeraj sem z njenega jedilnika črtala banano, korenček in mlečne kašice(čeprav vse to full obožuje user posted image ) in ji dajat stvari, ki bi naj blato mehčale (sveže jabolke, hruške...). Poskušam tud, da bi še več popila. Bomo videli...

FILISA-tud mi imamo probleme s kakanjem. Mi kaka na 2 do 3 dni,pa se tud zraven matra. Pa mu sedaj, ko že je gosto hrano v sadnje vmešam vsak dan malo slive-mu kr kupim od frutka, in sedaj veliko lažje kaka. Ker nas obožuje banano, mu je moram skoraj pri vsakem sadju zraven dat, ker drugače ne je. Tako,da ti svetujem uporabo SLIVE!!!!!!

Ravno danes smo poskusili slivovo kašico in zdaj čakam user posted image . Pri nas ni problem, da ne bi kakali, ampak, da je blato pretrdo in jo boli, zato kakamo čez cel dan malo po malo.  user posted image  A mislite, da bi ji lahko tudi dala namočene (seveda zmiksane) suhe slive user posted image

lahko ja!Mi je patronažna rekla,da če bo kriza s kakanjem naj mu probam to dat!
Tud naš po malem kaka čeu dan. Ponavad se v pleničko za en bobok pokaka, potem, ga moram dat pa na previjalno pleničko dol, pa mal telovadit z njegovimi nogicami,da naredi veliko klobasouser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
7.4.2011 9:50:16   
filisa

IZVIRNO SPOROČILO: zoja82

filisa-moja tamal je tudi tako težko kakala, zraven stokala, pa rdeč obraz imela-sem začela dajat Biogaia kapljice-najprej 20 na dan(mi je v lekarni rekla, da lahko tut več, ne samo 5 kot piše v navodilih), potem pa samo 5 pri sadnem obroku in jo je ful odprlo in od takrt kaka vsak dan 3x:)brez naporov, včasih niti ne vem da kaka, dokler ne pridejo vonjaveuser posted image user posted image

biogaio sem imela tud jaz že v mislih, ampak bom najprej poskusila brez tega. Včeraj sem z njenega jedilnika črtala banano, korenček in mlečne kašice(čeprav vse to full obožuje user posted image ) in ji dajat stvari, ki bi naj blato mehčale (sveže jabolke, hruške...). Poskušam tud, da bi še več popila. Bomo videli...

FILISA-tud mi imamo probleme s kakanjem. Mi kaka na 2 do 3 dni,pa se tud zraven matra. Pa mu sedaj, ko že je gosto hrano v sadnje vmešam vsak dan malo slive-mu kr kupim od frutka, in sedaj veliko lažje kaka. Ker nas obožuje banano, mu je moram skoraj pri vsakem sadju zraven dat, ker drugače ne je. Tako,da ti svetujem uporabo SLIVE!!!!!!

Ravno danes smo poskusili slivovo kašico in zdaj čakam user posted image . Pri nas ni problem, da ne bi kakali, ampak, da je blato pretrdo in jo boli, zato kakamo čez cel dan malo po malo.  user posted image  A mislite, da bi ji lahko tudi dala namočene (seveda zmiksane) suhe slive user posted image

lahko ja!Mi je patronažna rekla,da če bo kriza s kakanjem naj mu probam to dat!
Tud naš po malem kaka čeu dan. Ponavad se v pleničko za en bobok pokaka, potem, ga moram dat pa na previjalno pleničko dol, pa mal telovadit z njegovimi nogicami,da naredi veliko klobasouser posted image

Hvala za odgovor user posted image !

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
7.4.2011 9:52:55   
nejkec
MissD, sem probala že vse. Kar je pa najbolj čudno je, da mi je enkrat vmes kar začel delat, je en dan delal pol pa spet neuser posted image . V bistvu odpre stran samo ne deluje prav, ampak imam zgolj našteto:domov...profil...prijatelji... če gor klikneš pa nič. Moj prav, da to zato ker preveč gor visim.user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
7.4.2011 9:56:55   
filisa
Zdajle sem se pa nabrala user posted image . Je kar fajn, ko enim fb nagaja user posted image  user posted image .

GH - jaz bi lahko oz. nekako že nadomestim 3 obroke z gh: malica-sadje, kosilo - zelenjava in večerja/pop. malica - kašica. Brina je full dober jedec in komot zmaže celo jabolko in banano skupaj in še več bi user posted image . Blato se nama je tud zmehčalo, tako, da kakanje ni več takšen napor in zraven več ne jokamo user posted image .

Jutri pa odhajamo za 3 dni in upam, da bomo vredu prestali doolgo pot. Šibam zdaj pakirat....

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
7.4.2011 10:44:02   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora
Tybysy, dve moji prijateljici imata tak voziček in sta super truper zadovoljni. Mi mamo spidija pa sem tudi zadovoljna z njim. Tako kot pravi Tinaaleks, se s temi vozički pride povsod. Katerega imate pa zdaj?

Pri Lux4kids smo kupili Q7 od Baby-Merc za 400 EUR. Je vse v kompletu (košara + športni + lupinica) in ima ful velika kolesa (sprednji dve vrtljivi), pa sem mislila, da je za vse terene. Vendar je samo za asfalt (zadnja kolesa dobro vzmetena, sprednja pa tako skačejo, da samo čakam, da se tista plastika polomi), pa tudi športni del mi ni čisto nič simpatičen (košara je pa super - velika).

obroki GH - meni pa zmanjkuje idej.
Zjutraj - AM,
dopoldanska malica je jabolko ali hruška ali banana (+ AM; vedno hoče par požirkov, tudi če poje celo banano),
kosilo - zelenjava (krompir, brokoli, cvetača, kolareba, korenček, grah) + AM,
popoldne - AM
zvečer - AM z žlico riževih kosmičev.

Ful pridno je in bi res lahko prešla na popolne obroke, pa ji vseeno pri vsakem dam še AM. Zdaj si moram še nekaj za popoldanski obrok izmisliti. Verjetno bi ji lahko dala mlečno kašico na žlico, zvečer pa samo AM. Ali lahko pri 5,5 meseca jedo že katere druge kosmiče poleg riževih?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?