filisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lija30 IZVIRNO SPOROČILO: filisa IZVIRNO SPOROČILO: lija30 IZVIRNO SPOROČILO: filisa IZVIRNO SPOROČILO: zoja82 filisa-moja tamal je tudi tako težko kakala, zraven stokala, pa rdeč obraz imela-sem začela dajat Biogaia kapljice-najprej 20 na dan(mi je v lekarni rekla, da lahko tut več, ne samo 5 kot piše v navodilih), potem pa samo 5 pri sadnem obroku in jo je ful odprlo in od takrt kaka vsak dan 3x:)brez naporov, včasih niti ne vem da kaka, dokler ne pridejo vonjave biogaio sem imela tud jaz že v mislih, ampak bom najprej poskusila brez tega. Včeraj sem z njenega jedilnika črtala banano, korenček in mlečne kašice(čeprav vse to full obožuje ) in ji dajat stvari, ki bi naj blato mehčale (sveže jabolke, hruške...). Poskušam tud, da bi še več popila. Bomo videli... FILISA-tud mi imamo probleme s kakanjem. Mi kaka na 2 do 3 dni,pa se tud zraven matra. Pa mu sedaj, ko že je gosto hrano v sadnje vmešam vsak dan malo slive-mu kr kupim od frutka, in sedaj veliko lažje kaka. Ker nas obožuje banano, mu je moram skoraj pri vsakem sadju zraven dat, ker drugače ne je. Tako,da ti svetujem uporabo SLIVE!!!!!! Ravno danes smo poskusili slivovo kašico in zdaj čakam . Pri nas ni problem, da ne bi kakali, ampak, da je blato pretrdo in jo boli, zato kakamo čez cel dan malo po malo. A mislite, da bi ji lahko tudi dala namočene (seveda zmiksane) suhe slive lahko ja!Mi je patronažna rekla,da če bo kriza s kakanjem naj mu probam to dat! Tud naš po malem kaka čeu dan. Ponavad se v pleničko za en bobok pokaka, potem, ga moram dat pa na previjalno pleničko dol, pa mal telovadit z njegovimi nogicami,da naredi veliko klobaso Hvala za odgovor !
|