Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 16:32:30
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Uršaaaaa....kje si???? Tukaj!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 16:35:48
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Drugače pa bom Tino z julijem izpisala, ravno zaradi denarja , pa vem da bi ona z veseljem hodila ... ...samo v dveh mesecih tako prišparamo več kot 300 €. Enako! Bo kar pestro s tremi in se že vidim, kako bom klicala mami, naj mi vsaj enega vzame!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 16:36:52
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina gre LAHKO v šolo .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 16:38:45
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Finančno je pa itak tudi nam ugodneje, če je v vrtcu. Kako to misliš ugodneje? A tolko poje?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 16:40:08
|
|
|
|
Urša
|
Dovolj monologov. Lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 17:37:22
|
|
|
|
Urša
|
Sem šla prebrat. OMG! Da se ti kaj takega zgodi in da se ne da pomagat, tako iznenada??? Ne morem verjet. In te pokličejo v službo?!? Brez besed...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 18:21:06
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Finančno je pa itak tudi nam ugodneje, če je v vrtcu. Kako to misliš ugodneje? A tolko poje? Plačam samo za prvega otroka (za ostala dva plača občina) in je cenejše kot če bi morala plačevat samo za najmlajšega. Ja vidiš, pa še pri hrani se prišpara , na to pa še pomislila nisem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 18:37:40
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Finančno je pa itak tudi nam ugodneje, če je v vrtcu. Kako to misliš ugodneje? A tolko poje? Plačam samo za prvega otroka (za ostala dva plača občina) in je cenejše kot če bi morala plačevat samo za najmlajšega. Ja vidiš, pa še pri hrani se prišpara , na to pa še pomislila nisem. Aja, saj res!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 19:24:20
|
|
|
|
petarda
|
Urša samo, da ste OK....me je že kar malo skrbelo, ker se nisi nič javila...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 22:06:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Mene pa zanima še eno, a boste naše prvošolčke imeli čez poletje doma ali bojo obiskovali vrtec Sem nekaj razmišljala, da bi jih imela doma, samo finančno gledano pridemo ceneje skoz, če sta v vrtcu. Pa če tudi ga ne obiskujeta vpisan bo do konca avgusta, poleti itak plačam samo rezervacijo. Itak da je to ceneje kot plačat I. starostno za bubiko Je pa res, da bo v drugi polovici avgusta moral it še malo med prijateljčke, ker mi začnemo delat po 15. in nimam zagotovljenega varstva.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.4.2011 8:47:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Finančno je pa itak tudi nam ugodneje, če je v vrtcu. Kako to misliš ugodneje? A tolko poje? joj sem se nasmejala poleti itak plačam samo rezervacijo nam drugače še tega ni treba mesto pa otroka lepo čaka ...še enkrat: kapo dol za našo občino, ki pri otrocih res ne škrtari
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.4.2011 6:57:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! je že hladna Evo, Anžeta odpravim na trening (srečkoti gredo na Kanin), potem grem pa še eno kitico odmižat . Tina je pri mojih starših in gredo danes skpaj k stari mami delat na vrt (ga oplet, malo preštihat,...).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.4.2011 7:58:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Jaz pa si grem zdaj en latte macchiato naredit. Pride katera?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.4.2011 11:08:34
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro... Bubi...če bi bil zraven tele kavice Daleron, bi mi lepše zgledala .... Pa...doma smo...imaš sporočilo na FB
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.4.2011 18:20:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz bi pa rada tukaj voščila VSE NAJ NAJ za rojstni dan dragi prijateljici
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.4.2011 20:42:39
|
|
|
|
petarda
|
Če katera ne ve kam bi jutri krenila na izlet...samo namig...pri nas je vedno lepo . Štirje novembrčki so že potrdili udeležbo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.4.2011 20:59:10
|
|
|
|
petarda
|
Ok....sem se zdajle nasmejala....sem menjala tickerje, ker je enim celo stran razpotegnilo zaradi mojega, pa sem šla malo čekirat vaše, da vidim od kje jih imate...in naletim na Nininega!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.4.2011 22:13:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...in naletim na Nininega! večna mladost... saj ni čudno, ko toliko športa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.4.2011 6:15:14
|
|
|
|
ada2
|
tak, grem oddelat teh 12 ur.... včeraj je bil pa en krasen dan, ampak o tem zvečer, ker zdaj nimam časa aja, adam je pa na sistematskem tudi bil ok, le cepili ga niso, ker je malo prehlajen in je zdravnik rekel, naj malo počakamo, za ziher.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.4.2011 7:08:25
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro. IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ok....sem se zdajle nasmejala....sem menjala tickerje, ker je enim celo stran razpotegnilo zaradi mojega, Samo zdaj pa je ok ticker. Nič več raztegnjeno. Mi gremo pa danes po dolgem času k mojim na kosilo, prej pa še na en razgledni stolp. Če bom gor prišla, pa še ne vem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.4.2011 7:44:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
čekirat vaše, da vidim od kje jih imate...in naletim na Nininega! a komu kaj ni prav?! večno mlada, kot pravi Bubi.... ...pa ne zaradi športanja, ampak tickerja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.4.2011 8:01:37
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.4.2011 8:02:13
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz bi pa rada tukaj voščila VSE NAJ NAJ za rojstni dan dragi prijateljici
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.4.2011 8:02:45
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ čekirat vaše, da vidim od kje jih imate...in naletim na Nininega! a komu kaj ni prav?! večno mlada, kot pravi Bubi.... ...pa ne zaradi športanja, ampak tickerja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?