Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 11:30:53
|
|
|
|
petarda
|
...kvaka sem se pa nasmejala zdajle...čeprav verjamem, da ti takrat ni bilo smešno A taka frajerja sta..kar takoj brez koleščkov? Kavica...joj, kako hitro mine teden ....kaj pa jutri dopoldne? Ali pa, če se dobimo v nedeljo vse skupaj, ko še bubi pride in gremo na kako igrišče.... Tina je pa zelo, zelo pogumna punca
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 11:35:45
|
|
|
|
petarda
|
Uh....tale bolniška bi bila pa dolga ... se drugače počuti dobro? Petardito bo čez poletje kar v vrtcu. Se ima lepo, rad gre med prijatelje in če je kak dan doma, kar pogreša družbo. (pa čeprav ima mene in se mu itak takrat posvetim na polno...). Finančno je pa itak tudi nam ugodneje, če je v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 11:53:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka dober daaan A ima prosim katera telefonsko številko od Sharpy? hehe...a ti jo vsako leto znova zgubiš?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 11:56:26
|
|
|
|
petarda
|
sem ti poslala ZS samo nekaj šteka...si dobila? A greste dol za prvomajske?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 12:07:28
|
|
|
|
petarda
|
eh....spet jočem ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 12:10:58
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kavica...joj, kako hitro mine teden ....kaj pa jutri dopoldne? Ali pa, če se dobimo v nedeljo vse skupaj, ko še bubi pride in gremo na kako igrišče.... Ja to bi bilo super. Sam prej mi sporoči oz. poklič. Saj imaš mojo številko Jaz tvojo imam, sam upam da je nisi spremenila. Če ne te pa jaz enkrat v nedeljo dopoldne pokličem. Imajo pa full igral na Prepihu, tako da se lahko otroci v miru na igrajo, mi pa kafetkamo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 12:15:20
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda eh....spet jočem .... Zakaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 12:18:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda eh....spet jočem .... Zakaj Tema na...v objemu žalosti al nekaj takega...kaj takega se ne bi smelo dogajati....ma, groza me je res...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 13:02:54
|
|
|
|
petarda
|
Eh..nič ne bo z nedeljo . Dajva se kvaka midve jutri dobit....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 13:45:18
|
|
|
|
Paštetka
|
ha, ha, ha zdaj sem slišala, po radiju, da je 75 letna bakicav Gruziji iskala baker z lopato,in z njo pretrgala glavni optični kabel, ki je celotno Gruzijo oskrboval z intenetom. In da je nastala štala . So jo oprostili kazni
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 13:52:21
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda eh....spet jočem .... Zakaj Nihče ne more ostat pri tem ravnodušen.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 13:53:08
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Eh..nič ne bo z nedeljo . Dajva se kvaka midve jutri dobit.... Sam povej kdaj, jaz imam med 8 in 15 uro čas A pa slikce ti bom prnesla tako jungle manio kot kraljestvo.
< Sporočilo je popravil kvaka -- 7.4.2011 13:55:47 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 14:00:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda eh....spet jočem .... Zakaj Nihče ne more ostat pri tem ravnodušen. o joj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 14:02:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Uh....tale bolniška bi bila pa dolga ... se drugače počuti dobro? izvrstno, če izvzamemo, da mu gresta longeta in berglje že fajn na živce Komaj čaka naslednji četrtek, ko ima pregled, da mu mogoče dr. da dovoljenje za delno obremenitev noge ... no to še ne pomeni, da se bo longete in bergelj losov, le kak krog s kolesom bi morda že lahko naredil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 14:02:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ha, ha, ha zdaj sem slišala, po radiju, da je 75 letna bakicav Gruziji iskala baker z lopato,in z njo pretrgala glavni optični kabel, ki je celotno Gruzijo oskrboval z intenetom. In da je nastala štala . So jo oprostili kazni ql
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 16:08:45
|
|
|
|
Urša
|
Končno si bom vzela malo časa, da kaj preberem in pokomentiram. Pri nas je 24 ur na dan premalo. Kako šele bo, ko grem v službo? Skratka, polno dela, veliko smo zunaj, pa vsak dan je kaj, samo premišljujem: Kateri dan je že jutri? Kdaj ima že Jaka nastop? Kdaj imajo zbiralno akcijo papirja? Kdaj je treba v šolo nest superge za kros? Kdaj ima Nika pevsko revijo? Pestro! Dobro, da ima Izak samo joško.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 16:10:59
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Še 10 minut moram počakat, da stroj opere in da preložim v sušilca... Ja, peremo tudi mi na veliko. Nekako ne pridem na zeleno vejo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 16:13:57
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada kako je bilo? Urša kako kaj ti in Mirena? Kako pa Izak? Mirena se kar dobro počuti, se mi zdi! Sprobali še nismo. Izak je pa bolj priden, pravi smejko!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 16:23:51
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Prav zabavno mi je vsak dan znova ugotavljati kako smo z vsakim otrokom bolj zverzirani. Se strinjam!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 16:26:14
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A imajo pri vas v vrtcu dostikrat babice in dedke na obisku? Tudi, 2x na leto.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 16:27:40
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Edino kar pogrešam je to, da očitno ne bodo prespali v vrtcu (petarditova skupina)....se mi zdi, da bi bili otročki navdušeni...mogoče bi morala predlagat vzgojiteljici . A to drugače izvajajo še v katerem vrtcu, ki ga obiskujejo novembrčki? Za Ninin vem...kaj pa ostali? Pri nas tudi prespijo, tazadnja skupina, junija enkrat in gredo na nočni pohod s svetilkami in na pico. Luštno!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 16:30:02
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Urša, ko sem včeraj prebrala novičko o punčki iz Mozirja, ki jo je povozil avtobus sem kar otrpnila .... dobro, da sem potem kmalu prebrala, da je bila stara 4 leta....in torej ni bila tvoja Nika..... Sožalje pa njeni družini...joj, groza kaj se dogaja zadnje čase, no ... Grozno. Malo naprej iz Mozirja je bila doma in je ušla iz dvorišča na cesto v nepravem trenutku. Si ne predstavljam...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.4.2011 16:31:15
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 miha od včeraj hodi lulat in kakat na kahlo.... za kakat reče, za lulat ga pa damo ko začne mezit.... in se polula... mogoče nam pa uspe bit suhi že pred poletjem Bravo Miha!
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?