|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
7.4.2011 11:30:53   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image ...kvaka sem se pa nasmejala zdajle...čeprav verjamem, da ti takrat ni bilo smešno user posted image user posted image user posted image user posted image

A taka frajerja sta..kar takoj brez koleščkov? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kavica...joj, kako hitro mine teden user posted image user posted image user posted image ....kaj pa jutri dopoldne? Ali pa, če se dobimo v nedeljo vse skupaj, ko še bubi pride in gremo na kako igrišče....user posted image

Tina je pa zelo, zelo pogumna punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
7.4.2011 11:35:45   
petarda
Uh....tale bolniška bi bila pa dolga user posted image ... se drugače počuti dobro? user posted image

Petardito bo čez poletje kar v vrtcu. Se ima lepo, rad gre med prijatelje in če je kak dan doma, kar pogreša družbo. (pa čeprav ima mene in se mu itak takrat posvetim na polno...). Finančno je pa itak tudi nam ugodneje, če je v vrtcu. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
7.4.2011 11:50:32   
Paštetka
dober daaan user posted image

A ima prosim katera telefonsko številko od Sharpy?

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
7.4.2011 11:53:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

dober daaan user posted image

A ima prosim katera telefonsko številko od Sharpy?

hehe...a ti jo vsako leto znova zgubiš? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
7.4.2011 11:56:26   
petarda
sem ti poslala ZS samo nekaj šteka...si dobila? A greste dol za prvomajske?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
7.4.2011 12:07:28   
petarda
eh....spet jočem user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
7.4.2011 12:10:58   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kavica...joj, kako hitro mine teden user posted image user posted image user posted image ....kaj pa jutri dopoldne? Ali pa, če se dobimo v nedeljo vse skupaj, ko še bubi pride in gremo na kako igrišče....user posted image

Ja to bi bilo super. Sam prej mi sporoči oz. poklič. Saj imaš mojo številkouser posted image Jaz tvojo imam, sam upam da je nisi spremenila. Če ne te pa jaz enkrat v nedeljo dopoldne pokličem.

Imajo pa full igral na Prepihu, tako da se lahko otroci v miru na igrajo, mi pa kafetkamo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
7.4.2011 12:15:20   
kvaka

eh....spet jočem user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Zakaj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
7.4.2011 12:18:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Zakaj user posted image

Tema na...v objemu žalosti al nekaj takega...kaj takega se ne bi smelo dogajati....ma, groza me je res...user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
7.4.2011 13:02:54   
petarda
Eh..nič ne bo z nedeljo user posted image . Dajva se kvaka midve jutri dobit....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
7.4.2011 13:37:20   
Paštetka
petarda, zgubim zardi menjave telefonov user posted image .

na čvekanju imaš temo zate odprto user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
7.4.2011 13:45:18   
Paštetka
ha, ha, ha

zdaj sem slišala, po radiju, da je 75 letna bakicav Gruziji  iskala baker z lopato,in z njo pretrgala glavni optični kabel, ki je celotno Gruzijo oskrboval z intenetom. In da je nastala štala . user posted image   So jo oprostili kazni user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
7.4.2011 13:52:21   
kvaka

Zakaj user posted image

Nihče ne more ostat pri tem ravnodušen. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
7.4.2011 13:53:08   
kvaka

Eh..nič ne bo z nedeljo user posted image . Dajva se kvaka midve jutri dobit....user posted image

Sam povej kdaj, jaz imam med 8 in 15 uro čas user posted image

A pa slikce ti bom prnesla tako jungle manio kot kraljestvo.

< Sporočilo je popravil kvaka -- 7.4.2011 13:55:47 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
7.4.2011 14:00:08   
NinaŠ

Zakaj user posted image

Nihče ne more ostat pri tem ravnodušen. user posted image user posted image user posted image

o joj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
7.4.2011 14:02:37   
NinaŠ

Uh....tale bolniška bi bila pa dolga user posted image ... se drugače počuti dobro? user posted image

izvrstno, če izvzamemo, da mu gresta longeta in berglje že fajn na živce user posted image  Komaj čaka naslednji četrtek, ko ima pregled, da mu mogoče dr. da dovoljenje za delno obremenitev noge user posted image  ... no to še ne pomeni, da se bo longete in bergelj losov, le kak krog s kolesom bi morda že lahko naredil user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
7.4.2011 14:02:58   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

ha, ha, ha

zdaj sem slišala, po radiju, da je 75 letna bakicav Gruziji  iskala baker z lopato,in z njo pretrgala glavni optični kabel, ki je celotno Gruzijo oskrboval z intenetom. In da je nastala štala . user posted image   So jo oprostili kazni user posted image

user posted image user posted image user posted image  ql

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
7.4.2011 16:08:45   
Urša
Končno si bom vzela malo časa, da kaj preberem in pokomentiram. user posted image  Pri nas je 24 ur na dan premalo. user posted image user posted image user posted image  Kako šele bo, ko grem v službo? user posted image  Skratka, polno dela, veliko smo zunaj, pa vsak dan je kaj, samo premišljujem: Kateri dan je že jutri? Kdaj ima že Jaka nastop? Kdaj imajo zbiralno akcijo papirja? Kdaj je treba v šolo nest superge za kros? Kdaj ima Nika pevsko revijo? Pestro! Dobro, da ima Izak samo joško.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
7.4.2011 16:10:59   
Urša

Še 10 minut moram počakat, da stroj opere in da preložim v sušilca...

Ja, peremo tudi mi na veliko. Nekako ne pridem na zeleno vejo.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
7.4.2011 16:13:57   
Urša

Ada kako je bilo? user posted image

Urša kako kaj ti in Mirena? Kako pa Izak?

Mirena se kar dobro počuti, se mi zdi! user posted image  Sprobali še nismo. Izak je pa bolj priden, pravi smejko! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
7.4.2011 16:23:51   
Urša

Prav zabavno mi je vsak dan znova ugotavljati kako smo z vsakim otrokom bolj zverzirani. user posted image   

Se strinjam! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
7.4.2011 16:26:14   
Urša

A imajo pri vas v vrtcu dostikrat babice in dedke na obisku?

Tudi, 2x na leto.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
7.4.2011 16:27:40   
Urša

Edino kar pogrešam je to, da očitno ne bodo prespali v vrtcu (petarditova skupina)....se mi zdi, da bi bili otročki navdušeni...mogoče bi morala predlagat vzgojiteljici user posted image . A to drugače izvajajo še v katerem vrtcu, ki ga obiskujejo novembrčki? Za Ninin vem...kaj pa ostali?

Pri nas tudi prespijo, tazadnja skupina, junija enkrat in gredo na nočni pohod s svetilkami in na pico. Luštno! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
7.4.2011 16:30:02   
Urša

Urša, ko sem včeraj prebrala novičko o punčki iz Mozirja, ki jo je povozil avtobus sem kar otrpnila user posted image .... dobro, da sem potem kmalu prebrala, da je bila stara 4 leta....in torej ni bila tvoja Nika.....user posted image

Sožalje pa njeni družini...joj, groza kaj se dogaja zadnje čase, no user posted image ...

Grozno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Malo naprej iz Mozirja je bila doma in je ušla iz dvorišča na cesto v nepravem trenutku. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si ne predstavljam...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
7.4.2011 16:31:15   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

miha od včeraj hodi lulat in kakat na kahlo.... za kakat reče, za lulat ga pa damo ko začne mezit.... in se polula... mogoče nam pa uspe bit suhi že pred poletjem

Bravo Miha! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?