|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
5.4.2011 19:45:24   
petarda
Uršaaaaa....kje si????

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
5.4.2011 20:49:03   
NinaŠ
Čer!

...dolg dan v službi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne sam res se mi je danes zdel ful dolg dan user posted image

Adam ima pa sistematskega v soboto user posted image . Ful mi je čudno, ker v ZD na Jesenicah, kamor mi hodimo, v sobotah ni niti dežurnega pediatra user posted image (edino če po urniku slučajno ne pride na vrsto kot "splošni"). Tina ima tudi ta teden, v četrtek, pregled user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
5.4.2011 21:02:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Čer!

...dolg dan v službi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne sam res se mi je danes zdel ful dolg dan user posted image

Adam ima pa sistematskega v soboto user posted image . Ful mi je čudno, ker v ZD na Jesenicah, kamor mi hodimo, v sobotah ni niti dežurnega pediatra user posted image (edino če po urniku slučajno ne pride na vrsto kot "splošni"). Tina ima tudi ta teden, v četrtek, pregled user posted image

Pri nas ob sobotah dežurni pediater sicer je, ampak, da bi pa prav naročali...to pa ne. user posted image ... A ste ve dobile vabilo na sistematski? Ali se moramo sami naročit?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
5.4.2011 21:08:21   
NinaŠ
A ste ve dobile vabilo na sistematski? Ali se moramo sami naročit?

dobiš vabilo

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
6.4.2011 0:12:43   
petarda

dobiš vabilo

Hvala user posted image

Lahko noč...joj, sem se začvekala...pa čisto nič zaspana...jutri bo pa težka vstat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
6.4.2011 8:34:40   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Petarda upam, da si se na približno naspala user posted image ...in vse ostale tudi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
6.4.2011 9:48:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Babic in dedkov ne vabijo, vsaj v dopoldanskem času ne. Pa staršev tudi ne, zadnjič sem se jaz sama povabila user posted image

Res? Pa tako lepo je, če pridejo babice in dedki...

Ja, ampak če prav pomislim, je trenutno itak bolje tako... kaj pa če babica ne bi mogla it? Dedi tudi še dela. Od druge babice in dedija pa itak ne morem kaj takega pričakovat, če se še na RD ne splača pripeljat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
6.4.2011 9:49:15   
*bubi*

dobiš vabilo

Ja, bubi ima drug teden user posted image  Samo zdaj ne vem, v okviru katere šole ga to vabijo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
6.4.2011 10:30:11   
NinaŠ
, v okviru katere šole ga to vabijo user posted image

kaj ti še sedaj ne veš, kam bo Bubi hodil user posted image Drugače pa mislim, da je to "splošni" pregled in niti ni pomembno na katero šolo bo hodil user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
6.4.2011 16:26:30   
ada2

Čer!

Pri nas ob sobotah dežurni pediater sicer je, ampak, da bi pa prav naročali...to pa ne. user posted image ... A ste ve dobile vabilo na sistematski? Ali se moramo sami naročit?

no, pri nas v ZD nimamo dežurnega pediatra, je samo en pediater in ena zdravnica za šolsko medicino, ki pa je že zelo dolgo na bolniški in ima pediater potem še vso šolsko deco, pa občasno hodi ena zdravnica (moj letnikuser posted image ) iz ptuja za šolske. zdaj sploh ne vem kdo bo ta pregled opravil, ampak na vabilu piše da je v soboto, pa od lanskih sem izvedela, da so tudi v soboto imeli. aja, sem pa zrihtala danes, da sem v soboto fraj in tako delam pač v nedeljo cel dan. vsaj touser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
6.4.2011 16:28:26   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ampak to, da bom pa imela zdaj 6 vikendov fraj je pa tudi nekaj, a ne?
ok, to vzamem nazaj... videla danes dokončni razpored in delam v soboto 12 ur in drugi teden popoldne.... bljagh no, kdaj se bom pa kaj praktično naučila? nikoli, ker že zdaj dopoldne se praktično nič ne dela, za popoldanm pa se absolutno nič ne dela....

samo jamrati se pa zna kolko dela jeuser posted image

pa ok, ada vgrizni se v jezik

Ada...a to zi zdaj v bolnišnici, potem pa se vrneš v dom? Al kaj? Je pa ponavadi tako, da si vsi mislimo...joj kako bi bilo dobro, če bi napredovali, pa blagor našim šefom, pa kakšne plače majo....ko pa prideš na to in vidiš odgovornosti, pa njegovo delo, pa zahteve njegovih nadrejenih....vidiš, da ni vse zlato, kar se sveti.... Jaz vem, da ne bi bila nikoli v koži mojega šefa, pa četudi ima recimo 3x večjo plačo od mene...

glede dela je meni fajn to, kar delam, moti me obnašanje nekaterih oseb.... ampak... HB se kmalu vrnem nazaj

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
6.4.2011 16:28:52   
ada2
pa dobro, kaj je s tem citiranjemuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
6.4.2011 20:16:42   
NinaŠ

ampak to, da bom pa imela zdaj 6 vikendov fraj je pa tudi nekaj, a ne?
ok, to vzamem nazaj... videla danes dokončni razpored in delam v soboto 12 ur in drugi teden popoldne.... bljagh no, kdaj se bom pa kaj praktično naučila? nikoli, ker že zdaj dopoldne se praktično nič ne dela, za popoldanm pa se absolutno nič ne dela....

samo jamrati se pa zna kolko dela jeuser posted image

pa ok, ada vgrizni se v jezik

Ada...a to zi zdaj v bolnišnici, potem pa se vrneš v dom? Al kaj? Je pa ponavadi tako, da si vsi mislimo...joj kako bi bilo dobro, če bi napredovali, pa blagor našim šefom, pa kakšne plače majo....ko pa prideš na to in vidiš odgovornosti, pa njegovo delo, pa zahteve njegovih nadrejenih....vidiš, da ni vse zlato, kar se sveti.... Jaz vem, da ne bi bila nikoli v koži mojega šefa, pa četudi ima recimo 3x večjo plačo od mene...

glede dela je meni fajn to, kar delam, moti me obnašanje nekaterih oseb.... ampak... HB se kmalu vrnem nazaj

samo poskusim normalno citirat user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
6.4.2011 20:17:23   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image Ada, ne vem kaj si s prvim postom zmutila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
6.4.2011 20:18:12   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image Ada, ne vem kaj si s prvim postom zmutila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
6.4.2011 20:22:52   
NinaŠ

ja sranje Ada, da ti ni fajn, pa tako si se veselila user posted image Saj bo teh nekaj tednov hitro minilo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
6.4.2011 20:30:10   
petarda

ja sranje Ada, da ti ni fajn, pa tako si se veselila user posted image Saj bo teh nekaj tednov hitro minilo user posted image

Podpisuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
6.4.2011 20:42:47   
*bubi*

, v okviru katere šole ga to vabijo user posted image

kaj ti še sedaj ne veš, kam bo Bubi hodil user posted image Drugače pa mislim, da je to "splošni" pregled in niti ni pomembno na katero šolo bo hodil user posted image

Ne, ne, vem.... vabilo je prišlo iz ZD, pa ne vem, katera šola je sporočila bubijevo ime tja... oz. od katere šole je tam šolski zdravnik.

No, zdaj že vem, od ta prave user posted image

Zato, ker mi je na tisti šoli, kamor spadamo, rekla, da bo vabljen na zdravniški pregled in posebno testiranje.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
7.4.2011 8:59:56   
kvaka
Dobro jutro,

petarda kar se tiče pregleda naših novembrčkov v našem koncu še ne bomo kmalu na vrsti. Sem bila v soboto z A pri dežurnem pediatru in je ravno pogovor nanesel na pregled za šolo, pa mi je rekla da še ne bo kmalu na vrsti, bomo pa dobili tako kot povsod tudi mi vabilo domov.

Mi smo kar stalni gostje v zdravstvenem domu, še tako banalna stvar se pri nas mora zakomplicirati. Je A dobil žulj od novih tenisk in kaj pa drugega staknil še infekt in mu je gleženj tako zatekel, da je na koncu pristal na AB.

Pa L smo vstavili cevke, hvala bogu šlo brez zapletov in sva bila po 3 urah že doma. In sedaj ko včasih povzdignem glas, se L prime za ušesa in kriči mami nehaj kričat me ušesa bolijo user posted image user posted image user posted image Pa opazili smo da je v teh 14 dneh bistveno bolj zgovoren in tudi v vrtcu mi je rekla, da hoče kar naprej sodelovat in pri vsaki knjigici, ki jo berejo ima full zapovedat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
7.4.2011 9:01:29   
kvaka
Petarda,

kadaj se dobiva na kavici user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
7.4.2011 9:03:15   
NinaŠ
Jutro!

Evo pregled in cepljenje je za nama user posted image user posted image user posted image , Tina gre LAHKO v šolo user posted image . Ob cepljenju niti pisnila ni, čeprav ji je iz učkov kapnilo nekaj kapljic user posted image ... ... je rekla, da je hotla bit pogumna punca, da bo šla lahko v šolo, ampak je takooo zelo bolelo, da so ji solzice kar same stekle user posted image . Krvi nama ni bilo potrebno dati, ker so ji jo vzeli pred pol leta (na sis. ob 5 let) in je bilo takrat (in vedno do sedaj) OK, čez en mesec, ko bo imela revakcinacijo hepatitisa B (mislim da user posted image ), pa morava prinesti še lonček z vodo (ker je danes ni nič lulat user posted image ). 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
7.4.2011 9:17:39   
kvaka
Mene pa zanima še eno, a boste naše prvošolčke imeli čez poletje doma ali bojo obiskovali vrtecuser posted image

Sem nekaj razmišljala, da bi jih imela doma, samo finančno gledano pridemo ceneje skoz, če sta v vrtcu. Pa če tudi ga ne obiskujeta user posted image

Sta pa naša dva tako živahna, da ju bomo imeli po enem tednu kmalu dovolj user posted image . To se kregata non stop, pa naj bodo to zaradi spodnje majice, barvice, ... sta si ves čas v laseh user posted image

Pa naša dva imata tudi nogico veliko, nosimo čevlje št. 31, najraje pa obujeta tiste ki so za 2 številki večje, da ju slučajno kje kaj ne tišči, moti. Zjutraj imata poseben ritual pri obuvanju nogavic, tudi do 3 pare zamenjata samo, da ju kaj ne bi motilo.  Očitno smo preveč Piko nogavičko gledala user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
7.4.2011 9:21:26   
kvaka
Evo me že dolgo ni bilo tukaj gor, sedaj pa ne znam nehat user posted image

Aha s kolesom brez pomožnih koles se pa naša dva vozita že od 26.04.2010, tega dne ne bom pozabila najbrž nikoli. Pred tem skoraj nikoli na kolesu, le na traktorju na pedala, ker ona dva se že ne bosta vozila s kolesom, ki ima pomožna koleščka gor. Toliko časa sta vztrajala, da sem jih pobrala dol in se usedeta na kolo in peljeta kot da to obvladata že lep čas user posted image user posted image
Sedaj pa mi težita, da bi imela kolo na prestave, vendar ga letos zagotovo še ne dobita. Glede na to, da se še nista naučila lepo ravnat s kolesom in ga pustita kjer je in vržeta, da kar odskoči od tal user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
7.4.2011 9:26:54   
kvaka
Bravo Tina user posted image  user posted image

Pri nas ne bo šlo tako lepo čez, že vidim A, kako bo bežal iz ordinacije zdravnika. To mi je enkrat nazaj naredil, da sem ga šla 2x iskat v čakalnico (bil samo v spodnjem perilu) in komaj prepričala, da ne bo hudega, sam zaprem vrata in že uide spet vn user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
7.4.2011 11:16:23   
NinaŠ
To mi je enkrat nazaj naredil, da sem ga šla 2x iskat v čakalnico (bil samo v spodnjem perilu) in komaj prepričala, da ne bo hudega, sam zaprem vrata in že uide spet vn user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sem nekaj razmišljala, da bi jih imela doma, samo finančno gledano pridemo ceneje skoz, če sta v vrtcu. Pa če tudi ga ne obiskujeta user posted image

ja, mi je znano... ...letos ko imam v vrtcu samo enega otroka plačujem ca 40€ več user posted image user posted image user posted image  Drugače pa bom Tino z julijem izpisala, ravno zaradi denarja user posted image , pa vem da bi ona z veseljem hodila user posted image ... ...samo v dveh mesecih tako prišparamo več kot 300 €. Varstvo moram pa itak organizirat že zaradi Anžeta user posted image  (sicer pa upam, da bo user posted image  takrat še na bolniški user posted image )

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?