Roberta69
|
A FB je razlog, da je bolj prazno tu . Jaz pa tudi nisem za FB (me je kar groza, ko vidim, kako so ljudje navlečeni na to in se ga jaz kar uspešno izogibam ), tako da sem čisto vesela, če že berem, da lahko vsaj kaj preberem . Moj Izak pa razen tega, da "plava", nič kaj ne akrobira (obrati), se pa zadnej čase kar dosti grabi za nogice, kar je super . Sploh pa ne morem verjet, da je že 5 mesecev od rojstva . Sem se pa glih danes, ko sem ga v pouchu nosila na Rožnik, ker je imel dovolj vozička, spomnila, kako je biti noseč , ampak sem svoj trebuh lažje nosila , Izaka pa bolj z veseljem . Ima nekih 8 kg in tam nekej okrog 70 je najbrž dolg - vidim po oblačilcih, ker mu 74 št. še najbolj paše, 68 bodijev ne uporabljam več, je šlo že zelo na tesno, za hlače in žabice pa ni toliko panike. Jaz ga imam pa že par dni v športnem delu, pa kot da mu ne bi toliko pasalo, ker zdaj manj spi... pa še noče se toliko vozit. Tudi meni so fotke lušte naredile... sem šla kar malo čekirat za letošnje morje, ker s prikolico, kamor smo hodili, letos ne bo nič, ker jo bo imel zdaj oči samo za zaposlene, druga se bo pa kupila za brata in mami, ki tudi tam delata, ampak v nudo kempu (kar pa meni ne paše tko zlo) in še moj brat bo čisto vsak vikend dol, pa še na dopustu... sicer je tudi za nas (ampak v pri vrsti za brata z družino), ampak bo bolj gužva, tako da najbrž samo za kak vikend... in če hočemo zares na morje, se moramo zdaj res zorganizirat . Mogoče bomo pa tako končno res "kam" šli . Smo zelo razmišljali, da bi si kupili svojo, pa je kar nekako ostalo pri tem, zaenkrat - bo pa, ko otroci malce zrastejo, to skoraj nujno ("najugodneje"in kempi so po moje, še posebej pa za otroke, zakon).
|