PERSIDA
|
Gremo lepo po vrsti. V petek sta imela kontrolo pri logopedinji.Kak sta babo zagledala oba v jok.Tomaža sem po neprespani noči komaj pomirila ,da sem mislila ,da bo še baba začela bit sitna.No kasneje je Anže za oba not spravo tak,da se je baba pomirla .Baje ,da bosta govorila tudi onadva se mi ni treba bat .Edino kar bo zahtevala z jesenjo ,da ju dajo v vrtecu v govorečo skupino.Tak ,da vidimo se spet čez tri mesece. Na že en nahod sta oba še fasala eno virozo.In s tem oba še več zelencev in vnete očke.Tak ,da sta imela podaljšan vikend zaradi bolezni.O nočeh nebom več razlagala ,ker sem že kot pokvarjena kaseta ko zavija .Da je vse skupaj še lepo začinjeno ,pa je še mene začelo speeeeeeet bolet grlo.V glavnem štala na kubik. Za vikend itak smo se nasončli doma.Smo bili kar doma ,ker nam ni bilo za pohajkovat. Dneve nam krasi naš ati z svojimi izpadi.Tak ,da ne se bat ,da se mi kri vstavi on redno skrbi za mojo cirkulacijo. Danes en primer ,je bil odgovoren ,da gre po otroka ampak on je šel ob pol štirih ,tak,da ju je mogo it iskat v drugo igralnico.Men se je skor spipalo.Iz dneva v dan se borim ,da jima vrtec postane drugi dom ,da ga bosta sprejela z radostjo .Zato se držim nekega rituala ,ker vem ,da otroci pač nosijo v sebi en občutek za čas.In ,če jima nekaj obljubim se tega tudi držim.Meni je škoda vsake minute ko nisem z njima .Včasih sem res kot en suženj zraven njiju ampak vem zakaj to počnem.Da bosta samostojna fanta ,odprta za svet in ponosna na to,da mi lahko zaupata.Ne njemu je važno,da so šli s sodelavci na pijačo in skor pozabo na otroka.Ker imam to možnost ,da otroka pobiram iz vrtca prej kot takrat ko ga zapirajo pač to izkoristim,da še imata doma nekaj od dneva.Ker sta res najraje doma .No nisem hotela težit samo danes je res tolko stvari na kupu ,da mi je dekl skor odneslo.Zdravje me zajebava , neprespane noči, pol še pa tečn dec ,v glavnem za hrastovec . RES pridejo trenutki ko se moram vprašat sama sebe ,če želim do smrti tak živet.In ja moram priznat,da si želim okusit še lepšo stran.Da če te nekdo ceni ,da ti zna to tudi povedat. Drage moje veliko bi vam še lahko napisala ,pa nebom danes naj ostane za drugič ko mi bo spet glavo odpiralo . Zato vedno ponavljam ,da dobro ,da imam vas ,da si lahko malo dušo spiham.Zato vedno ljudem ponavljam ,da ne morem bit 24h in 365dni dobre volje.Ja tudi meni ni vedno lahko .Sicer so to osebne stvari ampak včasih moraš delit,da mi srce ne poči . Ok me je že malo preveč zaneslo . No ,da vam še povem danes sem jokala kot dež.Anže mi je iz sedežne padel rikverc torej na koncu je prileto na glavo odzadaj.Tako je jokal jaz ,pa z njim.Če sem kaj v življenju alergična je to ,da pade na glavo.Ne vem kak mu je uspelo tak past samo res tak mi je blo hudo sploh ko se je za čeljust prijel sem mislila ,da si je čeljusti premakno.Sicer ni kazal nekih znakov ,da bi blo kaj hudega samo tega mu res ni trebalo. Tak ,da ja ratala sem ena cmerava baba saj ni čudno,da sta maladva taka cmerava dedca . No še ena lepa stvar Anže mi je natrgal šopek marjetic travniških onih mini in mi jih prineso.Mislim kaj vse ne pade na pamet moji mali glavci.Saj sem vam že davno rekla ,da mi ne trgamo vsake rože ob cesti čist zastonj .Res je en pravi mali angel. Včeraj ko sem prišla iz službe sta se oba vlegla na mene ,sam bog ,da mam velika pljuča in se tak cartala kot,da me že štiri mesece nista vidla .Kak mi nebi solze stople v oči ob taki nežnosti. A mate dovolj?
|