|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
5.4.2011 15:24:01   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Joj kako pa je vreme. Pa lepo pa grdo pa spet lepo... Milomater naj bo sonček al pa dež. Ne pa da bove spet šle na sprehod pa se bo vlilo in bove se skrivale in upale,da bo čimprej nehalo deževat :S

Danes grem bolj pozno po Lijo, ker bo jutri tudi do 16h v vrtcu, ker jaz delam od 6 - 16h, Tomaž pa do 15.30 in prej tak nebo do vrtca prišo.

Kosilo bom počakala, da jemo skupaj, pol pa greve še mal ven. Sem nardila kar meso z gobicami, prelito s smetano in sirom, ter zapečeno v pećici. Zraven še pire in solatka user posted image

Lepo mi bodite,,,se tipkamo kaj.

Zdaj bom 2 dni bolj slabo na netu, ker delam, pol pa spet. Razen če bo urnik spremenjen, pol me ne bo user posted image

To sem včeraj jaz delala. Mnjami. user posted image Danes pa bodo tudi gobice (so mi še ostale) z jajčko in regrat/jajčka/krompir. Potem pa šibam na govorilne ure, sem nazadnje bila v mesecu oktobru. user posted image

Kdo ti nabira regrat? Al ga sama? Meni ga starša in se davim z njim, tak mi je dober!!!user posted image

Taščica, jaz ga letos še nisem utegnila. Prej pa sva ga z mojim vedno sama nabirala.

Aha, kul za pridno taščouser posted image  Jaz ga zdaj že par let nisem in mi je kar fajn, ker ko ga mojadva nabereta, ga dobim tak očiščenega za direkt v skledo... saj veš kolko pranja je s tem, da ti mine!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
5.4.2011 15:26:47   
Tulipan12
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeej, prvauser posted image user posted image user posted image  in stran 54!!!user posted image user posted image user posted image  
Persida bo tak mislila, da je na napačnih Marčevkah, ko bo mimo prišla!user posted image
Grem jaz tut lazanjo preverit, potem pa naštudirat torto!user posted image  Uživajte!!!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
5.4.2011 15:29:55   
Najaa

Punce, kaj ste ve kaj naredile svojim malčkom za rojstni dan, prav na njihov dan (če ni bil to isti dan kot praznovanje)... saj vem, da je bilo vse pred kratkim, pa da ste pisale o tem, a se iskreno povedano trenutno ne spomnim, se mi pa ne da nazaj hodit brat - čeprav glede na naše čvekanje, verjetno ni tak dalečuser posted image user posted image user posted image ... ker ima Lia jutri RD, pa imamo v soboto praznovanje, sem razmišljala, da bi ji eno tako čist mičkeno tortico kupila, da jo mi 3je pojemo zjutraj preden gremo vsak na svoj konec in ji midva zapojeva njeno najljubšo hepi bouzdejuser posted image user posted image user posted image ... no, vašem izkušnje?

Mi smo to naredili. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1328
5.4.2011 15:31:22   
Najaa
Neki mi šteka rr... je moj komentar o cunjah vrglo ful kasneje, vidim.

V glavnem, regrad ja... njami njami, pa nikakor ne grem nabirat, pa se spravljam že ful dolgo.

Sem se odločila, da Niko kar zdravniku peljem pokazat. So rekle v vrtcu, da je cel dan ful kašljala, pa neki mi je čudna... tak da se gre pokazat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
5.4.2011 20:57:39   
KOKICA32
Čeruser posted image

Uf, je minilo to popoldne in že je ura skoraj devet. user posted image
Moj pikec je bil v vrtcu pohvaljen, lepo je, pospravlja, riše, poje, sodeluje, ni agresiven, če pa že komu kaj naredi pa je rekla, da se vidi, da je to storil nenamenoma.  Pokazala mi je risbice, ki jih je do sedaj že narisal. user posted image

Za nagrado sem ga peljala na sladoled (kot vsak dan doslej user posted image ). Potem pa sem mu oprala glavo in se je spet ful drl. user posted image Ne vem kaj mu je, drugače pa sam glavo v vodo tišči in je vse okej, ko pa omenim pranje glave pa taki jok, kot da bi ga iz kože dajala. user posted image

Sedaj sem še zunaj posadila en grmiček, pa nekaj novih rožic- trajnic, pa nekaj trave sem še posejala na mestih, kjer je bila bolj redka. user posted image
Sedaj pa grem gledati kako se pride do onega hotela, ker sodelavka, ki naju pelje, ima še manj pojma kot jaz.  user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
5.4.2011 21:04:14   
KOKICA32
Je moj prišel...šibam.

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
5.4.2011 22:39:40   
PERSIDA
Ponižno se javljam moj nasedli kit je bil doma in s tem posledično imam omejen dostop do kompauser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
5.4.2011 22:53:40   
Tulipan12

Čeruser posted image

Uf, je minilo to popoldne in že je ura skoraj devet. user posted image
Moj pikec je bil v vrtcu pohvaljen, lepo je, pospravlja, riše, poje, sodeluje, ni agresiven, če pa že komu kaj naredi pa je rekla, da se vidi, da je to storil nenamenoma.  Pokazala mi je risbice, ki jih je do sedaj že narisal. user posted image

Za nagrado sem ga peljala na sladoled (kot vsak dan doslej user posted image ). Potem pa sem mu oprala glavo in se je spet ful drl. user posted image Ne vem kaj mu je, drugače pa sam glavo v vodo tišči in je vse okej, ko pa omenim pranje glave pa taki jok, kot da bi ga iz kože dajala. user posted image

Sedaj sem še zunaj posadila en grmiček, pa nekaj novih rožic- trajnic, pa nekaj trave sem še posejala na mestih, kjer je bila bolj redka. user posted image
Sedaj pa grem gledati kako se pride do onega hotela, ker sodelavka, ki naju pelje, ima še manj pojma kot jaz.  user posted image

user posted image user posted image user posted image  Valentin! Pa saj sem rekla, da imaš pridnega sina!user posted image

Pranje glave - zadnjič je bila moja mami pri nas in sem ji kar lepo direktno rekla, da je čas, da gre domov, ker grem Lii glavo prat in da če to sliši, tega ne bo prenesla. Tak hudo je pri nas. In kaj lahko naredim? Nič. Lahko ji pustim umazano glavo ali pa jo postrižem - kar kot zdaj berem (Valentin ima kratke lase) sploh ni rešitev. Torej, nič. Bom pač poslušala dretje, dokler jo to ne mine. V bistvu me ne gane več. Tak!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
5.4.2011 22:54:49   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ponižno se javljam moj nasedli kit je bil doma in s tem posledično imam omejen dostop do kompauser posted image user posted image

Ja, ja, zdaj pa je dostop do kompa kriv!user posted image  Če je bil tvoj doma, tak vemo, kje si bila!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
5.4.2011 23:01:59   
Tulipan12
No, da vem povem. Lia ima v kuhinji/jedilnici malo Medo Pu mizico in dva stolčka (oni leseni komplet iz BC, da si znate predstavljatuser posted image ) in to je res en njenih najljubših kotičkov v stanovanju. Zjutraj vedno pride, se vsede in si naroči kakav, potem se prečoha, odzeha in podobno. Zdaj pa sem ji to okrasila z balončki, gor nastavila 3 krožničke za tortico, 3 kozarčke s slamicami (te iz kartona za partyje) in darilce. Ker je že od naju dobila za darilo poganjalčka, ji ne bova več nič kupovala, samo da ne bo tak čist brez, sem ji kupila HK labelo, pa taki mali Barbie avto z bonbončki, pa HK nekaj polnjeno z bonbončki, pa par Kinder čokoladic, pa lizalko, v glavnem nekaj takih roza drobnarij, ki vem, da se jih bo razveselila. V hladilniku je majhna tortica (ena rezina tortice), ki jo bom zjutraj okrasila z M&Ms bonbončki in 2 svečkama in ji bova zapela. Bo kul?

Neposredna povezava do sporočila: 1335
5.4.2011 23:03:33   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Neki mi šteka rr... je moj komentar o cunjah vrglo ful kasneje, vidim.

V glavnem, regrad ja... njami njami, pa nikakor ne grem nabirat, pa se spravljam že ful dolgo.

Sem se odločila, da Niko kar zdravniku peljem pokazat. So rekle v vrtcu, da je cel dan ful kašljala, pa neki mi je čudna... tak da se gre pokazat.

Ti si dejansko uporabljala številko 50 al si si jo pač nabavila? Ker nam je še 56 služila sam en teden... pri Lii še to ne, ker je bila kot en bumbar.user posted image

In kak je Nika?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
5.4.2011 23:22:31   
PERSIDA
Gremo lepo po vrsti.
V petek sta imela kontrolo pri logopedinji.Kak sta babo zagledala oba v jok.Tomaža sem po neprespani noči komaj pomirila ,da sem mislila ,da bo še baba začela bit sitna.No kasneje je Anže za oba not spravo tak,da se je baba pomirlauser posted image .Baje ,da bosta govorila tudi onadva se mi ni treba batuser posted image .Edino kar bo zahtevala z jesenjo ,da ju dajo v vrtecu v govorečo skupino.Tak ,da vidimo se spet čez tri mesece.

Na že en  nahod sta oba še fasala eno virozo.In s tem oba še več zelencev in vnete očke.Tak ,da sta imela podaljšan vikend zaradi bolezni.O nočeh nebom več razlagala ,ker sem že kot pokvarjena kaseta ko zavijauser posted image  .Da je vse skupaj še lepo začinjeno ,pa je še mene začelo speeeeeeet bolet grlo.V glavnem štala na kubik.

Za vikend itak smo se nasončli doma.Smo bili kar doma ,ker nam ni bilo za pohajkovat.

Dneve nam krasi naš ati z svojimi izpadi.Tak ,da ne se bat ,da se mi kri vstaviuser posted image  on redno skrbi za mojo cirkulacijo.
Danes en primer ,je bil odgovoren ,da gre po otroka ampak on je šel ob pol štirih ,tak,da ju je mogo it iskat v drugo igralnico.Men se je skor spipalo.Iz dneva v dan se borim ,da jima vrtec postane drugi dom ,da ga bosta sprejela z radostjo .Zato se držim nekega rituala ,ker vem ,da otroci pač nosijo v sebi en občutek za čas.In ,če jima nekaj obljubim se tega tudi držim.Meni je škoda vsake minute ko nisem z njima .Včasih sem res kot en suženj zraven njiju ampak vem zakaj to počnem.Da bosta samostojna fanta ,odprta za svet in ponosna na to,da mi lahko zaupata.Ne njemu je važno,da so šli  s sodelavci na pijačo in skor pozabo na otroka.Ker imam to možnost ,da otroka pobiram iz vrtca prej kot takrat ko ga zapirajo pač to izkoristim,da še imata doma nekaj od dneva.Ker sta res najraje doma .No nisem hotela težit samo danes je res tolko stvari na kupu ,da mi je dekl skor odneslo.Zdravje me zajebava , neprespane noči, pol še pa tečn dec ,v glavnem za hrastovecuser posted image .
RES pridejo trenutki ko se moram vprašat sama sebe ,če želim do smrti tak živet.In ja moram priznat,da si želim okusit še lepšo stran.Da če te nekdo ceni ,da ti zna to tudi povedat.
Drage moje veliko bi vam še lahko napisala ,pa nebom danes naj ostane za drugič ko mi bo spet glavo odpiralouser posted image .
Zato vedno ponavljam ,da dobro ,da imam vas ,da si lahko malo dušo spiham.Zato vedno ljudem ponavljam ,da ne morem bit 24h in 365dni dobre volje.Ja tudi meni ni vedno lahko .Sicer so to osebne stvari ampak včasih moraš delit,da mi srce ne počiuser posted image .

Ok me je že malo preveč zaneslouser posted image .
No ,da vam še povem danes sem jokala kot dež.Anže mi je iz sedežne padel rikverc torej na koncu je prileto na glavo odzadaj.Tako je jokal jaz ,pa z njim.Če sem kaj v življenju alergična je to ,da pade na glavo.Ne vem kak mu je uspelo tak past samo res tak mi je blo hudo sploh ko se je za čeljust prijel sem mislila ,da si je čeljusti premakno.Sicer ni kazal nekih znakov ,da bi blo kaj hudega samo tega mu res ni trebalo.

Tak ,da ja ratala sem ena cmerava baba saj ni čudno,da sta maladva taka cmerava dedcauser posted image .

No še ena lepa stvar Anže mi je natrgal šopek marjetic travniških onih mini in mi jih prineso.Mislim kaj vse ne pade na pamet moji mali glavci.Saj sem vam že davno rekla ,da mi ne trgamo vsake rože ob cesti čist zastonjuser posted image .Res je en pravi mali angel.
Včeraj ko sem prišla iz službe sta se oba vlegla na mene ,sam bog ,da mam velika pljučauser posted image user posted image user posted image  in se tak cartala kot,da me že štiri mesece nista vidla user posted image .Kak mi nebi solze stople v oči ob taki nežnosti.

A mate dovolj?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
5.4.2011 23:33:15   
Tulipan12
Persidaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaz sem mislila it spat, pa si bom pivičko raje odprla, da preberem tvoj roman!user posted image  Na zdravje!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
5.4.2011 23:35:15   
PERSIDA
Kaj še naj povem.
Ta teden akcija okol hiše malo po vrtu ,konc tedna bo,pa treba kosit.Jutri je na seznamu sejanje po vrtu .Kar sem zadnjič posejala je že vse zunaj razen peteršilja tak ,da juhej za kmetico persidouser posted image .No,pa hb za sosedovega traktora ,da mi je lani ravno zoral vrt ,da se letos ne je+em s trdo zemljo.user posted image Tak,da ,če bo zdravje kolko tolko pri bavcoma bo kmetija dalje laufalauser posted image .

Ja,pa naša mačka je že pune breja ,je taka ,da rada da zaj ,pa ma poslediceuser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image ..eh že bluzimuser posted image .

V nedeljo ,pa gremo na krst upam na lepo vreme ,ker imajo igrala in to je zakon.

Novica je ta ,da letos morja po vsej verjetnosti ne bo.Bo,pa trampolin.Uuuuuuuuu je bi rekla bavcauser posted image .

A še vam povem kako je moje finančno stanje?Boljše da neuser posted image user posted image user posted image

Mislim,da mi je čas ,da gremuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
5.4.2011 23:36:15   
PERSIDA

Persidaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaz sem mislila it spat, pa si bom pivičko raje odprla, da preberem tvoj roman!user posted image  Na zdravje!user posted image

Čirs še za mene.Jaz bi tresnila ,pa nimam kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1340
5.4.2011 23:38:54   
PERSIDA
Pune,pune mam rada regrat ,pa na dvorišču mi raste samo kaj ko ga je pucat tak dolgcajtuser posted image .

taši skači,skač ,da bo kaki mali skokec ratouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
5.4.2011 23:41:49   
Tulipan12
Persida
najprej, itak, da bosta bavca govorila!!! Še preveč!!!
Za vse ostalo pa: user posted image user posted image user posted image
Tak kot ti je Anže danes padel, tega je mene tudi full groza in verjemem, da si jokala kot dež.
Je pa pravi mali romantik s temi marjeticami, kar toplo mi je postalo pri srčku, ko sem to prebrala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1342
5.4.2011 23:43:35   
Tulipan12

Pune,pune mam rada regrat ,pa na dvorišču mi raste samo kaj ko ga je pucat tak dolgcajtuser posted image .

taši skači,skač ,da bo kaki mali skokec ratouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
5.4.2011 23:47:37   
Tulipan12

Kaj še naj povem.
Ta teden akcija okol hiše malo po vrtu ,konc tedna bo,pa treba kosit.Jutri je na seznamu sejanje po vrtu .Kar sem zadnjič posejala je že vse zunaj razen peteršilja tak ,da juhej za kmetico persidouser posted image .No,pa hb za sosedovega traktora ,da mi je lani ravno zoral vrt ,da se letos ne je+em s trdo zemljo.user posted image Tak,da ,če bo zdravje kolko tolko pri bavcoma bo kmetija dalje laufalauser posted image .

Ja,pa naša mačka je že pune breja ,je taka ,da rada da zaj ,pa ma poslediceuser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image ..eh že bluzimuser posted image .

V nedeljo ,pa gremo na krst upam na lepo vreme ,ker imajo igrala in to je zakon.

Novica je ta ,da letos morja po vsej verjetnosti ne bo.Bo,pa trampolin.Uuuuuuuuu je bi rekla bavcauser posted image .

A še vam povem kako je moje finančno stanje?Boljše da neuser posted image user posted image user posted image

Mislim,da mi je čas ,da gremuser posted image user posted image user posted image

V nedeljo je lepo vreme napovedano.

Čuj, jaz sem zdaj malo gledala trampoline pa to. So od cca 3m do cca4m. Meni se oni, ko je bil al še je v akciji v Intersparu ne zdi slabi, pa mislim, da je 3,3m. Kakega boste dobili/nabavili? Aja, sploh pa sem začela razmišljat, če je to že za naše malčke, ker ko vidiš one oznake zraven na trampolinu (kaj si lahko vse otrok naredi), se ti obrne. Ampak verjetno se lahko pri vsaki igri poškoduje, tak da zdaj brezveze kompliciram, ne?user posted image

user posted image user posted image  za morje!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
5.4.2011 23:48:58   
PERSIDA
Evo dalje jamram:
ne radi se oblačimo,ne radi kopamo,še ne rajši umivamo glave.
En bi bil oblečen ko eskim ,drugi bi bil skoz nag in bosuser posted image
Eden bi bil skoz noter v hiši ta drug bi,pa bil skoz zunaj al v avtu,pa prižigal avto.

Po novem sta začela komplicira kaj bosta imela oblečeno.Seveda ponavadi se krampljeta za isto oblačilo kar je žive barve.Tak,da ponovem mora bit vse iste barve ,pa makar mb okol obrnemuser posted image .

Eden mi skoz glavnik nosi in kaže naj mu lase naželiram,da bo mel frizuro user posted image .
Eden bi mel lepe nohte in kar uživa ko mu jh čistim ,ta drugi ,pa se dere kot,da mu prste režemuser posted image

A bi blo dovolj za danes?
Mislim,da bo moglo bit ,ker ura je res že pozno.
Eh malo še počakam ,da bo polnoč ,da voščim naši zadnji slavljenki.
Ja vidiš tulipanček ,da bi skor pozabla povedat ,da si lepo si to zmislila za jutri.user posted image user posted image user posted image

No počakam še pol pa res dijo mijouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
5.4.2011 23:49:52   
Tulipan12

Jaz mam karton Unionov, pridiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! Itak ne spiš ne ti ne jaz nobeno noč, pa te zdaj ne bi blo neke razlike!user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
5.4.2011 23:52:53   
PERSIDA
Nimam še nekaj nagledanih bo ,pa kar tisti največji do 150 kg.A te zanima zakajuser posted image user posted image user posted image .No za 4m še,pa nisem čula.Ko naštudiram ti javim.Onekih poškodbah ,pa tudi ne razmišljam ,ker danes bi se lahko še huje razbil ko je dol pado tam ga vsaj nebi tak bolelo oz. bi se mu zdelo zabavno.Tak,da nič bat za to.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
5.4.2011 23:54:46   
PERSIDA

Jaz mam karton Unionov, pridiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! Itak ne spiš ne ti ne jaz nobeno noč, pa te zdaj ne bi blo neke razlike!user posted image  

Uuuuuuuuu je, a maš graepfrut mogoče ?Umiram za njimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1348
5.4.2011 23:55:15   
Tulipan12

Evo dalje jamram:
ne radi se oblačimo,ne radi kopamo,še ne rajši umivamo glave.
En bi bil oblečen ko eskim ,drugi bi bil skoz nag in bosuser posted image
Eden bi bil skoz noter v hiši ta drug bi,pa bil skoz zunaj al v avtu,pa prižigal avto.

Po novem sta začela komplicira kaj bosta imela oblečeno.Seveda ponavadi se krampljeta za isto oblačilo kar je žive barve.Tak,da ponovem mora bit vse iste barve ,pa makar mb okol obrnemuser posted image .

Eden mi skoz glavnik nosi in kaže naj mu lase naželiram,da bo mel frizuro user posted image .
Eden bi mel lepe nohte in kar uživa ko mu jh čistim ,ta drugi ,pa se dere kot,da mu prste režemuser posted image

A bi blo dovolj za danes?
Mislim,da bo moglo bit ,ker ura je res že pozno.
Eh malo še počakam ,da bo polnoč ,da voščim naši zadnji slavljenki.
Ja vidiš tulipanček ,da bi skor pozabla povedat ,da si lepo si to zmislila za jutri.user posted image user posted image user posted image

No počakam še pol pa res dijo mijouser posted image

Iiiiiiiiiiiiii, kak lepo, da čakaš!user posted image  Jaz tudi, da sama s sabo nazdravim, ker ostala banda spi, jaz sem spala eno uro popoldan (po treh mesecih), pa mi zdaj tako dela v glavi, da je joj!

Vi pa mate res pestro, je pa približno enako pri enemu otroku (drugi je še premali), ker ona pa ima pač vsaki dan nove finte... tak kot si rekla, en dan bi bila v kombinizonu, drug dan v kopalkah... klasika!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
5.4.2011 23:57:34   
Tulipan12

Uuuuuuuuu je, a maš graepfrut mogoče ?Umiram za njimuser posted image

Samo še dva mam, ostalo so navadni rdeči Unioni. Meni je tut Radler zakon!!!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.