Tulipan12
|
Dobro jutro. Včeraj enostavno več nisem mogla bit tu gor, sem šla ven, ker mi tragedije vedno pustijo tak vtis, da je groza. Tasa v Muellera po plenice in v Florijana na kavo, aja še po nogavice ze Lio v Calzedonio. Ne vprašaj kak me je sonce opeklo po rokah!!! Moram Luki kupit klobuček, ker zdaj več ne spi toliko v vozičku in se hoče družit na kavicah, gostinci pa še nimajo marel-senčnikov... Lii je lanski klobuček še prav, sva šli včeraj hitro probat, ker je sonce full močno! Vnete očke moj nečak, ki je 10 dni mlajši od Luke (glih danes ima 3m), ima vnete že od rojstva. Skoz mu tečejo solze, Luki sploh še ne, tudi ko na polno joka, ima menda nekaj s solzevodi in je bila svakinja glih včeraj pri okulistu z njim, je rekel izpiranje samo s toplo vodo. Ji pa vsak drugače reče, eni kamilica, eni fiziološka, eni materino mleko (govorim o nasvetih zdravnikov) , no pa kapljice, na T. se imenujejo... Persida uuu, veselje pri vodi-welcome to the club!!! Mi smo zdaj že tak daleč, da jokamo še samo pri pranju glave, ostalo smo že izjokali očitno Nasvet: počakaj, da jih mine! Temence: Lia jih je imela toliko, da je zgledalo kot da ima rumene lase, ne rjave . Odprava: sem namazala olivno olje, dala gor kapo in počakala 1 dan, oprala, prečesala, čez 2 dni jovo na novo. Mislim, da sem jih kaki mesec odpravljala, full mi je pomagala tudi krema proti temencam od Mustele, čisto pa so izginile na morju, ko so očitno odstopile od vlage in zraka in je šlo najučinkoviteje ven. Ampak to sem nam je lepo poklopil tajming, da jih je imela glih nekje pri 3m, okoli 4 meseca pa smo bili 2t na morju in je šlo lepo ven v tistem času. Drugač pa res navadno olivno olje, pa neko kapo gor (šiltarco al pa klobuček), pa oprat, česat, ponavljat... ampak ker si omenila, da voda več ni vaš prijatelj - good luck! Buške in modrice Lii sem včeraj probavala lanske poletne stvari, da vidim, če ji je še kaj prav in sva našli 2 oblekci in ene kratke hlače za ponucat , AMPAK ko bi vi videli pupiko v oblekci, noge pa ko najhujši nogometaš!!!! Modrica pri modrici, eno koleno ima čisto črno zgleda ji bom morala ščitnike kupit za hojo al kaj!!! Aha, ne vem, če sem vam povedala, da je dobila za roj. dan skiro - oni trikolesni, od 2,5let naprej in je tut full fajn za ravnotežje lovit. No, sem se spomnila, ker sem glih o buškah in modricah govorila.
|