![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 23:58:53
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nimam še nekaj nagledanih bo ,pa kar tisti največji do 150 kg.A te zanima zakaj .No za 4m še,pa nisem čula.Ko naštudiram ti javim.Onekih poškodbah ,pa tudi ne razmišljam ,ker danes bi se lahko še huje razbil ko je dol pado tam ga vsaj nebi tak bolelo oz. bi se mu zdelo zabavno.Tak,da nič bat za to. Aja, kile so pomembne, jaz sem mislila, da moram ono širino gledat. Ja, ta je bil do 98kg, pa znižan na 140evrov. Se mi je zdel full ugoden.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 23:59:57
|
|
|
|
Tulipan12
|
ulovi me, ulovi me, kupit ču ti novine!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 0:16:40
|
|
|
|
PERSIDA
|
Eko svoje sem opravla za danes .Tulpek tudi vama s T. iskrene čestitke,da sta taka fajn starša -še več takih in še naprej vesele dneve ko bosta gledala svojo navihanko s kakšnimi novimi idejami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 0:17:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
Mafija zdaj,pa mislim,da me mate dovolj,lahko noč ,ker drugač si bom še sama kako žurko tu gor naredla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 0:21:32
|
|
|
|
Tulipan12
|
Teta Persida, sem si nastavila, da ji pokažem zjutraj tole torto velikanko, Čukece pa si bo prav lepo zraven zapela!!!! Hvala, res si od sile!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 0:24:06
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Eko svoje sem opravla za danes .Tulpek tudi vama s T. iskrene čestitke,da sta taka fajn starša -še več takih in še naprej vesele dneve ko bosta gledala svojo navihanko s kakšnimi novimi idejami hvala. No, zdaj nekje pred dvema letoma, so se začeli popadki in je moja ovnica začela z rogeci tišat v steno.... tipično, še dandanes dela isto!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 0:24:51
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Mafija zdaj,pa mislim,da me mate dovolj,lahko noč ,ker drugač si bom še sama kako žurko tu gor naredla Te pa greva, no! Lahko noč, predvsem mirno, ti želim!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 7:43:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Uuu, vidim, da je nekdo imel žurko ponoči. Lepo sta načvekali. Persida .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 7:43:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Eko svoje sem opravla za danes .Tulpek tudi vama s T. iskrene čestitke,da sta taka fajn starša -še več takih in še naprej vesele dneve ko bosta gledala svojo navihanko s kakšnimi novimi idejami hvala. No, zdaj nekje pred dvema letoma, so se začeli popadki in je moja ovnica začela z rogeci tišat v steno.... tipično, še dandanes dela isto!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 7:43:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 No, da vem povem. Lia ima v kuhinji/jedilnici malo Medo Pu mizico in dva stolčka (oni leseni komplet iz BC, da si znate predstavljat ) in to je res en njenih najljubših kotičkov v stanovanju. Zjutraj vedno pride, se vsede in si naroči kakav, potem se prečoha, odzeha in podobno. Zdaj pa sem ji to okrasila z balončki, gor nastavila 3 krožničke za tortico, 3 kozarčke s slamicami (te iz kartona za partyje) in darilce. Ker je že od naju dobila za darilo poganjalčka, ji ne bova več nič kupovala, samo da ne bo tak čist brez, sem ji kupila HK labelo, pa taki mali Barbie avto z bonbončki, pa HK nekaj polnjeno z bonbončki, pa par Kinder čokoladic, pa lizalko, v glavnem nekaj takih roza drobnarij, ki vem, da se jih bo razveselila. V hladilniku je majhna tortica (ena rezina tortice), ki jo bom zjutraj okrasila z M&Ms bonbončki in 2 svečkama in ji bova zapela. Bo kul? ZELO LEPO! POROČAJ!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 7:47:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
Draga LIA! Vse najlepše in najboljše za tvoj drugi rojstni dan!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 7:50:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Trampolin- moj skače po njem že od cca 11 meseca, vem, da še hodil ni, ko sta z nečakinjo hopsala po njem. Paziti je treba, da jih ni več v njem, dva še gre, ker se lahko z glavicami zaletijo skupaj. V Bumbarju vedno gledam, da je sam noter, ker je lahko kak petletnik za Valentina kar nevaren.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 7:56:17
|
|
|
|
Tulipan12
|
prvi del hepi bouzdej je za nami! Sva prišli v jedilnico in je videla vse tako kot sem nastavila, je planila v jok, v isti jok kot takrat, ko me je prišla obiskat v bolnico, ko sem rodila. Torej nič histerično, le polno čustev. Sem ji rekla, da pa ima danes ona RD in da je to presenečenje. Iz joka je nastalo full navdušenje, sem vzela tortico iz hladilnika, jo še malo okrasila z M&Msi, dala gor svečki, ugasnila luč (ja, ob 5.15 je še tema zunaj ) in sva ji zapela. Se je obnašala kot prava mala gospodičnica, malo ji je bilo nerodno, drugače pa se je celi čas smejala, pihnila svečki, si zaploskala in napadla tortico. Potem smo se vsi posedli okoli njene mizice, da si je še darilce ogledala, navdušenje nad temi drobnarijami je bilo neprecenljivo!!! In seveda smo si morali vedno znova še malo soka dolit in ga pit in oh in sploh. Je rekla: Luka, jaz pa mam danes lojstni dan, pa toltico papamo, ti pa se ne moles, kel nimas zobkov, bogi si, taki mali!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 7:59:22
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Trampolin- moj skače po njem že od cca 11 meseca, vem, da še hodil ni, ko sta z nečakinjo hopsala po njem. Paziti je treba, da jih ni več v njem, dva še gre, ker se lahko z glavicami zaletijo skupaj. V Bumbarju vedno gledam, da je sam noter, ker je lahko kak petletnik za Valentina kar nevaren. No, jaz to tudi full pazim, v Bumbarju je navadno kako uro not, bi lahko križanke reševala zraven , je pa vedno bolj divja. Ko je bila manjša, je bila full bolj pazljiva, zdaj pa že tak nori not, da me je kr groza, ker vem, da lahko gre hitro kaka rokica al pa nogica. Saj, kot pravim, je lahko vsaka igra nevarna, tak da bomo verjetno investirali.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 8:03:21
|
|
|
|
Tulipan12
|
Čukece smo tudi zapeli, itak da ji ni bilo jasno, kdo je Persida in kaj to pomeni, da ji nekdo na računalniku vošči, je kr govorila: ki pa je Pelsida??? hahah Kokica, ji bom še tvoje vošilo popoldan pokazala, bo verjetno spraševala, kje si... in potem ji jaz povem kraj, kjer kdo živi in ko se kam peljemo, reče: kam glemo? pa rečem, na obisk... ona pa: a v Miklavž (npr.)??? Duplek... res je zanimivo, kaj se plete po teh malih glavicah, sem jim kr malo fauš njihove domišljije.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 8:04:28
|
|
|
|
Tulipan12
|
Grempucat, ker so popadki neznosni!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 8:05:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 prvi del hepi bouzdej je za nami! Sva prišli v jedilnico in je videla vse tako kot sem nastavila, je planila v jok, v isti jok kot takrat, ko me je prišla obiskat v bolnico, ko sem rodila. Torej nič histerično, le polno čustev. Sem ji rekla, da pa ima danes ona RD in da je to presenečenje. Iz joka je nastalo full navdušenje, sem vzela tortico iz hladilnika, jo še malo okrasila z M&Msi, dala gor svečki, ugasnila luč (ja, ob 5.15 je še tema zunaj ) in sva ji zapela. Se je obnašala kot prava mala gospodičnica, malo ji je bilo nerodno, drugače pa se je celi čas smejala, pihnila svečki, si zaploskala in napadla tortico. Potem smo se vsi posedli okoli njene mizice, da si je še darilce ogledala, navdušenje nad temi drobnarijami je bilo neprecenljivo!!! In seveda smo si morali vedno znova še malo soka dolit in ga pit in oh in sploh. Je rekla: Luka, jaz pa mam danes lojstni dan, pa toltico papamo, ti pa se ne moles, kel nimas zobkov, bogi si, taki mali!!! To je pa najboljše!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 8:06:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Grempucat, ker so popadki neznosni! [/quote) Ob kolkih pa se je rodila?
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 6.4.2011 8:07:51 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 8:19:34
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Grempucat, ker so popadki neznosni! [/quote) Ob kolkih pa se je rodila? 11.43. Šest ur umetnih popadkov na 2 min, brez epiduralne. Bi si morala vsako leto na ta dan jaz kak Spa privoščit in si krepko čestitat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 9:28:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 No, da vem povem. Lia ima v kuhinji/jedilnici malo Medo Pu mizico in dva stolčka (oni leseni komplet iz BC, da si znate predstavljat ) in to je res en njenih najljubših kotičkov v stanovanju. Zjutraj vedno pride, se vsede in si naroči kakav, potem se prečoha, odzeha in podobno. Zdaj pa sem ji to okrasila z balončki, gor nastavila 3 krožničke za tortico, 3 kozarčke s slamicami (te iz kartona za partyje) in darilce. Ker je že od naju dobila za darilo poganjalčka, ji ne bova več nič kupovala, samo da ne bo tak čist brez, sem ji kupila HK labelo, pa taki mali Barbie avto z bonbončki, pa HK nekaj polnjeno z bonbončki, pa par Kinder čokoladic, pa lizalko, v glavnem nekaj takih roza drobnarij, ki vem, da se jih bo razveselila. V hladilniku je majhna tortica (ena rezina tortice), ki jo bom zjutraj okrasila z M&Ms bonbončki in 2 svečkama in ji bova zapela. Bo kul? Zalo lepo. In vse najboljše tvoji princeski!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 9:29:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Neki mi šteka rr... je moj komentar o cunjah vrglo ful kasneje, vidim. V glavnem, regrad ja... njami njami, pa nikakor ne grem nabirat, pa se spravljam že ful dolgo. Sem se odločila, da Niko kar zdravniku peljem pokazat. So rekle v vrtcu, da je cel dan ful kašljala, pa neki mi je čudna... tak da se gre pokazat. Ti si dejansko uporabljala številko 50 al si si jo pač nabavila? Ker nam je še 56 služila sam en teden... pri Lii še to ne, ker je bila kot en bumbar. In kak je Nika? Uporabljala ja, če se je pa rodila dolga 46cm. In počasi je rastla tak da je mela št. 50 še kar dolgo. Poletnih stvari imam veliko takih malih. Bom zdej na poletje dala oglas na Podarimo, da se rešim tega. Razen, če bo tasa kaj naznanila. Nika kašlja kašlja kašlja. Tak grdo kašlja... je rekla P, da če bi bilo slabše, naj prideva nazaj. Saturacijo je imela ravno 97, kar ni ne dobro ne slabo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 9:31:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 prvi del hepi bouzdej je za nami! Sva prišli v jedilnico in je videla vse tako kot sem nastavila, je planila v jok, v isti jok kot takrat, ko me je prišla obiskat v bolnico, ko sem rodila. Torej nič histerično, le polno čustev. Sem ji rekla, da pa ima danes ona RD in da je to presenečenje. Iz joka je nastalo full navdušenje, sem vzela tortico iz hladilnika, jo še malo okrasila z M&Msi, dala gor svečki, ugasnila luč (ja, ob 5.15 je še tema zunaj ) in sva ji zapela. Se je obnašala kot prava mala gospodičnica, malo ji je bilo nerodno, drugače pa se je celi čas smejala, pihnila svečki, si zaploskala in napadla tortico. Potem smo se vsi posedli okoli njene mizice, da si je še darilce ogledala, navdušenje nad temi drobnarijami je bilo neprecenljivo!!! In seveda smo si morali vedno znova še malo soka dolit in ga pit in oh in sploh. Je rekla: Luka, jaz pa mam danes lojstni dan, pa toltico papamo, ti pa se ne moles, kel nimas zobkov, bogi si, taki mali!!! Ma dej... še ti si me spravila v jok zdej... Cuker mali...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 9:32:13
|
|
|
|
Najaa
|
Persida kot vedno si me spravila v ampak res tak napišeš, da mi je toplo pri srcu. Ti in tvoja bavca ste res zakon. No midve sva doma. Nika gleda Nodija, jaz pa kavo pijem. Za kosilo bo tašča poskrbela, posesala in prah pobrisala sem že, tak da se bom zdaj v celoti posvetila bolančku našemu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.4.2011 9:33:27
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 No, da vem povem. Lia ima v kuhinji/jedilnici malo Medo Pu mizico in dva stolčka (oni leseni komplet iz BC, da si znate predstavljat ) in to je res en njenih najljubših kotičkov v stanovanju. Zjutraj vedno pride, se vsede in si naroči kakav, potem se prečoha, odzeha in podobno. Zdaj pa sem ji to okrasila z balončki, gor nastavila 3 krožničke za tortico, 3 kozarčke s slamicami (te iz kartona za partyje) in darilce. Ker je že od naju dobila za darilo poganjalčka, ji ne bova več nič kupovala, samo da ne bo tak čist brez, sem ji kupila HK labelo, pa taki mali Barbie avto z bonbončki, pa HK nekaj polnjeno z bonbončki, pa par Kinder čokoladic, pa lizalko, v glavnem nekaj takih roza drobnarij, ki vem, da se jih bo razveselila. V hladilniku je majhna tortica (ena rezina tortice), ki jo bom zjutraj okrasila z M&Ms bonbončki in 2 svečkama in ji bova zapela. Bo kul? FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUl LEPO!!!!! p.s. mogoče ti drugo leto ukradem idejo
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.