Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 13:41:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA ne hecaj se... Men je vedno pokazal + nše predno je zamujala M. Sam se pa zna zgodit a ne, da kasneje zanosiš... v glavnem, tasa zveste navijačice ti stojimo ob strani! Saj se ne hecam, resno mislim. Saj pa res imaš neke izkušnje s tem. Meni je tudi vedno pokazal +, takoj, ko sem delala test...Še dobro nisem pomočila palčke noter in sta že bili 2 črtici.- Seveda pa navijamo za Taso!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 13:42:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
PRVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:00:03
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa neeee, ne bruha, sam na wc hodi vsakih 5 minut. Sej se spomnete kako je bilo, ko nam je zamujala in smo hodle preverjat...? Joj kaka muka, če se spomnem... vsakič sem molila, da ne bi kri zagledala. mogoče pa ona ravno kontra moli!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:02:50
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zaj sem šla delat test ker mi je čudno. Itak vem da bo negativno, ker drugače sploh bit ne more Pa da vidimo...moram čakat 5.minut. Itak se je takoj ena črtica pokazala kaj pomeni negativno. Tak, da hvala navijačice ampak za zmago bo še treba mal počakat Jaz ne vem kdaj točno sem z Luko zanosila, vem pa da sem naredila test 18.4. in je bil pozitiven, test, ki sem ga naredila par dni prej, pa negativen... tak da...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:06:03
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA ne hecaj se... Men je vedno pokazal + nše predno je zamujala M. Sam se pa zna zgodit a ne, da kasneje zanosiš... v glavnem, tasa zveste navijačice ti stojimo ob strani! Tak kot meni... Ja, Tasa, daj no, lahko izbiraš kaj rabiš - al cunjice za punčko (nimam nobene zadaj) al za fantka (tudi težko komu dam, ker smo vse istočasno rodile - in to vse fantke!!!) Navijam!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:07:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA ne hecaj se... Men je vedno pokazal + nše predno je zamujala M. Sam se pa zna zgodit a ne, da kasneje zanosiš... v glavnem, tasa zveste navijačice ti stojimo ob strani! Tak kot meni... Ja, Tasa, daj no, lahko izbiraš kaj rabiš - al cunjice za punčko (nimam nobene zadaj) al za fantka (tudi težko komu dam, ker smo vse istočasno rodile - in to vse fantke!!!) Navijam!!!! To pa si je treba zapomniti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:07:23
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PRVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Iz 50ke na 53ko!!! Ni slabo za en dan, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:10:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PRVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Iz 50ke na 53ko!!! Ni slabo za en dan, ne? Se vidi,da sem v pisarni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:11:14
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA ne hecaj se... Men je vedno pokazal + nše predno je zamujala M. Sam se pa zna zgodit a ne, da kasneje zanosiš... v glavnem, tasa zveste navijačice ti stojimo ob strani! Tak kot meni... Ja, Tasa, daj no, lahko izbiraš kaj rabiš - al cunjice za punčko (nimam nobene zadaj) al za fantka (tudi težko komu dam, ker smo vse istočasno rodile - in to vse fantke!!!) Navijam!!!! To pa si je treba zapomniti. Čakam, rabimo plac! Sem šla danes malo gledat, če je od Lie kaj uporabnega za Luko... 5 bodijev s kratkimi rokavi in 2 pižamici. Svašta!!! Mislim, res je lažje, če imaš prej fantka, ker cunjice za punčke so tak punčkaste, da ni šans, da kaj lahko pokompenziraš... pa tudi, če je nekaj rjave, rumene, rdeče ali modre barve, je sigurno nekje nekaj, ki kar kriči, da je za punčke!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:12:37
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PRVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Iz 50ke na 53ko!!! Ni slabo za en dan, ne? Se vidi,da sem v pisarni. Pa jaz sem bila zunaj samo 3 urce, ker full piha in se vse pripravlja na dež. Ampak zgleda, da ga sploh ne bo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:17:04
|
|
|
|
Tulipan12
|
Punce, kaj ste ve kaj naredile svojim malčkom za rojstni dan, prav na njihov dan (če ni bil to isti dan kot praznovanje)... saj vem, da je bilo vse pred kratkim, pa da ste pisale o tem, a se iskreno povedano trenutno ne spomnim, se mi pa ne da nazaj hodit brat - čeprav glede na naše čvekanje, verjetno ni tak daleč ... ker ima Lia jutri RD, pa imamo v soboto praznovanje, sem razmišljala, da bi ji eno tako čist mičkeno tortico kupila, da jo mi 3je pojemo zjutraj preden gremo vsak na svoj konec in ji midva zapojeva njeno najljubšo hepi bouzdej ... no, vašem izkušnje?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:31:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Punce, kaj ste ve kaj naredile svojim malčkom za rojstni dan, prav na njihov dan (če ni bil to isti dan kot praznovanje)... saj vem, da je bilo vse pred kratkim, pa da ste pisale o tem, a se iskreno povedano trenutno ne spomnim, se mi pa ne da nazaj hodit brat - čeprav glede na naše čvekanje, verjetno ni tak daleč ... ker ima Lia jutri RD, pa imamo v soboto praznovanje, sem razmišljala, da bi ji eno tako čist mičkeno tortico kupila, da jo mi 3je pojemo zjutraj preden gremo vsak na svoj konec in ji midva zapojeva njeno najljubšo hepi bouzdej ... no, vašem izkušnje? Midva sva si na čisto njegov dan oba vzela dopust in smo šli v akvarij/terarij, v Tuš gledati dinozavre, v EP na igrala (bil je dež in slabo vreme) in potem v mehiško restavracijo. Tortice ni bilo, ker je nima glih rad.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:32:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Mi smo praznovali en dan prej, za njen roj.dan pa je praznovala s prijateljčki. In sva ji tudi zjutraj pela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:41:48
|
|
|
|
tasa_m
|
Joj kako pa je vreme. Pa lepo pa grdo pa spet lepo... Milomater naj bo sonček al pa dež. Ne pa da bove spet šle na sprehod pa se bo vlilo in bove se skrivale in upale,da bo čimprej nehalo deževat :S Danes grem bolj pozno po Lijo, ker bo jutri tudi do 16h v vrtcu, ker jaz delam od 6 - 16h, Tomaž pa do 15.30 in prej tak nebo do vrtca prišo. Kosilo bom počakala, da jemo skupaj, pol pa greve še mal ven. Sem nardila kar meso z gobicami, prelito s smetano in sirom, ter zapečeno v pećici. Zraven še pire in solatka Lepo mi bodite,,,se tipkamo kaj. Zdaj bom 2 dni bolj slabo na netu, ker delam, pol pa spet. Razen če bo urnik spremenjen, pol me ne bo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:42:44
|
|
|
|
Tulipan12
|
Aha, torej bomo mi tut nekaj zinprovizirali za jutri. V soboto pa ima žur do jutranjih ur s sorodniki... no, 50 ljudi, midva imava oba full veliko familijo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:44:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Aha, torej bomo mi tut nekaj zinprovizirali za jutri. V soboto pa ima žur do jutranjih ur s sorodniki... no, 50 ljudi, midva imava oba full veliko familijo. Ja, saj bo! Ja, boste imeli piknik ne? Super čas si rodila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:45:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Joj kako pa je vreme. Pa lepo pa grdo pa spet lepo... Milomater naj bo sonček al pa dež. Ne pa da bove spet šle na sprehod pa se bo vlilo in bove se skrivale in upale,da bo čimprej nehalo deževat :S Danes grem bolj pozno po Lijo, ker bo jutri tudi do 16h v vrtcu, ker jaz delam od 6 - 16h, Tomaž pa do 15.30 in prej tak nebo do vrtca prišo. Kosilo bom počakala, da jemo skupaj, pol pa greve še mal ven. Sem nardila kar meso z gobicami, prelito s smetano in sirom, ter zapečeno v pećici. Zraven še pire in solatka Lepo mi bodite,,,se tipkamo kaj. Zdaj bom 2 dni bolj slabo na netu, ker delam, pol pa spet. Razen če bo urnik spremenjen, pol me ne bo To sem včeraj jaz delala. Mnjami. Danes pa bodo tudi gobice (so mi še ostale) z jajčko in regrat/jajčka/krompir. Potem pa šibam na govorilne ure, sem nazadnje bila v mesecu oktobru.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:46:07
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Joj kako pa je vreme. Pa lepo pa grdo pa spet lepo... Milomater naj bo sonček al pa dež. Ne pa da bove spet šle na sprehod pa se bo vlilo in bove se skrivale in upale,da bo čimprej nehalo deževat :S Danes grem bolj pozno po Lijo, ker bo jutri tudi do 16h v vrtcu, ker jaz delam od 6 - 16h, Tomaž pa do 15.30 in prej tak nebo do vrtca prišo. Kosilo bom počakala, da jemo skupaj, pol pa greve še mal ven. Sem nardila kar meso z gobicami, prelito s smetano in sirom, ter zapečeno v pećici. Zraven še pire in solatka Lepo mi bodite,,,se tipkamo kaj. Zdaj bom 2 dni bolj slabo na netu, ker delam, pol pa spet. Razen če bo urnik spremenjen, pol me ne bo Vreme je res muhasto, ja. Ampak jaz mislim, da ne bo deževalo pri nas, se mi zdi, da se kar lepo izognemu vsemu slabemu, ker drugod vem, da je danes že deževalo. Ma, kake lušte si mi zdaj naredila s tem mesekom, mljask, mljask!!! Mi imamo pa lazanjo in repincl, kar pa tut ni kamen v hrbet, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:46:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Joj kako pa je vreme. Pa lepo pa grdo pa spet lepo... Milomater naj bo sonček al pa dež. Ne pa da bove spet šle na sprehod pa se bo vlilo in bove se skrivale in upale,da bo čimprej nehalo deževat :S Danes grem bolj pozno po Lijo, ker bo jutri tudi do 16h v vrtcu, ker jaz delam od 6 - 16h, Tomaž pa do 15.30 in prej tak nebo do vrtca prišo. Kosilo bom počakala, da jemo skupaj, pol pa greve še mal ven. Sem nardila kar meso z gobicami, prelito s smetano in sirom, ter zapečeno v pećici. Zraven še pire in solatka Lepo mi bodite,,,se tipkamo kaj. Zdaj bom 2 dni bolj slabo na netu, ker delam, pol pa spet. Razen če bo urnik spremenjen, pol me ne bo Vreme je res muhasto, ja. Ampak jaz mislim, da ne bo deževalo pri nas, se mi zdi, da se kar lepo izognemu vsemu slabemu, ker drugod vem, da je danes že deževalo. Ma, kake lušte si mi zdaj naredila s tem mesekom, mljask, mljask!!! Mi imamo pa lazanjo in repincl, kar pa tut ni kamen v hrbet, ne? tudi dobro...to bomo mi jutri imeli...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:54:36
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Aha, torej bomo mi tut nekaj zinprovizirali za jutri. V soboto pa ima žur do jutranjih ur s sorodniki... no, 50 ljudi, midva imava oba full veliko familijo. Ja, saj bo! Ja, boste imeli piknik ne? Super čas si rodila. Ne, ne bo piknik, ker je problem v tem aprilu, ker nikoli ne veš kakšno bo vreme, je pa treba plac rezervirat, ker jih 50 ne dobim domov (v primeru slabega vremena), na vrt jih še spravim... in ko sem rezervirala nisem vedela, da bo 21C, in bomo v enem Športnem centru, kjer imajo zunanja igrala in je vse ograjeno za otroke, otroci bodo imeli animatorko, hrana za njih pice in soki (to je všteto v ceno animatorke), mi pa narezke in potem torta. Sem itak določila uro 15h, ker prej deca spijo in napisala v vabila, da ni kosilo ampak narezki... konc koncev je otroški rojstni dan in če bi bila opcija za piknik, bi mi bilo normalno, da je to kosilo, tak pa ne gre drugače.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:56:06
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Joj kako pa je vreme. Pa lepo pa grdo pa spet lepo... Milomater naj bo sonček al pa dež. Ne pa da bove spet šle na sprehod pa se bo vlilo in bove se skrivale in upale,da bo čimprej nehalo deževat :S Danes grem bolj pozno po Lijo, ker bo jutri tudi do 16h v vrtcu, ker jaz delam od 6 - 16h, Tomaž pa do 15.30 in prej tak nebo do vrtca prišo. Kosilo bom počakala, da jemo skupaj, pol pa greve še mal ven. Sem nardila kar meso z gobicami, prelito s smetano in sirom, ter zapečeno v pećici. Zraven še pire in solatka Lepo mi bodite,,,se tipkamo kaj. Zdaj bom 2 dni bolj slabo na netu, ker delam, pol pa spet. Razen če bo urnik spremenjen, pol me ne bo To sem včeraj jaz delala. Mnjami. Danes pa bodo tudi gobice (so mi še ostale) z jajčko in regrat/jajčka/krompir. Potem pa šibam na govorilne ure, sem nazadnje bila v mesecu oktobru. Kdo ti nabira regrat? Al ga sama? Meni ga starša in se davim z njim, tak mi je dober!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:58:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Aha, torej bomo mi tut nekaj zinprovizirali za jutri. V soboto pa ima žur do jutranjih ur s sorodniki... no, 50 ljudi, midva imava oba full veliko familijo. Ja, saj bo! Ja, boste imeli piknik ne? Super čas si rodila. Ne, ne bo piknik, ker je problem v tem aprilu, ker nikoli ne veš kakšno bo vreme, je pa treba plac rezervirat, ker jih 50 ne dobim domov (v primeru slabega vremena), na vrt jih še spravim... in ko sem rezervirala nisem vedela, da bo 21C, in bomo v enem Športnem centru, kjer imajo zunanja igrala in je vse ograjeno za otroke, otroci bodo imeli animatorko, hrana za njih pice in soki (to je všteto v ceno animatorke), mi pa narezke in potem torta. Sem itak določila uro 15h, ker prej deca spijo in napisala v vabila, da ni kosilo ampak narezki... konc koncev je otroški rojstni dan in če bi bila opcija za piknik, bi mi bilo normalno, da je to kosilo, tak pa ne gre drugače. Uf, še bolje...bodo drugi poskrbeli za delo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 14:59:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Joj kako pa je vreme. Pa lepo pa grdo pa spet lepo... Milomater naj bo sonček al pa dež. Ne pa da bove spet šle na sprehod pa se bo vlilo in bove se skrivale in upale,da bo čimprej nehalo deževat :S Danes grem bolj pozno po Lijo, ker bo jutri tudi do 16h v vrtcu, ker jaz delam od 6 - 16h, Tomaž pa do 15.30 in prej tak nebo do vrtca prišo. Kosilo bom počakala, da jemo skupaj, pol pa greve še mal ven. Sem nardila kar meso z gobicami, prelito s smetano in sirom, ter zapečeno v pećici. Zraven še pire in solatka Lepo mi bodite,,,se tipkamo kaj. Zdaj bom 2 dni bolj slabo na netu, ker delam, pol pa spet. Razen če bo urnik spremenjen, pol me ne bo To sem včeraj jaz delala. Mnjami. Danes pa bodo tudi gobice (so mi še ostale) z jajčko in regrat/jajčka/krompir. Potem pa šibam na govorilne ure, sem nazadnje bila v mesecu oktobru. Kdo ti nabira regrat? Al ga sama? Meni ga starša in se davim z njim, tak mi je dober!!! Taščica, jaz ga letos še nisem utegnila. Prej pa sva ga z mojim vedno sama nabirala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 15:20:00
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz imam še nekaj malega za punčke... Številke 50. Tak da jaz dam to...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 5.4.2011 15:21:42
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Aha, torej bomo mi tut nekaj zinprovizirali za jutri. V soboto pa ima žur do jutranjih ur s sorodniki... no, 50 ljudi, midva imava oba full veliko familijo. Ja, saj bo! Ja, boste imeli piknik ne? Super čas si rodila. Ne, ne bo piknik, ker je problem v tem aprilu, ker nikoli ne veš kakšno bo vreme, je pa treba plac rezervirat, ker jih 50 ne dobim domov (v primeru slabega vremena), na vrt jih še spravim... in ko sem rezervirala nisem vedela, da bo 21C, in bomo v enem Športnem centru, kjer imajo zunanja igrala in je vse ograjeno za otroke, otroci bodo imeli animatorko, hrana za njih pice in soki (to je všteto v ceno animatorke), mi pa narezke in potem torta. Sem itak določila uro 15h, ker prej deca spijo in napisala v vabila, da ni kosilo ampak narezki... konc koncev je otroški rojstni dan in če bi bila opcija za piknik, bi mi bilo normalno, da je to kosilo, tak pa ne gre drugače. Uf, še bolje...bodo drugi poskrbeli za delo. Ja, ja, zaradi Luke mi je letos kar malo težje vse skupaj...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.