|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
5.4.2011 15:47:22   
mayalottie
aybri, kako se pa ne zrediš več??? Halo??? Ah daj, ne sekiraj se! Kr neki se zmišljujejo. Jst sem svojemu ginekologu rekla "malo me skrbi, ker sem se zredila že 10 kg", on pa se je nasmejal in rekel: "ja, kar pojeste, ostane not" ....:)
Na zadnjem pregledu pa sem rekla, da mi vsi govorijo, da mam ogromen trebuh in da zgledam, kot da bom lih kar rodila...Se je nasmejal in rekel: "ja pa sej ste noseča!".
tko da mam srečo, da ne komplicira. Koliko si se pa zredila? Jaz sem si dala limit 15kg...Do zdaj sem plus 10,5kg, bomo vidli kako bo do konca.

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
5.4.2011 17:12:55   
fluf
Cat_Cat no ti se pol lahko pritožuješ :) men je učas smešno, ko se kaka z B začne pritoževat, jest bi pa vse dala za en leeep poven BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB ... (mam tud drugč C al pa D, odvisno od modela) ... men rastejo, pa pušajo, pa... ah ni da ni....

mayalottie jest sem se nehala redit. Kilogrami so isti že 5t... kar mi je vešč. Upam, da tako ostane do poroda...

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
5.4.2011 17:21:50   
Udb
Moje prsi so pa kar nekak na istem kot pred porodom...beda! Ampak, glede na to, da je bilo isto v prvo, nisem niti računala na kakšno povečanje! :))

Kg...ah, v prvi nosečnosti sem se zdela sama sebi ful pridna - vse skupaj sem se zredila 13kg, pa sem bila čisto vsakič kregana, da je preveč!!! Tokrat sem se do zdaj zredila 8kg - meni se zdi čisto preveč, pri G niso nikoli nič komentirale. Bo že. :))

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
5.4.2011 18:10:21   
mayalottie
fluf, saj jaz sem se v zadnjem mesecu tudi zredila samo 1 kg! Ampak dvomim, da se do konca ne bi nič...Sicer pa upam na to tudi jaz:)
Pa saj ni važno...Važno, da smo zdrave in vesele;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
5.4.2011 18:39:31   
fluf
jest sem rekla še 2 se do konca lahko... če bom zatekat začela ni panike tud če bodo 3je... ampak pol je pa dost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3630
5.4.2011 19:01:04   
Sasheen
oj hvala za dobrodošlico

trgovino kepica v btcju so zaprli...

Neposredna povezava do sporočila: 3631
5.4.2011 20:16:17   
mayalottie
a ni tko, da se nekatere šele na koncu največ zredijo, nekatere pa manj, celo shujša katera?
Joj, zatekanje...Nekaj se z mojimi prsti dogaja ponoči ali če preveč hodim, se mi zdi, da imam krompirčke namesto prstov;)
Če ne pa ne opažam še...Kaj to se bolj na koncu dogaja?

Neposredna povezava do sporočila: 3632
   [Brisano sporočilo]
5.4.2011 21:13:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aybri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3633
5.4.2011 22:45:47   
mayalottie
a to si kr non stop zatečen (ves dan)?
No, pa saj bo hitro mimo. Prehitro. Se mi zdi, da sem šele mesec nazaj naredila test nosečnosti. Prehitro gre! PRavzaprav je mega super.

Neposredna povezava do sporočila: 3634
6.4.2011 8:12:25   
Cat_Cat
aybri, povej mu da bo šlo vse dol ko rodiš in naj se on ne sekira ker ti nosiš!!! Ma teli G so pa tut smešni no!

Jaz sem se prvič do 9.meseca zredila 10kg, potem pa v zadnjem mesecu 8kg zaradi vode, ker sem bla ko vodni balon. Pa kaj naj zdaj, sej nisem jst kriva da zatekam! In je šlo 12kg v enem tednu dol brez težav user posted image  tko da glede kg se ne sekirite, sej bo šlo vse dol!!

A Kepico so pa zaprli? Sploh nisem vedla!

Ja modrčki in prsi...hahahaha user posted image  se vse nagibajo proti jugu ker so toplejši dnevi user posted image  sam kaj ko tut pozimi tam ostanejo :))))))))))))

Nosečke, dejte mi povedat, ste se že kaj dobile? Ste za kako kavico in čvek predno rodimo?

Neposredna povezava do sporočila: 3635
6.4.2011 8:14:01   
Cat_Cat
mayalottie, žal je bilo pri meni tako da sem bila cel dan zatečena ko balon. Zadnji mesec nisem mogla niti počepnit! Groza!!!!

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
6.4.2011 8:48:23   
Mihelinka
Modrčki in joške....povečale so se malo (iz 75B na 85B), nosim od da-da modrc in navadne s kostjo, ker mi še vedno nudijo boljšo oporo, nimam pa občutka da jih kam vleče, sam bolj okrogle so user posted image

kg...jutri bom noseča polnih 31t in sem pridobila 12,5 - 13 kg (vsak dan je drugače zadnji teden). Zdi se mi ogromno, ampak ko sem lačna me kr glava boli...ne morem pomagat user posted image

srečanje....nekaj smo se zafrkavale da bomo septembra vse skupaj vozičkale na primorskem....kaj bo pa v resnici pa ne vem user posted image ...jaz sem sicer spoznala PolonoF saj sva obe iz istega kraja in se kar dobivava pa še ujele sva se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
6.4.2011 9:03:52   
ava_sa
glede kil: prebrala sem, da ni glih takega pomena če se preveč zrediš (bomo pač mele pol problem, da bomo težje dol dobile), na porast teže so pozorni predvsem zaradi zatekanja (če se v kratkem času zelo poveča teža). moj G me sploh ni nikol vprašal ali karkoli omenil za kg, pa jih mam tud kr dost -10+ (28t)

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
6.4.2011 9:32:09   
_sonček
Hej punce, evo tudi mene po dolgem času...sem bolj na FB aktivna, tukaj pa vas tudi redno berem user posted image

Midva sva tudi bila v Ikei v IT in sva veliko kupila...posteljico, jogi, kovtrček, postelnjino, brisače, previjalno...dost no in je res ugodno...bova zdej v aprilu šla še enkrat, da dokupiva še tisto kar nama manjka user posted image  user posted image

Meni pa joške niso nič zrasle user posted image  jaz sem še vedno na svojih modrcih, mi je prav košara in tudi obseg me nič ne žuli user posted image  bomo videli kaj bo še do konca, mogoče še kaj narastejo user posted image  user posted image  povečale so se mi edino bradavice...drugče pa imam jaz 75B...

Glede kg, meni tudi moj G nič ne reče, ne da se premalo redim, ne da se preveč, ne da imam velik/majhen trebuh...tako, da po moje je ok...sem pa bolj suhe narave, tako da mi gre vse v trebuh in je res velik user posted image
Jaz zaenkrat še nič ne zatekam (trkam) in upam, da ne bom, ene so res boge ja...drugače pa sem tud jaz slišala, da naj bi se v zadnjih 3 mesecih najbolj redile, ker otročki full rastejo...no bomo videle...

Zakaj pa sploh to zatekaš? Joj to mora bit grozno...moja mami je pri obeh nosečnostih full zatekala, tako da jo je bila sama voda...Kolikor berem skoraj vsaka nosečnica zateka, redko katera ne...pa še bolj ko bo toplo, bolj bomo zatekale, po moje...jaz bom sigurno, ker vsako poletje je isto, že prej, ko nisem bila noseča, sem poleti imela kar zatečene noge od vročine user posted image  user posted image  Kaj bo šele zdej...se kr bojim...

Neposredna povezava do sporočila: 3639
6.4.2011 11:43:25   
aybri

IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

aybri, kako se pa ne zrediš več??? Halo??? Ah daj, ne sekiraj se! Kr neki se zmišljujejo. Jst sem svojemu ginekologu rekla "malo me skrbi, ker sem se zredila že 10 kg", on pa se je nasmejal in rekel: "ja, kar pojeste, ostane not" ....:)
Na zadnjem pregledu pa sem rekla, da mi vsi govorijo, da mam ogromen trebuh in da zgledam, kot da bom lih kar rodila...Se je nasmejal in rekel: "ja pa sej ste noseča!".
tko da mam srečo, da ne komplicira. Koliko si se pa zredila? Jaz sem si dala limit 15kg...Do zdaj sem plus 10,5kg, bomo vidli kako bo do konca.

Zredila sem se za 4,5 kg, natepavam nonstop regrat, meso jem 1krat na 14 dni, kavo pijem brez mleka,uporabljam himalajsko sol, fruktozo, yacon in si delam smoothie iz svega i svačega, hodim na pilates, na dooolge sprehode, joške so se mi zmanjšale, nič ne zatekam....ja ddddddddddd....zdaj me je dala na cuker test in celo paniko naredila. Saj ne rečem, že od prej sem prinesla preveč kil ampak po mojem lažje prenašam te kg, kot pa kakšna, ki se je v nosečnosti zredila za 25 kg...pa nočem nobeni nič slabega....valda da se redimo, a ne!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3640
6.4.2011 12:08:02   
LunaSonce
Kaaaaaj???!!! Aybri za 4,5 kg si se zredila in ti ginekologinja teži???!!! Pa sej ni normalna! Meni moja še besedice ni omenla v zvezi s kilogrami. Stehta in pritisk mi vedno izmeri babica in ona potem malo pokomentira težo in počutje, drugače pa ginekologinja mi ni še nikoli (do sedaj) omejala kilogramov...pa sem jih pridelala več kot ti (7+). Jem pa vse...sploh zadnje čase mi nenormalno paše sladoled! user posted image  Si namontiram kar banjico na kolena in praznim user posted image  Tko, da do konca bom sigurna še par kilogramov nabrala...pa sej jih bom jst nosila in jih na koncu mogla tudi dol spravit!!! Sploh pa če bomo dojile (in če se bo potrebno kaki hrani zaradi tega odpovedat), bodo pa kilce se kar topile...upam! user posted image

(odgovor članu aybri)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
6.4.2011 12:43:27   
delfinka2211
Glede modrčkov mam js še tud srečo da lahko imam svoje, je pa res da so ble moje prsi že prej velike tako da neke dramatične spremembe ni ...še user posted image . Tak da če bo šlo takle naprej bom pomoje zadn mesec nabavila modrček za dojenje, al pa bom kar poklicala tja k mi že tk al tk modrčke delajo če mi kakega nardijo
user posted image .

Glede kg je pa tk, prejšn mesec sm na pregledu mela 3kg+ od začetka nosečnosti, samo mislim da sm zdaj kake 2kg dobila gor k mi paše sladko kar mi prej ni, sploh kaki snickers hehe. Je pa tk da se ne pazm kaj jem, ker je to največja bedarija k se ti pol tk lušta da je joj. Naprimer včer sva šla v kitajsko na kosilo k se mi jo je luštalo že 14 dni, pa zadnjič sem prvič v nosečnosti jedla ocvrte lignje, ki so mi do zdaj smrdeli zadnjič sem jih pa skor dobesedno požrla s krožnika. Se mi zdi da je bolš da manj kompliciramo z vsem in je boljše. Kar se tiče pa gibanja pa grem vsaj 3x dnevno na sprehod s psom in to je to, k večinoma zdaj presedim pred računalnikom, pozitivno je samo to, da imava stopnice v hiši po katerih grem miljonkrat na dan in na nočuser posted image . Tak da punce ne se sekirat.

Aja katera je omenila da bi se dobile?

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
6.4.2011 12:52:52   
onur
Kaaaaaj???!!! Aybri za 4,5 kg si se zredila in ti ginekologinja teži???!!! Pa sej ni normalna! Meni moja še besedice ni omenla v zvezi s kilogrami. Stehta in pritisk mi vedno izmeri babica in ona potem malo pokomentira težo in počutje, drugače pa ginekologinja mi ni še nikoli (do sedaj) omejala kilogramov...pa sem jih pridelala več kot ti (7+).

Pa sej ni normalna tale ginekologinja. Saj se praktično nisi skoraj nič zredila. Da ti jaz ne povem, mene bi potemtakem že pokopala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
   [Brisano sporočilo]
6.4.2011 13:09:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 3644
6.4.2011 15:29:42   
pokoyo
evo še mene...

Cat_cat, ma tvoja punca ziher ve, kje in pri komu si lahko kaj privošči! Brihtna user posted image

_sonček, joški ti bodo ziher zrasli, če ne zdaj, pa po poroduuser posted image  Čeprav poznam tudi take, ki so jim ostale ama čisto iste, pa so imele ful mleka in solgo dojile svoje otročeke....

aybri, ma ti si preveč pridna in glede prehrane in glede kguser posted image  Jaz se trudim biti kolikor tolikor disciplinirana, ampak vedno pa ne gre...

Sem pa si v knjižnici sposodila knjigo Povezovalno starševstvo.... Mi je zaenkrat kar všeč...

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3645
6.4.2011 15:46:57   
Cat_Cat
aybri tudi jaz sem zanosila s preveč kg in do danes pridelala samo +1kg. Mi je G samo na začetku rekla naj pač pazim da se ne zredim preveč, to je pa tudi vse.

In JAAAAAAAAAAAAAAAA, jst tut samo sladoled jem user posted image user posted image user posted image  če pa paše na sončku ane user posted image ...pa še user posted image  brca na polno po sladki malici user posted image user posted image

No, pri G je blo danes vse ok, dobila sem že napotnico za rešilca in porodnišnico. Okol 37.tedna pa dobim še napotnico za CR in to je to!

Sem pa trenutno sama doma...in paše tale tišina v hiši..pravi balzam za dušo user posted image

No, jaz sem malce opazila da na kak dan zatekam...vidim itak šele zvečer ko dam nogavice dol...in res upam da mi tokrat rata manj zatekat, ker bolijo noge za pop***

Zdele sm si prvošla en kornet...pol pa pride frendica in bova še skupi enga user posted image

Aha, za septembra ste se menile da se dobite? No meni je vseeno, sem pač omenila, ker vas nisem brala od začetka.

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
6.4.2011 17:44:47   
delfinka2211
hehe ja menile smo se da bi se dobile na obali ;) če bi se pa katera že kaj prej dobila in kje drugje pa javite.

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
6.4.2011 17:55:03   
strelka87
cat_cat kk pa veš da boš mela CR?

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
6.4.2011 19:14:26   
Cat_Cat
strelka87 ker sem po prvem težkem porodu imela urgentni CR in glede na nasvet zdr. ki mi je naredila CR sem se odločila da bo tokrat tudi CR. Povedala mi je, da imam zelo ozko zgradbo telesa in da zato nisem mogla roditi in če bom še kdaj noseča mi odsvetuje normalen porod.

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
6.4.2011 19:38:47   
strelka87
aja tk je to? a si bol suhe postave? a to ti prej določjo al kk? k js sm tut bol ozka oz. suhcana. kere vrste CR pa maš onga k spiš al sam spodnjega dela ne čutiš?

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?