_sonček
|
Hej punce, evo tudi mene po dolgem času...sem bolj na FB aktivna, tukaj pa vas tudi redno berem Midva sva tudi bila v Ikei v IT in sva veliko kupila...posteljico, jogi, kovtrček, postelnjino, brisače, previjalno...dost no in je res ugodno...bova zdej v aprilu šla še enkrat, da dokupiva še tisto kar nama manjka Meni pa joške niso nič zrasle jaz sem še vedno na svojih modrcih, mi je prav košara in tudi obseg me nič ne žuli bomo videli kaj bo še do konca, mogoče še kaj narastejo povečale so se mi edino bradavice...drugče pa imam jaz 75B... Glede kg, meni tudi moj G nič ne reče, ne da se premalo redim, ne da se preveč, ne da imam velik/majhen trebuh...tako, da po moje je ok...sem pa bolj suhe narave, tako da mi gre vse v trebuh in je res velik Jaz zaenkrat še nič ne zatekam (trkam) in upam, da ne bom, ene so res boge ja...drugače pa sem tud jaz slišala, da naj bi se v zadnjih 3 mesecih najbolj redile, ker otročki full rastejo...no bomo videle... Zakaj pa sploh to zatekaš? Joj to mora bit grozno...moja mami je pri obeh nosečnostih full zatekala, tako da jo je bila sama voda...Kolikor berem skoraj vsaka nosečnica zateka, redko katera ne...pa še bolj ko bo toplo, bolj bomo zatekale, po moje...jaz bom sigurno, ker vsako poletje je isto, že prej, ko nisem bila noseča, sem poleti imela kar zatečene noge od vročine Kaj bo šele zdej...se kr bojim...
|