pokoyo
|
Ojla! Mayalottie, Polona F, aha, ok, me je zanimalo, kaj vama ni všeč, ker meni ful sede, je res zelo udoben... Joški pa kakorkoli obrnem grado počasi proti jugu hruška debeluška, hvala za linke, sicer sem večkrat vidla napis za to trgovino, amak ko grem v graz imam toliko trgovin za obdelati, da mi vse enostavno ne znese.... Zdaj sem malo pogledala na spletu, pa zgledajo zadeve super.... Bom naslednjič kako trgovino črtala in šla malo tja pogledati pikaii, dobrodošla Glede vozička po moje ni potrebe po dvojnem. No, odvisno, koliko tvoj sinko sam hodi?? Drugače pa če dosti sam hodi, je po moje dovolj tista pručkica al kaj je že tisto, da zdaja stoji.... Imam kolegico, od katere mali izključno hodi od trenutka, ko je shodil, ga ne spraviš več v voziček, po drugi strani pa od kolegice punčka, ki je stara tri leta, pa bi se še vedno ful vozila?? Shodila je tudi šele pri letu in pol, ji enostavno ni bilo do tega... Se je raje vozila.... fluf, mene joški ne bolijo, so pa na 80 B Prej 70 B.... aybri, koliko pa si se do zdaj zredila??? Tvoj G pa je res cvetka, če je tako pameten, pa naj ti da recept kako se ne zrediti. Ko pa na koncu baje najbolj pridobivaš... Papa
|