|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
4.4.2011 8:43:35   
fluf
Delfinka aaa razlike so velike.. jest mam skori vse it ikeje, razen nalepk... s tem da sem za nalepke (itak Decofun, Medvedek PU) dala več ko za posteljnino user posted image ampak bo medvedek PU in nečem druzga :D

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
4.4.2011 8:46:39   
delfinka2211
tud midva bova šla kr v ikeo, ej ne morm verjet kake cene mamo v sloveniji in to za če tak gledam osnovna zadeve. norci

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
4.4.2011 8:55:08   
fluf
ja sam morš fuuul pazit, ker Ikea ma drugačne mere posteljnine in morš kuput tud njihov kovtrček user posted image samo v opozorilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3603
4.4.2011 9:09:57   
delfinka2211
ja to zdaj glih gledam en kovterček in postelnino (na fb sta linka)tko da upam da bo šlo vse skup

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
4.4.2011 9:40:15   
fluf
Nisem na FB, ampak če je oboje od ikee, bo šlo.. preverjeno... mam kovter od ikee, pa posteljno tud :)

Neposredna povezava do sporočila: 3605
4.4.2011 9:41:31   
delfinka2211
tole dvoje gledam http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10157284 in http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00161328 zato me zanima ali bo šel lepo kovterček v posteljnino ali ne

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
4.4.2011 11:32:43   
fluf
bo bo... že če mere pogledaš :), jest mam tole posteljnino http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/60161325 s "ta pocen" kovtrom http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/60028510

Neposredna povezava do sporočila: 3607
4.4.2011 11:47:26   
delfinka2211
aha super, sam tolko da vem al gre lepo notri al ne, hvala za nasvet

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
4.4.2011 12:30:52   
Cat_Cat
delfinka2211, jst tut slabo spim. Pa skos se premetavam in mojga itak zbujam ob obračanju. Iz enga boka na drug bok je cel projekt user posted image
Ja midva sva tut vse v Ikei nakupila, pa ti povem da je ok kvaliteta in lušne stvari se dobijo user posted image  Ne vem v katero Ikeo imata namen it, ampak jaz sem ugotovila da se v Italiji, Vilesse ful ceneje vse dobi kot pa v avstrijski Ikei. Tako sem samo pri omari za hodnik in otroški sobi prišparala skoraj 300€. Pa za Avstrijo rabiš vinjeto, za Italijo pa se ogneš cestnini ker je takoj za mejo user posted image

Pa dober shooping ti želim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3609
4.4.2011 12:40:24   
fluf
Cat_Cat odvisno kje živiš... jaz imam do Celovca tok ko do LJ ali manj, vinejte ne rabiš... tko da v IT se vozit... če vštejem še prevoz in čas... če grem res po večje nakupe, pa če res vem da se mi splača. Sicer imam raje Celovec :)

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
4.4.2011 13:40:46   
pokoyo
Helou punce!

PA je spet delovni teden tukaj... Še samo trije do praznikovuser posted image

ava_sa, jaz bom šla na testiranje za streptokok b; ma če se lahko odkrije in pravočasno zdravi, mi je potem vredno denarja....

Mihelinka, kolikor vem, ti v P tudi lahko posodijo črpalko, menda imajo električno od Medele (v MB, tako vsaj pravi kolegica), pa boš - če bo potreba - tam sprobala in potem kupila v tistih dneh. Jaz sicer tega vnaprej ne bom kupovala...

Joj, meni se tudi vedno manj da ukvarjati s posteljnimi aktivnostmiuser posted image  Mislim, je super,ko se spravim zraven, samo spravim se malo težje, moj pa ne želi siliti v mene....

aybri, mi nekako planiramo dopust septembra, seveda pa je vse odvisno od septembrske situacijeuser posted image

mayalottie, PolonaF, meni pa je modrček od da-da super, kar se opore tiče... Pa na splošno tudi, enkraten.... Kaj pa vaju moti?? JAz samo tega nosim že kar lep čas...

SAsheen, dobrodošla...

Se še beremo...

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
4.4.2011 14:55:06   
delfinka2211
Cat_Cat nameravala sva it v Gradc, če ne druga se je lažje kej zmenit pomoje. bom pa še pogledala kaj imajo v italiji pa je.Hvala za nasvet. K če je še ceneje v italiji se mogoč splača tud do tja zapelat, par km gor al pa dol. Bova imela tk izlet ;)

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
4.4.2011 19:27:38   
mayalottie
Pokoyo, z modrčkom ni nič narobe, samo moje joške tolk težijo navzdol, da bi potrebovale večjo oporo. Samo tisti navadni me pa tiščijo.

Ikea, jaz imam pa do villese 40 min, tako da hodim tja. Nism pa vedla, da je bolj poceni. Ja, kot se navadiš.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 20:20:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mayalottie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 20:26:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
4.4.2011 22:47:24   
PolonaF
Pokoyo, ja joške so malo pretežke za ta moderček :)...drugače je super :)

Neposredna povezava do sporočila: 3616
5.4.2011 8:10:29   
pikaii
Pozdrav drugic, jst vas berem in vidim da ste vse na trnih in v pripravah..ja jst sm tud ze pripravljena na štručko. 7.6. mam rok in se enga 18 mesecnika. Komi cakam. Kaj boste omislile podobne meni glede vozicka? Dvojni?

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
5.4.2011 9:21:51   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

kovtrček in povšterček
http://www.moemax.at/sortiment/c/product/Einziehdecken--Kissen/KINDER-BETTEN-SET/0079920117/index.html

posteljnine:
http://www.moemax.at/sortiment/c/product/Bettwaesche/GITTERBETT-BETTWaeSCHE/0030610648/index.html

Ej tole je pa ful kjut....včeraj sem potem cel plan naredila, najprej Moemax, potem pa še IKEA, ampak imam einkauflist narejen, ker nem letala okoli in iskala zadeve, ampak grem in kupim kar sem si nagledala na spletu in mir....bom pa ja 9 mesec štartala ko boma šla v šoping, to ne bo hec.....

Neposredna povezava do sporočila: 3618
5.4.2011 10:51:55   
fluf
jest si tud listo nardim, tko da v ikeji zgubim max. 1 uro če se res vlečem user posted image

babuške, kolk mate pa ve št. modrčkov, da vas tok joške bolijo?

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
5.4.2011 13:16:43   
LunaSonce
Midva imava tudi namen v kratkem iz do Ikeje - po previjalno mizo in posteljnino za otroško posteljico. Smo pa 20 minut oddaljeni od Ikeje v Villesseju (Italija) tko da to sploh ni problem.

Jst z modrčki (še) nimam problemov. Sicer sem si naročila že kar neki časa nazaj tudi belega od Da-da, ampak mi je za zdej še malček pre velik in računam nanj po porodu. Za zdej se pri meni fajn obnesejo športni modrčki, ki imajo super oporo pa še komot so - številko pa sm prej jest mela 75 B, zdej pa 75 C zaradi boljšega občutka.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
5.4.2011 13:22:38   
fluf
No babuške jest sem že krepko na E košarici in ne zgleda da se bo tole kaj ustavilo... mene je od začetka tud ful dol vleklo, zdej se pa ne sikiram več... sam moj se skoz heca, če jih bova dala pol dam mal uzdignt... user posted image

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
5.4.2011 15:32:35   
aybri
Joj, men se pa zdi, da se mi manjšajo, edino rit se veča user posted image ...drugače pa sem zdaj bolj športno aktivna kot pred nosečnostjo. Mi je pa g rekla, da se ne smem več zrediti....ja in kako naj to izvedem?!?!?!

Ikea je res zakon; mi imamo ogromno stvari iz tam. Fino je, če se kaj pokvari oz. zlomi, ne boli glava, ker niso cene tako visoke.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
5.4.2011 15:34:37   
pokoyo
Ojla!

Mayalottie, Polona F, aha, ok, me je zanimalo, kaj vama ni všeč, ker meni ful sede, je res zelo udoben... Joški pa kakorkoli obrnem grado počasi proti juguuser posted image

hruška debeluška, hvala za linke, sicer sem večkrat vidla napis za to trgovino, amak ko grem v graz imam toliko trgovin za obdelati, da mi vse enostavno ne znese.... Zdaj sem malo pogledala na spletu, pa zgledajo zadeve super.... Bom naslednjič kako trgovino črtala in šla malo tja pogledatiuser posted image
pikaii, dobrodošlauser posted image  Glede vozička po moje ni potrebe po dvojnem. No, odvisno, koliko tvoj sinko sam hodi?? Drugače pa če dosti sam hodi, je po moje dovolj tista pručkica al kaj je že tisto, da zdaja stoji.... Imam kolegico, od katere mali izključno hodi od trenutka, ko je shodil, ga ne spraviš več v voziček, po drugi strani pa od kolegice punčka, ki je stara tri leta, pa bi se še vedno ful vozila?? Shodila je tudi šele pri letu in pol, ji enostavno ni bilo do tega... Se je raje vozila....

fluf, mene joški ne bolijo, so pa na 80 Buser posted image  Prej 70 B....

aybri, koliko pa si se do zdaj zredila??? Tvoj G pa je res cvetka, če je tako pameten, pa naj ti da recept kako se ne zrediti. Ko pa na koncu baje najbolj pridobivaš...

Papa

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
5.4.2011 15:39:07   
Cat_Cat
pikaii, naša bo stara skoraj 23 mesecev ko rodim in ne razmišljam o dvojnih vozičkih, ampak bom kr kupila tisto rolko k montiraš na voziček če bo utrujena. Sej več urne sprehode ne mislim izvajat sama, tako da bo za kako urco ta rolka čist ok. Sicer pa rada hodi, tako da ni panike user posted image

fluf jaz imam kr velike košarce modrčka user posted image  trenutno sm tut na E! So pa super od Anite (dobiš v Popku ali Kepici v BTC-ju). Jaz ima kar tega za dojenje s kostjo in nudi super oporo. Jaz ne vem če imam kej večje, ker so velike že po naravi, mi pa moj pravi da se pozna razlika user posted image

No, naj povem da je naša frčafela prvo noč prespala v svoji veliki novi postelji in ker je moja mami pri meni, sta spali skupaj in tamala ni spala celo noč, ker je babi okol prnašala in hotla jest in pit ponoči. Ko sem zjutraj to izvedela sem kar pike dobila...in upam da ne bo še pri nama začela s takim izsiljevanjem, ker bomo hitr zaropotali user posted image

Jutri imam G pa še par tednov in grem v porodnišnico da se zmenimo glede CR!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
5.4.2011 15:44:30   
mayalottie
Jaz sem danes tudi v ikei zapravljala...bolj malenkosti...posteljnina, spalna vreča, prstne lutke (ja, morala sva:)) itd....In se nabere!

Če ne pa joške ne bolijo, samo dol visijo vedno bolj! jaz sem imela 75b, zdaj pa si kupujem 80a, da je bolj komot. SIcer še sama nevem..najraje imam tudi jaz športne, ampak večje kot so, manjšo oporo dobijo...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?