|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
30.3.2011 21:30:06   
andreja83
Zdravo mala06,

tud jst nism dobla nobenih znakov user posted image user posted image , tk da po moje nič bat. Jst mam sam sluz belo povečano drugač pa o user posted image ne duha in ne sluha!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
30.3.2011 21:58:44   
mala06
Živijo andreja83!
O potem pa nisem edina brez user posted image user posted image . Jutri pa da vidimo, kaj nam bodo povedali.
Lep in uspešen jutršni dan želim vsem, še posebej pa tistim, ki jutri začnemo s akcijo.

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
30.3.2011 22:06:55   
andreja83
Enako mala06 nazaj,  user posted image user posted image user posted image user posted image

pa upam da uspešno štartava user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti, se slišimo jutr zvečer

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
31.3.2011 15:50:10   
mala06
evo mene iz MB. Nič dobila sem municijo in jutri začnemo s pikanjem. Povejte mi, kdaj je boljš se pikat dopoldan, popoldan, zvečer ali je vseeno? Naslednji UZ imam pa 6.4. ob 11 uri, če bo katera tudi takrat tam. Če se mi pa pojavi še kakšno vprašanje, ga pa še kasneje postavim.
Lep dan vam želim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1779
31.3.2011 17:34:02   
Cameleon
mala in kaj pikat se lahko začneš kljub temu, da še nisi dobila perila?
Meni je prvič sestra pokazala, tako, da me je piknila ob 12dopoldan in ob tej uri sem se sama vsak dan.
Tokrat bom prestavila na večerne ure, pred spanjem, ker se mi zdi najbolj praktično.

< Sporočilo je popravil Cameleon -- 31.3.2011 17:36:10 >

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
31.3.2011 17:42:11   
mala06
Cameleon nič mi ni rekla, da se ne smem, čeprav mal izcedka imam in verjetno je to to od user posted image .  Bom vidla, kak mi bo šlo to pikanje od rok.

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
31.3.2011 21:31:18   
mateja_goljev
ojla punce, spet moja žalostna novica.... res, včeraj sm šla zvečer na urgenco, ker sem krvavela (sveža kri) in me dobi spet dohtarca ki ji jaz pravim "panika" tista ki mi je rekla da zganam paniko... no in prav da ni ok in da bo treba ponovno abrazijo delat, halooooo!!! tretjo v enem mesecu!!!!!??? Pa rečem ne, men ne boste šarl notr več in mi da eno inekcijo za krčenje. Zjutri sm šla nazaj da vidjo kako in kaj, pa spet dat kri in čakanje izvidov, pa sm vmes klicala v mb in se zmenla z dr. Reljičem da pridem in me pogleda. Pičiva v mb in me pogleda in ne vid nič, maternica čista, tud dr. Kovačeva potrdi to in prav kaka abrazija.... noro. Ko sva se vrnila v Lj po izvide si je zdravnik vzel eno uro in pol da smo se pogovorl in razložil in razjasnil stvari.... noro, upam da bo mim vse skup kmal...

6.3.2011 ob 03:20, je med nagelčke odšel sinček ANŽE; 7.3.2011 ob 10:20 pa se mu je pridružila sestrica IZA

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
31.3.2011 22:00:20   
andreja83
Živijo mala06,

torej praviš da se bova začeli pikat user posted image user posted image user posted image user posted image ?? Fajn kr tud jst se začnem jutri, no jst se bom zjutro tak ko sm se, ko sm se pripravlala za inseminacijo prejšnjič.  Men pa se je pokazala danes popoldan user posted image , tak ko je rekel dr. da dans bo prišla in je! Mogoče se mala 06 vidiva v sredo tud jst mam takrat uz, sam ga mam prej ob 9.45, no velik sreče ti želim in vsem ostalim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
31.3.2011 22:10:17   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

ojla punce, spet moja žalostna novica.... res, včeraj sm šla zvečer na urgenco, ker sem krvavela (sveža kri) in me dobi spet dohtarca ki ji jaz pravim "panika" tista ki mi je rekla da zganam paniko... no in prav da ni ok in da bo treba ponovno abrazijo delat, halooooo!!! tretjo v enem mesecu!!!!!??? Pa rečem ne, men ne boste šarl notr več in mi da eno inekcijo za krčenje. Zjutri sm šla nazaj da vidjo kako in kaj, pa spet dat kri in čakanje izvidov, pa sm vmes klicala v mb in se zmenla z dr. Reljičem da pridem in me pogleda. Pičiva v mb in me pogleda in ne vid nič, maternica čista, tud dr. Kovačeva potrdi to in prav kaka abrazija.... noro. Ko sva se vrnila v Lj po izvide si je zdravnik vzel eno uro in pol da smo se pogovorl in razložil in razjasnil stvari.... noro, upam da bo mim vse skup kmal...

Mateja ne morem verjeti...in kaj ti je potem rekel v LJ??? 

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
1.4.2011 8:56:50   
mala06
mateja_goljev res ne morem verjet, kaj se ti dogaja user posted image user posted image user posted image Upam, da se ti čim prej vse uredi in bo ok.
andreja83 danes pa pade prva špika  user posted image . Me je kar mal strah, kako bo šlo ampak, se bom potrudla. Mogoče se pa res v sredo vidiva.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
1.4.2011 20:16:41   
športnica
živjo punce,
jst pa v nedeljo vzamem zadnjo tabletko. špikam se že. v četrtek imam ultrazvok in upam da bo vse ok, za nadaljujem še z drugimi špikami. že počasi postaja pestro :)))))))

lepo pančkajte

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
1.4.2011 20:55:53   
andreja83
Ja šprotnica in mala06 hitro nam bo minlo to pikanje, pa bomo že na punkciji user posted image user posted image user posted image user posted image

In mala06 je šlo?? Sej ni hudo user posted image user posted image

Sladke sanje

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
1.4.2011 21:27:52   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Ja šprotnica in mala06 hitro nam bo minlo to pikanje, pa bomo že na punkciji user posted image user posted image user posted image user posted image

In mala06 je šlo?? Sej ni hudo user posted image user posted image

Sladke sanje

Jah no ja je šlo.user posted image   Sam mal me je presenetl, da moraš tako močno pritisnat, da vbrizgaš zdravilo. Drugače pa očitno ne bo panike, vse za user posted image . Upam, da nam res hitro mine to pikanje in bo punkcija en, dva pred vrati user posted image

lepe sanje tudi vama!!

< Sporočilo je popravil mala06 -- 1.4.2011 21:42:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 1788
2.4.2011 21:40:40   
mimikimi
Dober večer!

Eno vprašanje imam, in sicer user posted image je prišla v petek, rada pa bi šla v postopek z zamrznjenčki. Zdaj pa ne vem, ali je prepozno , da bi poklicala v ponedeljek za UZ, ker je že 4. dan.  Študiram tudi, da bi mogoče šla v postopek rajši maja, vandar naslednjo user posted image pričakujem 30.4 ali 1.5. tak da bo ista situacija, ker je isto pride za vikend pa še 2.5. je praznik. Kaj naredite v tem primeru?

lp

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
3.4.2011 9:15:35   
andreja83
Zdravo mala06 user posted image user posted image ,

je že tretja pikica mimo, še malo pa bo sreda?? In kako veliko dozo imaš?? Jst mam 150, to pomeni dve enoti, mislim da je kar fajn močna..

Lep sončen dan vsem

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
3.4.2011 11:49:42   
db
ne  ni  panike ti kar pokliči v ponedeljek

lepo nededeljo

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
3.4.2011 16:09:20   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Zdravo mala06 user posted image user posted image ,

je že tretja pikica mimo, še malo pa bo sreda?? In kako veliko dozo imaš?? Jst mam 150, to pomeni dve enoti, mislim da je kar fajn močna..

Lep sončen dan vsem

Živijo andreja83,

tretje pikica pade zvečer, drugače mam pa jaz 225 e tak, da imam jaz krepko večjo dozo kot ti user posted image . Bom vidla v sredo, kaj to pomeni.

Lep dan vsem!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1792
3.4.2011 17:21:07   
diana79
Mala06:jaz imam tudi doza 225,tudi v lj.sem imela takšna doza in hvalabogu sem imela dosti celic,brez hiperca!UZ tudi v sreda ob 9-ih!drugače mene že malo špika jajčnikih,ni pa hudo!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
3.4.2011 20:11:56   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

Mala06:jaz imam tudi doza 225,tudi v lj.sem imela takšna doza in hvalabogu sem imela dosti celic,brez hiperca!UZ tudi v sreda ob 9-ih!drugače mene že malo špika jajčnikih,ni pa hudo!

diana79 tudi mene že mal ampak res mal vsake tolk špikne in bom vidla, kaj bo v sredo pokazal UZ. Upam, da se kdaj srečamo v MB drugač pa za vse držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image da nam uspe.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
3.4.2011 20:50:01   
mimikimi
db hvala za odgovor! user posted image

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
3.4.2011 21:17:02   
andreja83
Živijo

madonca, jst sm pa mislila da mam dost močno dozo, bom vidla če mi bojo zdej v sredo kaj povišali, ker men nič ne špika user posted image user posted image user posted image

Edino kaj se mi zdi da so me mozolji napadli pa bleda sm malo bolj, drugač pa mislim da nič sprememb!! Aja pa trebuh se mi zdi tak napihnjen user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
3.4.2011 21:48:17   
mala06
andreja83 lahko, da boš super odreagirala kljub dozi, ki jo imaš. Boš v sredo vidla, kaj ti rečejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1797
4.4.2011 11:01:00   
latka
Pozdravljene!

Vidim, da se že ene kar lepo špikate(mala, andreja, športnica)user posted image user posted image , močno navijam, da bo že kaj vzpodbudnega na UZ!
Jaz še kar jemljem KT do 21.4., takrat grem tudi na UZ, moram pa vam povedat, da mi je v tem postopku grozno slabo že od KT(glavobol, občutek slabosti v želodcu, niti kava mi ne paše, pa še prsi imam občutljive), prvič ni bilo nobenega stranskega učinka, razen rjavih izcedkov!user posted image Joj, vse me je groza, kaj bo sledilo šele, ko se bom začela špikat, namreč takrat se mi je tudi občasno vrtelo!user posted image

Mala06, a mi lahko prosim poveš, kje oddaš tisti list za potne stroške, jih oddaš takoj skupaj s kartico ko greš na UZ?

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
4.4.2011 12:21:59   
mala06
latka jaz sem ga pozabla doma user posted image . Sploh ne vem, kaj sem študirala. Ti pa v sredo povem, ko imam spet UZ in si bom kar prej vse pripravila in ne zadnji trenutek user posted image
upam, da ti hitro mine to jemanje KT in da vse težave izginejouser posted image

Mogoče se s katero v sredo vidimo!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
4.4.2011 17:32:18   
curkica
Pozdravljene punce,

eno vprašanje - ali si po IVF z zamrznjenčkom tudi do testa na bolniški?!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.