![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.3.2011 10:09:08
|
|
|
|
~Biba~
|
mikla super da ste doma...lulček ali nelulček to je zdaj vprašanje nitana fant lahko pride zraven, da pač nisi sama tam, saj je to odločitev obeh, kjer ti vse razložijo, in ti dajo različne napotnice za kri, hormone, UZ, fantu pa za spermiogram. Prvi obisk, ni noben baubau Sprašujejo te splošne podatke, kot so: ali ima kdo od vaju že otroke, ste že bili noseči, dedne bolezni, datum prve menstruacije, trajanje ciklusa, datum zadnje m, operacije ki sta jih morda prestala....kak dolgo se že trudita zanosit...ipd Napotnico fant potrebuje pri spermiogramu. Verjamem da bo mu lažje it na spermiogram, če bo že videl kako stvari potekajo, ko bo videl, da nas je več tam, ko bo vedel kam gre ipd...saj bojo mu stvari znane že od prvega razgovora. Nič pa ni narobe, če ne bo mogel it zraven.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.3.2011 13:20:41
|
|
|
|
mala06
|
Živijo punce! Tako še en teden jemanja KT in kmalu bo prvi UZ. Tale mesec mi je pa hitro minil in kmalu bom v postopku in upam, da bo uspešen za vse nas Za srečo! A so katero zizike bolele po femodenu? Mene so začele in povečane imam. A je to normalno?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.3.2011 14:16:06
|
|
|
|
Klavirka
|
Drage soborke, eno vprašanje imam za vas. Sicer sem tukaj čisto nova in grem jutri prvič v MB. Zanima me kje kupujete maco, od katerega proizvajalca, v kakšni obliki (kapsule ali prah) in komu je sploh potrebna? Pri nama je problem pri partnerju, za mene pa niti ne vejo ali je kakšen problem ali ne. Hvala že vnaprej za odgovore!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.3.2011 19:31:47
|
|
|
|
diana79
|
mala06:jaz imam tudi samo še do nedelja kt,in meni tudi prsi bolijo za znoret in so tudi povečane!ne vem ampak jaz sem full zaspana po tabletah,in mi rahlo tudi slabo ampak vse v mejah normale!mogoče pa se vidimo na prvem uz-ju!če pa ne na uz pa na punkciji,da bova lakho vsaj malo počvekale!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.3.2011 19:36:30
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 mala06:jaz imam tudi samo še do nedelja kt,in meni tudi prsi bolijo za znoret in so tudi povečane!ne vem ampak jaz sem full zaspana po tabletah,in mi rahlo tudi slabo ampak vse v mejah normale!mogoče pa se vidimo na prvem uz-ju!če pa ne na uz pa na punkciji,da bova lakho vsaj malo počvekale! No sam, da ni samo pri men tako . Ja, do nedelje imam KT, 31.3. pa UZ. Mogoče se pa vidiva in kakšno rečeva.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.3.2011 21:32:24
|
|
|
|
andreja83
|
Hej hej mala06 in diana79 a na mene pa mislita kar pozabit???
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.3.2011 21:47:02
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 Hej hej mala06 in diana79 a na mene pa mislita kar pozabit??? Ne, ne Ti imaš tud 31.3. UZ in se bova takrat tudi midve videli in kakšno rekli. En dva tri pa se vidimo v MB
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.3.2011 22:17:23
|
|
|
|
andreja83
|
Ja tud mi2 komi čakava da pride 31.3 pa upam da dobiva hitro uro, mislim zjutraj ker morm še bit v službi Pol se pa upam vidimo v mb pa v boj za jej kolk komi čakam
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.3.2011 9:34:14
|
|
|
|
uspelobo
|
klavirka jaz sem maco kupila v sparovi drogeriji in sicer prah. Na dozi piše, da je posušen in zmlet koren mace brez kakršnihkoli dodatkov. Recimo, da verjamem, da je brez dodatkov, sem že marsikaj probala bom pa še to. Pri nama je tudi problem v možu, pri meni niso delali nobenih preiskav, ko so videli, da ima mož slabo seme, ampak boma maco pila oba za vsak slučaj. Vsebuje namreč veliko mineralov in vitaminov tudi cink, ki je pomemben za spermo. Stane pa nekaj čez 19€.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.3.2011 13:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem včeraj dobila pošto za začetek postopka. Ampak sem se odločila, da bova postopek odpovedala in počakala na konec leta (po laparoskopiji).
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.3.2011 8:52:59
|
|
|
|
latka
|
Je mogoče še katera dobila klic iz MB, da je prišlo do kake spremembe v datumih?Čudno mi je, da me je sestra Marija klicala v nedeljo, in da moram prit na UZ že 21.4. ko vzamem zadnjo tableto! A ni ponavadi prvi UZ med M?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.3.2011 9:29:55
|
|
|
|
Cameleon
|
Latka kaj že piješ tabletke in kako dolgo? Po moje so te klicali, ker so te uvrstili v kakšno skupino, da malo uskladijo jemanje zdravil in punkcijo. Drugače pa pri UZ med preštejejo tvoje folikle, in je po moje vseeno ali točno med M. ali dan prej. naredijo UZ. Predvidevam, da je tako, naj me katera popravi, če nimam prav
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.3.2011 9:34:40
|
|
|
|
latka
|
Ja, že pijem KT, zadnjo pa vzamem ravno 21.4., in takrat imam tudi že UZ!!Na posvetu mi je bilo rečeno, da pridem na UZ 24.4., tako je tudi na listu napisano, potem sem pa v nedeljo dobila klica, da pridem že prej!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.3.2011 9:57:59
|
|
|
|
Cameleon
|
Ja sej pravim, dan gor dol ne spremeni nič. Jaz jih še ne pijem, ker čakam , pa jih pijem do 24ga, tako, da ni nič čudnega, če greš prej. Kateri dan pa si jih začela piti, 2 ali 7?
< Sporočilo je popravil Cameleon -- 23.3.2011 10:00:12 >
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.3.2011 10:10:19
|
|
|
|
latka
|
Začela sem 7 dan, pijem neprekinjeno do 21.4.!No če M nima veze z UZ, potem je vse ok, samo rezultat naj bo na koncu končno +!Upam da tokrat pridem do konca, torej punkcija in ET, pa seveda en velik +, pa nobene prekinitve in hiperce!! Jaz bom tudi imela ICSI, ker ima mož premalo semenčic! Naš šolarček se že ne more učakat, komaj čaka, da dobi bratca ali sestrico!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.3.2011 10:35:06
|
|
|
|
Cameleon
|
Samo pozitivno
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.3.2011 12:21:52
|
|
|
|
mala06
|
Lep topel in sončen pozdrav! Latka, če nisi sigurna kako naprej, pa pokliči v Mb in jih vprašaj, do kdaj naj ješ KT. Po moje ti bodo lepo razložile. Jaz pa o tem nič ne vem, ker je to moj prvi postopek in se še sama učim.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.3.2011 18:08:30
|
|
|
|
Bacuka
|
Pozdravljene, sem čisto nova tu na forumu, sicer pa je za mano že 5 neuspešnih ivf. Sva se pa sedaj odločila da poskusiva še v MB. A mogoče katera ve, katerim (datumsko) iz čakalne liste trenutno pošiljajo pošto za postopek? Vsake informacije bi bila vesela.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.3.2011 20:01:24
|
|
|
|
talika81
|
po dolgem času vas moram zopet malo pozdraviti. sploh ne najdem kaj dosti časa, da bi bila na netu, ker je naša princeska že kar zahtevna. sedaj ko so pa že lepši dnevi, pa gledam na to, da smo čimveč na sončeku, da si mala pridobi čiomveč D vitamina. miklarom, se zelo, zelo vesela zate, da vam gre vse tako kot je treba. naj bo tako tudi do konca nosečnosti. vsem novim srečkam iskrene čestitke. tiste, ki vam pa zopet ni ratalo, pa upam, da vam kmalu rata. mi smo pa stari že skora 2,5 meseca in rastemo ko goba po dežju. v 2 mesecih je naša mala zrastla za 8 cm, tako da je sedaj velika že 56 cm, zredila se je pa za 1,5 kile, tako da jih je pri 2 mesecih imela 4,5 kile. sedaj pa mislim, da zna imeti že nekje okrog 5 kil. je pravi požerušček, saj mora imeti dozo med 700 in 800 ml dnevno. zelo pa uživa v vozičeku, tako da nam je pravi užitek se sprehajati. dala sem tudi nekaj novih slikic v svoj album, da si lahko pogledate našo princesko.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.3.2011 20:06:20
|
|
|
|
športnica
|
mala živjo, jst sm po moje tik za tabo. do 3.4.jem tablete, 28.3. mam pa že diphereline. en dva tri bo tule punkcija in transfer in trepetanje. vso srečo vsem.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.3.2011 20:08:18
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bacuka Pozdravljene, sem čisto nova tu na forumu, sicer pa je za mano že 5 neuspešnih ivf. Sva se pa sedaj odločila da poskusiva še v MB. A mogoče katera ve, katerim (datumsko) iz čakalne liste trenutno pošiljajo pošto za postopek? Vsake informacije bi bila vesela. trebutno pošiljajo pošto za cifro 10, to je planirana punkcija v sredini maja.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.3.2011 20:24:07
|
|
|
|
mala06
|
talika81 pravo princesko imaš in lepo se vozičkajte v tem lepem vremenu. Bacuka mislim, da pošiljajo pošto tistim, ki so bili oktobra ali novembra dani na čakalno listo. Nisem pa sigurna. Naj me punce, ki vejo popravijo.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.3.2011 20:25:45
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica mala živjo, jst sm po moje tik za tabo. do 3.4.jem tablete, 28.3. mam pa že diphereline. en dva tri bo tule punkcija in transfer in trepetanje. vso srečo vsem. ja, očitno si kar za mano in res je, da bo punkcija hitro tukaj mogoče se bova kdaj srečali!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.3.2011 7:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bacuka Pozdravljene, sem čisto nova tu na forumu, sicer pa je za mano že 5 neuspešnih ivf. Sva se pa sedaj odločila da poskusiva še v MB. A mogoče katera ve, katerim (datumsko) iz čakalne liste trenutno pošiljajo pošto za postopek? Vsake informacije bi bila vesela. Jaz sem bila na čakalno listo dana začetek decembra in sem ta teden dobila pošto, da se naj začetek aprila zglasim po navodila za začetek postopka.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.3.2011 9:33:37
|
|
|
|
Zojatisa
|
Super Skuštrana suzi, so te presenetli superca
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.